Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 9 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 130
  1. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ventriloquist צפה בהודעה
    קייל:
    כן איוונט בתוך איוונט מה קרה.. :p
    -------------------------------
    לפני שאתה מחליק הוא נשען עם אחת הרגליים וחוסם לך את המרווח בין הרגליים שלו,אתה לא מצליח לעצור ומקבל מכה, זה כמו להתנגש בקיר. הרגל שלך יותר מדי כואבת מכדי להמשיך את המהלך השני, בינתיים הוא יורה עליך כדור קטנטן שפוגע בך ועושה לך חור בחולצה וכוויה די מזערית אבל כואבת,זה די גורם לך לחשוב מה כדור גדול יותר יכול לעשות.

הענק נקרע מצחוק.
    "אם אני מסוגל להביס יותר מ50 חיילים בו זמנית אתה חושב שטריקים כאלה מזיקים לי?" הוא אומר
    ''וואי איך אתה מביס אותם בו זמנית?'' אשאל אותו בהתלהבות ''תגיד אם אתה מפליץ זה מפוצץ כל דבר באזור ברדיוס של 5 קילומטרים?''
    אתרומם ואז אתעטש, מתיז לו רוק על הפרצוף, בשניה שבה יעצום עיניים אתפוס את חולצתו ואהפוך אותה, קושר אותה לצווארו בצורה שלא יראה כלום ויחנק, אני עומד על כתפייו ומחזיק בזה (מהדק סביב צווארו עוד יותר)
    ''תביאו'' אסנן אליו בארסיות ''לי, את, היילי''.
    ---
    בבקשה שהאיוונט הזה לא יימשך עד אינסוף <<

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    סופי:
    השלושה מסתכלים עליך וכל פעם אחד אחר עונה:
    "אני ג'ייסון או'דונל,החלטתי להתגייס כי בן דודי פאטריק הוא בשיתוף עם הצבא ורציתי לעזור לו"
    "אני אולף סוונדסון,אני במקור לא מפה בכלל,אני משוודיה אבל היה לי סבא אמריקאי גיבור מלחמה
    אני רוצה לחקות אותו"
    "ואני טרוי ביגס, אני מתגייס כי אין לי עבודה אחרת טובה למצוא וזה גם עוזר למדינה על הדרך אז למה לא"[/quote]

''וואוו יפה'' אומר בחיוך עדיין מתלהבת מן העובדה שאני בצבא.
    ''אוף הנסיעה הזאת ארוכה'' אומר מעט בצברוח.
    ''לילה טוב!'' אומר בחיוך וארדם עד שנגיע
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ג'קסון:
    חחחח לא מלאך המוות.. זה הוא תסתכל בדף הדמויות..
    --------------------------------------------------------------
    "חה!" הוא צוחק בגסות "מלאך המוות? יש כאלה שקוראים לי ככה אבל אני מעדיף את שמי המקורי.." הוא אומר במבטא שנשמע לך לא אמריקאי בכלל.. למעשה זה נשמע כמו מבטא שלא שמעת מעולם.
    הוא עוצר את האגרופים שלך בקלות בלי להתאמץ והניסיון שלך להפיל אותו מהחלון נכשל, הוא אפילו לא זז מהמקום. "טוב, שיחקנו מספיק" הוא אומר ונותן לך אגרוף מפתיע לפנים. האגרוף פוגע בך, חצי מעולף אתה מרגיש איך דם נוזל מאפך במהירות ואתה מאבד לאט לאט את ההכרה.. אבל.. ממש לפני שאתה מתעלף אתה שם לב שאתה עדיין ער למרות שבמקרה רגיל היית צריך להיות מעולף כבר ממזמן. "זאת טכניקה שאני המצאתי,אגרוף עם כל הכאבים של עלפון, אבל לא מתעלפים כי אני רוצה להמשיך את הקרב." הוא אומר בגאווה ועומד כולו בטוח מולך כאילו הוא מוכן לכל דבר שתנסה לעשות לו.

"
    הם לא נראים דומים
    -----------------------------------
    בזמן שאני עומד להתעלף אבל לא אומר "WTF, אני לא מתעלף ". אני לבחור שמולי " יש לך טכניקה נחמה מאוד. לא חשבתי שדבר כזה הגיוני בכלל, כנראה שכן. אין לי שום כוונה למות היום ועוד על ידיך".
    אני רץ לעבר מטתי ומהר מעיף עליו את כל ה שיש על המיטה "כרית, סדין, ציפה) בתקווה ששזה יסיח את דעתו. ברגע הזה אני אנסה לברוח מן הדלת ולהעזיק עזרה.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ג'קסון:
    /
    לדעתי הם די דומים,תשפוט בעצמך חח :P
    -------------------------------------
    אתה מעיף את מה שיש על המיטה וזה מסיח אותו,אתה יוצא החוצה ומוצא חייל בדרגה גבוהה מאוד שהסתובב במסדרון.. זהו לא אחר מאשר אליוט פיטרסן מפקד מחנה הטוראים
    ()
    הוא נכנס לחדר שלך ורואה את הבלגאן. "טוראי, אתה מוכן לספר לי מה קרה פה ולמה החדר שלך מבולגן?" הוא שואל בתדהמה. אף אחד חוץ מכם לא בחדר.

*הערה:הדמות שלך במשחק לא יודעת מי זה דאסופ אז אתה לא יכול לספר לו שהוא(דאסופ) היה שם.*

סופי:
    "אם את חושבת שתוכלי להרדם בצבא כמה שאת רוצה את טועה" את שומעת את הנהג אומר..
    ואז כנראה הוא עלה על באמפר בכוונה כי את מרגישה שאת עפה באוויר ונופלת על הכיסא.

קייל:
    זה לא יימשך לנצח אבל זה לא יהיה קל מדי.. אתה פחות מ6 תגובות על האיוונט הזה והוא לא קל חח
    ---------------------------
    ירקת עליו וזה יכל לעבוד אבל הוא סייבורג והעיניים שלו לא עיניי אדם לכן הוא לא היה צריך לעצום אותן, הוא רק ניקה אותן בעצבנות. אתה מנסה לתפוס את החולצה שלו אך הוא מפיל אותך באכזריות ודורך עליך, אתה מרגיש לחץ עצום על הגוף שלך ובמזל לא נשבר לך כלום. הוא עוזב אותך ואז מסתכל מאחוריך,מסתבר שהתגבורת שהגמד הזמין הגיעה, 50 חיילים התקרבו והם עומדים עם רובים מולו, רגע לפני שאתה שמח וצוהל אתה רואה מסך אש אדיר שמתקרב לכיוונם ובבת אחת 50 החיילים נעלמים ובמקומם נשארות 50 ערימות אפר. החייל הגמד התעלף מתדהמה.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'קסון:
    /
    לדעתי הם די דומים,תשפוט בעצמך חח :P
    -------------------------------------
    אתה מעיף את מה שיש על המיטה וזה מסיח אותו,אתה יוצא החוצה ומוצא חייל בדרגה גבוהה מאוד שהסתובב במסדרון.. זהו לא אחר מאשר אליוט פיטרסן מפקד מחנה הטוראים
    ()
    הוא נכנס לחדר שלך ורואה את הבלגאן. "טוראי, אתה מוכן לספר לי מה קרה פה ולמה החדר שלך מבולגן?" הוא שואל בתדהמה. אף אחד חוץ מכם לא בחדר.

*הערה:הדמות שלך במשחק לא יודעת מי זה דאסופ אז אתה לא יכול לספר לו שהוא(דאסופ) היה שם.*
    רק צבע עור דומה, השאר לה.
    אני אגחחך גיחוך קל ואגרד בשיערי כדי למשוך זמן ובזמן הזה אחשוב על משהו שיוציא אותי ממני. לאחר כמה דקות אני אגיד למפקד" המפקד, מצטער על הבאלאגן שעשיתי בחדר שלי. פשוט אני חולה במחלה הנקראת "פראונידאדה, בטח שמעת עליה ? . פשוט חשבתי שאיזה כלב מנסה להרוג אותי ולכן זרקתי עליו כל מיני דברים מהחדר שלי וצעקתי לעזרה."
    'אלוהים תעשה שהמפקד יאמיןם לסיפר שלי, פליז.'

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש וותיק מאוד
    ג'קסון:
    *כי יש לו מסיכה ברור שהם לא דומים!*
    "פראונידאדה אתה אומר? היה לי פעם חייל שחלה בזה, לקחנו אותו למיון ועשינו לו ניתוח בראש ואז הוא מת" הוא אומר ברצינות ואז הוא לא מצליח ומתפקע מצחוק "סתם,אבל מה שקרה לו זה שמישהו או משהו איים עליו והוא לא רצה להגיד לנו,ועכשיו הוא בקבר כי המשהו הזה חזר פעם נוספת,אז אתה רוצה לספר לי את האמת או לא?"
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'קסון:
    *כי יש לו מסיכה ברור שהם לא דומים!*
    "פראונידאדה אתה אומר? היה לי פעם חייל שחלה בזה, לקחנו אותו למיון ועשינו לו ניתוח בראש ואז הוא מת" הוא אומר ברצינות ואז הוא לא מצליח ומתפקע מצחוק "סתם,אבל מה שקרה לו זה שמישהו או משהו איים עליו והוא לא רצה להגיד לנו,ועכשיו הוא בקבר כי המשהו הזה חזר פעם נוספת,אז אתה רוצה לספר לי את האמת או לא?"
    אני אומר למפקד " סורי, אני לא אגיד לך את האמת בקשר למה שקרה פה. אולי תותר לי בפעם הזאת וזהו? תעלים עין פשוט מהמקרה הזה. מה אתה אומר ? לא בא לי להסבך איתך או עם שאר אנשי הצבא. אני לא מוכן להגיד מה קרה לי פה, אסור לי!"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש וותיק מאוד
    ג'קסון:
    "תשמע,אני מבין שאתה רוצה לשמור בסוד את מה שקרה פה,אבל אם לא תגלה לי מה קרה אתה תודח מהצבא"

*הערה:אם תודח מהצבא זה Game-over...*
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'קסון:
    "תשמע,אני מבין שאתה רוצה לשמור בסוד את מה שקרה פה,אבל אם לא תגלה לי מה קרה אתה תודח מהצבא"

*הערה:אם תודח מהצבא זה Game-over...*
    אני אומר למפקד" טוב נו אין לי ברירה, אני לא רוצה להית מודח מן הצבא. אז אספר לך את האמת. מקודם איזה חייל בעל צבע גוף כהה נכנס לחדר דרך החלון ותקף אותי. כנראה הוא רצה לחטוף אותי. המפקד זה האמת. אני לא יודע מי זה, אבל הוא תקף אותי. אז מאמין לי?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש וותיק מאוד
    ג'קסון:
    "אהה.. אני מבין.. בכל מקרה זה מה שסיפרו חיילים אחרים
    האם במקרה החייל הזה דומה לאיש הזה?" הוא אומר ומושיט לך תמונה .
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

11. student of Gakuen Alice
    סופי:
    "אם את חושבת שתוכלי להרדם בצבא כמה שאת רוצה את טועה" את שומעת את הנהג אומר..
    ואז כנראה הוא עלה על באמפר בכוונה כי את מרגישה שאת עפה באוויר ונופלת על הכיסא.

''-_- אתה לא חייב להיות כזה רשע'' אומר לנהג בעצבנות.
    ''נו טוב........................ אז.......... יש לכם כבר מטרה? אתם יודעים תפקיד מסויים שתרצו להיות בו?'' אשאל את ''חברי'' למכונית
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. משתמש וותיק מאוד
    סופי:
    רק בן דודו של פאטריק או'דונל נשאר ער,כל השאר נרדמו ולא יעזרו כל הבאמפרים הם לא יתעוררו עד שתגיעו.
    "אני רוצה להיות כמו פאטריק, הוא פשוט גאון עם התמיסות האלה שהוא מוכר לצבא.. זה לדעתי מה שיעזור לצבא לנצח את מדינת קוברה".
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

13. student of Gakuen Alice
    סופי:
    רק בן דודו של פאטריק או'דונל נשאר ער,כל השאר נרדמו ולא יעזרו כל הבאמפרים הם לא יתעוררו עד שתגיעו.
    "אני רוצה להיות כמו פאטריק, הוא פשוט גאון עם התמיסות האלה שהוא מוכר לצבא.. זה לדעתי מה שיעזור לצבא לנצח את מדינת קוברה".
    ''וואוו! זה נשמע ממש מעניין'' אומר בהתעניינות ובניסיון להתחבר עם או'דנול
    ''אני לא ממש יודעת מה אני רוצה, אני לא רעה בכלל בחרבות התאמנתי בסייף כמעט כל חיי אז אני משערת שקרבי משימות וכאלה יודע..'' אומר לפאטריק.
    ''מעניין מתי נגיע לבסיס'' אמלמל בשאלה

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. משתמש וותיק מאוד
    סופי:
    *לזה שאיתך באותו קוראים ג'ייסון לא פאטריק, פאטריק מדף הדמויות זה בן דוד שלו*
    "את ממש מדמיינת אם את חושבת שבקרבי משתמשים בחרבות.. זה כל כך המאה ה18..
    היום אם תבואי עם חרב לאויב הוא יוציא אקדח וירה בך,וזה עוד המקרה הטוב,במקרה הרע זה רובה צלפים או שוטגאן ואז תמותי" הוא אומר "אהה ומגיעים עוד 20 דקות".
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

15. student of Gakuen Alice
    סופי:
    *לזה שאיתך באותו קוראים ג'ייסון לא פאטריק, פאטריק מדף הדמויות זה בן דוד שלו*
    "את ממש מדמיינת אם את חושבת שבקרבי משתמשים בחרבות.. זה כל כך המאה ה18..
    היום אם תבואי עם חרב לאויב הוא יוציא אקדח וירה בך,וזה עוד המקרה הטוב,במקרה הרע זה רובה צלפים או שוטגאן ואז תמותי" הוא אומר "אהה ומגיעים עוד 20 דקות".
    ''תמיד שווה להחזיק חרב בנוסף ליתר ביטחון'' אומר לו ואקרוץ ''אוף 20 דקות זה הרבה-_-'' אתלונן.
    ''וטכנית זה יותר המאה ה17 D='' אוסיף בעוקצנות

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 3 מתוך 9 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •