Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 9 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 130
  1. היצור היחיד...
    שם: יאיר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ventriloquist צפה בהודעה
    קווין:
    "אם זה היה האיש הזה" אליוט מראה לך תמונה
    "אז זה אומר שהמצב גרוע מאוד,והיה לנו פה פיגוע.. במזל הצלחנו לצאת ולמצוא אותך.
    הרופא שלנו ג'סטין וויליאמס אמר לי לא מזמן שהוא מעריך את הנזק בכ20,000 הרוגים.
    כלומר חוץ ממך ומאיתנו אף אחד לא שרד.. זה נזק כבד מאוד,חצי בסיס הלך לנו.
    זה אומר שאנחנו חייבים להריץ בזמן הקרוב את שאר אלה שנשארו בכל סדרות המבחנים כדי לקדם אותם כמה שיותר מהר. אנחנו חייבים להגיע למדינת קוברה ולתקוף את הדבר שהכי ייכאב להם,מקדש אספליר." אומר אליוט
    "די די להיום הילד ניצול פיגוע עזוב אותו בשקט" אומר לו פאטריק
    "טוב ילד לך לנוח מחר נתחיל את כל המבחנים,ואל תדאג לזה שלא רשמנו אותך,נרשום אותך אחרי המבחנים שאם תעבור תהיה טוראי בדרגה שניה"

סופי:
    "מה? פאטריק או'דונל הוא ממש נחמד אני לא מבין מה יש לך"
    לפתע רץ חייל מודאג אל החדר וצורח
    "פיגוע! פיגוע! היה פיגוע בבר של או'דונל! הבר נהרס לגמרי ונהרגו 20,000 חיילים!" הוא צועק
    אני מצדיע ואומר "כן המפקד!" ואז ממשיך בקול מהוסס יותר "אבל איפה אני אשן המפקד?"

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ג'קסון:
    "אל תעז בכלל להגיד לי כולה!!! המצב פה רגיש, האדם הכי מסוכן כרגע בכל העולם חדר לצבא שלנו ואתה רוצה לשבת לך בקפיטריה ולשתות קפה כאילו כלום לא קרה.. איכס,אנשים כמוך בא לי לזרוק לצינוק לכל החיים." הוא אומר,בינתיים הוא מסמן לשומרים שלו להתכונן,הם הולכים בקרוב לעשות משהו
    אני מביט אל המפקד בפנים עצובות כמו של כלב בוכה ואז אומר לו" טוב הבנתי, אני לא אעשה ממקרה זה צחוק יותר. יש משהו שאני יכול לעשות/ לעזור לך כרגע. אני רוןאה שהשומרים מתכוננים לפעולה כלשהית".
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ג'קסון:
    "כן השומרים מתכוננים כי קיבלתי הודעה שהיה פיגוע בבר של או'דונל ו20 אלף חיילים נהרגו
    יש לך 2 אפשרויות לבוא ולעזור לי או ללכת לחדר ולישון עד הבוקר" אומר לך המפקד

קווין:
    "פה בבסיס תלך קצת ישר מכאן ואז תראה ביניין אדום שכתוב עליו "מגורים" קח את המפתח הזה,מפתח מספר 451 הוא פותח את החדר ה51 בקומה ה4,איתך יהיו עוד כמה שותפים אבל אל תדאג הם יבואו עוד מעט,אנחנו כרגע אוספים את החיילים וממיינים אותם שוב" אומר המפקד

סופי:
    "סופי,עצרי הכל,את סתם תמימה, כל מי שהיה בבר נהרג, לא ניצל אף אחד הוא קרס כולו אי אפשר להציל אף אחד,ג'סטין וויליאמס הרופא הראשי של הבסיס אמר את זה כרגע בטלוויזיה" אומר ג'ורג' ומסתכל על הטלויזיה הפתוחה על ערוץ חדשות שבו מגישת חדשות מודיעה בהיסטריה על הפיגוע.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

4. היצור היחיד...
    קווין:
    "פה בבסיס תלך קצת ישר מכאן ואז תראה ביניין אדום שכתוב עליו "מגורים" קח את המפתח הזה,מפתח מספר 451 הוא פותח את החדר ה51 בקומה ה4,איתך יהיו עוד כמה שותפים אבל אל תדאג הם יבואו עוד מעט,אנחנו כרגע אוספים את החיילים וממיינים אותם שוב" אומר המפקד
    אני אקח את המפתחות ואז אעמום דום ואצדיע "המפקד,כן המפקד!" ואחרי שהוא ישחרר אותי אני אלך למקום שהוא אמר לי, כשאני אגיע אני אחפש את החדר 451 ואז אני אכנס אליו בשקט ואשב על המיטה בעצב

5. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    סופי:
    "סופי,עצרי הכל,את סתם תמימה, כל מי שהיה בבר נהרג, לא ניצל אף אחד הוא קרס כולו אי אפשר להציל אף אחד,ג'סטין וויליאמס הרופא הראשי של הבסיס אמר את זה כרגע בטלוויזיה" אומר ג'ורג' ומסתכל על הטלויזיה הפתוחה על ערוץ חדשות שבו מגישת חדשות מודיעה בהיסטריה על הפיגוע.[/QUOTE]

''אז אוד'נול פאטריק מת?'' אשאל בתמימות תוך כדי מחשבה ''יש! לא נעים לי לחשוב על זה אבל הוא בעצם די מעצבן''....
    ''טוב אז בואו נחכה לפקודות בטח יהיה ריכוז או משו בקרוב
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'קסון:
    "כן השומרים מתכוננים כי קיבלתי הודעה שהיה פיגוע בבר של או'דונל ו20 אלף חיילים נהרגו
    יש לך 2 אפשרויות לבוא ולעזור לי או ללכת לחדר ולישון עד הבוקר" אומר לך המפקד
    אני אומר בקול שמח כזה " אני בעד לעזור לך, אין לי כוח להתבטל עד הבוקר במיטה. אני מעדיף להיותל מועיל במשהו .אז במה תצטרך את עזרתי?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש וותיק מאוד
    ג'קסון:
    "רוץ סביב הבסיס וחפש כמה שיותר חיילים כדי להגיד להם לחזור מהר לביניינים האדומים" אומר לך המפקד

סופי:
    "או'דונל לא מת אבל בין ההרוגים נמצאו אולף סוונדסון וטרוי ביגס, הם מוכרים לך?" שואל ג'ורג' שצופה בטלויזיה

קווין:
    אתה נכנס לחדר,בתוכו יש כבר 4 אנשים,הם המומים מהפיגוע והם צופים בטלוויזיה.
    "היי,אתה שמעת על הפיגוע?" שואלת אותך הראשונה "אני ג'וליה דינג" היא אומרת ומציגה את עצמה
    "תסתכלו 20 אלף הרוגים!" אומר השני "אני סטיב טייסון" אומר השני
    "אני גארי סנדסטון" אומר השלישי
    "ואני ג'ניפר קינג" אומרת הרביעית
    ולאחר שהציגו את עצמם הם ממשיכים לצפות בטלויזיה
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

8. student of Gakuen Alice
    סופי:
    "או'דונל לא מת אבל בין ההרוגים נמצאו אולף סוונדסון וטרוי ביגס, הם מוכרים לך?" שואל ג'ורג' שצופה בטלויזיה

''כ..כן'' אומר בהפתעה ועצב ואתחיל לבכות מעט ''הם היו איתי ברכב לכאן.. דיברנו וחלקנו חוויות הם כל כך רצו להילחם ועכשיו..'' אומר שוב ואבכה
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. משתמש וותיק מאוד
    סופי:
    "יש ניצול אחד מהפיגוע,בן דודו של פאטריק,ג'ייסון או'דונל ואומרים שהוא השאיר מכתב שהוא כתב לפני שזה קרה:
    "יומן יקר,היום בדרך לצבא פגשתי מישהי מאוד מעניינת,היא התעניינה בחרבות ואני הייתי אליה לא כל כך נחמד ואולי אפילו די מגעיל,אני מקווה שתהיה לי הזדמנות להתנצל מתישהו" מקריא לך ג'ורג'
    "הוא פצוע די קשה,הוא עכשיו בבית חולים הצבאי שפה,מעניין לחשוב על מי הוא כתב את זה" הוא אומר
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

10. student of Gakuen Alice
    סופי:
    "יש ניצול אחד מהפיגוע,בן דודו של פאטריק,ג'ייסון או'דונל ואומרים שהוא השאיר מכתב שהוא כתב לפני שזה קרה:
    "יומן יקר,היום בדרך לצבא פגשתי מישהי מאוד מעניינת,היא התעניינה בחרבות ואני הייתי אליה לא כל כך נחמד ואולי אפילו די מגעיל,אני מקווה שתהיה לי הזדמנות להתנצל מתישהו" מקריא לך ג'ורג'
    "הוא פצוע די קשה,הוא עכשיו בבית חולים הצבאי שפה,מעניין לחשוב על מי הוא כתב את זה" הוא אומר
    לאן אתה מנסה לדחוף אותי? 0:

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. היצור היחיד...
    ג'קסון:
    "רוץ סביב הבסיס וחפש כמה שיותר חיילים כדי להגיד להם לחזור מהר לביניינים האדומים" אומר לך המפקד

סופי:

קווין:
    אתה נכנס לחדר,בתוכו יש כבר 4 אנשים,הם המומים מהפיגוע והם צופים בטלוויזיה.
    "היי,אתה שמעת על הפיגוע?" שואלת אותך הראשונה "אני ג'וליה דינג" היא אומרת ומציגה את עצמה
    "תסתכלו 20 אלף הרוגים!" אומר השני "אני סטיב טייסון" אומר השני
    "אני גארי סנדסטון" אומר השלישי
    "ואני ג'ניפר קינג" אומרת הרביעית
    ולאחר שהציגו את עצמם הם ממשיכים לצפות בטלויזיה
    "אני קווין הארלם" אני אציג את עצמי "הוצבתי כאן עד לספירה מחדש, איפה הייתם בזמן הפיגוע? לי היה נס אני בדיוק יצאתי לשאוף קצת אוויר כשהכל התפוצץ" אני אומר באנחה ואשב על המיטה שלי

12. משתמש וותיק מאוד
    קווין:
    "אנחנו התארגנו בחדר ורצינו לצאת כשגארי הדליק טלויזיה וראינו על הפיגוע.. למזלנו אף אחד חשוב לא נפגע אבל 20 אלף זה באמת יותר מדי" אומר לך סטיב

סופי:
    לא יודע חחח נראה לאן המשחק הולך ונמשיך
    ---------------------------------
    את הולכת לבית חולים ורואה אותו באחד החדרים,הוא יושב במיטה והוא במצב כל כך קשה,כוויות בגופו ופצעי חבלה,ניכר עליו שהוא בקושי מצליח לזוז "סופי? זאת את? כמה זמן חיכיתי" הוא אומר לך בקול חלש מאוד
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'קסון:
    אני אומר בקול רם למפקד " כן המפקד, אטני אעשה כמיטב יכולתי במשימה שהטלת עלי".
    אני יוצא מחדרי בריצה ומתחיל לרוץ לעבר יציאה מהבניין. כשאצע אתחיל לרוץ סביב הבסיס ואגיד לכל חייל שאראה אותו " תחזור מהר לבניין האדום, זאת פקודה מהפקד. אם תראה עוד חיילים תגיד גם להם לחזור לבניין האדום".

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. היצור היחיד...
    קווין:
    "אנחנו התארגנו בחדר ורצינו לצאת כשגארי הדליק טלויזיה וראינו על הפיגוע.. למזלנו אף אחד חשוב לא נפגע אבל 20 אלף זה באמת יותר מדי" אומר לך סטיב

סופי:
    את הולכת לבית חולים ורואה אותו באחד החדרים,הוא יושב במיטה והוא במצב כל כך קשה,כוויות בגופו ופצעי חבלה,ניכר עליו שהוא בקושי מצליח לזוז "סופי? זאת את? כמה זמן חיכיתי" הוא אומר לך בקול חלש מאוד
    "טוב" אני אומר להם ואז אפהק "אני חושב שאני אלך לישון" ואז אני אתרגן ואכנס למיטה ואומר "לילה טוב" ואלך לישון

15. student of Gakuen Alice
    סופי:
    את הולכת לבית חולים ורואה אותו באחד החדרים,הוא יושב במיטה והוא במצב כל כך קשה,כוויות בגופו ופצעי חבלה,ניכר עליו שהוא בקושי מצליח לזוז "סופי? זאת את? כמה זמן חיכיתי" הוא אומר לך בקול חלש מאוד[/QUOTE]

''המף.. אני עדיין כועסת עלייך'' אומר מעט בעצבנות.
    ''איך אתה מרגיש? לדעת אתה נראה פצצה'' אומר לו בחיוך ציני המטרה לנסות ולעודד אותו.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 6 מתוך 9 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •