פורסם במקור על ידי Rated_R תראה שניה איך נראות המסיבות בוואקן ביוטיוב [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=ql4qxin7p6I[/YOUTUBE] wall of death לחיות את החלום ): תעבירי ל1:36
ספוילר סיקורים: K-on!!|Steins;gate
פורסם במקור על ידי Overkill [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=ql4qxin7p6I[/YOUTUBE] wall of death לחיות את החלום ): תעבירי ל1:36 חחחחח נראה כאילו כל היום יש מכות
And If You Don't Know, Now You Know
פורסם במקור על ידי Rated_R חחחחח נראה כאילו כל היום יש מכות כן, זה חלק מהאווירה יאללה את באה איתי לגרמניה?
פורסם במקור על ידי Overkill כן, זה חלק מהאווירה יאללה את באה איתי לגרמניה? חחחח אני אחזור מוכה בוא איתי לבלגיה P=
פורסם במקור על ידי Rated_R חחחח אני אחזור מוכה בוא איתי לבלגיה P= סבבה, אבל את משלמת עלי P:
פורסם במקור על ידי Overkill סבבה, אבל את משלמת עלי P: סבבה אני עובדת עכשיו אז אני עשירה D:
פורסם במקור על ידי Rated_R סבבה אני עובדת עכשיו אז אני עשירה D: אחלה, דברי איתי כשאת מזמינה לנו כרטיסי טיסה וזה P: יאללה, זזתי לישון לילה~
פורסם במקור על ידי Overkill אחלה, דברי איתי כשאת מזמינה לנו כרטיסי טיסה וזה P: יאללה, זזתי לישון לילה~ לילה טוב P=
וואי שחר חסון הזה דפוק רצח, חנק אותי מצחוק..
פורסם במקור על ידי teen Wolf וואי שחר חסון הזה דפוק רצח, חנק אותי מצחוק.. ווואי שמעעעע היום בצחוק מהעבודה הוא רצחחחחח אותי לא הפסקתי לצחוקקקק
פורסם במקור על ידי Rated_R ווואי שמעעעע היום בצחוק מהעבודה הוא רצחחחחח אותי לא הפסקתי לצחוקקקק איזה מבאס שהפסדתי באיזה שעה היה?, לא ידעתי שיש ביום שישי בכלל צחוק מהעבודה חשבתי שאין יותר מאז שזה היה בימי שני..
פורסם במקור על ידי teen Wolf איזה מבאס שהפסדתי באיזה שעה היה?, לא ידעתי שיש ביום שישי בכלל צחוק מהעבודה חשבתי שאין יותר מאז שזה היה בימי שני.. חחחחחחח משה אתה לא דתי בכלל? חשבתי שבוע שעבר היה חד פעמי כי היה בית ריק ויש ימי שישי בתשע-תשע וחצי משהו כזה ואחרי זה הכיתה הטיפולית שזה גם חזק
פורסם במקור על ידי Rated_R חחחחחחח משה אתה לא דתי בכלל? חשבתי שבוע שעבר היה חד פעמי כי היה בית ריק ויש ימי שישי בתשע-תשע וחצי משהו כזה ואחרי זה הכיתה הטיפולית שזה גם חזק חח חשבתי שזה היה חד פעמי אבל גם השבת אני לבד בבית, אז אני מתפנק עד הסוף, לא אשמתי שאני בן אדם חלש שמתפתה בקלות.. ותודה על המידע
פורסם במקור על ידי TEEN WOLF חח חשבתי שזה היה חד פעמי אבל גם השבת אני לבד בבית, אז אני מתפנק עד הסוף, לא אשמתי שאני בן אדם חלש שמתפתה בקלות.. ותודה על המידע חחחחח יפה לך אפרופו שמירת שבת אני שבת הבאה לא אהיה שבת תשובה-אני תמיד שומרת אותה =O
פורסם במקור על ידי Rated_R חחחחח יפה לך אפרופו שמירת שבת אני שבת הבאה לא אהיה שבת תשובה-אני תמיד שומרת אותה =O חח מה את אומרת יפה לך, תראי מה זה אני מתקלקל ואת מתחזקת
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום