Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9
  1. משתמש מנוסה
    אני לא מבין את דרך ההתפתחות של shelmet אל accelgor.
    ואת ההתפתחות של Karrablast אל Escavalier.
    מפני שאם אני לא טועה לביאנקה היה shelmet ועל פי סרבי shelmet מתפתח אל accelgor ולא אל Escavalier שיש לה בעצם.

אז בקיצור מה שאני לא מבין איך זה שלביאנקה היה shelmet ועכשיו לאחר שהוא התפתח (כניראה) יש לה Escavalier שכביכול הוא המפותח בכלל של Karrablat ?

אני רק אציין שאני רק בפרק 699 ועוד לא הגעתי לקטע שעליו אני מדבר אז אולי אני מדבר קצת שטויות.

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קצת קשה להסביר.
    יש פוקימונים המתפתחים בהחלפה, כמו מאצ'וק והאנטר, נכון?
    הם על אותו סוג. רק שהם מתפתחים בהחלפה על תנאי, מה התנאי? שקארבלסט ושלמט יוחלפו זה עם זה.
    כלומר, צריך שלביאנקה יהיה שלמט, ולאחד מחבריה יהיה קארבלסט. ורק אז הם יתפתחו בהחלפה, ביאנקה תקבל את המפותח של קארבלסט, והחבר שלה את המפותח של שלמט. לעומת זאת, אם שלמט יוחלף בפוקימון כמו פיקאצ'ו, אף אחד מהם לא יתפתח. חובה שיוחלף עם קארבלסט, כנ"ל לגבי קארבלסט ושלמט.

Spoiler ספוילר

3. The eternal hunters
    שם: אילן
    איך אתה רוצה להבין את זה אם עוד לא הגעת לפרק המדובר??
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ilan צפה בהודעה
    איך אתה רוצה להבין את זה אם עוד לא הגעת לפרק המדובר??
    גבר אם אין לך משהו מועיל להגיד כמו תשובה לשאלה ששאלתי הייתי מציע לך לא לכתוב כלום למה זו סתם תגובה מעצבנת וחוץ מזה היא ספאם.
    חוץ מזה התשובה שziggs סיפק לי היא מעולה והיא לא דורשת צפייה בפרק המדובר.

5. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    הפרק הזה הוא חלק מכמה פרקים שמתרחשים ישירות אחד אחרי השני (סוף הראשון הוא התחלת השני וכו')
    זה מוסבר היטב שם וגם מתבצע וזו ההתפתחות הראשונה בהחלפה שיש בסדרה, אז אני בכל מקרה מציע לך לראות את הפרקים (גם כי אלה פרקים רצופים)
    (היה פרק נוסף בו 2 פוקימונים שמתפתחים במשחקים בהחלפה עם חפצים, התפתחו בסדרה אבל בלי החלפה ורק עם החפצים המתאימים)
    תהליך ההתפתחות המשולבת בהחלפה מבוסס על הדרך שהם מתפתחים במשחקים
    עם זאת, בשונה מהמשחקים, הפוקימונים בסדרה התפתחו רק אחרי שהם יצאו מהפוכדורים של המאמנים החדשים שלהם
    אז טכנית לביאנקה היה לכמה דקות גם את קרבלסט
    במשחקים בדרך כלל מחליפים אחר כך את הפוקימונים בחזרה, בסדרה משום מה לא עשו את זה

6. The eternal hunters
    שם: אילן
    ציטוט פורסם במקור על ידי shaul4554 צפה בהודעה
    גבר אם אין לך משהו מועיל להגיד כמו תשובה לשאלה ששאלתי הייתי מציע לך לא לכתוב כלום למה זו סתם תגובה מעצבנת וחוץ מזה היא ספאם.
    חוץ מזה התשובה שziggs סיפק לי היא מעולה והיא לא דורשת צפייה בפרק המדובר.
    סליחה שאני מביא קצת היגיון לאשכולות בפורום... תצפה בפרק ותדע אילו השאלה הייתה אחרי הצפייה בפרק...

בהחלפה הזאת שלמט "נותן" לקרבלאסט את השיריון שלו ולכן אין לו שיריון והוא מהיר יותר בהתפתחות ואילו השני איטי יותר בהתפתחות וגם זוכה לסוג פלדה.

היא החליפה את שלמט שלה בקרבלאט.. לכן יש לה מישהו אחר...
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

7. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי stm צפה בהודעה
    הפרק הזה הוא חלק מכמה פרקים שמתרחשים ישירות אחד אחרי השני (סוף הראשון הוא התחלת השני וכו')
    זה מוסבר היטב שם וגם מתבצע וזו ההתפתחות הראשונה בהחלפה שיש בסדרה, אז אני בכל מקרה מציע לך לראות את הפרקים (גם כי אלה פרקים רצופים)
    (היה פרק נוסף בו 2 פוקימונים שמתפתחים במשחקים בהחלפה עם חפצים, התפתחו בסדרה אבל בלי החלפה ורק עם החפצים המתאימים)
    תהליך ההתפתחות המשולבת בהחלפה מבוסס על הדרך שהם מתפתחים במשחקים
    עם זאת, בשונה מהמשחקים, הפוקימונים בסדרה התפתחו רק אחרי שהם יצאו מהפוכדורים של המאמנים החדשים שלהם
    אז טכנית לביאנקה היה לכמה דקות גם את קרבלסט
    במשחקים בדרך כלל מחליפים אחר כך את הפוקימונים בחזרה, בסדרה משום מה לא עשו את זה
    לא כלכך נכון "בשונה מהמשחקים", כי גם במשחקים לאחר כל החלפה מראים פוכדור נוחת על הרצפה, וממנו יוצא פוקימון.
    אז כן, הם מתפתחים אחרי שהם יוצאים מאותו פוכדור.

Spoiler ספוילר

8. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ziggs צפה בהודעה
    לא כלכך נכון "בשונה מהמשחקים", כי גם במשחקים לאחר כל החלפה מראים פוכדור נוחת על הרצפה, וממנו יוצא פוקימון.
    אז כן, הם מתפתחים אחרי שהם יוצאים מאותו פוכדור.
    כן אבל זה קורה אוטומטית ישר שההחלפה מסתיימת ועדין בחדר ההחלפה שיש עוד התקשרות עם האדם השני
    הכוונה שלי שזה שונה שביאנקה וג'וניפר היו צריכות להוציא בעצמן את הפוקימונים ושזה לא קרה לבד

9. משתמש מנוסה
    אני שמח לבשר שהגעתי לפרק והבנתי איך הולכת ההתפתחות תודה למי שענה אפשר לנעול.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •