פורסם במקור על ידי Teemo טוב עזבו התחרות מבולטת , בשל קיצוצים בתקציב ( אין לי חולצת מדריד :d ) פחדן פאקה פאקה כמו כל אוהדי ברצלונה פחדנים D: ושחר לגבי התגובה השניה שלך זאת לא רמאות,זה ניצול של מה שהקב"ה העניק לי לטובתי
And If You Don't Know, Now You Know
פורסם במקור על ידי Teemo את מרמה מה מרמה, תציע גם אתה תמונות בבגד ים
חמוף
פורסם במקור על ידי אמאש'ך מה מרמה, תציע גם אתה תמונות בבגד ים נכון =| לא חושב השחר הזה
פורסם במקור על ידי Rated_R איך עדיף לראות אותי? עם חולצה או בלי? זה תלוי... בואו נעשה הצבעה! אני אומר שחבל ללכלך סתם חולצה ולזרוק לכביסה, תחסכי בחולצות
פורסם במקור על ידי PizzaBlaster זה תלוי... בואו נעשה הצבעה! אני אומר שחבל ללכלך סתם חולצה ולזרוק לכביסה, תחסכי בחולצות יפה זה הפך ל4-1 לי D:
פורסם במקור על ידי אמאש'ך מה מרמה, תציע גם אתה תמונות בבגד ים ברור , עכשיו כולם יצביעו לי פורסם במקור על ידי Rated_R פחדן פאקה פאקה כמו כל אוהדי ברצלונה פחדנים D: ושחר לגבי התגובה השניה שלך זאת לא רמאות,זה ניצול של מה שהקב"ה העניק לי לטובתי אז אני מנצל את מה שהביא לי , שכל ללמוד מתי לפרוש
פרישה
פורסם במקור על ידי Rated_R נכון =| לא חושב השחר הזה כן נו, אם הוא היה מציע הייתי מצביע בעדו
אני מעביר את הקול שלי לניצן סורי ברו,שונא להיות בצד שמפסיד ):
פורסם במקור על ידי אמאש'ך כן נו, אם הוא היה מציע הייתי מצביע בעדו כי אתה חולה לי על התחת
פורסם במקור על ידי Teemo ברור , עכשיו כולם יצביעו לי אז אני מנצל את מה שהביא לי , שכל ללמוד מתי לפרוש פחדן =]
מי זורק כסף לפח? סתם Lol מישהו בכלל יודע מה זה רד הוט צ'ילי פפר השם ישמור<?
Super Omer הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאןסופר-עומר מעל כולם סופר-עומר אח בדם סופר עומר לא פוחד כלל סופר עומר סופר עומר פורסם במקור על ידי DiviLon~ omer FTW ספוילר ספוילר
ספוילר ספוילר
ספוילר
פורסם במקור על ידי Veigar אני מעביר את הקול שלי לניצן סורי ברו,שונא להיות בצד שמפסיד ): לא , 5-0 מפקירים מאניקים. אלון יגיי הכל בגללך. ת'אמת התוצאה מזכירה לי קלאסיקו מאגניב
פורסם במקור על ידי Rated_R פחדן פאקה פאקה כמו כל אוהדי ברצלונה פחדנים D: ושחר לגבי התגובה השניה שלך זאת לא רמאות,זה ניצול של מה שהקב"ה העניק לי לטובתי גם אני יכול להשתמש במה שהקוסם הכל יכול כביכול העניק לי ): [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=V-9vD98La2o[/YOUTUBE]
פורסם במקור על ידי Teemo לא , 5-0 מפקירים מאניקים. אלון יגיי הכל בגללך. ת'אמת התוצאה מזכירה לי קלאסיקו מאגניב יאללה אנחנו מחכים לתמונה אם אין חולצה תדפיס תמונה של ריאל ותנשק אותה
התחלתי במסע קאמבק
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
צפה בענן תגיות
תקנון הפורום