Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

נושא: Fabled דק

1. משתמש מנוסה
    הקדמה-קודם כל המון המון זמן לא פרסמתי כאן משהו בטח בכל מה שקשור לדקים הפורום כאן יחסית מת, לכן פרסמתי פה את הפייבלד דק בתקווה שהוא יקבל תגובות וצפיות.
    הדק הזה הוא לא סתם דק, כיוון שאני ועוד 2 חברי פורום כאן(אביב ועומרי)חזרנו לשחק במציאות הדק הזה בעצם הוא הדק שלי במציאות ועלה לפחות 550 שקל.
    לאחר המון זמן בערך חודש פלוס מינוס נדמה לי קצת יותר אני ואביב חיפשנו דקים וחשבנו וחשבנו עד שכל אחד הלך לכיוונו אני לפייבלד ואביב להאמסטרסוורן.
    התפתחות הדק והסבר-כמו שצויין ישבתי לא מעט וחשבתי על דק לא אוטומטי כי בכל זאת חוץ מווינדאפ שהוא יותר מידי יקר במיוחד האקסטרה, בכל זאת הסכומים שהשקעתי על דקים במציאות ועל המשחק הם אלפי שקלים היום כל דק משוחק נחשב לאוטומטי+חכה וזמן את הבוס כמו דארקוורלד,פיירי,משינה וכו'.
    לאחר המון זמן נתקלתי בפורום הישראלי ליוגי הו בפרסום לדק פייבלד שבנוי בצורה ממש חזקה וטובה(יש לציין שמי שפרסם את הדק הוא אחד השחקנים המוכרים והטובים ביותר בקהילה).
    הדק הזה מאוד אגרסיבי מציף בקלות ובמהירות וכל ניסיון שלי בנטוורק וכמובן במציאות, אך אני יותר מסתמך על הידיים שאני מקבל במציאות ולא בנטוורק שזה בסה"כ אתר במחשב.
    כמו שאמרתי הדק הזה מציף כל כך בקלות ותוך 2 תורים גג שלושה שקרה רק פעם אחת הייתה לי זירה של 4-5 סינכרואים עם מצבים של להביא גם אקסידים, שלא לדבר גם על הגרייב שלי שנמצאים שמה עוד 2 סינכרואים.
    החולשה היחידה של הדק זה מלכודות כמו טורנטיאל מירור וכמובן הקסם דארק הול.
    הדק ליסט-

בהמשך למה שנאמר חוץ מההצפות והאגרסיביות של הדק יש פה לא מעט שלפנים כמו אפסטר גובלין,דיליינג,ריקליס גריד,פורמולה,רג'ין,ולקירוס, בנוסף לזה יש כאן המון מנגדים כמו טיראס,אדראוס,סטארדסט,שוטינג.
    בנוסף לזה ההבדל היחיד שאתם רואים פה שיש רק קושאהנו אחת ו3 רייבן לעומת 2 קושאהנו ו2 רייבן שאני משחק במציאות שזה דווקא הטעות שלי רק 2 קושאהנו ו2 רייבן.
    כמו שאתם רואים הדק נורא אגרסיבי גם במיין וגם באקסטרה מהיר מאוד ומציף מאוד וכמו שאמרתי פגיע לדארק הול ומלכודות.
    אשמח מאוד לתגובות וגם אם תנסו אותו ישמח אותי מאוד כמו שאני נהנה ממנו.
    נערך לאחרונה על ידי uchiha itachi, 09-14-2012 בשעה 07:41 PM

2. היכל התהילה
    אם הוא פגיע למלכודות, אז אפשר בקלות לבטל את זה עם קלפים כמו Royal decree
    כל הכבוד על פרסום הדק, אני לא מבין גדול בסוג הזה של דקים אז קשה לי לתת לך תגובה בונה
    וגם אין כאן כל כך אנשים שמשחקים יוגיהו (אם מישו רוצה בדואלינג אני בכיף אשחק איתו)
    אבל כל הכבוד

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •