שלום וברוכים הבאים לפינה חדשה שלי כאן בבית האמתי שלי פורום מוזיקה
הפורום שומם כבר יותר מידי זמן לכן הכלתי להפריח את השממה וליצור את הפינה הזו אש שמה בישראל ובעולם כולו "איך הקול ישתנה" לא זה לא שגיאת כתיב
כי קול = מוזיקה הבנתם? לא? לא נורא
בפינה זו אני אשתדל לפרסם פעם בשבועיים 2 שירים אחד משנה מאוחרת מעוד כמו ה60 , 50 , 70 וכו' והשני משנות יותר מוקדמות כמו 2010 , 2011 , 2012 שני השירים האלה ידברו על אותו נושא אבל הדבר המדהים בוא זה שבגלל התקדמות המוזיקה לשלב הראפרי או האלקטרוני הוא מרגיש כמו דבר אחר לגמרי
אז לאחר חפירה לא נחוצה כלל וכלל שיכולתם לדלג אליה נתחיל
היום אני רוצה שנדבר על מסיבות מי לא מכיר את הטרנסים המפציצים את הDJ הכי גדולים אך בשנת 1956 לערך (אני לא יודע בדיוק מתי) זה היה שונה לגמרי לא היה טרנסים אך היה דבר מדהים אשר ניקרא בוגי ווגי!
הנה מה שיש לויקיפדיה לומר לנו על הבוגי ווגי:
"הוא סגנון של בלוז המבוסס על תפקידים לפסנתר ומקורו בשיקגו שבארצות הברית. הסגנון היה פופולרי מאד בשנות השלושים ותחילת שנות הארבעים.
בניגוד לבלוז, שלרוב מטרתו היא להביע רגשות או לספר סיפור, הבוגי ווגי משמש בעיקר כמוזיקת ריקודים"
אז כפי שאתם רואים הבוגי ווגי היה הטראנס של פעם! רוצים לשמוע? מעולה!!
בלעדי לפורום יש לנו הורדה שאני עשיתי משיר שיש לי במחשב שניקרא "Rock Around The Clock"
הנה ההורדה הבלעדית!: http://www.udp.co.il/5423840121.html
לי יש שיטה לשמיעת שירים שאני מעוד ממליץ אליה בשירים שאני יפרסם פה אני קורא לה "שמיעה בשני חלקים" אתם תשמעו את השיר לפחות פעמים פעם אחת נסו להקשיב בעיקר כמה שיותר למנגינה ולהרגיש את התקופה הזו ולאחר מכן לשמוע את השיר שוב רק הפעם להתמקד במילים
~תיקראו רק לאחר שמיעת השיר~
אם הבנתם את המילים אז תגלו שכל מה שהזמר שר זה בעצם שנחגוג מסביב לשעון! או במילים אחרות מסיבת ריקודים כל הלילה!
~תיקראו רק לאחר שמיעת השיר~
עכשיו אחרי שחזרנו בזמן לשנות ה50 הנפלאות בואו נחזור לשנת 2012 השיר שאני יציג לכם אין אחד שלא מכיר אותו מטף ועד זקן השיר מושמע בכל מסיבה שמכבדת את עצמה אני כמובן בדבר על השיר "Party Rock"
בלעדי לפורום הורדה שלי!: http://www.udp.co.il/4118703617.html
תנסו לבצע פה את אותה שיטה כמו בשיר הקודם ותגלו דבר מדהים
בעצם שני השירים שיש בניהם 50 שנה הפרש מדברים על אותו דבר!
רק שפו זה בסגנון טראנס ואלקטרוני ואז זה היה בוגי ווגי
מכווה שנהנתם כי אני מעוד נהנתי לשתף את הידע שלי איתכם אז להתראות ואל תישכחו
מוזיקה היא הנשמה שלך!
@ קרדיט מלא לי עמית לוין (Amitlv) על הכל המעתיק מכתבה זו עובר על חוק זכויות יוצרים