כל ה"מצחיקים" שצוחקים על הנושא של היטלר והשואה,אני מזהירה אתכם פעם אחרונה
הבא שיעשה מהנושא הזה צחוק יקבל עונש קשה יותר מהעונש הרחמני האחרון של באן לשבועיים
עברתם את כל הגבולות האפשריים,חושבים שזה מצחיק לצחוק על הרצח שעשו לעם שלכם? חושבים שאפשר לספר בכיף בדיחות של התנצלות בשם היטלר? "לא התכוונתי לgas the jews התכוונתי לglass of juice",וואו... שמעו,קורע.
ועכשיו יבואו אלה שיגידו "סבתא שלי ניצולת שואה שראתה את כל המשפחה שלה נהרגת והיא עדיין חושבת שאפשרי לצחוק על הנושא,אז אל תגידי לי שאני מרגיש שאין לי קשר לזה."
חמודים תרשו לי לעדכן אתכם
אני אולי מרוקאית ואין לי קרובי משפחה שחוו את השואה על הבשר שלהם
אבל לי אכפת מהנושא
חצי מימי שישי שלי ביא' העברתי בהרצאות על השואה,פגישות עם ניצולים בעלי סיפורים מדהימים שבאותה תקופה היו נרדפים רק בגלל מי שהם וסובלים מסיוטים בלילות גם היום,שבעים שנה אחרי.
את כל כיתת יא' שלי העברתי במסע מ"יד ושם" בירושלים עד לשרידי מחנה ההשמדה אושוויץ
נראה לכם שמישהו בתחילת,אמצע וסוף המסע הזה העז לצחוק על הנושא?
נחשפתי לכל כך הרבה אנשים,סיפורים,זוועות,תמונות וסרטונים של אנשים שנהרגו,רק בגלל שהם יהודים
אז אחרי חצי שנה שהשואה הייתה הנושא העיקרי בתקופת הלימודים שלי ביא'-גם עכשיו שנה וקצת אחרי, הנושא הזה עדיין חזק ומאד רגיש אצלי,וגם אצל אחרים
שחזרתי לפורום הזה לפני שבועיים אמרתי בהרבה גאווה ושמחה שחזרתי הביתה
אם באמת בבית שלי לקרוא לעצמך אדולף היטלר בשביל הצחוקים זה מצחיק מישהו,אז כן אני מתביישת כבר לקרוא למקום הזה בית
אז אני מכירה את כל אלה שינסו לבוא בטענת נגד,יודעים מה... נגיד עשיתם מהשואה צחוק... אתם פחות רציניים לגבי הנושא והמסע לפולין הוא/היה הדאגה האחרונה שלכם והעדפתם עוד כמה ימים חופש במקום
לפחות תכבדו את אלה שזה כן חשוב להם,יש מספיק נושאים חוץ מבדיחות שואה שאפשר להעלות פה
תכבדו.... בשביל שיכבדו אתכם!