Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14
  1. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    BW099:

פרטים כלליים:

מספר הפרק לפי ספירת "המשאלות הכי טובות": BW099
    שם הפרק בתרגום מיפנית לאנגלית: Advance of the Therian Formes! Unova's Greatest Crisis!!
    שם הפרק בתרגום חופשי מאנגלית לעברית: "התקדמות של צורות ה-Therian! המשבר הכי גדול של יונובה!!"
    תאריך שידור ראשון של הפרק ביפן: 04/10/2012

קישורים לצפייה:

תמונות לצפייה

טריילר לפרק הבא

אירועים מיוחדים:

אחרי שבפרק הקודם צוות רוקט (ג'יאובני, ג'סי, ג'יימס, מיאו וד"ר זגר) חטפו את מלואטה יחד עם אש ופיקאצ'ו, וגרמו למלואטה לעלות את המקדש התת ימי לפני הים, ג'יאובני זימן את שלישיית הקאמי האגדית
    בנתיים, סילן, איריס, לארי (המאמן שהכיר את מלואטה), סינת'יה והמשרת שלה ג'רמי בדך למקדש
    ואש ופיקאצ'ו מצליחים בזכות זנב ברזל לצאת מהכלא שלהם
    ג'סי וג'יימס שולחים את וובאט וימסק לתקוף את אש ופיקאצ'ו, מה שגורם להם ליפול מהמקדש
    אבל גולרק של לארי תפס אותם ומביא אותם לשאר החבורה
    החבורה שולחת את הפוקימונים שלהם-גולרק שעליו עולה פנסייג', דרגונייט שנראה להוט להלחם מול האגדיים, גרצ'ומפ, יוזנפט ופיקאצ'ו עליה
    המראה מהמקדש גורמת לשלישית הקאמי לצורתיהם החדשות משחור 2 ולבן 2
    דרגונייט תוקף את השלישייה האגדית לבדו ונפגע
    טנדרס תוקף עם רעם את דרגונייט אבל איריס באה לספוג את המתקפה בעצמה
    עם זאת פיקאצ'ו הוא זה סופג את המתקפה ויוזנפט מרחיקה את טנדרס עם חיתוך אוירי
    הספיגה גרמה לפיקאצ'ו להיטען עם הרבה חשמל
    איריס מרגיעה את דרגונייט ומעודדת אותו להמשיך בקרב
    במהלך הקרב חלקים מהעיר ליד כולל חלקים מהים קופאים
    אש מצליח לעלות עם פיקאצ'ו ויוזנפט לפסגת המקדש איפה שנמצאים צוות רוקט
    פיקאצ'ו משתמש בכדור אלקטרו, שכתצואה מספיגת החשמל הופך להיות כדור ענקי
    במקביל יוזנפט עפה לחלץ את מלואטה
    יוזפנט מצליחה ומביאה את מלואטה לאש וכדור האלטרו הענקי עושה הרבה נזק
    אבל ג'יאובני לא נראה עצמו ובמקום להשתלט על יונובה, הוא רוצה עכשיו להשמיד אותה!
    ג'סי, ג'יימס, מיאו וד"ר זגר בהלם מזה
    ג'סי, ג'יימס ומיאו דוחפים את ג'יאובני ממרכז המקדש והוא חוזר למצב רגיל
    והם מחליטים יחד עם ד"ר זגר וג'יאובני לעוף מהמקום
    הם עולים על המטוס שלהם וג'יאובני תוהה איך הוא איבד שליטה על עצמו והוא והשאר מסכימים שפיקאצ'ו של אש הוא מאוד מיוחד
    והם מחליטים לנסוע לקנטו
    מלואטה ולארי מגיעים למראה ובעזרת הכוחות של מלואטה שלישית הקאמי חוזרת לצורתה הרגילה ואז חוזרת למימד ממנו הם באו
    והמקדש חוזר למתחת למים
    אחרי שהכל נרגע והערב מגיע, מלואטה מחליט לחזור להיות עם לארי והשניים עוזבים את החבורה בזמן שאשואווט בוכה על אובדן מלואטה

בסוף הפרק יש שיר של צוות רוקט שהיה בסאגות קודמות
    עם כמה קליפים שלהם לאורך השנים
    ובסוף הם אומרים שהם יחזרו

2. The eternal hunters
    שם: אילן
    "הם עולים על המטוס שלהם וג'יאובני תוהה איך הוא איבד שליטה על עצמו והוא והשאר מסכימים שפיקאצ'ו של אש הוא מאוד מיוחד"

בולשיט סתם פיקאצ'ו מעפן.

"טנדרס תוקף עם רעם את דרגונייט אבל איריס באה לספוג את המתקפה בעצמה"
    Stupid Kodomo.. היא אמורה למות מזה....
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

3. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ilan צפה בהודעה
    "הם עולים על המטוס שלהם וג'יאובני תוהה איך הוא איבד שליטה על עצמו והוא והשאר מסכימים שפיקאצ'ו של אש הוא מאוד מיוחד"

בולשיט סתם פיקאצ'ו מעפן.

"טנדרס תוקף עם רעם את דרגונייט אבל איריס באה לספוג את המתקפה בעצמה"
    Stupid Kodomo.. היא אמורה למות מזה....
    פיקאצ'ו לפעמים חזק.. אבל השאר הוא סתם נראה רגיל. בליגות ובקרבות הוא מפסיד ונפגע ממתקפות בדיוק כמו כל פוקימון...

לפי דעתי נתנו לצוות רוקט בעונות האלו תפקיד חשוב, יותר מהעונות הקודמות. מעניין אם יהיו עוד עונות והם ישתתפו בהם (:

4. The eternal hunters
    ציטוט פורסם במקור על ידי pinkymizi צפה בהודעה
    פיקאצ'ו לפעמים חזק.. אבל השאר הוא סתם נראה רגיל. בליגות ובקרבות הוא מפסיד ונפגע ממתקפות בדיוק כמו כל פוקימון...

לפי דעתי נתנו לצוות רוקט בעונות האלו תפקיד חשוב, יותר מהעונות הקודמות. מעניין אם יהיו עוד עונות והם ישתתפו בהם (:
    הוא חלשלוש.. לא אכפת לי מה הוא עשה בעונה בכלל הוא הפסיד לפאקינג סניבי ואני לא אשכח לו את זה.

5. משתמש מנוסה
    שם: alien
    כן אבל אש "מאמן" אותו מהעונה הראשונה,אם זה כמו במנגה ובמשחקים שלפוקימון יש רמות,אז פיקאצ'ו אמור להיות רמה 100 [או 80+ בכל זאת,אש חרא מאמן] ככה שהוא לא אמור להיפגע כמו "כל פוקימון רגיל" הוא אמור להיפגע פחות,אתה לא תראה טורטרה לבל 100 מפסיד לצ'ימצ'אר שהשתמש באמבר והוא רמה 13

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    http://www.nwanime.com/pokemon-best-...9d791d98fc879/
    צפיה ישירה^
    מחר אתן דעה על הפרק.
    איזה מאכזב זה שצוות רוקט לא מתפרק בסוף-הרסו חלום ילדותXD.
    מקווה יראו את צוות פלזמה במקום צוות רוקט.

BW יותר מידי פילירית!

עומר אין הגיון באנימהXD.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. The eternal hunters
    ציטוט פורסם במקור על ידי Protgas D. Ace צפה בהודעה
    כן אבל אש "מאמן" אותו מהעונה הראשונה,אם זה כמו במנגה ובמשחקים שלפוקימון יש רמות,אז פיקאצ'ו אמור להיות רמה 100 [או 80+ בכל זאת,אש חרא מאמן] ככה שהוא לא אמור להיפגע כמו "כל פוקימון רגיל" הוא אמור להיפגע פחות,אתה לא תראה טורטרה לבל 100 מפסיד לצ'ימצ'אר שהשתמש באמבר והוא רמה 13
    בואו ניתן דוגמא יותר טובה טורטורה רמה 100 לא יפסיד לBLIZZARD של קיורם רמה 70
    פיקאצ'ו רמה 100 לא אמור להפסיד לסניבי רמה 5.. זה פשוט אבסורדד זה גם עושה צחוק על מאמנים
    לא משנה כמה תאמן נוב ינצח אותך בקלות WTF ועוד משהו.. גם בקרב הבא שלהם אש מפסיד לא לוזר אה?

8. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    ההפסד לסניבי מקובל עליי בגלל מה שהיה עם זקרום שהחליש את פיקאצ'ו
    ואז שפיקאצ'ו ניסה ללא הצלחה להשתמש במתקפות חשמל, הוא נחלש עוד יותר (גם נפשית)
    מה שהפך אותו פגיע למתקפות של סניבי

בקרב המכון הראושן ביונובה הוא הפסיד לפנפואר, פוקימון מים
    למרות שתאורטית פנפואר יכול להיות ברמה 100 כי הוא מתפתח באבן מים
    ומצד שני זה המכון הראשון..

אבל מה שאנחנו רואים כל הזמן זה שהאנימה=/=משחקים
    כנ"ל לגביי הרעם ואיריס
    כמה פעמים היו אנשים שנפגעו בלהביור ורק הפכו לקצת שחורים יותר?
    בני אדם בסדרה לא ממש נפגעים ממתקפות של פוקימונים, בטח לא כמו שיש ב"חיים האמיתיים", אם אפשר בכלל להתחייס אליהם בפוקימון
    והיו גם כמה מקרים שבני אדם ניצחו פוקימונים (אלדר למשל הצליח להרים גיגליט')

9. The eternal hunters
    לא אכפת לי מהמתקפה של זאקרום אש אשכרה הפסיד לtotal Noob זה מציב אותו פחות מtotal Noob והוא גם הפסיד לפאקינג פאנפור עם פיקאצ'ו זה נראה לך מקובל? עוד יותר גרוע שזה המכון הראשון..

מה שעוד מעצבן אותי בקרב נגד סניבי זה שהוא התכוון בכלל להשתמש במתקפת חשמל הוא ראה מקודם סניבי וזה גם ברור מאליו שזה סוג עשב והוא השתמש במתקפת חשמל מה הוא בסדר? ידוע שעשב שורד חשמל הוא היה אמור להישתמש ב זנב ברזל אם כבר.. אבל לא אש נוב. הוא בכלל עבר כבר 4 ליגות והוא לא יודע איך הסוגים פועלים? זה ביזיון למאמן כזה איך עשו מאמן כזה לוזר?

לא אכפת לי מהלהביור של צ'אריזרד כי זה לא קשור לעלילה זה סתם.. וגם המכת חשמל של פיקאצ'ו סתם חלשלושה אבל מדובר פה על אגדי שזה פשוט משהו עצום זה לא משהו של בייס 55 המסכן של פיקאצ'ו זה משהו שמפיל קיוגר במכה אחת!

10. משתמש מנוסה
    לא אכפת לי מהמתקפה של זאקרום אש אשכרה הפסיד לtotal Noob זה מציב אותו פחות מtotal Noob והוא גם הפסיד לפאקינג פאנפור עם פיקאצ'ו זה נראה לך מקובל? עוד יותר גרוע שזה המכון הראשון..

מה שעוד מעצבן אותי בקרב נגד סניבי זה שהוא התכוון בכלל להשתמש במתקפת חשמל הוא ראה מקודם סניבי וזה גם ברור מאליו שזה סוג עשב והוא השתמש במתקפת חשמל מה הוא בסדר? ידוע שעשב שורד חשמל הוא היה אמור להישתמש ב זנב ברזל אם כבר.. אבל לא אש נוב. הוא בכלל עבר כבר 4 ליגות והוא לא יודע איך הסוגים פועלים? זה ביזיון למאמן כזה איך עשו מאמן כזה לוזר?

לא אכפת לי מהלהביור של צ'אריזרד כי זה לא קשור לעלילה זה סתם.. וגם המכת חשמל של פיקאצ'ו סתם חלשלושה אבל מדובר פה על אגדי שזה פשוט משהו עצום זה לא משהו של בייס 55 המסכן של פיקאצ'ו זה משהו שמפיל קיוגר במכה אחת!
    אני מבינה אותך מאוד! גם אותי זה מחרפן! כאילו, 15 עונות!!!! לא 1, 2 וגם לא 10, 15!!! [ואני לא אתחיל לדבר על זה שהוא בקושי לומד מתקפות] וכמו שאמרת, חשמל לא חזק נגד עשב, ולא משנה כמה הוא יראה שעשב שורד מחשמל, הוא עושה את זה שוב ושוב ושוב. וזה לא כאילו שהוא הרגע קיבל את פיקאצ'ו מהמעבדה כמו סנאיבי אלא הוא כבר מלא זמן איתו וכלום! כמה אפשר לעשות שאש הוא מפסיד לכל אחד וכמו שאמרת- לוזר, תעשו שינצח במשהו. כל פעם יש ליגות קטנות והוא אף פעם לא זוכה!

11. The eternal hunters
    ציטוט פורסם במקור על ידי pinkymizi צפה בהודעה
    אני מבינה אותך מאוד! גם אותי זה מחרפן! כאילו, 15 עונות!!!! לא 1, 2 וגם לא 10, 15!!! [ואני לא אתחיל לדבר על זה שהוא בקושי לומד מתקפות] וכמו שאמרת, חשמל לא חזק נגד עשב, ולא משנה כמה הוא יראה שעשב שורד מחשמל, הוא עושה את זה שוב ושוב ושוב. וזה לא כאילו שהוא הרגע קיבל את פיקאצ'ו מהמעבדה כמו סנאיבי אלא הוא כבר מלא זמן איתו וכלום! כמה אפשר לעשות שאש הוא מפסיד לכל אחד וכמו שאמרת- לוזר, תעשו שינצח במשהו. כל פעם יש ליגות קטנות והוא אף פעם לא זוכה!
    זה כשל בפיתוח הדמות פשוט ככה.. נראה לי שבDP כן עוד היה התקדמות אפילו פיקאצ'ו ניתח לטיאוס אבל BW פשוט הראה שפשוט אש לא היה צאיך להמשיך היו צריכים להחליף גיבור עם כל גיבור אחר הפסד הדמות הראשית נגד הסניבי הזה היה מקובל אבל אש נחשב כבר כמאמן די וותיק האמת אם הוא עבר 4 ליגות. לא יכול להיות שהוא היה יותר חזק בליגת אינדיגו מאשר בתחילת אונובה ונגיד והזאקרום הזה פגע בפיקאצ'ו זמנית.. איך הוא מפסיד בכלל למישהו עם כל הניסיון שלו?

בניגוד לעונות הראשונות שלפחות הראו שפיקאצ'ו חזק פה מראים בדיוק ההפך הוא חלש והוא דווקא חסר חשיבות כאן וזה לא שראיתי את כל הסדרה רק ראיתי תמונות של הפרקים עם האגדיים וקראתי תקצירים של STM.
    אם האנימה אמורה לקדם את המשחקים אז למה הגיבור הראשי עושה טעויות של אסטרטגייה בסיסית כמו סוגים?
    במכון האדמה הוא שלח רוגנרולה להילחם באקסקדריל.. וכידוע 2 הסוגים של אקסקדריל חזקים עליו הוא ניצח בשל PLOT NO JUTSU טהור...
    מכון הרעל שגם ראיתי זה היה 6 VS 3 של אש באמת הם פשוט מראים פה פיקאצ'ו חסר תועלת שלא כמו בעונות הראשונות ששם לפחות הוא היה חזק אני לא רואה כלל וכלל למה פיקאצ'ו של אש "מיוחד" ואני לא רואה סיבה למה הוא לא מפתח אותו חוץ מלהיות הלוגו של פוקימון אין פה לא לפיקאצ'ו ולא לדמות של אש שום סממן.

בכלל שמו פה אש אחר לחלוטין שהוא הרבה יותר גרוע מהאש של DP שם לפחות היה לו סוג של אסטרטגייה (ראיתי מספר פרקים אבל לפחות היו לו פוקימונים טובים)
    בBW פשוט החליטו לקחת עולם קיים ולשנות סיגנון זה משהו ממש לא חכם לדעתי והם היו צריכים פשוט לקחת "עולם" אחר כלומר דמות אחרת אילו באמת היה דמות אחרת אפילו אם זה היה אותה רמה אף אחד לא היה מתלונן מעבבר ל"זה יכול להיות יותר טוב" פה לקחו משהו קיים ופשוט הפכו אותו לעוד יותר גרוע.

12. משתמש מנוסה
    גם אני חושבת בדיוק כמוך.
    באמת בפרק הראשון והשני של העונה הראשונה הראו את כוחו של פיקאצ'ו ועכשיו... לפי איך שאני רואה, יותר ויותר שהוא מתאמן, הוא הופך להיות יותר חלש. נכון, הוא לומד מתקפות חזקות אבל אש לא חושב על אסטרטגיות טובות [אולי מדי פעם ועושים מזה דרמה...]

והם היו צריכים לשנות את הדמות, באמת. כי אש הוא כבר יותר מדי זקן [כמטפורה, בסדרה, הוא עדיין בן 10 ._.] וזה לא קשה כ"כ למצוא דמות אחרת, אצלי כבר רצות הרבה דמויות בראש. אבל אני כעיקרון חושבת שצריכים לסיים את פוקימון כי כמה אפשר לחזור על אותם פרקים רק דמויות אחרות ופוקימונים אחרים...

אני באמת מקווה שהיפנים יעשו משהו בנידון גם בנוגע לאש וגם בנוגע לפיקאצ'ו, כי זה ממש מביך כבר לראות את זה, שפיקאצ'ו, לא משנה שהוא פוקימון חשמל כי יש לו מתקפות אחרות, מפסיד לסנאיבי שרק הרגע יצא מהמעבדה!

13. The eternal hunters
    זה די ברור שניסו לעשות פה Reboot שזה פשוט נוראי שנאתי את זה גם כשעשו את זה בהואן.. במקום להחליף גיבור ראשי (שכבר חלאס מה לא נמאס?)הם עושים לו מאין "התחלה מחדש" מי אשם בכל העניין? פיקאצ'ו כי הוא מותג אם פיקאצ'ו לא היה כזה מותג זה לא היה קורה.. פשוט היוצרים מפחדים להחליף את אש כדי שאנשים לא יתאכזבו אבל.. להפך..
    פוקימון זאת הסדרה היחידה אני חושב שעושה כאלה ריבוטים ונמשכת ונמשכת ונימשכת עם עלילה לעוסה שכבר מיצאה את עצמה עוד בקנטו וג'וטו היה עוד סבבה.

בשורה התחתונה משום שזה קצת Off Topic אבל זה עדיין קשור כי מדברים פה למה לעזאזל פיקאצ'ו של אש נחשב מיוחד? הו לא נחשב מיוחד.. הוא אולי הפיקאצ'ו החזק בעולם (וזה גם בספק) אבל גם הפיקאצ'ו החזק בעולם די חלש..

14. משתמש מנוסה
    זה די ברור שניסו לעשות פה Reboot שזה פשוט נוראי שנאתי את זה גם כשעשו את זה בהואן.. במקום להחליף גיבור ראשי (שכבר חלאס מה לא נמאס?)הם עושים לו מאין "התחלה מחדש" מי אשם בכל העניין? פיקאצ'ו כי הוא מותג אם פיקאצ'ו לא היה כזה מותג זה לא היה קורה.. פשוט היוצרים מפחדים להחליף את אש כדי שאנשים לא יתאכזבו אבל.. להפך..
    פוקימון זאת הסדרה היחידה אני חושב שעושה כאלה ריבוטים ונמשכת ונמשכת ונימשכת עם עלילה לעוסה שכבר מיצאה את עצמה עוד בקנטו וג'וטו היה עוד סבבה.

בשורה התחתונה משום שזה קצת Off Topic אבל זה עדיין קשור כי מדברים פה למה לעזאזל פיקאצ'ו של אש נחשב מיוחד? הו לא נחשב מיוחד.. הוא אולי הפיקאצ'ו החזק בעולם (וזה גם בספק) אבל גם הפיקאצ'ו החזק בעולם די חלש..
    אולי היפנים כתבו את התסריט ככה כי כעיקרון, כל העונות צוות רוקט רדף אחרי פיקאצ'ו והבוס בכלל בקושי ידע על פיקאצ'ו [לדעתי] אז כשהוא ראה אותו סוף סוף ואת כוחותיו, אז הוא אמר את זה, יכול להיות.

אני באמת, מודה, עד הואן עוד העלילות היו מעניינות, אבל, אפילו בסינו ויונבה די העתיקו את העלילה, לדוגמה, קח את פוקימוני האש של אש:
    *אינדיגו- צ'רמנדר ננטש על ידי מאמן בגלל שהוא היה חלש.
    *סינו- צ'ימצ'אר ננטש על ידי פול כי הוא היה חלש.
    *יונבה- טפיג ננטש על ידי... [טוב, אני לא זוכרת את השם שלו] כי הוא היה חלש.

אז באמת, כמה אפשר עוד להמשיך?

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •