Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: האם צריך להמשיך ולפרסם עוד לגבי נושא זה?

מצביעים
10. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • כן

4 40.00%
  • לא

6 60.00%
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17
  1. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    אני מתנצל אם יש שגיעות כתיב ועל החוסר בסימני פיסוק פשוט זה עבודה רבה לכתוב, ואני רוצה לדעת מה אתם חושבים האים זה משכנע או לא.
    כול להיות שאני ירשום עוד חומר במידה והתוצעות היו חיוביות והיה רצון להמשיך ולהעמיק בנושא מצד הקוראים.
    קריאה נעימה
    סיבות לפיתוח החזיריים לעומתנו
    ראיתי לפני כמה זמן חייזרים מן העבר, ופתאום אני הבנתי את צורת הפיתוח של חייזרים טוב אז בתאריה היה פיצוץ גדול שגרם להיווצרות כל צורות החיים מפני ששלך חומרים דומים לעבר כל היקום בחלק מהמקומות החומרים הצליחו להתייצב וליצור צורת חיים פשוטה, ולאחר זמן רב בתהליך האבולוציה הם התפתחו לצורה שמותאמת לרמת החמצן חנקן מים וכ"ו שיש בכוכב שלהם, אבל למה מתואר שישנם חייזרים מפותחים בעוד שאנחנו לא כי אם תחשובו על זה לכדור הארץ לכך זמן רב מאוד עד שהוא אפשר חיים; והיו אסונות רבים הוא נארס בפגיעה גדולה שגרמה להיווצרות הירח וגרם לו לגדול ,וגם היה את אלף השנים שבא המדע לא התקדם בגלל הנצרות ובגלל זה ובגלל המרחק הקצר יותר מהפיצוץ שגרם לכוכב להיווצר מהר יותר, ובלי אסונות גדולים אפשר לתת "פור" לצורות חיים אחרות של מיליוני שנים לעומת האדם ויצורים אחרים שספגו אסונות שכאליו.
    יצור העולם היקום
    טוב אז כמו תאורות אחות גם אני מאמין בפיצוץ הגדול הפיצוץ הגדול או ה" "Big Bang, יצר את היקום כפי שאנחנו מכירים אותו היום; במהלך הפיצוץ הגדול השתחררו חומרים רבים וכל האנרגיה הקיימים ביקום., חומרים אילו יצרו כוכבים רבים, ובחלקם כמו בכדור הארץ חומרים אילו השתלבו בצורה טבעית לחלוטין ויצרו צורות חיים והן בהתפתחו בהתאם למערך החומרים בכוכב וכמות אסונות הטבע.
    יצירת האדם וצורות החיים בעולם
    טוב קודם כל בואו נחזור לבסיס לפני האדם, החיות ,הדינוזאורים והחיים באופן גורף; ונסתכל קצת על הכתוב בתורה ,בבראשית פרק א "בראשית ברא אלוהים את השמים את הארץ., והארץ הייתה תהו ובהו וחושך על פני תהום ורוח אלוהים מרחפת על פני המים....ויאמר אלוהים והיו מבדיל בין מים לבין שמים ... והיה היבשה..תדשא הארץ ודשא עשב מזריע זרע...." , מפסוקים אילו ניתן ללמוד המון. (ובנוגע לשאלה מהו אלוהים אני יסביר באופן מפורט מאוחר יותר) מפסוקים אילו ניתן לדעת שבראשית אלוהים ברא את השמים ואת הארץ ולאחר מכן היה כבר ארץ אבל היא הייתה בתו ובוהו, מה שנימשל להתפרצויות געשיות, רעידות אדמה רבות וקרקע שעוד לא יציבה, אבל היה כבר מים והיו שמים, אך אין מבדיל ביינם כלומר כל המים התאדו מפני הקרקע לשמים לאחר שהמים חזרו על הארץ נוצרו יבשות., (כי כודם לכן היה רק אדמה גדולה) ולאחר כל אלה חזרו החיים מחדש לארץ ביצור הדשא ולאחר מכן כול החיים, אבל למה מחדש הספר כפי שכבר ידוע לכל נכתב ע"י בני אדם וקיום ידוע על הדינוזאורים אז איך ניתן לפצות על כך בני האדם לא ידעו על הדינוזאורים מפני שהם כבר נכחדו לפני בוא האדם לעולם., ולכן הם אינם מוזכרים. כמו כן הדינוזאורים היו חיים לפני התו ובואו שבאה קרוב לוודי ע"י אסונות טבע שבאו לאחר פגיעת אסטרואיד בארץ והשעיר את הארץ חסרת חיים. אבל כמו שאומרים שבכל סגירה של דלת נפתחת דלת חדשה, אז גם במקרה הזה החיים מתו אבל צורת חיים שונה ממה שהיה כאן וגם מאילו שהיו נשמרו ע"י האסטרואיד ומפני שכל החיים נוצרו ע"י אותם החומרים צורות החיים השתנו רק ע"י שינו אבולוציוני שנגרם משינוי כמות החומרים ורמתם בכל מקום ולכן רוב היצורים שחיים כיום דומים מבחינת dna מפני שהחומר אתו חומר סביבת החיים דומה אך ההתפתחות שונה.
    מהו "אלוהים" ו"אלים" בתקופות שונות בהיסטוריה
    טוב אז קודם כל "אלוהים" בתקופת המפץ הגדול בזמן זה אלוהיים הוא האנרגיה והחומר שנפלט לרחבי היקום ויצר את הכוכבים ואת החיים. בתקופת ימי האנושות המוקדמת "האלוהים" היה בעצם "האלים" ברחבי בעולם "והאלוהים" של היהודים, הנוצרים והמוסלמים שהיו ואני לכך את זה "מחייזרים מהעבר" האלים היו חייזרים שהטכנולוגיה שלהם הובנה האופן לא ברור ולכן הם נחשבו אלים., כיום "אלוהים" הוא מנך מקובל של בורא העולם ולא החייזרים אשר עזרו לעצב את האנושות בעבר לפי תיאוריית האסטרונאוט הקדום.
    דעתי על מי שעיצב את חיינו בעבר
    לפי תיאוריית האסטרונאוט חיינו הושפעו בעבר ע"י חייזרים אשר באו לכדור הארץ במטרות שונות ועזרו לאוכלוסיית האדם להתפתח בתמורה למשאבים שונים , לדעתי זה לא נכון מפני שהרבה מין הפעמים האלים לכאורה נראו אנושיים ביותר, ולכן אני הסקתי שישנה האפשרות שבני אדם מהעתיד חזרו לעבר במטרה אישור התיאוריה, ולא מצאו דבר ולכן הם בדיעבד הפכו גם הם לאלים, כמובן במחלק מהתיאורים "העוזרים" תוארו כלא אנושיים ,ושם באמת הייתה פעילות חייזרית אבל מפני שבני האדם זכו להתייחסות אלוהית, בחורות וזהב הם נשארו במקומם עד שתמו המשאבים או שיניו באימפריות ושם זכו גם הם וילדיהם להרצה, ומקום כוח ובתמורה לימדו את הקדמוניים את מה שידעו "שהאלים" אמורים ללמד את בני האדם באותה תקופה.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

2. זה אני פקוקי
    שם: סקילה זה אח
    וואו, יפה.
    קראתי הרוב כי יש פה יותר מדי מילים.
    סחתיין.
    IMA LADY

3. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    יש היום חייזרים מן העבר בעונה חדשה בערוץ ההיסטוריה, בהוט.
    רק שתדע^^
    סדרה מעניינת מאוד.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    תודה על הביקורת Joey Tribbiani
    ו SeXy_DeViL כן ידעתי אני צופה בסידרה באופון קבוע

אף אחד לא ענה לי על השאלה האם זה מעניין ואם יש סיבה להמשיך ולכתוב עוד על הנושא ולכן נוסף סקר.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

5. NYO HO HO
    שם: עמית.
    התאוריה שלך לא הגיונית בעליל, מכמה סיבות:
    1)האסונות לא גרמו להיווצרות הירח, הירח היה שם מלכתחילה כמו אצל כל כוכבי הלכת שיש להם ירחים.
    2)לא ניסו להיווצר צורות חיים והם נכשלו(הבנתי שדיברת על דינוזאורים אז אני אתן את הדוגמא שלהם).עצם קיומם והיותם מהלכים על כוכב הלכת היו נחשבים כ"הצלחה", אך הם נכחדו עקב האסטרואיד שפגע בכדור הארץ לפני כ-64,000,000 שנים.
    3)בקשר למפץ הגדול[לא הפיצוץ הגדול]-הוא יצר את היקום, לא בהכרח את כל החומרים בו[התחיל ממימן בלבד ואחר כך המשיך לכל החומרים עקב התחברות של חלקיקים תת אטומיים] ולא בהכרח את כל כוכבי הלכת[לוקח זמן ליצור כוכב לכת, כמה מיליוני שנים].
    4)אם אתה מנסה לכתוב מאמר מדעי[ובמדעי אני מתכוון שעוסק במדע], אל תשלב בבקשה דת.המדעים סותרים את הדת לחלוטין ואין לערבב בין שני התחומים.
    5)האסטרואיד לא השאיר את כדור הארץ חסר חיים, להפך-היו הרבה יצורים חיים ששרדו את האסטרואיד, כמו חיידקים,חרקים ויונקים.הדינוזאורים בלבד נכחדו מהאסטרואיד.
    6)היצורים בכלל לא דומים מבחינה גנטית!יש בהחלט דימיון בין חלק מהיצורים, אך חלקים מאוד מאוד קטנים בשרשראות ה-dna[בדומות גנטית מדברים בעיקר על מינים שונים ולא על פריטים שונים].
    7)זה שערוץ ההיסטוריה אומר שחייזרים הם אלוהים[בהנחה שהוא בכלל קיים] זה לא אומר שזה נכון.
    זה רק קונספירציה ואני לא בטוח שהיא נכונה.עד שקיום חייזרים וקיום אלוהים יוכחו, אני הייתי מעדיף להשאיר את התאוריה שלהם בצד ולא להתבסס עליה.
    8)אם טענתך בנוגע לחזרה בזמן אכן נכונה, היינו רואים נוסעים בזמן ברחבי העולם.כיוון שאין אנו רואים תיירים בין-זמניים, אני מסיק שאין כזה דבר ושוב-אני מפריח את התיאוריה שלך.
    9)בקשר לאלים בכלל-האלים לא נראו בתקופות השונות בהיסטוריה כמוחשיים.במיתולוגיה היוונית הם חיו בהר האולימפוס, שהיה הר מאוד גבוה[אלפי מטרים], מכאן אני מסיק שאף יצור חי לא ישרוד שם.בלמיתולוגיה המצרית[שכנראה גם תתפוס מקום כאן]-האלים תוארו כחיו ביקום מקביל[לפי המצרים-עולם אחר] שכמובן לא יוכלו להגיע אליו.כך גם במיתולוגיה הנורדית(האלים חיו בואלהאלה,היכל הלוחמים[ד"א-הנורדים גם טענו שהעולם שטוח, שעוד יותר מפריח את תיאורית האלים]).

אני מציע לך,בנוסף לקריאת התיאוריה שלך שוב וקריאת ההערות שלי, לעבוד על הכתיב לך.
    מאוד היה לי קשה להבין את המאמר שלך אז בבקשה חשוב על הפיסוק והכתיב.
    NYO HO HO BITCH

6. משתמש מנוסה
    shank אני אמרתי בכותרת בזוהי רק תאורייה, אני רשמתי ביסוס מהתורה בכדי להוכיך שלא חייב להיות סתירה בין המדע לתורה אלה רק שצריך להבין טוב יותר את התורה כדי לקשר.
    אני יודע שהכוכבים לא נוצרו בין רגע אבל לא חשבתי שצריך לציין את העובדה שידוע לכולם.
    הירח לפי מה שאני יודע פעם היה גדול יותר ממה שאנחנו מכירים היום, והוא החנגש בכדור הארץ וכן הוא נוצר כפי שהו היום שוב אני אומר לפי מה שאני יודע וזוכר שראיתי בנשנאל זאוגרפיק ויכל להיות שזה לא נכון.
    זה שאתה לא ממין בחייזרים לא שולל את האפשרות ולכן הוספתי אותה.
    "ההצלחה" של יצירת חיים הייתה מדוברת על כוכבים אחרים ולא כדור הארץ, ובגלל שהם נכחדו ורק לאחר מכן נולד האדם לדעתי זה נחשב להצלחה ולאחר מכן כישלון בשמירתו וזה גם קרע קודם לכן עם יצורים חיים רבים שהוכחדו עד סף ולאחר מכן חיו יצורים אחרים.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

7. NYO HO HO
    ציטוט פורסם במקור על ידי המלך צפה בהודעה
    shank אני אמרתי בכותרת בזוהי רק תאורייה, אני רשמתי ביסוס מהתורה בכדי להוכיך שלא חייב להיות סתירה בין המדע לתורה אלה רק שצריך להבין טוב יותר את התורה כדי לקשר.
    אני יודע שהכוכבים לא נוצרו בין רגע אבל לא חשבתי שצריך לציין את העובדה שידוע לכולם.
    הירח לפי מה שאני יודע פעם היה גדול יותר ממה שאנחנו מכירים היום, והוא החנגש בכדור הארץ וכן הוא נוצר כפי שהו היום שוב אני אומר לפי מה שאני יודע וזוכר שראיתי בנשנאל זאוגרפיק ויכל להיות שזה לא נכון.
    זה שאתה לא ממין בחייזרים לא שולל את האפשרות ולכן הוספתי אותה.
    "ההצלחה" של יצירת חיים הייתה מדוברת על כוכבים אחרים ולא כדור הארץ, ובגלל שהם נכחדו ורק לאחר מכן נולד האדם לדעתי זה נחשב להצלחה ולאחר מכן כישלון בשמירתו וזה גם קרע קודם לכן עם יצורים חיים רבים שהוכחדו עד סף ולאחר מכן חיו יצורים אחרים.
    *Shanks
    אני יודע שזה בעיקרון תיאוריה, אבל יש הרבה דברים מוכחים שסותרים את התיאוריה שלך.יתר על כן-אתה מסתמך על דברים לא מוכחים וכך הופך את התיאוריה שלך לדבר שלא יכול להיות מוכח.
    -בקשר לירח-זה לא שהוא היה גדול יותר, זה פשוט שהוא היה קרוב יותר.
    -בקשר למה שאמרת על יצורים חיים-לא הבנתי כלום ממה שאמרת עכשיו, תוכל בבקשה להסביר לי שוב?
    בקשר לביסוס מהתנ"ך-אין אפשרות להוכיח שאין סתירה בין התנ"ך למדע, בייחוד בגלל כמה דברים:
    -התנ"ך קובע שהיקום בן יותר מ-5000 שנה.המדע קובע שהיקום בן יותר ממיליארדי שנים ויש לו הוכחות לכך.
    #התנ"ך קובע שהאדם נברא מהאדמה, דבר שלא הגיוני בהתחשב בעובדה ששום יצור חי לא יכול להיווצר מחפץ דומם.
    #בתנ"ך הופיע הנחש בצורה בעלת כ-6 רגליים[אני לא זוכר במדויק].אם הייתה חיה פרה-היסטורית כזו היו מוצאים אותה כבר.
    יש עוד דברים רבים במדע שסותרים את התנ"ך[כמו חציית ים סוף, 10 המכות, העלאה באוב, חזיונות נבואיים(למרות שזה הגיוני בהנחה שהנביאים היו נרקומנים) ועוד].
    -בקשר למה שאמרת על המפץ הגדול-אתה צריך להפנות את קהל היעד שלך גם לאנשים שאין להם ידע בפיזיקה/אסטרונומיה.תחשוב שאתה מדבר לילד בכיתה ד'-הוא מבין מזה שהכוכבים יכולים להיווצר ב"פופ" עפ"י התיאוריה שלך.
    NYO HO HO BITCH

8. משתמש מנוסה
    טוב דבר ראשון אני לא מסתמך על עובדות ,עלה על ההגיון שלי; ודברים שנחספתי עליהם.
    -שוב אני אומר העניין עם הירח זכור לי מתוכנית מנשונל גאוגרפיק ,ולכן אני לא הולך להתווכח על זה.
    -בקשר ליצורים החיים שרשמתי על כך קודם התכוונתי על פיתוח חייזרים למרות בן אדם , אבל בגלל שכבר פתחת את נושא הדינוזאורים אז הסברתי שבגלל שנקחדו אז הם כישלון באבולוציה של כדור הארץ,ולכן זה נתן עוד שנים לחייזרים להתפתח בזמן שהגזע שלנו מתפתח שוב ושוב מהתחלה בעקבות אסונות רבים.*
    -בקשר לתנך אני התבססתי על פסוקים ספציפים ,שאותם קישרתי גם על מנת לגרום להבנה, וגם בגלל שאם תסתכל על פיתוח המינים באבולוציה תראה שהצורה זהה.
    -בקשר לשנים בתנך הם שונים מהיום; כמו שאומרים שלך יום ליצירת האדם, וזה לקח המון זמן ,אז אל תתייחס לזה.
    -בכך שאדם ניבא מהאדמה, עם תחשוב גם במדע הוכך שהחיים נוצרו מחומרים שאינם חיו ויצרו יצור חיי פשוט, ובמהלך האבולוצייה הוא התפתח .
    -בנוגע לנחש, אין אזכור לכמה רגלים היה לנחש רק ידוע שהי לו רגלים, וזוהי חייה קטנה ויכולה להימצא בעתיד למרות שאני בספק גם כן.*
    -בנוגע לחזיונות, לפי התורה של החייזרים אז אילו רק מפגשים בין בני אדם לחייזרים, אבל אני כבר הבנתי שאתה לא מאמין בזה.
    - בנוגע להארה שלך, אני פרסמתי את זה קגירסה שנייה, שרק ניסיתי להוריד בו את שגיאות הכתיב ולהוסיף סימני ניקוד., וככל שאני נחשף לעוד מידע אני משדרג את התאוריה, ואני יוסיף עוד הסבר על המפץ הגדול בשביל הסבר נוסף.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

9. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    -שוב אני אומר העניין עם הירח זכור לי מתוכנית מנשונל גאוגרפיק ,ולכן אני לא הולך להתווכח על זה.
    -בקשר ליצורים החיים שרשמתי על כך קודם התכוונתי על פיתוח חייזרים למרות בן אדם , אבל בגלל שכבר פתחת את נושא הדינוזאורים אז הסברתי שבגלל שנקחדו אז הם כישלון באבולוציה של כדור הארץ,ולכן זה נתן עוד שנים לחייזרים להתפתח בזמן שהגזע שלנו מתפתח שוב ושוב מהתחלה בעקבות אסונות רבים.*
    -בקשר לתנך אני התבססתי על פסוקים ספציפים ,שאותם קישרתי גם על מנת לגרום להבנה, וגם בגלל שאם תסתכל על פיתוח המינים באבולוציה תראה שהצורה זהה.
    -בקשר לשנים בתנך הם שונים מהיום; כמו שאומרים שלך יום ליצירת האדם, וזה לקח המון זמן ,אז אל תתייחס לזה.
    -בכך שאדם ניבא מהאדמה, עם תחשוב גם במדע הוכך שהחיים נוצרו מחומרים שאינם חיו ויצרו יצור חיי פשוט, ובמהלך האבולוצייה הוא התפתח .
    -בנוגע לנחש, אין אזכור לכמה רגלים היה לנחש רק ידוע שהי לו רגלים, וזוהי חייה קטנה ויכולה להימצא בעתיד למרות שאני בספק גם כן.*
    -בנוגע לחזיונות, לפי התורה של החייזרים אז אילו רק מפגשים בין בני אדם לחייזרים, אבל אני כבר הבנתי שאתה לא מאמין בזה.
    - בנוגע להארה שלך, אני פרסמתי את זה קגירסה שנייה, שרק ניסיתי להוריד בו את שגיאות הכתיב ולהוסיף סימני ניקוד., וככל שאני נחשף לעוד מידע אני משדרג את התאוריה, ואני יוסיף עוד הסבר על המפץ הגדול בשביל הסבר נוסף.
    אז לפי זה שימים בתורה זה שונה,נח אמור להיות בן מאות מיליארדי שנים.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

10. NYO HO HO
    מאיפה לך לדעת שהיה להם "פור" עלינו בהתפתחות?אתה לא לוקח בחשבון מה קרה בכוכבי הבית שלהם.
    ושוב אני מזכיר לך את מה שהבאתי בתגובה הראשונה שלי כאן בנושא שהאלים האלה לא יכולים להתקיים כיוון שהם או ביקומים אחרים או במקומות שאף אדם לא יוכל לשרוד שם[אני מתקן את עצמי ואומר שבאותה התקופה לא יכלו לשרוד שם או להגיע לשם.גובהו של הר האולימפוס הוא כ-3 קילומטרים ואני לא חושב שבימי קדם יכלו להגיע לשם או לשרוד שם עקב לחץ האוויר].
    NYO HO HO BITCH

11. משתמש מנוסה
    שוב אני חוזר ואומר אין להתייחס לשנים בתורה מבחינת השנים שלנו!, וגם צריך לזכור שהיה הרבה כותבים שהשתנו, וגם כמו שהכותבים השתנו ההגדרה שנה השתנתה.
    אני לא יודע שיש להם ״פור״,אני לוקח את זה כהשערה, מכוון שבכל המיטולוגיות מתואר שהאלים לכאורה היו מפותחים., וברובם הם נקראים אנשי הכוכבים שירדו מהשמים., וחייזרים או אנשים מהעתיד היו מסוגלים לשרוד בתנאים כאלו, כי אם הם מדוגמים לנוע בזמן או סתם לנסוע בחלל הם מסוגלים *לחיות על הר.
    נערך לאחרונה על ידי מונקי, 10-01-2012 בשעה 12:33 AM סיבה: לא ראיתי את התגובה שלShanks.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

12. Trust me i'm the doctor
    שם: גיא
    הרוב פה לא נכון,אני ממליץ לך להתייחס להערות של Shanks.
    כי מה שהוא רשם באמת מראה את "הטעויות" בתאוריה שלך.
    + יש הרבה חיות שנוצרו לפני האסטרואיד ואנחנו יודעים עליהם כיום, והסתירה הכי גדולה זה שכתוב שאלוהים ברא את השמים והארץ אבל זה גם קרה לפני שהאדם נברא אז איך זה כתוב?

13. NYO HO HO
    שוב אני חוזר ואומר אין להתייחס לשנים בתורה מבחינת השנים שלנו!, וגם צריך לזכור שהיה הרבה כותבים שהשתנו, וגם כמו שהכותבים השתנו ההגדרה שנה השתנתה.
    אני לא יודע שיש להם ״פור״,אני לוקח את זה כהשערה, מכוון שבכל המיטולוגיות מתואר שהאלים לכאורה היו מפותחים., וברובם הם נקראים אנשי הכוכבים שירדו מהשמים., וחייזרים או אנשים מהעתיד היו מסוגלים לשרוד בתנאים כאלו, כי אם הם מדוגמים לנוע בזמן או סתם לנסוע בחלל הם מסוגלים *לחיות על הר.
    אתה אומר פה שכל האלים היו קיימים, אז בעצם אתה אומר שכל התיאוריות של היווצרות דברים כמו האדמה והשמיים אמיתיים.
    אז איך אתה מסביר את ההתנגשות והסתירה של כל אחת מהאמונות?

+ יש הרבה חיות שנוצרו לפני האסטרואיד ואנחנו יודעים עליהם כיום, והסתירה הכי גדולה זה שכתוב שאלוהים ברא את השמים והארץ אבל זה גם קרה לפני שהאדם נברא אז איך זה כתוב?
    אם הוא רוצה תיאוריה מדעית אז שיביא ביסוסים לקיומי החייזרים והחזרה בזמן.
    NYO HO HO BITCH

14. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Doctor Who צפה בהודעה
    בנוגע להארות שShanks התייחסתי לדבר היחיד שאני הרגשתי שהוא הארה שהוא רשם לרשום עוד על המפץ הגדול ואני יוסיף .
    -בנוגע לכך שהיו חיות לפני האסטרואיד אני יודע ולכן אני רשמתי שהחומרים באופן עקרוני חולקו באופן דומה ביקום ולכן גם לדעתי נוצרו חיים עי שילוב חומרים אילו ולכן לאחר פגיעת האסטרואיד שהחיים הוכחדו בכוכב הם חזרו שוב בשילוב חומרים אילו .
    -ובעניין שאלוהים ברא את השמים את הארץ כמו שאמרתי אלוהים נחשב בתקופות שונות כאכזרית שונות ואחד מהן הוא המפץ הגדול שבגללו נוצר כדור הארץ ולכן הלוטים ברא את השמים ואת הארץ וגם החייזרים שביקרו כאן לכאורה סיפרו על המפץ הגדול שהפך לאלוהים בעני הכותב בעוד שהם מלאכים שלו.
    Shank אני חושב שלא הבנתה, אבל התאוריה מבוססת על ההנחה שלי שקיימים חייזרים ושמסע בזמן הוא אפשרי.,אני לא יכל לתת לך על כך הוכחות, אבל אתה גם לא יכל להגיד שזה לא נכון. זה העניין בתאוריה שאפשר להוכיח אותה רק בעתיד, ולכן זה תאוריה, ולא חוק ,תורה וכ״ו.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

15. משתמש מתקדם

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •