חברים שלי רוצים לרכב ביום שלישי באופניים מכפר סבא/הוד השרון עד לחדרה וחזרה ):
חמוף
פורסם במקור על ידי The_Great_One זה לא חדש תמיד ידעתי ): אגב אדם אמר שאת מכוערת בגלל שאת מרוקאית
ספוילר סיקורים: K-on!!|Steins;gate
פורסם במקור על ידי Overkill תמיד ידעתי ): אגב אדם אמר שאת מכוערת בגלל שאת מרוקאית אבל העיקר זה יופי פנימי
And If You Don't Know, Now You Know
פורסם במקור על ידי The_Great_One אבל העיקר זה יופי פנימי לא העיקר זה שתרביצי לאדם אה, ותוסיפי אותי למשמו הזה של השאלות למשתמשים
פורסם במקור על ידי The_Great_One אבל העיקר זה יופי פנימי סלחי לי אבל קשה לשלי להיות זקוף בגלל תכונת אופי כמו "אדיבות" ): חוץ מבמקרה של נדב שכל דבר מחרמן
פורסם במקור על ידי CharMan אוליי... תפנית , יש פה תפנית! מקודם היה כאן צחוק מתגלגל ועכשיו יש פה אולי! לצלם , לסרוק , לשמור , להדפיס , לפרסם ואפ מטבעון קטן שלי בדרך אליי.
פרישה
פורסם במקור על ידי Overkill תמיד ידעתי ): אגב אדם אמר שאת מכוערת בגלל שאת מרוקאית אדם תגובה ומיד
קרדיט ענק לרועי!
פורסם במקור על ידי אמאש'ך סלחי לי אבל קשה לשלי להיות זקוף בגלל תכונת אופי כמו "נחמדות" ): חוץ מבמקרה של נדב שכל דבר מחרמן לא כל דבר ): רק העובדה שהבנאדם השני נושם. כאילו לא תמיד, אני לא כזה בררן זה לא חייב להיות בנאדם. או חי. ):
מה תם רוצים! אני תוניסאי! אנחנו לא יכולים לאהוב מרוקאים! אנחנו המצאנו קוסקוס!!!
פורסם במקור על ידי Overkill לא כל דבר ): רק העובדה שהבנאדם השני נושם. כאילו לא תמיד, אני לא כזה בררן זה לא חייב להיות בנאדם. או חי. ): התכוונתי שכל דבר בך מחרמן אותי ):
פורסם במקור על ידי אמאש'ך התכוונתי שכל דבר בך מחרמן אותי ): ...אה אופס ):
פורסם במקור על ידי CharMan מה תם רוצים! אני תוניסאי! אנחנו לא יכולים לאהוב מרוקאים! אנחנו המצאנו קוסקוס!!! סטראוטיפר ! נפתסת על חם אדמדם
אוי ווי...
פורסם במקור על ידי CharMan מה תם רוצים! אני תוניסאי! אנחנו לא יכולים לאהוב מרוקאים! אנחנו המצאנו קוסקוס!!! קוסקוס זה כמו המבורגר..כולם המציאו אותו אבל המרוקאים יותר שווים
פלופי לניהול פורום משוב!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום