Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 9 ראשוןראשון ... 56789 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 130
  1. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    סופי:
    "מצחיק מאוד..." הוא אומר ומסובב את הגב לצד השני,שעכשיו את לא רואה את פניו,ניכר עליו שאין לו כוח אפילו לצחוק את הצחוק הציני שלו.
    "אני באמת חושב שאת צריכה ללכת,הוא לא במצב טוב" אומר לך אח אשר מטפל בו.
    "ג'סטין אל תגזים,היא אורחת שלי למרות שהיא לא כל כך מודעת לכמה המצב קריטי" הוא אומר לו.

קווין:
    אתה הולך לישון וקם בבוקר
    סטיב מעיר אותך בזהירות ואומר לך
    "שמע היום אמורים להיות האימונים,בשעה 9 בביניין הירוק,תתארגן תראה קצת טלויזיה הבנות עוד לא קמו אבל אני וגארי הולכים כבר מעכשיו,ואל תדאג השעה 7:30" אומר לך סטיב והולך

ג'קסון:
    אתה הולך בין החיילים ומספר לכמה עד שאתה רואה שוב את אותו חייל מוזר שראית בפעם הקודמת
    "נו,מה אתה אומר,כשאני רוצה לפוצץ דברים אני מפוצץ.. שמעתי שהלכו 20 אלף הא? הצלחתי הפעם" הוא אומר ומחייך חיוך שטני
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=Ventriloquist;1400039]סופי:
    "מצחיק מאוד..." הוא אומר ומסובב את הגב לצד השני,שעכשיו את לא רואה את פניו,ניכר עליו שאין לו כוח אפילו לצחוק את הצחוק הציני שלו.
    "אני באמת חושב שאת צריכה ללכת,הוא לא במצב טוב" אומר לך אח אשר מטפל בו.
    "ג'סטין אל תגזים,היא אורחת שלי למרות שהיא לא כל כך מודעת לכמה המצב קריטי" הוא אומר לו.

זאת אני שיניתי שם משתמש
    __________________________--
    ''נמף..'' אומר בהתרסה.
    ''אני יודעת טוב מאוד עד כמה רע המצב שלך, איך בכלל זה קרה?אין שמירה על המקום? איך לעזאזל מחבל הצליח להסתנן פנימה?'' אשאל בסקרנות
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. משתמש וותיק מאוד
    סופי:
    "לפי מה שהבנתי,ככה סיפר לי ג'סטין שדיבר עם כמה מהמפקדים פה, המחבל הגיע איכשהו לקרקעית האדמה,שם שם כמה פצצות איפה שהבסיס של הביניין ואז הביניין קרס וחוץ מזה הוא גם הסתובב בחוץ,כנראה במדים של חייל ושם עוד כמה פצצות על קירות הביניין.
    כנראה שהן פצצות מסוג מיוחד,חזקות כמו שלא ראינו אף פעם ובצבע של הקיר,ככה שאף אחד לא חשד
    ואז כשהוא התרחק מהמקום הוא פוצץ אותן.. אני בסך הכל יצאתי רגע החוצה עמדתי מילימטר מהביניין ותוך שניה ראיתי את כל הביניין מתפוצץ ואותי עף מטרים קדימה נוחת על הרצפה.. לא היה לי כח לקום או להזעיק עזרה ומצאו אותי רק אחר כך". הוא אומר לך
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

4. היצור היחיד...
    שם: יאיר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ventriloquist צפה בהודעה
    קווין:
    אתה הולך לישון וקם בבוקר
    סטיב מעיר אותך בזהירות ואומר לך
    "שמע היום אמורים להיות האימונים,בשעה 9 בביניין הירוק,תתארגן תראה קצת טלויזיה הבנות עוד לא קמו אבל אני וגארי הולכים כבר מעכשיו,ואל תדאג השעה 7:30" אומר לך סטיב והולך
    אני קופץ מהמיטה ומתארגן בטיל ואז אני רץ אחריהם וקורא "היי! סטיב! חכו לי!" וכשאני מגיע אליהם אני הולך איתם

5. משתמש וותיק מאוד
    קווין:
    אתה לא מגיע אליהם אבל אתה הולך לביניין הירוק כדי לבדוק, אתה לא מוצא אותם ומגלה שעכשיו חדר האוכל פתוח.
    אתה מסתובב בו ומגלה שהם יושבים בשולחן "בוא קווין תצטרף!" הם אומרים לך
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

6. היצור היחיד...
    קווין:
    אתה לא מגיע אליהם אבל אתה הולך לביניין הירוק כדי לבדוק, אתה לא מוצא אותם ומגלה שעכשיו חדר האוכל פתוח.
    אתה מסתובב בו ומגלה שהם יושבים בשולחן "בוא קווין תצטרף!" הם אומרים לך
    אני לוקח אוכל ומצטרף אליהם "היי לא יצא לנו להכיר כ"כ אתמול בערב אז יאאלה בואו נספר קצת על עצמנו מאיפה אתם? איפה למדתם לפני שהגעתם לכאן? והאם אתם מתמחים במשהו?"

7. משתמש וותיק מאוד
    קווין הארלם:
    "אני ג'וליה דינג,במקור ההורים שלי מסין אבל אני נולדתי בארה''ב. ההתמחות שלי היא קונג פו" אומרת הראשונה
    "סטיב טייסון" אומר הראשון בפה מלא "נולדתי בארצות הברית ואני מתמחה בג'ודו"
    "גארי סנדסטון,ההורים שלי במקור מאנגליה,אבל גם אני כמו ג'וליה נולדתי בארה''ב, ההתמחות שלי היא חץ וקשת,אז אני מניח שרובה צלפים לא יהיה בעיה".
    "ג'ניפר קינג,נולדתי גם אני בארצות הברית וההתמחות שלי היא ג'יוג'יטסו"

"עזוב אותך עכשיו דיבורים בוא נאכל!" אומר סטיב הרעב
    "אויש עזוב אותו" אומרת ג'וליה "בואו נדבר זה באמת מעניין" היא מסתכלת עליך
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [u][b]
    ג'קסון:
    אתה הולך בין החיילים ומספר לכמה עד שאתה רואה שוב את אותו חייל מוזר שראית בפעם הקודמת
    "נו,מה אתה אומר,כשאני רוצה לפוצץ דברים אני מפוצץ.. שמעתי שהלכו 20 אלף הא? הצלחתי הפעם" הוא אומר ומחייך חיוך שטני
    אני אומר לו" אתה חתיכת שטן! , למה אתה הטרג מלא אנשים חפם מפשע!".
    אני אברח במהירות מן החייל ואחפש ת המפקד להודיע מה קרה לי הרגע.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

9. student of Gakuen Alice
    סופי:
    "לפי מה שהבנתי,ככה סיפר לי ג'סטין שדיבר עם כמה מהמפקדים פה, המחבל הגיע איכשהו לקרקעית האדמה,שם שם כמה פצצות איפה שהבסיס של הביניין ואז הביניין קרס וחוץ מזה הוא גם הסתובב בחוץ,כנראה במדים של חייל ושם עוד כמה פצצות על קירות הביניין.
    כנראה שהן פצצות מסוג מיוחד,חזקות כמו שלא ראינו אף פעם ובצבע של הקיר,ככה שאף אחד לא חשד
    ואז כשהוא התרחק מהמקום הוא פוצץ אותן.. אני בסך הכל יצאתי רגע החוצה עמדתי מילימטר מהביניין ותוך שניה ראיתי את כל הביניין מתפוצץ ואותי עף מטרים קדימה נוחת על הרצפה.. לא היה לי כח לקום או להזעיק עזרה ומצאו אותי רק אחר כך". הוא אומר לך
    ''טוב...אני מקווה שתרגיש טוב'' אומר לו מעט באי נוחות.
    ''טוב אני צריכה ללכת..שותפיי לחדר בטח דואגים לי'' אומר לו במטרה להיחלץ מהצב ''אבו לבקר אותך מחר'' אוסיף ואפנה לחדרי
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. היצור היחיד...
    קווין הארלם:
    "אני ג'וליה דינג,במקור ההורים שלי מסין אבל אני נולדתי בארה''ב. ההתמחות שלי היא קונג פו" אומרת הראשונה
    "סטיב טייסון" אומר הראשון בפה מלא "נולדתי בארצות הברית ואני מתמחה בג'ודו"
    "גארי סנדסטון,ההורים שלי במקור מאנגליה,אבל גם אני כמו ג'וליה נולדתי בארה''ב, ההתמחות שלי היא חץ וקשת,אז אני מניח שרובה צלפים לא יהיה בעיה".
    "ג'ניפר קינג,נולדתי גם אני בארצות הברית וההתמחות שלי היא ג'יוג'יטסו"

"עזוב אותך עכשיו דיבורים בוא נאכל!" אומר סטיב הרעב
    "אויש עזוב אותו" אומרת ג'וליה "בואו נדבר זה באמת מעניין" היא מסתכלת עליך
    "טוב..."אני מרגיש לא נוח בזה שהיא מסתכלת עלי ככה "אני קווין הארלם אני נולדתי בארה"ב אבל יש לי מקור מרוחק בישראל, אני למדתי בפנימייה צבאית וההתמחות שלי בעיקר זה צלפות ולחימה בשטח בנוי אבל שלא כמוכם אני משמש ברובים ולא בקרב מגע" אני אומר בחיוך וקורץ.

11. משתמש וותיק מאוד
    ג'קסון:
    "למה? כי אני עלי דאסופ קאמייני השליט האחד והיחיד של קוברה,למזלך,או לרוע מזלך אין לי זמן לשחק איתך."
    הוא מסתכל ואתה מרגיש שאתה לא יכול לברוח "אקסגראניז'ור! טפל בו!" הוא אומר והולך ופתאום אדם ענקי בגובה של כ2 מטרים עומד מולך,הוא נראה חזק מאוד ואתה משותק מפחד
    "אתה רוצה להלחם באקסגראניז'ור? כי אני לא אתן לך לברוח!"
    *רודריק גוסטב אקסגראניז'ור יתווסף מיד לדף הדמויות,תמונה בקרוב*

סופי:
    "אני יודע שאת שונאת אותי אבל בבקשה תבואי!" הוא מבקש ואת הולכת,בינתיים את חוזרת ואת רואה את ג'ורג'
    "קדימה סופי את באה לאימונים בביניין הירוק? זה תכף מתחיל" הוא אומר לך

קווין:
    "ישראל? ואו כל כך אקזוטי" היא אומרת לך "יפה מאוד שאתה מוכן להשתמש ברובים זה יעזור לך בשדה הקרב" ממשיך ואומר סטיב בזמן שהוא אוכל
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

12. היצור היחיד...
    ג'קסון:
    "למה? כי אני עלי דאסופ קאמייני השליט האחד והיחיד של קוברה,למזלך,או לרוע מזלך אין לי זמן לשחק איתך."
    הוא מסתכל ואתה מרגיש שאתה לא יכול לברוח "אקסגראניז'ור! טפל בו!" הוא אומר והולך ופתאום אדם ענקי בגובה של כ2 מטרים עומד מולך,הוא נראה חזק מאוד ואתה משותק מפחד
    "אתה רוצה להלחם באקסגראניז'ור? כי אני לא אתן לך לברוח!"
    *רודריק גוסטב אקסגראניז'ור יתווסף מיד לדף הדמויות,תמונה בקרוב*

סופי:
    "אני יודע שאת שונאת אותי אבל בבקשה תבואי!" הוא מבקש ואת הולכת,בינתיים את חוזרת ואת רואה את ג'ורג'

קווין:
    "ישראל? ואו כל כך אקזוטי" היא אומרת לך "יפה מאוד שאתה מוכן להשתמש ברובים זה יעזור לך בשדה הקרב" ממשיך ואומר סטיב בזמן שהוא אוכל
    אני מתחיל גם לאכול ושואל בתדהמה "מה זתומרת זה יעזור לי בשדה קרב?! זה כמעט הנשק היחיד בקרב!"

13. משתמש וותיק מאוד
    קווין:
    "אז זהו שלא.. מסופר על לוחם נדיר בצבא קוברה בשם רודריק גוסטב אקסגראניז'ור, הוא ענק בגובה 2 מ' אולי יותר, והוא שרירי וחזק בטירוף בצורה שלא ראית אי פעם. כשהוא נמצא בשדה הקרב הוא מסוגל לנצח מעל 100 חיילים אפילו אם הם יורים עליו את כל התחמושת,כדורים לא משפיעים עליו בכלל.. הוא פשוט מפלס לו דרך בתוך הכדורים וממשיך הלאה כדי לכסח את החיילים שירו בו. אומרים שדאסופ כבר נמצא בתוך הצבא שלנו ואם הוא כאן אז אני מניח שאקסגראניז'ור איתו, קצת יהיה קשה לחייל כזה להתחבא ולהיות מוסווה אבל אם אף אחד לא קלט את דאסופ כנראה שאף אחד לא קלט גם אותו. כולם יודעים איך דאסופ נראה אבל כנראה שהוא הצליח להתחבא איכשהו,הוא זה שגרם לפיגוע." אומר לך גארי במפתיע אחרי שבמשך רוב הארוחה הוא שתק
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

14. היצור היחיד...
    קווין:
    "אז זהו שלא.. מסופר על לוחם נדיר בצבא קוברה בשם רודריק גוסטב אקסגראניז'ור, הוא ענק בגובה 2 מ' אולי יותר, והוא שרירי וחזק בטירוף בצורה שלא ראית אי פעם. כשהוא נמצא בשדה הקרב הוא מסוגל לנצח מעל 100 חיילים אפילו אם הם יורים עליו את כל התחמושת,כדורים לא משפיעים עליו בכלל.. הוא פשוט מפלס לו דרך בתוך הכדורים וממשיך הלאה כדי לכסח את החיילים שירו בו. אומרים שדאסופ כבר נמצא בתוך הצבא שלנו ואם הוא כאן אז אני מניח שאקסגראניז'ור איתו, קצת יהיה קשה לחייל כזה להתחבא ולהיות מוסווה אבל אם אף אחד לא קלט את דאסופ כנראה שאף אחד לא קלט גם אותו. כולם יודעים איך דאסופ נראה אבל כנראה שהוא הצליח להתחבא איכשהו,הוא זה שגרם לפיגוע." אומר לך גארי במפתיע אחרי שבמשך רוב הארוחה הוא שתק
    "טוווב" אני אומר קצת מופתע מהתשובה הלא צפויה "אבל עדיין לא הבנתי למה יהיה מצב שאני אמטרך קונג פו או מה שזה לא יהיה בשדה קרב של ימינו יעני של מכונות מלחמה (רובים טנקים מטוסים וכאלה...)" אני שואל

15. student of Gakuen Alice
    סופי:

''קדימה!'' אומר בחיוך, אני אקח במהירות את החרב שלי וארוץ עם שותפוו לחדר לבניין הירוק בהתרגשותת

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 7 מתוך 9 ראשוןראשון ... 56789 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •