Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8
  1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    MyCOINS

MyCOINS אלו מטבעות שתוכלו להרוויח במהלך שהותכם בפורום.
    על ידי ניצחון בפעילויות ופתיחת דיונים מושקעים וסיקורים מעניינים תוכלו להרוויח מטבעות שיעמדו לכם כדי להשתכר בפורום.
    מומלץ לאסוף את המטבעות הללו בשביל שתוכלו לרכוש כל מיני דברים מגניבים שאני והפקחים נייצר! דרגות מיוחדות וצבעים מעניינים יחולקו בעבור מטבעות! קלפי משתמשים ויכולות מעניינות, כרטיסי כניסה להשתתפות בפעילויות ובכנסים של דברים חשובים והכי חשוב, תוכלו לקנות ולמכור!
    המערכת משודרגת! בכל אחד מהפורומים המרכזיים מהפורום שלנו קיימים חוקים ודרכים להשגת מטבעות, אביא פה בקצרה את מהלך התוכנית:
    דיבורים ואקטואליה:
    בקרוב מאוד הכניסה לרשימת פותחי הנו"ד תהיה בתשלום! עם זאת, פעילויות בתוך הנו"ד שההנהלה תחליט לפתוח עשויים לזכות את פותח הנו"ד במטבעות רבות!
    דיונים מעניינים וכתבות יזכו אתכם במטבעות, לפי שיקול ההנהלה הגבוהה, וניצחונות באתגרים שנפתחו בדיבורים ואקטואליה. ניצחונות בסקרים מסויימים יזכו אתכם במטבעות ודברים מצחיקים יתרחשו במהלך התקופה הקרובה.
    השתתפות בפעילויות מסוימות ידרשו תשלום, המטבעות יהיו רווח נקי של פותח האשכול, בעוד שהוא יצטרך לממן את הפרס למנצחים. הדבר יפחית את כאבי הראש שלי לדאוג לפרסים...
    פנאי והומור:
    נושאים שיפתחו בפנאי והומור יזכו את הפותחים במטבעות. פעילויות שיפתחו בפורום זה עשויים להיות מתוקצבים על ידי.
    חת"ם:
    שימו לב, זה הולך להיות מעניין.
    חת"ם יכולה להיות דרך מעולה להרוויח מטבעות או לשכנע משתמשים להשתתף במשחק שלכם. ברגע שהמערכת תעלה תהיה לכם אפשרות לדרוש תשלום כדי להשתתף במשחק שלכם. תוכלו להציע מטבעות כחלק ממערכת המשחק שלכם, הרווח הולך להיות כולו שלכם!
    למשל: במשחק חת"ם על פוקימון תוכלו להציע שקרבות מכון יזכו את המנצח ב10 מטבעות MyCOINS. בחנות של המשחק תוכלו לדרוש מטבע לפוקדור, הרווח של המטבע הולך ישירות אל כיס מנהל המשחק!
    אוכל ומתכונים:
    דרך קלה להשיג מטבעות. כל פרסום מתכון יזכה אתכם במטבעות.
    ספרות:
    פתיחת סיפור תזכה אתכם במטבעות ממנהל הפורום, למזלכם, מנהל הפורום הזה כרגע הוא אני, מה שאומר שאני הוא זה שמפרנס אתכם על כל סיפור שתפתחו וכל פרק שתשחררו. תגובות בונות יזכו אתכם במטבעות אף הם!
    השתתפות בפעילויות יזכו אתכם בפרסים ומנהל הפורום (מואה) יעניק לפותחי הפעילויות מטבעות. כנ"ל לגבי סיקורים על ספרים.
    אם אתם מעוניינים להשתתף בתוך סיפור על חברי הפורום, תוכלו לשלם מטבעות ולהיכנס פנימה! תוכלו גם לשדרג את הדמות שלכם על ידי תשלום מטבעות.
    ספורט:
    הימורים יתקבלו בברכה. צריך לשלם מטבעות כדי להמר! המנצח יקבל המוווןןןן מטבעות!
    סיקורים ודיווחים יזכו את הפותחים במטבעות.
    פורום ירוק:
    דרך קלה להשיג מטבעות. כל פרסום מידע על בעלי חיים טבע והגנים יזכה אתכם במטבעות.
    פורום חיים ויום יום:
    סיקורים וקורסים, בכל רחבי הפורומים שבתחום יזכו אתכם במטבעות. מנהלי קורסים יכולים לדרוש עלות לעזרה בשיעורי הבית או במידע שיחלקו. יש סיכוי שאעשה את הפורום מסווג בעל הרשאות מיוחדות.
    עיצוב, גרפיקה וציור:
    שימו לב לזה. אתם רוצים להרוויח מטבעות? הציעו את עצמכם כמעצבים ונסו לשווק את החתימות שלכם ותעמידו אותם למכירה. אתם תבחרו את מחיר החתימות ושיווים יהיה בהתאם.
    בתי ספר לעיצוב ודברים כאלו עשויים לעלות לכם במטבעות.
    משחקים כלליים:
    סיקורים יזכו אתכם במטבעות. דיונים שונים יזכו אתכם במטבעות.
    משחקים להורדה:
    בקשת משחקים יעלו לכם במטבעות הפורום! לעיתים קרובות גולשי הפורום יביאו לכם לינק הורדה רק לאחר שיקבלו תשלום הוגן.
    סלולרי ונגני מולטימדיה:
    סיקורים וכתבות יזכו אתכם במטבעות.
    כך גם מחשבים ואינטרנט ומדריכים.
    סיקורים של סדרות ומוזיקה, פעילויות ומשחקים. הכל יזכה אתכם במטבעות.

זה הכל לעתה. ממש על קצה המזלג. אני מקווה שכולכם תרוו נחת מכל העניין ושלי לא יהיו כאבי ראש יותר מדי.
    נקודה חשובה. למנהלי הפורום יש משכורת שבועית. בכל שבוע מנהלי הפורום יקבלו משכורת קבועה שיוכלו לגדל ולפתוח פעילויות בפורום שלהם.
    גם הפקחים יקבלו משכורת, במיוחד כדי שיוכלו לחלק לכם אותם!

2. The eternal hunters
    שם: אילן
    מה אין מטבעות על פורומי הפוקימון?!??!?

תביא מטבעות לפירסום צוותי ויפי (לא שישיות משחק.. ויפי) ודירוגם (אני יכול לדרג אותם בקלות אם בא לך ) יכול להביא מטבעות.. זה יכול לעודד תחום שאני רוצה שיתפתח בפורום.

חוץ מזה אפשר שלא לשים את הסכום בחתימה? זה די מעיק כי זה תופס מלא מקום במסך..
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

3. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    נשמע חביב, ובעיקר מאתגר.
    אני לא בטוח שזה רעיון הכי טוב, ובכל זאת- ניתן לזה צ'אנס
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    אחלה רעיון אבל מה עם פורום אנימה מנגה?
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    נחמד מאוד D: אבל אני לא אמור לקבל מטבעות על הדיון שלי בדיבורים ואקטואליה ועל הדיון שלי בפורום ספורט..?
    הfc שלי: 0920-1552-4079
    משחקים: פוקימון y

6. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    רעיון טוב (:
    שים בנעוץ
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

7. זה אני פקוקי
    שם: סקילה זה אח
    אהבתי.
    ובאמת מה עם פוקימון?
    IMA LADY

8. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    פאקק אני אצטרך לתת מהמטבעות שלי למשתתפי בית ספר הוגוורסט?!
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •