כן D:
מתי את מתחברת מחר?
עכשיו אני מחוברתp=
ואממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ ממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ ממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ ממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ ממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ ממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ ממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ ממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ ממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ ממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ ממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ ממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ ממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ ממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ ממממממממממממממממממממממממממממממממממ
10-12 משו כזהd=
מתי שאקום חחח
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אמ..לא זוכרת אני לא מביאה לך פוקימון ממש טוב בטח אני ידביק איזה סטארלי או משו ויביא לך ואתה תדביק מי שאתה רוצה
אתה שם את פוקימון החולה בשישייה עם הפוקימונים שאתה רוצה להדביק
תלך איתם (השחקן חייב ללכת\לרוץלרכב על אופניים) איזה רבע שעה ואז שתיכנס לדף שלהם ליד השם יהיה מן סמל סגול כזה עם השם פוקה וירוס בקטן בתוכו (לפעמים זה יותר מרבע שעה).
אחר כך זה עובר אחרי 24 שעות ולאלה שעבר להם יופיע סמיילי צהוב קטן בצד התמונה שלהם שמראה את זה והם לא יוכלו להידבק שוב
תדביק איזה 2 פוקימונים גרועים ושים בpc שלא יעבור להם ובכל פעם שתצטרך להדביק מישו תוציא אותם לשישייה, תדביק ותחזיר אותם ככה תמיד ישאר לך
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)