פורסם במקור על ידי LordAbizi במבה וצ'יפס הם שתי דמויות רעות בסיפור שלי, ושניהם מתים בפרק שבו הם מופיעים, פרק 11. (כלומר הם מופיעים בשורה האחרונה של פרק 10, ומתים בפרק 11) 11 זה מספר שמעקסי
מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה ~אלון 2015 סקילה זה אח I will eat you all! Num Num Num Num! STM= system to manage
פורסם במקור על ידי ジンベエ מה זאת השפה הזאת? נראה לי שאפרוש לשחק מהשחק . זה בעיקרון השפה שהמשחק שלך המציא. Cori-u-abust-ish. שפה חדשה.
NYO HO HO BITCH
פורסם במקור על ידי Shanks זה בעיקרון השפה שהמשחק שלך המציא. Cori-u-abust-ish. שפה חדשה. שפחדשית
פורסם במקור על ידי Kirito שפחדשית הא?
פורסם במקור על ידי Shanks הא? שפה-ה + חדשה-ה + ית = שפחדשית
סטאגדיש
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו. anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
פורסם במקור על ידי Ilan סטאגדיש תודה תודה אני פה כל השבוע
פורסם במקור על ידי Kirito תודה תודה אני פה כל השבוע מעתיקן :-(
וחבל שכך
פורסם במקור על ידי Shanks מעתיקן :-( האמת היא שאתה המעתיקן )): *קאקאשי*
פורסם במקור על ידי Kirito האמת היא שאתה המעתיקן )): *קאקאשי* אבל אתה העתקת ממני. תשאל את עומר. וכאן לא עובד המעתיק ממעתיקן פתור.
פורסם במקור על ידי Shanks אבל אתה העתקת ממני. תשאל את עומר. וכאן לא עובד המעתיק ממעתיקן פתור. לא העתקתי ממך כלום
דקה זה נקלט,אהה קופי נינג'ה קאקאשי,בפרק 3 יודעים כבר על הכינוי הזה?
פורסם במקור על ידי Kirito לא העתקתי ממך כלום העתקת את ה"אני פה כל השבוע"..
פורסם במקור על ידי Protgas D. Ace דקה זה נקלט,אהה קופי נינג'ה קאקאשי,בפרק 3 יודעים כבר על הכינוי הזה? לא, אני יודע D: פורסם במקור על ידי Shanks העתקת את ה"אני פה כל השבוע".. סליחה לא ידעתי ): איך אני יכול לכפר על חטאי?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
צפה בענן תגיות
תקנון הפורום