אני מתנצל אם יש שגיעות כתיב ועל החוסר בסימני פיסוק פשוט זה עבודה רבה לכתוב, ואני רוצה לדעת מה אתם חושבים האים זה משכנע או לא.
כול להיות שאני ירשום עוד חומר במידה והתוצעות היו חיוביות והיה רצון להמשיך ולהעמיק בנושא מצד הקוראים.
קריאה נעימה
סיבות לפיתוח החזיריים לעומתנו
ראיתי לפני כמה זמן חייזרים מן העבר, ופתאום אני הבנתי את צורת הפיתוח של חייזרים טוב אז בתאריה היה פיצוץ גדול שגרם להיווצרות כל צורות החיים מפני ששלך חומרים דומים לעבר כל היקום בחלק מהמקומות החומרים הצליחו להתייצב וליצור צורת חיים פשוטה, ולאחר זמן רב בתהליך האבולוציה הם התפתחו לצורה שמותאמת לרמת החמצן חנקן מים וכ"ו שיש בכוכב שלהם, אבל למה מתואר שישנם חייזרים מפותחים בעוד שאנחנו לא כי אם תחשובו על זה לכדור הארץ לכך זמן רב מאוד עד שהוא אפשר חיים; והיו אסונות רבים הוא נארס בפגיעה גדולה שגרמה להיווצרות הירח וגרם לו לגדול ,וגם היה את אלף השנים שבא המדע לא התקדם בגלל הנצרות ובגלל זה ובגלל המרחק הקצר יותר מהפיצוץ שגרם לכוכב להיווצר מהר יותר, ובלי אסונות גדולים אפשר לתת "פור" לצורות חיים אחרות של מיליוני שנים לעומת האדם ויצורים אחרים שספגו אסונות שכאליו.
יצור העולם היקום
טוב אז כמו תאורות אחות גם אני מאמין בפיצוץ הגדול הפיצוץ הגדול או ה" "Big Bang, יצר את היקום כפי שאנחנו מכירים אותו היום; במהלך הפיצוץ הגדול השתחררו חומרים רבים וכל האנרגיה הקיימים ביקום., חומרים אילו יצרו כוכבים רבים, ובחלקם כמו בכדור הארץ חומרים אילו השתלבו בצורה טבעית לחלוטין ויצרו צורות חיים והן בהתפתחו בהתאם למערך החומרים בכוכב וכמות אסונות הטבע.
יצירת האדם וצורות החיים בעולם
טוב קודם כל בואו נחזור לבסיס לפני האדם, החיות ,הדינוזאורים והחיים באופן גורף; ונסתכל קצת על הכתוב בתורה ,בבראשית פרק א "בראשית ברא אלוהים את השמים את הארץ., והארץ הייתה תהו ובהו וחושך על פני תהום ורוח אלוהים מרחפת על פני המים....ויאמר אלוהים והיו מבדיל בין מים לבין שמים ... והיה היבשה..תדשא הארץ ודשא עשב מזריע זרע...." , מפסוקים אילו ניתן ללמוד המון. (ובנוגע לשאלה מהו אלוהים אני יסביר באופן מפורט מאוחר יותר) מפסוקים אילו ניתן לדעת שבראשית אלוהים ברא את השמים ואת הארץ ולאחר מכן היה כבר ארץ אבל היא הייתה בתו ובוהו, מה שנימשל להתפרצויות געשיות, רעידות אדמה רבות וקרקע שעוד לא יציבה, אבל היה כבר מים והיו שמים, אך אין מבדיל ביינם כלומר כל המים התאדו מפני הקרקע לשמים לאחר שהמים חזרו על הארץ נוצרו יבשות., (כי כודם לכן היה רק אדמה גדולה) ולאחר כל אלה חזרו החיים מחדש לארץ ביצור הדשא ולאחר מכן כול החיים, אבל למה מחדש הספר כפי שכבר ידוע לכל נכתב ע"י בני אדם וקיום ידוע על הדינוזאורים אז איך ניתן לפצות על כך בני האדם לא ידעו על הדינוזאורים מפני שהם כבר נכחדו לפני בוא האדם לעולם., ולכן הם אינם מוזכרים. כמו כן הדינוזאורים היו חיים לפני התו ובואו שבאה קרוב לוודי ע"י אסונות טבע שבאו לאחר פגיעת אסטרואיד בארץ והשעיר את הארץ חסרת חיים. אבל כמו שאומרים שבכל סגירה של דלת נפתחת דלת חדשה, אז גם במקרה הזה החיים מתו אבל צורת חיים שונה ממה שהיה כאן וגם מאילו שהיו נשמרו ע"י האסטרואיד ומפני שכל החיים נוצרו ע"י אותם החומרים צורות החיים השתנו רק ע"י שינו אבולוציוני שנגרם משינוי כמות החומרים ורמתם בכל מקום ולכן רוב היצורים שחיים כיום דומים מבחינת dna מפני שהחומר אתו חומר סביבת החיים דומה אך ההתפתחות שונה.
מהו "אלוהים" ו"אלים" בתקופות שונות בהיסטוריה
טוב אז קודם כל "אלוהים" בתקופת המפץ הגדול בזמן זה אלוהיים הוא האנרגיה והחומר שנפלט לרחבי היקום ויצר את הכוכבים ואת החיים. בתקופת ימי האנושות המוקדמת "האלוהים" היה בעצם "האלים" ברחבי בעולם "והאלוהים" של היהודים, הנוצרים והמוסלמים שהיו ואני לכך את זה "מחייזרים מהעבר" האלים היו חייזרים שהטכנולוגיה שלהם הובנה האופן לא ברור ולכן הם נחשבו אלים., כיום "אלוהים" הוא מנך מקובל של בורא העולם ולא החייזרים אשר עזרו לעצב את האנושות בעבר לפי תיאוריית האסטרונאוט הקדום.
דעתי על מי שעיצב את חיינו בעבר
לפי תיאוריית האסטרונאוט חיינו הושפעו בעבר ע"י חייזרים אשר באו לכדור הארץ במטרות שונות ועזרו לאוכלוסיית האדם להתפתח בתמורה למשאבים שונים , לדעתי זה לא נכון מפני שהרבה מין הפעמים האלים לכאורה נראו אנושיים ביותר, ולכן אני הסקתי שישנה האפשרות שבני אדם מהעתיד חזרו לעבר במטרה אישור התיאוריה, ולא מצאו דבר ולכן הם בדיעבד הפכו גם הם לאלים, כמובן במחלק מהתיאורים "העוזרים" תוארו כלא אנושיים ,ושם באמת הייתה פעילות חייזרית אבל מפני שבני האדם זכו להתייחסות אלוהית, בחורות וזהב הם נשארו במקומם עד שתמו המשאבים או שיניו באימפריות ושם זכו גם הם וילדיהם להרצה, ומקום כוח ובתמורה לימדו את הקדמוניים את מה שידעו "שהאלים" אמורים ללמד את בני האדם באותה תקופה.