Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13
  1. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    אני היום התחלתי להתעניין באוקרינות, שזה כלי נשיפה מיוחד מאוד.

חיפשתי באיביי ומצאתי אוקרינת 6 חורים יפה, עבודת יד בשבע וחצי דולר.

חיפשתי בעברית, ומצאתי אוקרינות כאלה בסביבות המאה שקל.

מישהו יודע אם ואיפה אני יכול לקנות אוקרינות 6 חורים (או 12, אם חייב) בארץ בזול?

*אני לא חושב שעברתי על איזשהוא חוק, אם כן, אני מצטער

2. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    חחחחחח שיחקת בזלדה לאחרונה?? בכל אופן אני חושב שבכלי זמר יש אוקרינות זולות יחסית אבל איכותיות באותו המידה תבדוק

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

3. Kibō no chi
    שמע, חיפשתי כבר לפניך בארץ. בכלל קשה להשיג בארץ אוקארינות איכותיות. בכלל כשאתה מחפש משהו זול זה נורא קשה למצוא אחד עמיד. רוב האוקראינות האיכותיות הן בעבודת יד או הזמנה אישית. אם האיכות לא כל כך חשובה לך תנסה להזמין מחו"ל או אולי תבקש לייבא דרך חנות מוזיקה כלשהי דגם מסויים
    וסתם שתהיה בעניין: אוקארינות ב7 דולר לא שוות כלום. 100 שקל זה עוד גבולי ל"כלי למתחילים". זה אומר שאם תחפש משהו זול יותר אתה תתקע עם משהו שנשמע כמו חרא.

Spoiler ספוילר

4. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    אומ..מצאתי ב74 ש''ח 6 חורים
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. הסבתא של הרגשות
    לא לאחרונה, אני משחק כבר הרבה זמן, אבל היום ראיתי סירטונים ביוטיוב על אוקרינות, וגיליתי שזה באמת כלי יפה, ולא אכפת לי להוסיף גם כלי נשיפה למה שאני יודע כבר לנגן.

פלופי: אתה יודע איזה דגם יתאים לי שאני יכול למצוא באיכות טובה זול יחסית בארץ?

טל: איפה? יכול להיות שאני אקח.

6. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    הכלי מאוד יפה והצליל שיוצא שליו ומדהים אבל אין טובות שיבואו בזול אבל אתה יודע מה אומרים אי אפשר להתפשר על איכות...

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

7. הסבתא של הרגשות
    אמרתי יחסית ><

ואם מישהו שמבין יכול להגיד לי אם זה נחשב איכותי, בבקשה:http://www.ebay.com/itm/6-Hole-Trebl...Color%09Yellow

8. student of Gakuen Alice
    קח הנה סרטון של מישהו מנוסה שמסביר איזה אוקארינות לא טובות בכלל ולמתחילים ואיזה כן שתדע מה לקחת
    http://www.youtube.com/watch?v=9DbSB...feature=relmfu
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. Kibō no chi
    ציטוט פורסם במקור על ידי PizzaBlaster צפה בהודעה
    לא לאחרונה, אני משחק כבר הרבה זמן, אבל היום ראיתי סירטונים ביוטיוב על אוקרינות, וגיליתי שזה באמת כלי יפה, ולא אכפת לי להוסיף גם כלי נשיפה למה שאני יודע כבר לנגן.

פלופי: אתה יודע איזה דגם יתאים לי שאני יכול למצוא באיכות טובה זול יחסית בארץ?

טל: איפה? יכול להיות שאני אקח.
    לא, זה לא איכותי.
    "זול" זה מובן יחסי כשזה מגיע לכלי נגינה. למשל, הבס שלי שאני מנגן עליה עולה 3000 שקלים בערך, שזה די הרבה, אבל בשביל גיטרת בס זה נחשב עוד לדגם זול (יש גיטרות שמגיעות לעשרות אלפי שקלים)
    אותו דבר על אוקארינות, ותאמין לי שאני כבר כמה זמן מחפש דגם איכותי ומנסה לחסוך. ממה שראיתי לשכטר מיוזיק יש מבחר גדול בהשוואה לחנויות אחרות בארץ
    http://www.shechtermusic.com/cat.aspx?cat_id=360
    יש שם כמה דברים שנראים טובים וכמה כאלה שנראים כמו צעצועים, תבדוק את העניין והמחירים.

Spoiler ספוילר

10. הסבתא של הרגשות
    ראיתי את הסרטון הזה, וחיפשי אוקרינות 6 חורים בזכותו. אני מעדיף להתחיל בזול וקטן, ואז להתפתח

פלופי: זה לא נחשב קצת יקר מאה ומשהו שקל על אוקרינה קטנה?

ואני פשוט לא מבין במחירים באוקרינות, ואני יודע טוב מאוד שבמוסיקה זול זה עניין יחסי, כי אני מנגן על מערכת תופים 6500 ש"ח, ויש כאלה שעולות עשרות אלפים...

11. student of Gakuen Alice
    מה דעתך על האוקארינה הזאת? (מתחת לסרטון מצורף אתר מיוחד לקניית אוקארינות)
    http://www.youtube.com/watch?v=WjDXe7KMPew

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. Kibō no chi
    ציטוט פורסם במקור על ידי PizzaBlaster צפה בהודעה
    ראיתי את הסרטון הזה, וחיפשי אוקרינות 6 חורים בזכותו. אני מעדיף להתחיל בזול וקטן, ואז להתפתח

פלופי: זה לא נחשב קצת יקר מאה ומשהו שקל על אוקרינה קטנה?

ואני פשוט לא מבין במחירים באוקרינות, ואני יודע טוב מאוד שבמוסיקה זול זה עניין יחסי, כי אני מנגן על מערכת תופים 6500 ש"ח, ויש כאלה שעולות עשרות אלפים...
    אתה לא מסתכל על הגודל של הכלי אלא על האיכות שלו. 100 שקל ייתן לך כלי באיכות של 100 שקל, זה הקאץ'.
    זה כמו מפוחיות. יש לי מפוחית באיזה 300 שקל שהיא סבבה והכל, אבל יש גם מפוחיות באלפי שקלים חח
    100 נשמע כמו סוכם מכובד בשביל להתחיל איתו - לא זול מדי, לא יקר מדי. כאילו, ביחס לכלי, לא למצב הכלכלי שלך אומשו.

Spoiler ספוילר

13. הסבתא של הרגשות
    אוקי, תודה

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •