דיסנדיוס?
ג'קלי נכון
נקודה להפלפאף קדימה עוד בתים להשתתף!!
נמשיך 2 נק' על שאלה זו!
שאלה פתוחה של שלוש שורות לפחות!
ספרו לי בקצרה מה קרה כאשר וולדמורט מצא את ביתו של הארי פוטר (שהיה תינוק והוריו היו חיים, מה קרה שוולדמורט הרג אותם?)
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
וולרדמורט שמע על הנבואה שילד שנולד ביולי [ה-25 אני חושב או ה-27] יצליח לנצח אותו,את הנבואה סיפרה פרופסור טרלוני,הוא פלש לבית פוטר,ג'יימס האב שמע שהוא הגיע ואמר לאישתו לילי להגן על הארי,הוא ניסה להילחם נגד וולדרמורט אך מת בניסיון,הוא פלש לחדרו של הארי התינוק,לילי שהתחננה לוולדרמורט שייקח אותה במקומו רצח אותה,אבל לילי השתמשה בכוחה האחרון להגן על הארי,וולדרמורט ניסה להרוג את הארי אבל הכוח האחרון של לילי הגן עליו והחזיר את הקללה,להארי נשארה רק צלקת בצורת ברק ו-וולדרמורט נעלם.
ואם אנל'א טועה זה היה ליל כל הקדושים באותו זמן
וולדמורט רצה להרוג את הארי בגלל שעל פי נבואה הארי היה היחיד שיכול להשמידו, כשהוא הגיע לפוטרים ג'יימס ניסה להציל את לילי והארי ונרצח.
לילי הייתה עם הארי בחדרו שוולדמורט הגיע, היא התחננה שיירחם על הארי, כשוולדמורט רצח אותה, קרה דבר לא מוסבר ווולדמורט נעלם, הארי הפך להיות הורקרוקס וקיבל הגנה מפני וולדמורט
""אבל אני לא רוצה להסתובב בין מטורפים" העירה אליס.
"אין לך ברירה" אמר החתול. "כולנו מטורפים כאן, אני מטורף, את מטורפת".
"איך אתה יודע שאני מטורפת?" שאלה אליס.
"זה ברור" אמר החתול, "אחרת לא היית באה לכאן"."
![]()
![]()
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)