פורסם במקור על ידי The_Great_One חחחח מותק יש לי גם חיים באתי הביתה ויצאתי ישר נראה לך היה לי באמת כח ב00:30 בלילה להשאר פה עד שש בבוקר? איי ניצן, את צריכה להבין שאני כולי סרזקם...
בברכה, ליאור! מנהל פורום חתימות לשעבר!
הפורום יהיה סגור בכיפור?
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו. anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
כן, הוא תמיד נסגר בכיפור.
למה
חמוף
למה הוא חייב לסגר בכלל?
פורסם במקור על ידי אמאש'ך והוא פספס את האגרוף הפייגלה ): כן איזה פייגלה ):
ספוילר סיקורים: K-on!!|Steins;gate
גבר= שערות בבית שחי גדולות שערות בחזה שערות בתחת שפם זקן והכי חשוב שפם!! אפשר לחיות בלי שרירים...
גאד אני אוהב את צ'יקה ))))):
פורסם במקור על ידי Trafalgar Law גבר= שערות בבית שחי גדולות שערות בחזה שערות בתחת שפם זקן והכי חשוב שפם!! אפשר לחיות בלי שרירים... להפך אפשר לחיות בלעדיהם, אפילו לא צריך שפם כי זה טיפשי ...
פורסם במקור על ידי Trafalgar Law גבר= שערות בבית שחי גדולות שערות בחזה שערות בתחת שפם זקן והכי חשוב שפם!! אפשר לחיות בלי שרירים... אז אתה אומר שאני לא גבר כי התגלחתי היום ואין לי שפם?
לפי מה שאתה אומר הכלבה שלי היא גבר ):
וגם, רק לידיעתך, אי אפשר לחיות בלי שרירים
אלא אם אתה תולעת ):
פורסם במקור על ידי Trafalgar Law גבר= שערות בבית שחי גדולות שערות בחזה שערות בתחת שפם זקן והכי חשוב שפם!! אפשר לחיות בלי שרירים... אז אתה אומר שאני לא גבר כי אין לי שערות בחזה?
NYO HO HO BITCH
פורסם במקור על ידי Overkill אלא אם אתה תולעת ): אבל הוא דיבר על גברים ): תולעים חמודות לא נחשבות
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום