Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 9 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 130
  1. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ציטוט פורסם במקור על ידי ジンベエ צפה בהודעה
    אני מביט בתמונה שהמפקד אומר למשך כמה שניות ואז אומר למפקד " כן, זה האיש שתקף אותי לפני כמה דקות. אתם מכירים את האיש הזה? ידוע לכם משהו ?. עכשיו צא מהחדר ותביא לי לישון בבקשה עד 10 בבוקר. האיש הפריע לי לישון."
    ג'קסון:
    סליחה שדילגתי רק עכשיו שמתי לב
    ------------------------------
    "זהו עלי דאסופ קאמייני ראש ממשלת קוברה הבן אדם הזה מסוכן בטירוף הוא נמצא בתוך הצבא שלנו לך תדע מה הוא מחפש ואתה רוצה להמשיך לישון?! אתה השתגעת לגמרי הא?" הוא אומר לך בעצבים.

קווין:
    "אהה עזוב שכחתי את זה כבר,אתה מוזמן לחגוג מחר יהיה לך יום קשה אהה ואם אתה מעוניין יש כמה בנות נחמדות שם על הבר לך תחפש לך מישהי" הוא קורץ ונעלם מהמקום
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    סופי:
    חחחחחחחח מה אני אעשה שכהן או לוי כבר חרוש מדי?
    ומיוזיקה? יכלת להתאמץ יותר בחייאת Xd
    --------------------------------
    "אני מרדים את האויב שלי למוות.. מסתבר שלפהק זה מדבק" אומר איתן בצחוק
    "המומחיות שלי זה ג'ודו יש לי חגורה שחורה ותתפלאי גם בשדה קרב של רובים זה עובד" אומר ג'ורג'
    "המומחיות שלי זה להיות צלפית,אני מעולה כשזה במטווחים אז למה לא באמיתי?" אומרת וונדי
    "המומחיות שלי זה חרבות,בעיקר חרבות סמוראים יש לי כמה" אומרת לך טל[/QUOTE]

מי שמדבר מר קימחי-_-

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. משתמש וותיק מאוד
    סופי:
    קימחי זה שם משפחה בישראל מה יש חחח..
    -----------------------------------
    "עכשיו אנחנו בעקרון מתארגנים והולכת להיות מסיבה בפאב של או'דונל" אומר לך ג'ורג' "רוצה לבוא?" הוא שואל
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ventriloquist צפה בהודעה
    ג'קסון:
    "זהו עלי דאסופ קאמייני ראש ממשלת קוברה הבן אדם הזה מסוכן בטירוף הוא נמצא בתוך הצבא שלנו לך תדע מה הוא מחפש ואתה רוצה להמשיך לישון?! אתה השתגעת לגמרי הא?" הוא אומר לך בעצבים.
    אני אומר למפקד " הוא ראש ממדששלת קוברה? מה יש לבן הדם הזה לחפש כאן ועוד לתקוף בן אדם פשוט כמוני ?. טוב אם אני לא יכול לישון, אז אני אאלך לקפטריה לאכול משהו על הבוקר. שיביא לי אנרגיה ".
    אני נפרד מהמפקד והולך לקפטריה לאכול שם משהו.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש וותיק מאוד
    ג'קסון:
    "ילד,ההתנהגות שלך עולה לי על העצבים" צועק המפקד "אתה לא מבין את חומרת המצב כנראה שלא מגיע לך להיות פה,אני באמת שוקל אם להעיף אותך מכאן". הוא אומר לך
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ג'קסון:
    "ילד,ההתנהגות שלך עולה לי על העצבים" צועק המפקד "אתה לא מבין את חומרת המצב כנראה שלא מגיע לך להיות פה,אני באמת שוקל אם להעיף אותך מכאן". הוא אומר לך
    אני או7מר למפקד " מה כבר עשיתי לך שאני מעצבן אותך? כולה אמרתי שאני רוצה ללכת לקפיטרריה לאכול קצת , כי אני רעב".
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש וותיק מאוד
    ג'קסון:
    "אל תעז בכלל להגיד לי כולה!!! המצב פה רגיש, האדם הכי מסוכן כרגע בכל העולם חדר לצבא שלנו ואתה רוצה לשבת לך בקפיטריה ולשתות קפה כאילו כלום לא קרה.. איכס,אנשים כמוך בא לי לזרוק לצינוק לכל החיים." הוא אומר,בינתיים הוא מסמן לשומרים שלו להתכונן,הם הולכים בקרוב לעשות משהו
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

8. היצור היחיד...
    שם: יאיר
    ג'קסון:

קווין:
    "אהה עזוב שכחתי את זה כבר,אתה מוזמן לחגוג מחר יהיה לך יום קשה אהה ואם אתה מעוניין יש כמה בנות נחמדות שם על הבר לך תחפש לך מישהי" הוא קורץ ונעלם מהמקום
    2 שאלות:
    1.אני והאחרים ניפגש בשלב מסוים במשחק?
    2. בתגובה הבאה אתה יכול להראות לדמות שלי מה המצב של היום? (בוקר, ערב משו כזה...)
    __________________________________________________ _____
    אני נאנח והולך לבר כדי לקחת משהו לא אלכוהולי לשתות 'אני צריך ראש צלול' אני חושב ויוצא החוצה מהבר כדי לשאוף קצת אוויר, אני נשען על גדר מחוץ לבר ומביט לשמיים

9. משתמש וותיק מאוד
    קווין:
    1.האמת עוד לא החלטתי,כרגע המשחק לא בקצב תגובות שאני רוצה ולא כולם פעילים מספיק אז לא יודע
    2.כן
    ----------------------------------------------
    אתה מביט על השמיים השחורים,הכוכבים מנצנצים והכל נראה שקט מאוד, מהבר נשמע רעש של מוזיקה ושל אנשיים שתויים. לפתע אתה שומע רחשים,ואתה רואה מולך חייל בדרגה שלך,והוא די מוזר

"מדוע אינך יכול להנות מהמסיבה? ,הרי כולם נמצאים שם" הוא אומר לך ומסתכל,אתה מרגיש כאילו עיניו האדומות שורפות אותך.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

10. היצור היחיד...
    עוד שאלה: יש לי כבר נשק?

11. משתמש וותיק מאוד
    קווין:
    עוד לא,רק בדרגה הבאה.
    ------------------------
    הוא רומז לך "חכה רגע אל תכנס" ואז הוא בורח ואז אתה רואה את אליוט פיטרסן,פאטריק או'דונל ועוד כמה אנשי צבא חשובים רצים,הם תופסים אותך ולפני שאתה מספיק להגיד משהו אליוט פיטרסן מרים אותך ורץ
    בום אדיר נשמע וכל הבר עולה באש,אתה שומע את כל החיילים שבהריסות הבר צורחים.
    "היו שם בערך 20,000 חיילים,אסון כבד מאוד" אומר לך אליוט בבכי "אני לא מאמין.. זה הוא היה כאן.. הוא השטן הזה.. הוא היה כאן והוא הטמין פצצה,הוא הרג כמה מטובי חיילנו.. איזה מזל שהיית בחוץ טוראי" אומר לך פאטריק
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

12. student of Gakuen Alice
    סופי:
    קימחי זה שם משפחה בישראל מה יש חחח..
    -----------------------------------
    "עכשיו אנחנו בעקרון מתארגנים והולכת להיות מסיבה בפאב של או'דונל" אומר לך ג'ורג' "רוצה לבוא?" הוא שואל
    ''או'דנול?'' אחזור על השם וארים גבה, ואז אחווה פלש-בק מהרכב בו נסענו ע לכאן.
    ''אוודנול השחצן הזה! ממש לא!'' אומר בזעם וברוגז.
    אחליט להישאר, הדבר האחרון שאני צריכה זה לראות את החכמולוג הזה
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. היצור היחיד...
    קווין:
    עוד לא,רק בדרגה הבאה.
    ------------------------
    הוא רומז לך "חכה רגע אל תכנס" ואז הוא בורח ואז אתה רואה את אליוט פיטרסן,פאטריק או'דונל ועוד כמה אנשי צבא חשובים רצים,הם תופסים אותך ולפני שאתה מספיק להגיד משהו אליוט פיטרסן מרים אותך ורץ
    בום אדיר נשמע וכל הבר עולה באש,אתה שומע את כל החיילים שבהריסות הבר צורחים.
    "היו שם בערך 20,000 חיילים,אסון כבד מאוד" אומר לך אליוט בבכי "אני לא מאמין.. זה הוא היה כאן.. הוא השטן הזה.. הוא היה כאן והוא הטמין פצצה,הוא הרג כמה מטובי חיילנו.. איזה מזל שהיית בחוץ טוראי" אומר לך פאטריק
    "מי? מי זה? מי גרם לכולם להיהרג ככה?" אני אשאל בתדהמה ואז אני אחשוב על האיש שהציל אותי 'לא אין מצב שזה הוא, או שאולי כן?!'

14. משתמש וותיק מאוד
    קווין:
    "אם זה היה האיש הזה" אליוט מראה לך תמונה
    "אז זה אומר שהמצב גרוע מאוד,והיה לנו פה פיגוע.. במזל הצלחנו לצאת ולמצוא אותך.
    הרופא שלנו ג'סטין וויליאמס אמר לי לא מזמן שהוא מעריך את הנזק בכ20,000 הרוגים.
    כלומר חוץ ממך ומאיתנו אף אחד לא שרד.. זה נזק כבד מאוד,חצי בסיס הלך לנו.
    זה אומר שאנחנו חייבים להריץ בזמן הקרוב את שאר אלה שנשארו בכל סדרות המבחנים כדי לקדם אותם כמה שיותר מהר. אנחנו חייבים להגיע למדינת קוברה ולתקוף את הדבר שהכי ייכאב להם,מקדש אספליר." אומר אליוט
    "די די להיום הילד ניצול פיגוע עזוב אותו בשקט" אומר לו פאטריק
    "טוב ילד לך לנוח מחר נתחיל את כל המבחנים,ואל תדאג לזה שלא רשמנו אותך,נרשום אותך אחרי המבחנים שאם תעבור תהיה טוראי בדרגה שניה"

סופי:
    "מה? פאטריק או'דונל הוא ממש נחמד אני לא מבין מה יש לך"
    לפתע רץ חייל מודאג אל החדר וצורח
    "פיגוע! פיגוע! היה פיגוע בבר של או'דונל! הבר נהרס לגמרי ונהרגו 20,000 חיילים!" הוא צועק
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

15. student of Gakuen Alice
    סופי:
    "מה? פאטריק או'דונל הוא ממש נחמד אני לא מבין מה יש לך"
    לפתע רץ חייל מודאג אל החדר וצורח
    "פיגוע! פיגוע! היה פיגוע בבר של או'דונל! הבר נהרס לגמרי ונהרגו 20,000 חיילים!" הוא צועק[/quote]

אפער את פי בהפתעה ''עדיין רוצים ללכת?'' אשאל עדיין המומה את חבריי לחדר.
    אני אקח במהירות ערכת עזרה ראשונה וארוץ במהירות אל הבר בכדי לנסות ולאתר פצועים ולעזור להם.
    ''בואו!'' אומר לחבריי לחדר לפני שאצא ''נתחלק לשני צוותים-וונדי בואי איתי, ג'ורג' וטל לכו אתם.
    איתן אתה לך לעזור לאחרים'' אומר
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 5 מתוך 9 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •