Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 17 מתוך 17
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ''למה?'' שאלתי בסקרנות לנוכח פרצופו של אייס ''זה בסדר וונדי את יכולה להישאר איתי אין לך צורך בו'' אמר לי לי-ג'ורדן בחיוך מתוק.
    ''למי להאמין...?' חשבתי בראשי ''אני כבר הא'' אמר אייס ויצא לרגע, לי-ג'ורדן ניצל את ההזדמנות ותפס אותי מהעלים שסביב ראשי והרים אותי, זה כאב הרגשתי שהראש שלי נתלש.
    הוא לחץ על כפתור מוזר שנראה כסלע ומערה מוזרה נפתחה, הוא זרק אותי פנימה וגלש אחריי, נפלתי בתוך חדר כלא שחור, לפני שהספקתי לזוז חבורת ביריונים הרימו אותו וקשרו אותי לעמוד.
    אחד מהם התקרב אליי עם סכין.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. TBM
    שם: מתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Wendy צפה בהודעה
    ''למה?'' שאלתי בסקרנות לנוכח פרצופו של אייס ''זה בסדר וונדי את יכולה להישאר איתי אין לך צורך בו'' אמר לי לי-ג'ורדן בחיוך מתוק.
    ''למי להאמין...?' חשבתי בראשי ''אני כבר הא'' אמר אייס ויצא לרגע, לי-ג'ורדן ניצל את ההזדמנות ותפס אותי מהעלים שסביב ראשי והרים אותי, זה כאב הרגשתי שהראש שלי נתלש.
    הוא לחץ על כפתור מוזר שנראה כסלע ומערה מוזרה נפתחה, הוא זרק אותי פנימה וגלש אחריי, נפלתי בתוך חדר כלא שחור, לפני שהספקתי לזוז חבורת ביריונים הרימו אותו וקשרו אותי לעמוד.
    אחד מהם התקרב אליי עם סכין.
    "מה זה היה?" אני אומר ברצינות ונכנס למערה , "ידעתי שאי אפשר לסמוך עליו." אני אומר בכעס ונכנס למערה הפתוחה , אני גולש במגלשה ונוחת על הראש של לי ג'ורדן ומעלף אותו , "לפתע אני מרגיש שהציפורניים של נהיות כאלה ברזליות , אני מסתכל עליהן ומגלה שהם הפכו להיות ממתכת , 'למדתי טופר מתכת , מגניב.' אני חושב לעצמי וחולם בהקיץ , עד שאני הפסקתי לחלום הם תפסו גם אותי , "ממש עזרת לי פה." אמרה וונדי בכעס , "לא לדאוג." אמרתי וחתכתי את שקושר אותי ואת וונדי , אני ווונדי ניצחנו את כולם ועלינו דרך המגלשה , "כל כפר הזאונגוס הוחרב." אני אומר לוונדי ברצינות ולפתע מנתגש במישהי , "מצטער." אני אומר ומסתכל עליה , "משום מה את נראית לי מוכרת." אני אומר ברצינות , "רציני , אתה לא זוכר אותי?" היא שואלת אותי , "זאת אני , רוני (אין לי עוד שם)" היא אמרה לי וניסיתי להיזכר במישהי עם זנב לבן עם קצת חום ואוזני ליינון , "נכון , אז מה נשמע ?" אני שאלתי את רוני לאחר שנזכרתי , "אז איך ברחת מהחורבן של המחנה שלנו?" אני שואל את רוני .

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •