theferrino
לא איכ אני לא משחק עם זרים שישחקו מונדו וקוראים לעצמם ככה אחרי משחק בודד )): לול סתם אני בלפטופ בעיקרון, אני לא יכול
Super Omer הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאןסופר-עומר מעל כולם סופר-עומר אח בדם סופר עומר לא פוחד כלל סופר עומר סופר עומר פורסם במקור על ידי DiviLon~ omer FTW ספוילר ספוילר
ספוילר ספוילר
ספוילר
עומר יאעומו פורסם במקור על ידי mundo_master theferrino שלחתי לך חברות
פורסם במקור על ידי SeXy_DeViL את כמו הבנות שכל שנייה מתלהבות בפייס "צ'אטט" רק בגרסה של פורום נידח )): כל הזמן הם "צ'אטט" ואז בצ'אט הם מספרות לך דברים כל כך לא קשורים לכלום זה סוד שלי ושל עומר D:
And If You Don't Know, Now You Know
למה עומו? )): אני בטוח שאני יותר טוב ממננווו במונדו בוא בוא מכות מונדואים סתם הכל בצחוק, גם שדניס קרא לי עומו ):
לא ניסיתי אותו עדיין אבל אל תדאג אני אהיה יותר טוב ממך XP פורסם במקור על ידי Rated_R זה סוד שלי ושל עומר D: ניץ 3>
רגע לא אמרת שיש לך דברים לעשות מונדו? )): לול. שמעי ניצ אני בטוח שאני יחשוב על הסוד כל הלילה ולא יישן ממתח פייל, אני לא צריך בנות שיש בלונים ♥
חזרתי D:
פורסם במקור על ידי מלך השטיחים אני מכריז עליכם בעל ובעל ): גיל! 3>
פורסם במקור על ידי SeXy_DeViL רגע לא אמרת שיש לך דברים לעשות מונדו? )): לול. שמעי ניצ אני בטוח שאני יחשוב על הסוד כל הלילה ולא יישן ממתח פייל, אני לא צריך בנות שיש בלונים ♥ ומה לגבי בנות עם בלונים? פורסם במקור על ידי Brook לא ניסיתי אותו עדיין אבל אל תדאג אני אהיה יותר טוב ממך XP ניץ 3> דניס! ♥
שמעו שיש בלוניםם אני לא צריך בולבולמט הזקפה גודלת פי שלוש מהזקפה הרגילה )):
פורסם במקור על ידי Rated_R ומה לגבי בנות עם בלונים? דניס! ♥ יאווו קטלני איפה מצאת את זה אני מאוהבב מצאתי משהו לאונן עליו )):
פורסם במקור על ידי SeXy_DeViL שמעו שיש בלוניםם אני לא צריך בולבולמט הזקפה גודלת פי שלוש מהזקפה הרגילה )): תופעה נפוצה אצל אוהדי ברצלונה D: (אני לא טועה נכון? ><")
איכ בארסה את חושבת שאני כזה?? )):
התקנתי פוטושופ, ניצ את פה?
בברכה, ליאור! מנהל פורום חתימות לשעבר!
פורסם במקור על ידי LiorChuna התקנתי פוטושופ, ניצ את פה? תמיד D: שלח לי על הדרך הורדה לפוטושופ CS4+קראק גם אני רוצה לחזור פורסם במקור על ידי SeXy_DeViL איכ בארסה את חושבת שאני כזה?? )): אופס שגגה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
צפה בענן תגיות
תקנון הפורום