Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 19 מתוך 19
  1. משתמש מנוסה
    כן D:
    מתי את מתחברת מחר?
    השישיות שלי בדור IV:
    Spoiler ספוילר

השישיות שלי בדור V:
    Spoiler ספוילר

הדור השישי של משחקי הפוקימון מגיע באוקטובר הזה!!!

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    עכשיו אני מחוברתp=
    ואממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ ממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ ממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ ממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ ממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ ממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ ממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ ממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ ממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ ממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ ממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ ממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ ממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ ממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ ממממממממממממממממממממממממממממממממממ

10-12 משו כזהd=
    מתי שאקום חחח
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    מחר על הבוקר טוב?
    ואיזה רמה הפוקימון עם הפוקירוס?
    ואיך מפיצים את זה?
    השישיות שלי בדור IV:
    Spoiler ספוילר

השישיות שלי בדור V:
    Spoiler ספוילר

הדור השישי של משחקי הפוקימון מגיע באוקטובר הזה!!!

4. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    אמ..לא זוכרת אני לא מביאה לך פוקימון ממש טוב בטח אני ידביק איזה סטארלי או משו ויביא לך ואתה תדביק מי שאתה רוצה
    אתה שם את פוקימון החולה בשישייה עם הפוקימונים שאתה רוצה להדביק
    תלך איתם (השחקן חייב ללכת\לרוץלרכב על אופניים) איזה רבע שעה ואז שתיכנס לדף שלהם ליד השם יהיה מן סמל סגול כזה עם השם פוקה וירוס בקטן בתוכו (לפעמים זה יותר מרבע שעה).
    אחר כך זה עובר אחרי 24 שעות ולאלה שעבר להם יופיע סמיילי צהוב קטן בצד התמונה שלהם שמראה את זה והם לא יוכלו להידבק שוב
    תדביק איזה 2 פוקימונים גרועים ושים בpc שלא יעבור להם ובכל פעם שתצטרך להדביק מישו תוציא אותם לשישייה, תדביק ותחזיר אותם ככה תמיד ישאר לך
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •