Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 5 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 64
  1. Kibō no chi
    ציטוט פורסם במקור על ידי Rated_R צפה בהודעה
    אז הינה
    אני כבר כמה הודעות ברצף מבקשת ממך להפסיק,אתה מתכוון להפסיק?
    וד"א את בדיחות הנכים אתה זה שסיפר פה במשוב-להזכירך

ושקד בבקשה אל תתנהג בצביעות
    למה שמישהו אמר לפני שבוע שלדעתו מטאל זה צרחות יצאת על האמאמא שלו ושהוא אומר לך לא לערב את אמא שלו בנושא כי עבר עליה הרבה בחיים אתה אומר לו שמצידך גם יעבור עליה טרקטור

אז הינה ניסית להשתיק מישהו שאישית פגע בך
    איך זה להיות בצד השני?
    אבל לא שאני אומרת לך "יא נאצי תפסיק לצחוק על זה"
    אני מבקשת יפה,תכבד
    תחשוב שאתה ההיית מבקש יפה מאותו משתמש שקיללת "אל תצחק על מטאל בבקשה" והוא יגיד לך "זין עלייך זאת דעתי" כמו שאמרת לי פה
    תאמין לי שאם לא היה אכפת לי ממך ובאמת לוקחת ללב את חוסר הכבוד שאתה הראת כלפיי ההייתי כבר מפסיקה לדבר איתך מזמן וישר הולכת על אזהרות ובאנים
    אבל לי יש כבוד לאנשים
    ואני בטוחה שלרוב המשתמשים פה יש הרבה כבוד אליי
    אני בחיים שלי לא באתי למישהו ואמרתי לו "תכבד אותי",בחיים לא יצאתי על כל הפורום בנו"ד כדי לדרוש כבוד
    אני הרווחתי את הכבוד שלי,כי תמיד כיבדתי את כל מי שכיבד אותי וגם שהיה לי כח כמו של רותם בפורום לא הרגשתי מעל אף אחד פה,ואתה יודע למה? כי ככה חונכתי,לכבד את מי שמכבד אותך
    אני לא אומרת למי שמבקש ממני להפסיק לדבר על משהו "לך תזדיין"

אבל מה שכן לכבוד שלי יש גבול,ואתה כבר קרוב אליו מאד

"אני כבר כמה הודעות ברצף מבקשת ממך להפסיק,אתה מתכוון להפסיק?"
    שמעי, אני לא מבטיח להפסיק ב100% כי אני יודע שאני לא אצליח, זה די הרגל
    אבל אני כן אשתדל למתן את עצמי.
    וגם, זה לא שאני בא אליך או אל שחר ואומר לכם "שמעו בדיחה *הכנס כאן בדיחת שואה*", אני לא בא ותוקע לכם את זה בפרצוף בכוח. גם זה משהו שצריך להבין.
    "וד"א את בדיחות הנכים אתה זה שסיפר פה במשוב-להזכירך"
    כן, אבל מצד שני אני גם זה שאומר שאפשר לצחוק על הכל, אז טכנית מותר לי P:

Spoiler ספוילר

2. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    אז הינה
    אני כבר כמה הודעות ברצף מבקשת ממך להפסיק,אתה מתכוון להפסיק?
    וד"א את בדיחות הנכים אתה זה שסיפר פה במשוב-להזכירך

ושקד בבקשה אל תתנהג בצביעות
    למה שמישהו אמר לפני שבוע שלדעתו מטאל זה צרחות יצאת על האמאמא שלו ושהוא אומר לך לא לערב את אמא שלו בנושא כי עבר עליה הרבה בחיים אתה אומר לו שמצידך גם יעבור עליה טרקטור

אז הינה ניסית להשתיק מישהו שאישית פגע בך
    איך זה להיות בצד השני?
    אבל לא שאני אומרת לך "יא נאצי תפסיק לצחוק על זה"
    אני מבקשת יפה,תכבד
    תחשוב שאתה ההיית מבקש יפה מאותו משתמש שקיללת "אל תצחק על מטאל בבקשה" והוא יגיד לך "זין עלייך זאת דעתי" כמו שאמרת לי פה
    תאמין לי שאם לא היה אכפת לי ממך ובאמת לוקחת ללב את חוסר הכבוד שאתה הראת כלפיי ההייתי כבר מפסיקה לדבר איתך מזמן וישר הולכת על אזהרות ובאנים
    אבל לי יש כבוד לאנשים
    ואני בטוחה שלרוב המשתמשים פה יש הרבה כבוד אליי
    אני בחיים שלי לא באתי למישהו ואמרתי לו "תכבד אותי",בחיים לא יצאתי על כל הפורום בנו"ד כדי לדרוש כבוד
    אני הרווחתי את הכבוד שלי,כי תמיד כיבדתי את כל מי שכיבד אותי וגם שהיה לי כח כמו של רותם בפורום לא הרגשתי מעל אף אחד פה,ואתה יודע למה? כי ככה חונכתי,לכבד את מי שמכבד אותך
    אני לא אומרת למי שמבקש ממני להפסיק לדבר על משהו "לך תזדיין"

אבל מה שכן לכבוד שלי יש גבול,ואתה כבר קרוב אליו מאד
    אני לא מבין איך זאת צביעות
    אני לא יצאתי עליו כי הוא דיבר על משהו שאני אוהב באופן ישיר, אלא בעקיפין כי הוא עצבן אותי עם התגובה המפגרת שלו
    חוץ מזה שלא קיללתי אותו, שאני אעשה את אמא שלו זאת מחמאה
    חמוף

3. Veni Vidi Vici
    שם: ניצן
    ציטוט פורסם במקור על ידי אמאש'ך צפה בהודעה
    אני לא מבין איך זאת צביעות
    אני לא יצאתי עליו כי הוא דיבר על משהו שאני אוהב באופן ישיר, אלא בעקיפין כי הוא עצבן אותי עם התגובה המפגרת שלו
    חוץ מזה שלא קיללתי אותו, שאני אעשה את אמא שלו זאת מחמאה
    אל תהפוך כל דבר לבדיחה,גם התגובה שלך "זין עלייך, אני צוחק על זה" הייתה מזמן מתקבלת בבאן אצל כל מנהל אחר

אני חושבת שיש פה הרבה משתמשים שהיו רוצים לצאת עליכם הרבה זמן ופשוט פחדו מקטל של שלושה על אחד שתעשו להם

יודע משהו?
    אני מהמיעוט שיריב גם עם 30 משתמשים כדי לעמוד על העקרונות שלי ואמח לא אתקפל ואוותר בשביל אף אחד
    גם אם יצא שאני אעמוד מול שלושתכם לבד בחזית הזאת אני לא אעזוב עד שאני אשיג את מה שביקשתי מראש

ולא ביקשתי ממך שוב דבר חוץ מלהפסיק לצחוק על זה
    הצחוקים שלך ושל החברים שלך על הנאצים והשואה הם לדעתי מפגרים ובעקיפין זה מעצבן אותי
    התחלתי לקלל אותך על זה?

And If You Don't Know, Now You Know

4. Kibō no chi
    אגב, אני לא בטוח ממש שאפשר להגדיר את זה כ"בקשה" בהתחשב בעובדה שהנושא זה יותר בכיוון של איום על זה שהבא שצוחק על זה חוטף עונש די חמור.

Spoiler ספוילר

5. אבל הופיר יותר
    אל תהפוך כל דבר לבדיחה,גם התגובה שלך "זין עלייך, אני צוחק על זה" הייתה מזמן מתקבלת בבאן אצל כל מנהל אחר

אני חושבת שיש פה הרבה משתמשים שהיו רוצים לצאת עליכם הרבה זמן ופשוט פחדו מקטל של שלושה על אחד שתעשו להם

יודע משהו?
    אני מהמיעוט שיריב גם עם 30 משתמשים כדי לעמוד על העקרונות שלי ואמח לא אתקפל ואוותר בשביל אף אחד
    גם אם יצא שאני אעמוד מול שלושתכם לבד בחזית הזאת אני לא אעזוב עד שאני אשיג את מה שביקשתי מראש

ולא ביקשתי ממך שוב דבר חוץ מלהפסיק לצחוק על זה
    הצחוקים שלך ושל החברים שלך על הנאצים והשואה הם לדעתי מפגרים ובעקיפין זה מעצבן אותי
    התחלתי לקלל אותך על זה?
    למה לא? דווקא בגלל שזאת את אני כותב את זה
    תקללי כמה שבא לך, כי מאוד מאוד אכפת לי ממה שאנשים באינטרנט כותבים לי (:
    זה לא יעזור מה שלא תעשי, חוץ מלבקש באופן מסודר כמו שנדב כבר אמר לך, וגם זה לא 100%
    וגם אם זה מעצבן אותך, תעשי עם זה מה שאת רוצה, כי זה לא משנה כלום
    אני במקרה שלי החלטתי לקלל לו ת'אמא, רוצה בכיף לא מדווח על מילה
    למה שאני אפסיק לצחוק כי אותך זה מעצבן, בדיוק כמו שאני בטוח שהפיצה מהשמו הזה לא יפסיק את הפיגור שלו בנושא מוזיקה רק בגלל שהתעצבנתי עליו
    חמוף

6. Retired
    שם: Ashar
    ניצן עזבי היה לי איתם ויכוח ארוך ומתיש שלא יגמר בחיים אל תבזבזיזמן על זה
    פרישה

7. משתמש מנוסה
    שם: alien
    ובגלל זה אנשים נועלים+נועצים נושאים כאלה בשביל למנוע ספאם\ריבים נוספים בנושא

8. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    אני מסכימה שואה זה לא צחוק!
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    פשוט תני לשלושתם באן לשבוע ותראי עד כמה הפורום יהיה רגוע ונחמד.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    חוק מפגר. אבל יודעים מה? יש משהו יותר טוב. בואו כולנו נצחק על אלוהים! ונראה אם יהיו פה ילדים קטנים שיתחילו לבכות!!
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

11. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אני לא מסכים אם הדעה שלכם אז בוא אני אתן לכם באן. כן הגיוני.ואיך שהוא אנחנו יוצאים הצד הרע.
    יודעת מה את זה לא צודקת, את לא יכולה להציב לנו גבולות כאלה, אם נצחק על משתמש מסויים מילא אבל על נושא? אף אחד לא מכריח אותך לקרוא, הבאן להופיר היה הבאן מטומטם. למה? הוא לא בא ואמר "הי כל היהודים שנספו בשואה מטומטמים" הוא צחק על הדימיון שיש בין Jews לjuice שתתפלאי אין הרבה דמיון.ולתת למישהו באן כי קוראים לו היטלר ?גזענות לשמה.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

12. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    כה יואב כי אלוהים הוא הbbf של כולם מכאן חח
    עכשיו רציני, מי יבכה כי מישהו מפורום אמר לו משהו?

יאשה, רעיון מטומטם, אז כולם יתחילו ריבים שנותנים להם באן "לבדוק אם הפורום יותר שקט", וזה לא הוגן..
    בוא ניתן באן לכל הפורום תראה שבאמת יהיה שקט ורגוע כאן LOL
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

13. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    היא לא אמרה את זה אף פעם. אל תוציא לה מילים מהפה. מה שהולך פה באמת מגעיל, ואם היא בקשה מכם יפה, יש לה סיבות משלה וז פוגע בה, מה הבעיה הפסיק אני לא מבין. תחשבו על זה ככה, לפני שאתם מוציאים אותה הבן אדם הרע תחשבו שאתם פוגעים בה, היא תצורף לפגוע בכם חזרה כי אתם לא מפסיקים יפה. אז אל תנסו להוציא אותה בן אדם רע, היא עושה את שלה והיא עושה את הדבר הנכון.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

14. אבל הופיר יותר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Element צפה בהודעה
    היא לא אמרה את זה אף פעם. אל תוציא לה מילים מהפה. מה שהולך פה באמת מגעיל, ואם היא בקשה מכם יפה, יש לה סיבות משלה וז פוגע בה, מה הבעיה הפסיק אני לא מבין. תחשבו על זה ככה, לפני שאתם מוציאים אותה הבן אדם הרע תחשבו שאתם פוגעים בה, היא תצורף לפגוע בכם חזרה כי אתם לא מפסיקים יפה. אז אל תנסו להוציא אותה בן אדם רע, היא עושה את שלה והיא עושה את הדבר הנכון.
    היא בחיים לא ביקשה יפה, אולי תמצא פה הודעה אחת שיכולה להחשב יפה, אבל בתאכלס להגיד "אל תדברו על זה או שתקבלו באן" זה ממש לא לבקש יפה.
    ומה היא נפגעת, מישהו הכריח אותה לקרוא את זה בכלל, אני קורא ולא נפגע אבל היא מתוך ידיעה שפלאפי למשל כתב כזה דבר על השואה מסתכלת ומחליטה להפגע, מי פה בצד הלא טוב?
    חמוף

15. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי Element צפה בהודעה
    סיבות משלה-להשתיק את כולנו כאן.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

עמוד 2 מתוך 5 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •