Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16
  1. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    תן צ'אנס
    למרות חוסר הפעילות לא נטשנו את הפרויקט, אבל בגלל חוסר זמן הגיליון יצא פעם ב..
    טוב אז מבלי לבזבז זמן קבלו את ההמלצות של הפעם של המוכשרים ופלופי.

Rider:
    Vinland saga\Makoto Yukimura

טוב אז לפני שנתחיל...למי שיודע או לא על המנגה הזאת אמנם לא יצא לי ממש להמליץ אבל בהחלט יצא לי לסקר ואני כבר אומר לכם שמדובר פה במנגה מצויינת.
    וינלנד סאגה מספרת את סיפורו של ת'ורפין אשר יצא בעקבות רוצחו של אביו, אסקלאד כשכמובן יש לו מטרה אחת:נקמה.
    אך אסקלאד לא ייתן לת'ורפין לנקום בו בכזאת קלות הוא אומר לת'ורפין שבשביל לקחת את נשמתו בקרב הוגן יצטרך ת'ורפין להצטרף לחבורת הוויקינגים שלו אשר עובדת תחת הדנים שנלחמו באנגלים באותה תקופה ולבצע עבורו משימות, כמובן שת'ורפין מסכים. משם העלילה מספרת את חייו של ת'ורפין בכנופייתו של אסקלאד והצטלבות הדרכים שלהם עם הנסיך הדני, קאנוט.
    אז ככה:מבחינתי המנגה הזו היא המנגה המושלמת, העומק בה, הפיתוח שהדמויות עוברות במהלך המנגה ובכלל העובדה שהדמויות מדהימות פשוט הופכים אותה למנגה המושלמת.
    לצד כל אלו מתלווה האקשן האדיר, כן, יש אמנם כריתות איברים ודם שמתנקז לכל עבר אבל אל תתנו לזה להרתיע אותכם מלקרוא תמנגה המצוינת הזו כי אין שם דברים יותר מדי מוגזמים מסיינן שגרתי.
    העלילה ממבט ראשון בהמלצה לא נשמעת הכי טובה אבל הכל בשביל לא לתת ספויילרים, תאמינו לי שעלילה כזאת והתקדמות מדהימה(אמנם לא בפרקים האחרונים אבל עדיין) לא תמצאו בשום מנגה אחרת.
    מה שמבחינתי בולט פה חזק במנגה הזו, בעיקר בארק הנוכחי שלה כרגע, הוא הדמויות. פיתוח הדמויות בוינלנד הוא פשוט מושלם אני כבר אומר לכם שאלו לא דמויות שונן שטחיות כמו שהרבה מפה בפורום רגילים אליהן אלא דמויות עם עומק ולאו דווקא הדמות הראשית.
    עכשיו נעבור למשהו ששכחתי לציין, הציור. הציור מאז הקטע שהמנגה נהייתה חודשית הוא פשוט מדהים אני בדרך כלל בקרבות מסתבך עם הציורים של המנגה אבל בוינלנד זה לא קרה לי, כל פרט מדויק עד לקטע האחרון. אמנם הציור לא ראליסטי ממש כמו בואגאבונד(VAGABOND) אבל מבחינתי זה לא דבר רע, ממש לא.
    החיסרון היחיד במנגה הזאת לפי דעתי הוא מצב היציאה של הצ'אפטרים:קיימים רק 85 צ'אפטרים ואף על פי שהמנגה חודשית לפעמים לוקח לפרק חודשיים לצאת שלא לדבר על זה שלפעמים הוא יוצא עם 20 עמודים!, כן, יוקימורה לא ממש מת על הקוראים שלו אבל אני יכול להבטיח לכם דבר אחד:המנגה הזו ב85 צ'אפטרים עברה לפעמים מה שמנגות אחרות לא עברו גם ב400 צ'אפטרים.
    לסיכום, המנגה הזו היא המנגה המושלמת מבחינתי ואני ממליץ עליה לכולם, זה בהחלט יהיה הפסד לא לקרוא אותה.

אמאש'ך:
    Seishun For-get!/Mikabe Sesuna

אם חיפשתם מתישהו מנגת רומאנס טובה לקרוא אבל כל מה שמצאתם אלה מנגות קיטצ'יות זה הפיתרון שלכם, המנגה הזאת לא רק שכוללת רומנטיקה אלא גם מצחיקה ומעניינת מאוד, אז שווה לבדוק אותה בעצמכם.
    העלילה של המנגה סובבת סביב נער בשנתו הראשונה בתיכון העונה לשם נאטסוקי טאיו (מבטאים כטאי-יו). טאיו אחראי לכל דבר כמעט בבית שלו, זאת אומרת ניקיון, אוכל ולהעיר את האבא העצלן והשיכור שלו לעבודה, אבל חוץ מזה הוא נער רגיל לכל דבר שמטרתו היא לנצל את החיים שלו כבן אדם צעיר עד שיחשב למבוגר, המטרה הזאת כוללת להשיג בחורה יפה שתהיה חברה שלו, ומכאן הסיפור מתחיל. בדרכו לבית ספר ביום הראשון ללימודים טאיו עובר ליד מבנה שעל הגג שלו עומד מישהו שרוצה להתאבד, לאיזור מגיעה בחורה שמצילה את האחד הזה שקפץ על ידי מכה חזקה בצד עם התיק שלה. לאחר שטאיו מסתכל על אותה הבחורה הוא מתאהב בה במבט ראשון ומיד מבקש ממנה לצאת איתו והיא, להפתעתו הרבה, מסכימה בלי לחשוב על זה הרבה ונעלמת. לאחר מכן הוא מגלה שאיתו באותו הבית ספר ואפילו באותה הכיתה וששמה הוא הינאטה, מאוחר יותר הוא מדבר איתה והיא אומרת שליחסים ביניהם יש תנאי, הוא חייב לגרום ללב שלה להתמלא באושר כל יום או שהיא תשכח ממנו. (כמובן שזה רק תקציר ואני מחסיר פרטים ויש עוד דברים שקורים בהמשך).
    הדמויות במנגה נהדרות, לכל אחת אופי שונה שמתאים למצב שבו היא נמצאת (בבית ספר, בין החברים שלה וכו') ותכונות מתאימות לכל דבר. יש לנו מצד אחד את טאיו, בחור מסודר ודייקן שמקפיד לעבוד על הפי השגרה היום-יומית שלו, עובד קשה להשיג את מטרותיו בחיים, מנסה להנות מכל רגע שיש לו. ומצד שני, הינאטה, שמגלמת פה דמות טסונדרה כמו שאנחנו מכירים גם מדברים אחרים, רוב הזמן היא מנסה לשמור על גישה קרה ומאוספת ולא לצאת מהדמות. ישנם עוד כמה דמויות אחרות, כמו החבר הטוב של טאיו, טנמה, או הדודנית שלו (לא ארחיב יותר מדי). כמו שנאמר כבר, כל דמות מצוינת בפני עצמה וכולן ביחד תורמות להתפתחות העלילה, הרומנטיקה וכו' וכמובן שלמרכיב הקומדיה החשוב שלנו כאשר הם נמצאים בסיטואציות מצחיקות שונות.
    סגנון הציור במנגה מהווה מרכיב חשוב בה ועוזר בצורה מצוינת להעביר את כל מה שקורה על הצד הטוב ביותר. הדמויות, הרקעים ומה שביניהם, כולם נראים טוב וזה בהחלט מוסיף לחוויה.
    לסיכום, אם אתם מחפשים רומאנס עם נגיעות של קומדיה וגם קצת דרמה, זה בדיוק בשבילכם. אני אישית נהנתי מאוד לקרוא את המנגה הזאת (ועדיין מחכה שיתורגמו שני הפרקים האחרונים) וממליץ על זה לכל מי שמוכן לקבל המלצה טובה.

אנוכי הדגול Flupy:
    Watanabe Jun/RRR

בהמלצה הקודמת המלצתי לכם על H2 מנגת בייסבול, שלא כל כך עבד אתכם, אז החלטתי להתקרב קצת יותר למיינסטרים של היום ולאט לאט להתרחק.
    לפני שממשיכים חשוב לי לציין שאחד מהזאנרים המרכזיים של העלילה הוא טרגדיה אז למרות זאת המנגה לא אפלה וקודרת, יש בה הומור נהדר והדמויות שמחות ומלאות חיים, דבר שאולי נראה מוזר בזאנר הזה אבל זה יצא נהדר.
    RRR זה עדיין ספורט, אבל זה אגרוף ואגרוף זה קרב עם חוקים, אולי זה יעבוד יותר טוב.
    RRR שאגב זה ראשי תיבות של ROCK 'N' ROLL RICKY מספר את סיפורם של מוזיקאי כושל ומתאגרף מצליח, שניהם בני עשרים ושבע, האחד השיג כבר הכל והגן בפעם השלישית באליפות העולם, והשני אשר נזרק על ידי חברתו ואיבד גם את המעט שהיה לו. בעוד המוזיקאי מחליט לקפוץ על ההזדמנות האחרונה שניתנה לו על ידי חברת ההקלטות המתאגרף פותח במסע ליצירת המתאגרף אולטימטיבי. לאחר שהשניים נפגשים במקרה במסעדה, אויישי(המתאגרף) מגלה ,בעזרת קטטה, כישרון חבוי הנמצא בריקי(המוזיקאי).

אם יש משהו אחד שהמנגות השבועיות יכולות ללמוד מRRR זה הקצב, עד לפרק ששים וחמש הקצב מעולה, לא מהיר מידי ולא איטי מידי, מושלם.
    למרות זאת מכאן המהירות עלתה וזה היה נראה כאילו המנגקה מיהר לסיים את המנגה כל עוד היא מצליחה, למרות זאת המנגה עצמה מדהימה.
    דבר נוסף שאפשר לרשום לטובת המנגה זה פיתוח הדמות, ריקי הוא אולי לא המבוגר האידאלי והוא אפילו לא קרוב לזה, קשה לו לקחת אחראיות, הוא לא יכול להתמיד והדבר שהוא יודע לעשות הכי טוב זה לרחם על עצמו ולשתות בירה, אבל במשך הזמן הוא מצליח לעובר תהליך מרשים במשך המנגה וממובטל בן עשרים ושבע עם כרס בירה הוא מצליח להתבגר להפוך למתאגרף מרשים ואפילו לאבא.
    רוב האקשן במנגה כמו שכבר בטח ניחשתם מתרחש בתוך זירת האגרוף,ועם חוקים כל כך ברורים ואפשרויות כל כך מועטות הקרבות חוזרים על עצמם. זהו שלא. אולי אין כאן כוחות מיוחדים או בעיטות מעופפות וכו' אבל המנגקה מצליח לספק אקשן מעולה דרך שילוב של כמה אגרופים עם ציור מדהים.

לפני שאני מסיים כדאי שתדעו, אתם לא בהכרח חייבים להכיר את הספורט והחוקים שלו בשביל לקרוא מנגת ספורט,ברוב המנגות תוך פחות מעשרה פרקים יסבירו את החוקים לפחות פעם אחת, אז תשתדלו לתת צ'אנס גם עם זה לא הדבר הראשון שעולה לכם לראש.

2. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    מנגת הספורט ומנגת הרומאנס נראות לי טוב D:
    למרות שאני ממש מעדיף שונאן וסיינן, לא נראה לי שאקרא את הוינלנד סאגה הזאת.
    אני אקרא את Rrr קודם כל D: הסיקור ממש גירה אותי

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

3. The eternal hunters
    שם: אילן
    אז לא הפסקתם עם זה זה דבר טוב כי בדיוק סיימתי מנגה ואני מחפש אחת חדשה אני חושב על לקרוא את הseishun Get והראשונה אולי בכל זאת 85 פרקים וזה חודשי אז אולי אחר כך..
    תודה רבה.. קראתי ממש לא מזמן TWOGK אז אני מקווה שזה יהיה מצחיק כמו שזה היה

האחרונה היא ספורט לא סובל מנגות מהז'אנר הזה
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

4. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ilan צפה בהודעה
    אז לא הפסקתם עם זה זה דבר טוב כי בדיוק סיימתי מנגה ואני מחפש אחת חדשה אני חושב על לקרוא את הseishun Get והראשונה אולי בכל זאת 85 פרקים וזה חודשי אז אולי אחר כך..
    תודה רבה.. קראתי ממש לא מזמן TWOGK אז אני מקווה שזה יהיה מצחיק כמו שזה היה

האחרונה היא ספורט לא סובל מנגות מהז'אנר הזה
    שמע אילן, אתה שופט את המנגה הזאת מהר מדי ומכליל כל מנגת ספורט..
    שתבין שזה לא כדורגל או כדורעף, זה איגרוף, אתה רואה אנשים הולכים מכות בצורה מתוחכמת כמו שאתה יכול לראות במנגות האחרות שאתה קורא שלא חסר בהם מכות, מה גם שהציור מדהים.
    תקרא את המנגה ותבין, ואני רק אוסיף שזאת מנגה שכמו שפלאפי כתב באמת מתקדמת בצורה נהדרת והדמות הראשית טובה מאוד
    סתם, סתם, סתם, סתם, סתם- זה מה שיש לי להגיד על התגובה שלך
    חמוף

5. The eternal hunters
    ציטוט פורסם במקור על ידי אמאש'ך צפה בהודעה
    שמע אילן, אתה שופט את המנגה הזאת מהר מדי ומכליל כל מנגת ספורט..
    שתבין שזה לא כדורגל או כדורעף, זה איגרוף, אתה רואה אנשים הולכים מכות בצורה מתוחכמת כמו שאתה יכול לראות במנגות האחרות שאתה קורא שלא חסר בהם מכות, מה גם שהציור מדהים.
    תקרא את המנגה ותבין, ואני רק אוסיף שזאת מנגה שכמו שפלאפי כתב באמת מתקדמת בצורה נהדרת והדמות הראשית טובה מאוד
    סתם, סתם, סתם, סתם, סתם- זה מה שיש לי להגיד על התגובה שלך
    זה לא רק הספורט עצמו אני חושב ש99% מהמנגה יהיה אימונים ראיתי את זה באיישילד ולדעתי זה משעמם לכן אני מכליל ואומר שכולן גרועות...

6. אמאש'ך פלאפי ):
    זה לא רק הספורט עצמו אני חושב ש99% מהמנגה יהיה אימונים ראיתי את זה באיישילד ולדעתי זה משעמם לכן אני מכליל ואומר שכולן גרועות...
    הוליום הראשון בוואן פיס גרוע, בגלל זה אני אומר שכל המנגה גרוע.

אל תהיה מטומטם, וכן אימונים זה חלק מרכזי במנגה, אבל זה עדיף על איזה בוסט ברגע האחרון של חברות ואהבה. DEAL WITH IT
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

7. The eternal hunters
    ציטוט פורסם במקור על ידי Flupy צפה בהודעה
    הוליום הראשון בוואן פיס גרוע, בגלל זה אני אומר שכל המנגה גרוע.

אל תהיה מטומטם, וכן אימונים זה חלק מרכזי במנגה, אבל זה עדיף על איזה בוסט ברגע האחרון של חברות ואהבה. DEAL WITH IT
    זה אולי מה שקורה בפיירי טייל אבל זה מעולם לא קרה בוואן פיס..

והעלילה של איסט בלו טובה (לא קראתי וואן פיס עד פוסט וור.. ראיתי רק באנימה)
    עזוב אני לא אתווכח כל אחד והטעם שלו אני לא אוהב מנגות ספורט..

8. אמאש'ך פלאפי ):
    זה אולי מה שקורה בפיירי טייל אבל זה מעולם לא קרה בוואן פיס..

והעלילה של איסט בלו טובה (לא קראתי וואן פיס עד פוסט וור.. ראיתי רק באנימה)
    עזוב אני לא אתווכח כל אחד והטעם שלו אני לא אוהב מנגות ספורט..
    לוצי-לופי. להמשיך? כי יש לי עוד.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

9. אבל הופיר יותר
    אילן אתה סתם מתעקש לצאת טיפש בלי שאפילו קראת
    חמוף

10. bbuuuii
    שם: עידן
    קראתי את הצ'פטר הראשון של הrrr הזה..
    אני כמעט בכיתי כ"כ ריחמתי על ריקי או איך שלא קוראים לו..
    ואז עוד יותר בכיתי כשראיתי מה הוא עשה לשיער שלו חח..
    אני ממש התעניינתי במנגה.. אני אמשיך לקרוא אותה..
    אחלה גיליון, תודה! D:

Spoiler ספוילר

11. The eternal hunters
    הגעתי לפרק האחרון בmanga Reader של המנגה השנייה (הגעתי לפרק 18 יש לזה המשך באתר אחר?!) מנגה מאוד נחמדה בהתחלה חשבתי שלא תהיה התפתחות אבל טעיתי תודה על ההמלצה.

שמעו אני לא קורא מאו שוגו גם אסור לי? גם על זה אני אידיוט?

פלופי- קדימה תמצא עוד נאקמה פאנצ' בוואן פיס (לא הייתי קורא לזה נאקמה פאנצ' ממש זה סתם לופי עם הכוח רצון שלו..)
    הנה הכנתי לך רשימה של אויבים שחשבתי עליהם ותגיד לי אם אני טועה.
    Spoiler ספוילר

עכשיו אני חושב שאקרא את המנגה הראשונה אבל אני לא בטוח כי זה 85 פרקים וזה המון וזה לא נשמע קליל כמו המנגה השנייה.

12. אבל הופיר יותר
    הגעתי לפרק האחרון בmanga Reader של המנגה השנייה (הגעתי לפרק 18 יש לזה המשך באתר אחר?!) מנגה מאוד נחמדה בהתחלה חשבתי שלא תהיה התפתחות אבל טעיתי תודה על ההמלצה.

שמעו אני לא קורא מאו שוגו גם אסור לי? גם על זה אני אידיוט?

פלופי- קדימה תמצא עוד נאקמה פאנצ' בוואן פיס (לא הייתי קורא לזה נאקמה פאנצ' ממש זה סתם לופי עם הכוח רצון שלו..)
    הנה הכנתי לך רשימה של אויבים שחשבתי עליהם ותגיד לי אם אני טועה.
    Spoiler ספוילר

עכשיו אני חושב שאקרא את המנגה הראשונה אבל אני לא בטוח כי זה 85 פרקים וזה המון וזה לא נשמע קליל כמו המנגה השנייה.
    אם היית קורא את ההמלצה שלי עד הסוף היית מבין שגם אני מחכה לשני הפרקים האחרונים, אז פשוט תחכה בסבלנות
    ולא, אתה אידיוט כי אתה מכליל, תשמור את השטויות שלך לעצמך, אל תבוא ותגיד לי מנגות ספורט זה תמיד ככה וככה עוד לפני שאתה בכלל קראת פרק, והנה בא לך איזה עידן פראי ואומר שזה מעניין, אבל לא זה ספורט אז חייב להיות חרא..
    חמוף

13. The eternal hunters
    ציטוט פורסם במקור על ידי אמאש'ך צפה בהודעה
    אם היית קורא את ההמלצה שלי עד הסוף היית מבין שגם אני מחכה לשני הפרקים האחרונים, אז פשוט תחכה בסבלנות
    ולא, אתה אידיוט כי אתה מכליל, תשמור את השטויות שלך לעצמך, אל תבוא ותגיד לי מנגות ספורט זה תמיד ככה וככה עוד לפני שאתה בכלל קראת פרק, והנה בא לך איזה עידן פראי ואומר שזה מעניין, אבל לא זה ספורט אז חייב להיות חרא..
    קראתי רק את החלק הראשון לא רציתי יותר מדי ספוילרים.. אז רגע 2 הפרקים יצאו והם לא מתורגמים?

טוב בסדר שפטתי יותר מדי מהר זה פשוט לא סיגנוןם המנגות שאני אוהב.. ספורט ועוד טרגדיה..

14. אבל הופיר יותר
    קראתי רק את החלק הראשון לא רציתי יותר מדי ספוילרים.. אז רגע 2 הפרקים יצאו והם לא מתורגמים?

טוב בסדר שפטתי יותר מדי מהר זה פשוט לא סיגנוןם המנגות שאני אוהב.. ספורט ועוד טרגדיה..
    אם תסתכל בMAL אתה תראה שהם כבר כתבו שהמנגה נגמרה עם 20 פרקים, אז כן יצאו עוד 2 אבל צריך לחכות לתרגום
    ותגיד לי, איך אתה יכול לדעת מה הסגנון שלך אם אתה לא מנסה
    אני גם לא מת על מכונות למשל, אבל יש דברים שאני קורא ומת עליהם
    חמוף

15. The eternal hunters
    טוב אני אקרא את זה נראה יש מצב שזה יהיה טוב.. למרות שאיישילד לא ממש אהבתי אחרי איזה 5 פרקים שבהם זה היה יותר מדי כדורגל אמריקאי...

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •