גלייגר במקום וורמפל .
באטרפרי במקום פוצ'יאנה.
סניזל במקום זיגזגון.
ואם אפשר להוסיף גלייסקור בסיכוי מציאה של 5%
[URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL
עם אין עדיין שם לעיר המתחילה לדעתי הכי שווה יהיה לקרא לה coal ושהמפגש בסוף עם סוויקון האפל יהיה שם
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אבל אתה לא עונה לה''פ שלי -_-
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
טל עומר די עמוס בפרויקט הזה, אם כבר תדברי איתו בסקייפ, זה יהיה יותר מהיר מניסיון D:
~אלון 2015מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
I will eat you all! Num Num Num Num!סקילה זה אח
STM= system to manage
אבל הה''פ קשורות לפרוייקט זה משו שהיא ביקש ממני-_-
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
שלחתי שוב
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
לדעתי אתם צריכים לעשות שכל פעם שמנצחים מכון, המאמן נותן לך את אחד הפוקימונים שלו. ואז בקרב הסופי נגד הצוות הרע כל מאמני המכון באים לעזור לך, כי הם בעצם שמו משהו למעקב על הפוקימון, ואז רגע לפני שמתחיל הקרב, הפוקימונים שקיבלת ממאמני המכון הופכים לאגדיים, ובסוף הקרב אתה מחזיר אותם למאמני המכון.
בצלילה שיהיה אפשר למצוא בשיחים את וולימרים ובסיכוי של 7% ווילורד והשער אותו דבר .
ובמערות יהיה סיכוי נמוך לזובאטים !!!!!! ושיהיה אפשר למצוא אקליד במערות בסיכוי גבוה (לא יותר מדי)
ובמערת הניצחון יהיה אפשר למצוא אלקטבאז , ואם יהיה דור 4 אז תעשה שאלקטבאז מתפתח עם אבן חשמל
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)