פלופי. נשבע לך.... תן לי סיבה טובה ואתה תנהל את משוב.
למה אתם צריכים לבחור בי, פלופי, לניהול פורום משוב:
בתור משתמש מהשורה, אני מבטיח לכם עולם טוב יותר.
עולם ללא בוטים,
עולם ללא חוקים מטומטמים!!!!
עולם ללא מנהלים מושחתים אהמאהמאדםאהמאהמ (3>)
ברוב הפעמים, למנהלים אין זמן להתעסק בבעיות במשוב, וחלקן דורשות אנשים בעלי ידע בנוגע למקרים או חוקים מסוימים.
ומי כמוני יודע איך זה להתמודד עם המשתמשים ?הריי אני בעצמי הייתי בצד השני של הגדר והתלוננתי, אז הגיע הזמן שאני אעזור גם למנהלים ואפתור את הבעיות של שני הצדדים בעזרת העסקה הטובה ביותר!
כמובן שבזכות הפעילות הגבוה שלי אני אענה על השאלות בזמן הקצר ביותר, ובכך אמנע בזבוז זמן יקר של שאר המנהלים, והמשתמשים מהצד השני יהנו מהשירות המהיר ביותר.
בגלל חוסר ההשגחה בפורום משוב, הרבה נושאים נזנחו ולא עודכנו וכרגע מטעים משתמשים תמימים!
כן זה נכון! יש אנשים שבגלל חוסר זמנם של המנהלים טועים ובגלל חוסר ההבנה הם צריכים לפתוח עוד נושאים, דבר היוצר ספאם רב! בתור מנהל אני מבטיח שאספק את המידע העדכני ביותר, במהירות המרבית.
אז עכשיו הגענו לחלק החשוב ביותר כידוע לכם האדם הוא חיה סובייקטיבית ולפעמים קשה לנו להודות בטעויות שלנו, לכן לפעמים כאשר משתמשים מתלוננים על מנהלים מסויימים המנהלים יסגרו את הראש ולא יהיו מוכנים להקשיב לצד השני, וכאן אני נכנס, בתור אדם אובייקטיבי אשר יודע איך זה להיות בצד המופלה אני אוכל לגשר בין שני הצדדים ולהגיע להבנה ובעצם לפתור את הכל מבלי ריבים מיותרים, אזהרות או באנים.
זה לא רק מילים יפות, זה העתיד, כל זה אפשרי אבל לא לבד, אני צריך את עזרתכם בשביל לקדם את הפורום החשוב ביותר קדימה, משוב.
אתם בטח שואלים איך אני אעזור להחיות את פורום משוב, אז ככה אני אייצר פעילויות מושכות כמו חסל את הבוט, שחוט תמנהל, צחק על החוק, תלה תמנכ''ל.
YOU KNOW YOU WANT IT