בחופש אני מסיים את הסאגה השנייה של וואן פיס
בוקר...
IMA LADY
16,300! פורסם במקור על ידי Joey Tribbiani בוקר... למה עכשיו התעוררת?
NYO HO HO BITCH
כי נרדמתי בהסעה מהבי"ס. וגם כי כל פעם שאני מתחבר כאן אני אומר בוקר.
נערך לאחרונה על ידי Pakuki, 09-23-2012 בשעה 06:18 PM
פורסם במקור על ידי Joey Tribbiani כי נרדמתי בהסעה מהבי"ס. וגם כי כל פעם שאני מתחבר כאן אני אומר בוקר. למה אתה לא הולך ברגל?
מה קרה לזמנים שבהם היו מוציאים את ה-sub של זקסל יומיים אחרי השידור ): היום צריך לחכות מינימום שבוע בשביל זה וכן אני יודע שיצא ה-SUB של 72
פורסם במקור על ידי Shanks למה אתה לא הולך ברגל? למה לי ללכת ברגל? XD עדיף הסעה, לא?
אני גר 15 דקות הליכה מהבצפר אז לי זה לא אכפת P:
אממממ... אני בערך חצי שעה הליכה. זה כאילו במושב אחד לידנו. שזה בערך 7 דקות באוטובוס
המשחק של רומא הופסק, שונא כשזה קורה..
איזה חתימה, משה
פורסם במקור על ידי Joey Tribbiani איזה חתימה, משה חח אני יודע נכון פצצה(תרתי משמע), ביקשתי מליאור חתימה כזאת והוא הכין לי..
כן שמתי לב.. Anyway - הלכתי לברכה עם חברים וחברים.
פורסם במקור על ידי Joey Tribbiani כן שמתי לב.. Anyway - הלכתי לברכה עם חברים וחברים. חח סבבה אחי תהנה..
המורה המפגרת שלי אמרה לי מהיום למחר שמחר המועד ב' שלי באנגלית;;;;;;(הייתי חולה ברא/ון)
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013 הפוקימונים האהובים עליי: ספוילר עשב- אש- מים- על חושי- אופל- אני אוהבת את שניהם ממש רוח- מעופף- לחימה- פיה- אדמה- אבן- מתכת- רעל- נורמל- דרקון- קרח- חשמל- חרק- ההכי אהובים עליי מכולם:
ספוילר עשב- אש- מים- על חושי- אופל- אני אוהבת את שניהם ממש רוח- מעופף- לחימה- פיה- אדמה- אבן- מתכת- רעל- נורמל- דרקון- קרח- חשמל- חרק- ההכי אהובים עליי מכולם:
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום