Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11
  1. Trust me i'm the doctor
    שם: גיא
    קודם כל, הנושא הזה פונה לאדם ורותם ברובו, מכיוון שאני מבין שאת דעתה של ניצן אני לא יכול לשנות
    אני קיבלתי באן לצמיתות, עכשיו אני לא בא לדון על אם הבאן מוצדק או לא, הוא מוצדק, אני מודה. אבל האם באמת האורך מוצדק לדעתכם?
    כתבו לי בסיבה של הבאן זה שהטרדתי מנהל בפרטי, המילה "להטריד" לרוב תציג הצקה חוזרת ונשנית, קללות, משהו כזה
    מה שכתבתי לניצן בפרטי (בכלליות, לא זוכר את המילים עצמן אבל אני זוכר בבירור שקללות לא היו), תוכן ההודעה היה בגדול ככה: "למה לא הכנסת אותי לרשימה של הנושאי מי אני, מה זה בגלל שהייתי בבאן אה? (ריפרנס הומוריסטי ל'בגלל שאני שחור') לא מספיק קראת לי נאצי עכשיו גם זה???"
    עכשיו אמרו לי שהצקתי גם לאלון ולאחת שהכינוי שלה זה Nynph, כן, זה לא היה מוצדק, ואולי על זה באמת מגיע באן, אבל לצמיתות?
    אלון העליב את היצירה שלי ושל איתמר, נמר הכסף, אז החזרתי לו, הגזמתי כן.
    אם נעלבת, אני מתנצל, זו לא הייתה הכוונה.
    ולnymph באמת הצקתי סתם בנו"ד, זה באמת היה לא לעניין בכלל אבל פעם הבאה לפני שאת ישר מדווחת, את יכולה להגיד שזה מפריע לך? אני באמת ובכינות חשבתי שאת יודעת שהכל היה בהומור ואם היית אומרת אחרת אני מוכן להבטיח לך שהייתי מפסיק.
    עוד דבר, אני מניח שכל הקטע עם אילן זה גם חלק מהסיבות למרות שזה לא כתוב, אילן ידע ויודע שכל הקטע ממני היה בהומור ואני בטוח שהוא לא רוצה שאני אהיה בבאן לצמיתות
    אז כל מה שאני מבקש זה שתקטינו את הבאן לאורך יותר רציונאלי, אני יודע, שבוע? שבועיים? חודש אולי? אני אישית אגיד לכם שההצקות וכל זה יפסיקו לחלוטין או הכמות תהיה מוקטנת באופן דרסטי.
    אני באמת חושב (ורבים אחרים) שהאורך של הבאן מוגזם מאוד.

זה מאופיר

2. מייסד האתר והפורום

3. משתמש מנוסה
    שם: ציפורה
    דמעות
    T.t משחקן Lol לשחקן Lol תחזירו את אופיר.

קרדיט לי

scrrapi בLOL תוסיפו

השיר שלי ושל אופיר
    Spoiler ספוילר

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    "אלון העליב את היצירה שלי ושל איתמר":
    הנמר היחיד שבאמת גם כסוף זה רנגאר, סתם שתדע..
    רק ציינתי עובדה, לא העלבתי לא אמרתי כלום. ואיך הוא הגיב:
    האפס היחיד שגם באמת מפגר זה אלון, סתם שתדע..

רותם, המשתמש הזה לדעתי קיבל מספיק אזהרות, באנים בכמות יפה גם כן. אותי זו פעם האלף שהוא מעליב, וכפי שהראיתי בנו"ד אני לא היחיד. אני רציני, באמת.. אני חושב שהוא קיבל מספיק באנים, וזה לא אשמתם של אף אחד שהוא לא לומד מטעויות וממשיך, וממשיך, וממשיך. אמרת לי פעם להתעלם ממנו, זוכר ת'יום? אז זה רק כהוכחה לכך שזו לא פעם ראשונה, גם היה הקטע ההוא כשירדתי מפקחות והוא העליב.. לא מגיע לו לחזור, נקודה. הוא אמור לשלם על מעשים, ולא פתאום לומר שהוא יהיה טוב והכל ולהסביר מה לא הבנתם במה שהוא עשה..

"אם נפגעת, זאת לא הייתה הכוונה".. כל תגובה שלו שמופנית אליי היא עם כוונת פגיעה על מה הוא מדבר..

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ahri צפה בהודעה
    "אלון העליב את היצירה שלי ושל איתמר":

רק ציינתי עובדה, לא העלבתי לא אמרתי כלום. ואיך הוא הגיב:

רותם, המשתמש הזה לדעתי קיבל מספיק אזהרות, באנים בכמות יפה גם כן. אותי זו פעם האלף שהוא מעליב, וכפי שהראיתי בנו"ד אני לא היחיד. אני רציני, באמת.. אני חושב שהוא קיבל מספיק באנים, וזה לא אשמתם של אף אחד שהוא לא לומד מטעויות וממשיך, וממשיך, וממשיך. אמרת לי פעם להתעלם ממנו, זוכר ת'יום? אז זה רק כהוכחה לכך שזו לא פעם ראשונה, גם היה הקטע ההוא כשירדתי מפקחות והוא העליב.. לא מגיע לו לחזור, נקודה. הוא אמור לשלם על מעשים, ולא פתאום לומר שהוא יהיה טוב והכל ולהסביר מה לא הבנתם במה שהוא עשה..
    אחי אנחנו מנסים להחזיר אותו לא לפגוע בו יותר, אם אין לך משו טוב להגיד אז תשתוק.

קרדיט לי

scrrapi בLOL תוסיפו

השיר שלי ושל אופיר
    Spoiler ספוילר

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי scrapi צפה בהודעה
    אחי אנחנו מנסים להחזיר אותו לא לפגוע בו יותר, אם אין לך משו טוב להגיד אז תשתוק.
    בטח שזה משהו טוב
    הוא טוען משהו, אני טוען אחרת, תורת דיון. אז אם אין לך משהו חכם לומר, תשתוק

Spoiler ספוילר

7. The eternal hunters
    שם: אילן
    מה שהוא אמר עליי נכון אולי זה בדיחות לא משהו אבל זה לא מעליב אותי (סתם מעצבן לפעמים) אבל לא מגיע לו באן לצמיתות הוא חלק מהקהילה ולכן אני חושב שאין לתת לו באן לצמיתות חוץ מזה שהוא אחד עם מילה אם טל הייתה אומרת לו להפסיק להציק לה הוא היה עושה את זה...
    אני לא יודע לגבי ניצן..
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

8. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    בתור אחת שהוא קצת פגע בא אני חושבת שזה די מוגזם באן לצמיתות:\
    באן של סתם לדוגמא חודש סבבה אבל לצמיתות?
    והוא באמת לא ממש ממש פגע בי... זה טיפה הטריד אותי אבל לא יותר
    אישית אני חושבת שמגיע לו באן אבל לא לצמיתות:\

ולאילן לא אני דיווחתי עליו 0:
    רק הצטרפתי למכתב ששאלו אותי
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    שם: שגיא
    ריגש אותי מילה ומילה אני לא מקיר אותו אבל הוא נישמע לי בן אדם ישר עם מילה של גבר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Flupy צפה בהודעה
    הכי כיף זה לתת אזהרות לשגיא.

10. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ahri צפה בהודעה
    בטח שזה משהו טוב
    הוא טוען משהו, אני טוען אחרת, תורת דיון. אז אם אין לך משהו חכם לומר, תשתוק
    הנה משו חכם, האשכול הזה הוא למטרה של להחזיר את אופיר, אז אתה בא ומנסה לא, זה כמו ללכת למופע של מגה דאף ולצרוח מטאליקה יותר טוב

קרדיט לי

scrrapi בLOL תוסיפו

השיר שלי ושל אופיר
    Spoiler ספוילר

11. מייסד האתר והפורום
    חשבתי שנעלתי שאמרתי שהנושא יועבר לדיון.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •