Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 64
  1. Veni Vidi Vici
    שם: ניצן
    כל ה"מצחיקים" שצוחקים על הנושא של היטלר והשואה,אני מזהירה אתכם פעם אחרונה
    הבא שיעשה מהנושא הזה צחוק יקבל עונש קשה יותר מהעונש הרחמני האחרון של באן לשבועיים
    עברתם את כל הגבולות האפשריים,חושבים שזה מצחיק לצחוק על הרצח שעשו לעם שלכם? חושבים שאפשר לספר בכיף בדיחות של התנצלות בשם היטלר? "לא התכוונתי לgas the jews התכוונתי לglass of juice",וואו... שמעו,קורע.

ועכשיו יבואו אלה שיגידו "סבתא שלי ניצולת שואה שראתה את כל המשפחה שלה נהרגת והיא עדיין חושבת שאפשרי לצחוק על הנושא,אז אל תגידי לי שאני מרגיש שאין לי קשר לזה."

חמודים תרשו לי לעדכן אתכם
    אני אולי מרוקאית ואין לי קרובי משפחה שחוו את השואה על הבשר שלהם
    אבל לי אכפת מהנושא
    חצי מימי שישי שלי ביא' העברתי בהרצאות על השואה,פגישות עם ניצולים בעלי סיפורים מדהימים שבאותה תקופה היו נרדפים רק בגלל מי שהם וסובלים מסיוטים בלילות גם היום,שבעים שנה אחרי.

את כל כיתת יא' שלי העברתי במסע מ"יד ושם" בירושלים עד לשרידי מחנה ההשמדה אושוויץ
    נראה לכם שמישהו בתחילת,אמצע וסוף המסע הזה העז לצחוק על הנושא?

נחשפתי לכל כך הרבה אנשים,סיפורים,זוועות,תמונות וסרטונים של אנשים שנהרגו,רק בגלל שהם יהודים

אז אחרי חצי שנה שהשואה הייתה הנושא העיקרי בתקופת הלימודים שלי ביא'-גם עכשיו שנה וקצת אחרי, הנושא הזה עדיין חזק ומאד רגיש אצלי,וגם אצל אחרים

שחזרתי לפורום הזה לפני שבועיים אמרתי בהרבה גאווה ושמחה שחזרתי הביתה
    אם באמת בבית שלי לקרוא לעצמך אדולף היטלר בשביל הצחוקים זה מצחיק מישהו,אז כן אני מתביישת כבר לקרוא למקום הזה בית

אז אני מכירה את כל אלה שינסו לבוא בטענת נגד,יודעים מה... נגיד עשיתם מהשואה צחוק... אתם פחות רציניים לגבי הנושא והמסע לפולין הוא/היה הדאגה האחרונה שלכם והעדפתם עוד כמה ימים חופש במקום
    לפחות תכבדו את אלה שזה כן חשוב להם,יש מספיק נושאים חוץ מבדיחות שואה שאפשר להעלות פה

תכבדו.... בשביל שיכבדו אתכם!

And If You Don't Know, Now You Know

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    מותר לצחוק על נכים, מותר לצחוק על ערבים, מותר לצחוק על כולם חוץ מעל היהודים, למה ?כי ככה ניצן החליטה.
    החוק הכי מפגר מאז חוק ה4 סמנים!!!!!
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    וואי חלאס להיות כזאת Uptight צאי קצת מהתחת שלך כולה צוחקים
    מה זה התירוץ הזה נושא כאוב?
    מספרים בדיחות על נכים ודודה שלי נכה בכיסא גלגלים אז מה
    מספרים בדיחות על תימנים ואני רבע תימני אז מה
    מספרים בדיחות עלי אישית אז פאקינג מה
    כל זה יכול לפגוע אבל למה זה לא? כי זה הומור אינעל ראבק מתי תביני
    חמוף

4. Veni Vidi Vici
    יש לך בעיה? פרוש

או שתשב הלילה בפורום משוב ותחשוב על איזה נושא עם כל מיני הודעות מפה ומהנו"ד על למה אני צריכה לרדת מניהול ולקבל באן
    אבל תחשוב טוב שרותם ישתכנע שצחוקים על השואה ועל הנאצים יכולים לעבור פה בכיף על סדר היום

עריכה:שקד מצטערת להגיד לך שלצחוק על הנושא הזה מציק לאנשים שכן אכפת להם
    אותי לא מצחיק שקם בן אדם שהרג יהודים בגלל מי שהם,ואתם פה פותחים דיונים שגם אם הם בצחוק,פוגעים בי אישית כיהודיה

5. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Rated_R צפה בהודעה
    יש לך בעיה? פרוש

או שתשב הלילה בפורום משוב ותחשוב על איזה נושא עם כל מיני הודעות מפה ומהנו"ד על למה אני צריכה לרדת מניהול ולקבל באן
    אבל תחשוב טוב שרותם ישתכנע שצחוקים על השואה ועל הנאצים יכולים לעבור פה בכיף על סדר היום
    כן הגישה הזאת ממש תעזור, תכנסי לחור של התחת שלך ותנשפי חזק בשביל לנפח את האגו.

מצחיק שבתור אחת שבאה לעזור לפורום להחזיר משתמשים, אומרת לאנשים לפרוש.
    אולי תתני לי באן בגלל שאני לא מסכים אתכם ? אחרי הכל זאת הסיבה שהופיר בבאן.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

6. Kibō no chi
    טוב, אני אתחיל מההתחלה:
    קודם כל, הכותרת. "אזהרה אחרונה לכל אלה שחושבים שהשואה זה דבר מצחיק"
    אף אחד מעולם לא טען שהשואה היא דבר מצחיק. להפך, כולם חושבים שזה נושא עצוב, אבל זה לא סותר את העובדה שניתן לצחוק "עליו". יש מלא בדיחות על דברים שבתכלית שלהם לא מצחיקים בכלל, זה הרעיון בבדיחות בעצם.

כל ה"מצחיקים" שצוחקים על הנושא של היטלר והשואה,אני מזהירה אתכם פעם אחרונה
    הבא שיעשה מהנושא הזה צחוק יקבל עונש קשה יותר מהעונש הרחמני האחרון של באן לשבועיים
    עברתם את כל הגבולות האפשריים,חושבים שזה מצחיק לצחוק על הרצח שעשו לעם שלכם? חושבים שאפשר לספר בכיף בדיחות של התנצלות בשם היטלר? "לא התכוונתי לgas the jews התכוונתי לglass of juice",וואו... שמעו,קורע.
    איך לספר בדיחה כזאת שונה מלספר כל בדיחה אחרת? בדיחות במהות שלהן נאמרות על דברים עוקצניים ופוגעים במקצת לפחות. לצחוק על מיליון דברים אחרים אבל להגיד על נושא אחד רק כי הוא "נוגע אליך" שהוא מחוץ לתחום זה צבוע.

ועכשיו יבואו אלה שיגידו "סבתא שלי ניצולת שואה שראתה את כל המשפחה שלה נהרגת והיא עדיין חושבת שאפשרי לצחוק על הנושא,אז אל תגידי לי שאני מרגיש שאין לי קשר לזה."
    והנה הם באו.

חמודים תרשו לי לעדכן אתכם
    אני אולי מרוקאית ואין לי קרובי משפחה שחוו את השואה על הבשר שלהם
    אבל לי אכפת מהנושא
    חצי מימי שישי שלי ביא' העברתי בהרצאות על השואה,פגישות עם ניצולים בעלי סיפורים מדהימים שבאותה תקופה היו נרדפים רק בגלל מי שהם וסובלים מסיוטים בלילות גם היום,שבעים שנה אחרי.
    את כל כיתת יא' שלי העברתי במסע מ"יד ושם" בירושלים עד לשרידי מחנה ההשמדה אושוויץ
    נראה לכם שמישהו בתחילת,אמצע וסוף המסע הזה העז לצחוק על הנושא?
    אנשים עד היום סובלים מנכות, אפליות גזעניות, אפליות על מראה חיצוני, דתי ואפילו לפי העבודה שלהם. יש כאלה אפילו שנגרמו להם טראומות מהדבר.
    אני מניאק אם בחיים לא סיפרתם בדיחה על נכים או בדיחה גזענית/דתית כלשהי.

נחשפתי לכל כך הרבה אנשים,סיפורים,זוועות,תמונות וסרטונים של אנשים שנהרגו,רק בגלל שהם יהודים
    אז אחרי חצי שנה שהשואה הייתה הנושא העיקרי בתקופת הלימודים שלי ביא'-גם עכשיו שנה וקצת אחרי, הנושא הזה עדיין חזק ומאד רגיש אצלי,וגם אצל אחרים
    נחשפתי להרבה יותר סיפורים וזוועות ממה שאת חושבת. נחשפתי לתיאורים מסבתא שלי בעצמה.
    ואלה עוד רק תיאורים. היא בעצמה הייתה שם. עדיין, היא מרשה לעצמה לצחוק על זה. למה? כי זה לא מוריד מהמעד של היום. להפך, זה עוזר לזכור אותו. אולי נראה לכם שזה לא מכבד ומזלזל, אבל בסופו של דבר המון דברים נכנסים לנו לראש מהפאן ההומוריסטי שלהם.

שחזרתי לפורום הזה לפני שבועיים אמרתי בהרבה גאווה ושמחה שחזרתי הביתה
    אם באמת בבית שלי לקרוא לעצמך אדולף היטלר בשביל הצחוקים זה מצחיק מישהו,אז כן אני מתביישת כבר לקרוא למקום הזה בית
    טוב?

אז אני מכירה את כל אלה שינסו לבוא בטענת נגד,יודעים מה... נגיד עשיתם מהשואה צחוק... אתם פחות רציניים לגבי הנושא והמסע לפולין הוא/היה הדאגה האחרונה שלכם והעדפתם עוד כמה ימים חופש במקום
    לפחות תכבדו את אלה שזה כן חשוב להם,יש מספיק נושאים חוץ מבדיחות שואה שאפשר להעלות פה
    תכבדו.... בשביל שיכבדו אתכם!
    לא עושים מהשואה עצמה צחוק. אני מכבד את השואה, כואב לי על הנושא, אבל זה לא סותר את זה שאפשר לצחוק על זה. כמו שיש אנשים שצוחקים על עצמם. לא צריך לקחת הכל בצורה כזאת דרסטית ובאופן אישי. אף אחד לא בא וכתב "חהחהחהחה מלא יהודים מתו איזה מצחיק זה חהחהח", זה לא הרעיון כאן. זה הומור, וכמו כל הומור הוא לגיטימי. כמו שאביזי אמר לפני כמה זמן - או שאפשר לצחוק על הכל או שאי אפשר לצחוק על כלום. אי אפשר לדרוש מצד אחד לכבד נושא מסויים ומצד שני לצחוק על כל נושא אחר.

סה"כ הוצאתם אותנו כאן בתור הכבשה השחורה השחורה של הפורום. זה הומור. אתם יכולים לא לאהוב אותו, אבל לא צריך לקחת אותו באופן אישי. אנחנו לא צוחקים על האירוע עצמו ולא צוחקים על אנשים שמזדההים עם השואה. אנחנו פשוט צוחקים כי ככה זה, וזהו.

Spoiler ספוילר

7. אבל הופיר יותר
    יש לך בעיה? פרוש

עריכה:שקד מצטערת להגיד לך שלצחוק על הנושא הזה מציק לאנשים שכן אכפת להם
    אותי לא מצחיק שקם בן אדם שהרג יהודים בגלל מי שהם,ואתם פה פותחים דיונים שגם אם הם בצחוק,פוגעים בי אישית כיהודיה
    אבל למי אכפת שאותך זה לא מצחיק, זין עליך, אני צוחק מזה
    אני אוהב לראות היטלרים רוקדים
    ואני אוהב לשמוע את השיר "היטלר הוא בחור רגיש"

מה פתאום את באה ומפסיקה את זה אני לא מבין
    כי זה מציק לך? באותה מידה אני יכול להגיד שמציק לי שאין פה כזה דבר

ותאמיני או לא, לאף אחד מאיתנו לא חסר לשמוע את הסיפורים של הניצולים, ללכת ליד ושם וכל הבולשיט שמשרד החינוך רוצים שנעשה, ובכל זאת אנחנו יכולים לבוא בהומור.
    ורק לצורך הדגשה: לבוא בהומור
    כי זה פאקינג לא נועד לפגוע באף רגיש שפה, רק למטרת העברת זמן קטנה
    בדיוק כמו שאני אספר בדיחה על חבר שלי ב~הומור~ ולא אתכוון לפגוע בו
    חמוף

8. Veni Vidi Vici
    ציטוט פורסם במקור על ידי Flupy צפה בהודעה
    כן הגישה הזאת ממש תעזור, תכנסי לחור של התחת שלך ותנשפי חזק בשביל לנפח את האגו.

מצחיק שבתור אחת שבאה לעזור לפורום להחזיר משתמשים, אומרת לאנשים לפרוש.
    אולי תתני לי באן בגלל שאני לא מסכים אתכם ? אחרי הכל זאת הסיבה שהופיר בבאן.
    אני לא מחזיקה פה אף אחד בכח באתי כדי לעזור אבל יש גם גבולות,אם זאת הקהילה שיש פה ושחזרה אז יודע מה? עדיף פורום שומם

ונדב קראתי את כל הטיעון שלך,ואולי בחלק אתה צודק,יש בדיחות על כל הנושאים אבל יש גם גבול
    אז יש בדיחות על יהודים כי יש להם סטראוטיפ של תאבי בצע,יודע מה? אני רואה את זה גם באיש משפחה וצוחקת
    יש בדיחות על תימנים שהם קמצנים או על מרוקאים שיש להם פיוז קצר
    זה הכל סטראוטיפים

בדיחות על נכים לא הצדקתי פה,ואני רוצה שתחפש עכשיו הודעה אחת מתוך כל ה28 אלף שלי שאני עושה מנכה בדיחה,זה נושא שכואב גם לי ויודע מה? גם מפחיד אותי פחד מוות

אז בסדר,אני לא אשכנע אותך לא לצחוק על זה,כבר אמרתי את זה בהודעה הראשונה
    אבל לפחות תכבד את אלה שמבקשים ממך שתפסיק

9. Kibō no chi
    ונדב קראתי את כל הטיעון שלך,ואולי בחלק אתה צודק,יש בדיחות על כל הנושאים אבל יש גם גבול
    אז יש בדיחות על יהודים כי יש להם סטראוטיפ של תאבי בצע,יודע מה? אני רואה את זה גם באיש משפחה וצוחקת
    יש בדיחות על תימנים שהם קמצנים או על מרוקאים שיש להם פיוז קצר
    זה הכל סטראוטיפים

בדיחות על נכים לא הצדקתי פה,ואני רוצה שתחפש עכשיו הודעה אחת מתוך כל ה28 אלף שלי שאני עושה מנכה בדיחה,זה נושא שכואב גם לי ויודע מה? גם מפחיד אותי פחד מוות

אז בסדר,אני לא אשכנע אותך לא לצחוק על זה,כבר אמרתי את זה בהודעה הראשונה
    אבל לפחות תכבד את אלה שמבקשים ממך שתפסיק
    מי קבע שיש גבול?
    לא אמרתי שהצדקת בדיחות על נכים או שאת מספרת אותן, אבל יש מספיק בדיחות כאלה. חלקן גם מצחיקות, אגב.
    הנקודה היא שאם בדיחות על גזענות מתקבלות בכיף, וגם בדיחות על נכות אנשים מספרים בלי בעיה, מה הקטע שבדיחות שואה הפכו פתאום לפרה קדושה שאסור לשחוט? לא מזמן היה טווח בהקרנת הבכורה של הסרט באטמן. מלא אנשים חפים מפשע נהרגו, ובכל זאת, כל האינטרנט התמלא בבדיחות על זה ועל הרוצח. למה? כי הם לא צוחקים על האנשים שנהרגו. הם לא צוחקים על הטרגדיה שבאירוע. הם צוחקים כי אפשר למצוא דברים מצחיקים בכל דבר. יש גם מלא בדיחות שאמריקאים מספרים על פיגוע מגדלי התאומים למשל. לא צריך לקחת הכל באופן אישי.

אז בסדר, לא שכנעת אותי לא לצחוק על זה, אבל אני כן מכבד את הנושא ואני אומר עכשיו - אם למישהו לא טוב לקרוא את הבדיחות האלה, שפשוט יחסום אותי כמו ששחר עשה וזהו. אני לא מספר בדיחות בשביל לפגוע במישהו, אבל אני לא הולך להפסיק לצחוק על נושא מסויים רק כי "זה לא מכבד אותו"

Spoiler ספוילר

10. Veni Vidi Vici
    טוב נדב יודע מה? אני עייפה בשביל השטויות האלה,אני אחרי שלושה ימים שכמעט לא ישנתי בהם ואני נדלקת מכל דבר קטן,ככה שאני אחסוך כאסח ביני ובינך
    אני משאירה את הנושא פתוח שלא תגיד שאני לא נותנת לך להגיב ואני בטוחה שמחר יבואו מספיק משתמשים שדווקא כן יצדיקו את הצד שלי בנושא
    כי חוץ ממך,שקד,אופיר,פלופי ואולי גם אילן וגם זה בגלל שאופיר חבר שלו
    את אף אחד כאן זה לא מצחיק,גם אם אתה טוען שאתה כן מזדהה עם הנושא אבל מרשה לעצמך לצחוק על הכל

11. Kibō no chi
    טוב נדב יודע מה? אני עייפה בשביל השטויות האלה,אני אחרי שלושה ימים שכמעט לא ישנתי בהם ואני נדלקת מכל דבר קטן,ככה שאני אחסוך כאסח ביני ובינך
    אני משאירה את הנושא פתוח שלא תגיד שאני לא נותנת לך להגיב ואני בטוחה שמחר יבואו מספיק משתמשים שדווקא כן יצדיקו את הצד שלי בנושא
    את אף אחד כאן זה לא מצחיק,גם אם אתה טוען שאתה כן מזדהה עם הנושא אבל מרשה לעצמך לצחוק על הכל
    כאסח? אני לא בא לריב, אני מדבר בצורה מכובדת ורצינית, מה את רוצה?

אני פשוט לא מבין מה הסיפור מהעניין הזה. ברור שיהיו אנשים שיצדיקו אותך ושיש אנשים שזה לא מצחיק אותם, אבל זה עדיין לא אומר כלום. אם אני אחליט לפרסם סיפור נגיד, ואף אחד לא ייהנה לקרוא אותו כי הוא לא בסגנון שאתם אוהבים, אתם תאסרו עלי לפרסם אותו? בדיוק אותה הנקודה.

לא מבין איך זה שאני מזדהה עם הנושא אמור לאסור עלי לצחוק ככה. אני גם מזדהה עם האפליה שהמזרחיים עוברים במדינה (אני מזרחי וזה), ועדיין מספר המון פעמים בדיחות על מזרחיים ואשכנזיים.

Spoiler ספוילר

12. אבל הופיר יותר
    מה יש להצדיק?
    לא נעים לכם לצחוק, אל תצחקו, למה אנחנו צריכים להפסיק בגללכם
    למה משנה מה, את תגידי את שלך ואנחנו את שלנו, אבל בסופו של דבר מה יצא מזה כי אנחנו לא נפסיק אין סיבה להפסיק
    חמוף

13. Veni Vidi Vici
    ציטוט פורסם במקור על ידי Overkill צפה בהודעה
    כאסח? אני לא בא לריב, אני מדבר בצורה מכובדת ורצינית, מה את רוצה?

אני פשוט לא מבין מה הסיפור מהעניין הזה. ברור שיהיו אנשים שיצדיקו אותך ושיש אנשים שזה לא מצחיק אותם, אבל זה עדיין לא אומר כלום. אם אני אחליט לפרסם סיפור נגיד, ואף אחד לא ייהנה לקרוא אותו כי הוא לא בסגנון שאתם אוהבים, אתם תאסרו עלי לפרסם אותו? בדיוק אותה הנקודה.

לא מבין איך זה שאני מזדהה עם הנושא אמור לאסור עלי לצחוק ככה. אני גם מזדהה עם האפליה שהמזרחיים עוברים במדינה (אני מזרחי וזה), ועדיין מספר המון פעמים בדיחות על מזרחיים ואשכנזיים.
    כאסח כי שנינו יודעים שבסופו של דבר אם זה ימשך זה לא יגמר בטוב-לא איום,פשוט מבחינת החברות בינינו

אני גם לא איזה טלית שכולה תכלת
    אבל אני יודע להפסיק

על שחר אני צוחקת כל היום שהוא אוהד ברצלונה ורבה איתו על זה מלא
    אבל הוא יודע שאני חולה עליו
    והוא יודע שהכל בצחוק
    אבל ברגע שהוא באמת יבוא אליי בהודעה פרטית ויגיד לי "ניצן זה פוגע בי,אני מבקשת שתפסיקי" אני מפסיקה במקום
    אמרתי לך כבר
    עזוב
    צודק
    יש בדיחות על הכל
    אבל תכבד את מי שמבקש ממך להפסיק,רוצה לצחוק על זה קח את שחר ופלופי לוועידה בפייסבוק
    ביקשו ממך פעם,פעמיים...עשר...
    אתה רק אומר "מי שלא מתאים לו שיחסום אותי"
    אז בשביל מה אתה כאן? בשביל שניים שחושבים שהנושא הזה כן מצחיק?
    מה אתה ילד קטן? אתה חייב להתקע על אותו נושא בשביל לעשות דווקא?

נתתי לך בכיף לצחוק עליי,גם זרמתי איתך בזה
    כי אני יודעת שזה בצחוק בינינו ולא אכפת לי שתעשה את זה
    אבל נושא שכן כואב לי ואני מבקשת שתפסיק להעלות עליו בדיחות,את זה אני מבקשת שתכבד

14. Kibō no chi
    כאסח כי שנינו יודעים שבסופו של דבר אם זה ימשך זה לא יגמר בטוב-לא איום,פשוט מבחינת החברות בינינו

אני גם לא איזה טלית שכולה תכלת
    אבל אני יודע להפסיק

על שחר אני צוחקת כל היום שהוא אוהד ברצלונה ורבה איתו על זה מלא
    אבל הוא יודע שאני חולה עליו
    והוא יודע שהכל בצחוק
    אבל ברגע שהוא באמת יבוא אליי בהודעה פרטית ויגיד לי "ניצן זה פוגע בי,אני מבקשת שתפסיקי" אני מפסיקה במקום
    אמרתי לך כבר
    עזוב
    צודק
    יש בדיחות על הכל
    אבל תכבד את מי שמבקש ממך להפסיק,רוצה לצחוק על זה קח את שחר ופלופי לוועידה בפייסבוק
    ביקשו ממך פעם,פעמיים...עשר...
    אתה רק אומר "מי שלא מתאים לו שיחסום אותי"
    אז בשביל מה אתה כאן? בשביל שניים שחושבים שהנושא הזה כן מצחיק?
    מה אתה ילד קטן? אתה חייב להתקע על אותו נושא בשביל לעשות דווקא?

נתתי לך בכיף לצחוק עליי,גם זרמתי איתך בזה
    כי אני יודעת שזה בצחוק בינינו ולא אכפת לי שתעשה את זה
    אבל נושא שכן כואב לי ואני מבקשת שתפסיק להעלות עליו בדיחות,את זה אני מבקשת שתכבד

וגם לא אכפת לי שתצחק על הכל-מוות,עדות,מה שאתה רוצה
    אבל תפסיק ברגע שמישהו יבקש ממך ויגיד לך שזה פוגע בו
    אני לא בא לעשות דווקא. כשמבקשים ממני יפה "נדב, בבקשה תפסיק, זה לא מתאים לי עכשיו" אז וואלה, אין לי בעיה להוריד הילוך
    אבל כשבאים אלי בגישה של "יא מכחיש שואה יא נאצי מה אתה לא מכבד את השואה? בושה שיש אנשים כמוך כאן אתה לא ראוי שאני אקרא בכלל את התגובות שלך בלבלהבה" כמו של שחר למשל, זה לא הכי עושה חשק להפסיק. שימי לב שבכל המריבות עצמן לא סיפרתי בדיחת שואה אחת, רק הצדקתי את העובדה שמותר לצחוק על הכל. אם אנשים רוצים שיפסיקו להגיד דברים כאלה - יש דרכים להגיד אותן.
    חוצמזה, מישהו רואה איזה איזכור לבדיחת שואה בתגובה שלי? שפשוט יפסיק לקרוא אותה. באמת, כאילו, אף אחד לא מכריח אותו לקרוא אותה, ואם הוא מבין שזה משהו שהולך להיות לו לא נעים בצורה כלשהי, שיפסיק לקרוא ויעבור לתגובות הבאות :ם

Spoiler ספוילר

15. Veni Vidi Vici
    ציטוט פורסם במקור על ידי Overkill צפה בהודעה
    אני לא בא לעשות דווקא. כשמבקשים ממני יפה "נדב, בבקשה תפסיק, זה לא מתאים לי עכשיו" אז וואלה, אין לי בעיה להוריד הילוך
    אבל כשבאים אלי בגישה של "יא מכחיש שואה יא נאצי מה אתה לא מכבד את השואה? בושה שיש אנשים כמוך כאן אתה לא ראוי שאני אקרא בכלל את התגובות שלך בלבלהבה" כמו של שחר למשל, זה לא הכי עושה חשק להפסיק. שימי לב שבכל המריבות עצמן לא סיפרתי בדיחת שואה אחת, רק הצדקתי את העובדה שמותר לצחוק על הכל. אם אנשים רוצים שיפסיקו להגיד דברים כאלה - יש דרכים להגיד אותן.
    חוצמזה, מישהו רואה איזה איזכור לבדיחת שואה בתגובה שלי? שפשוט יפסיק לקרוא אותה. באמת, כאילו, אף אחד לא מכריח אותו לקרוא אותה, ואם הוא מבין שזה משהו שהולך להיות לו לא נעים בצורה כלשהי, שיפסיק לקרוא ויעבור לתגובות הבאות :ם
    אז הינה
    אני כבר כמה הודעות ברצף מבקשת ממך להפסיק,אתה מתכוון להפסיק?
    וד"א את בדיחות הנכים אתה זה שסיפר פה במשוב-להזכירך

ושקד בבקשה אל תתנהג בצביעות
    למה שמישהו אמר לפני שבוע שלדעתו מטאל זה צרחות יצאת על האמאמא שלו ושהוא אומר לך לא לערב את אמא שלו בנושא כי עבר עליה הרבה בחיים אתה אומר לו שמצידך גם יעבור עליה טרקטור

אז הינה ניסית להשתיק מישהו שאישית פגע בך
    איך זה להיות בצד השני?
    אבל לא שאני אומרת לך "יא נאצי תפסיק לצחוק על זה"
    אני מבקשת יפה,תכבד
    תחשוב שאתה ההיית מבקש יפה מאותו משתמש שקיללת "אל תצחק על מטאל בבקשה" והוא יגיד לך "זין עלייך זאת דעתי" כמו שאמרת לי פה
    תאמין לי שאם לא היה אכפת לי ממך ובאמת לוקחת ללב את חוסר הכבוד שאתה הראת כלפיי ההייתי כבר מפסיקה לדבר איתך מזמן וישר הולכת על אזהרות ובאנים
    אבל לי יש כבוד לאנשים
    ואני בטוחה שלרוב המשתמשים פה יש הרבה כבוד אליי
    אני בחיים שלי לא באתי למישהו ואמרתי לו "תכבד אותי",בחיים לא יצאתי על כל הפורום בנו"ד כדי לדרוש כבוד
    אני הרווחתי את הכבוד שלי,כי תמיד כיבדתי את כל מי שכיבד אותי וגם שהיה לי כח כמו של רותם בפורום לא הרגשתי מעל אף אחד פה,ואתה יודע למה? כי ככה חונכתי,לכבד את מי שמכבד אותך
    אני לא אומרת למי שמבקש ממני להפסיק לדבר על משהו "לך תזדיין"

אבל מה שכן לכבוד שלי יש גבול,ואתה כבר קרוב אליו מאד

עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •