קודם כל, הנושא הזה פונה לאדם ורותם ברובו, מכיוון שאני מבין שאת דעתה של ניצן אני לא יכול לשנות
אני קיבלתי באן לצמיתות, עכשיו אני לא בא לדון על אם הבאן מוצדק או לא, הוא מוצדק, אני מודה. אבל האם באמת האורך מוצדק לדעתכם?
כתבו לי בסיבה של הבאן זה שהטרדתי מנהל בפרטי, המילה "להטריד" לרוב תציג הצקה חוזרת ונשנית, קללות, משהו כזה
מה שכתבתי לניצן בפרטי (בכלליות, לא זוכר את המילים עצמן אבל אני זוכר בבירור שקללות לא היו), תוכן ההודעה היה בגדול ככה: "למה לא הכנסת אותי לרשימה של הנושאי מי אני, מה זה בגלל שהייתי בבאן אה? (ריפרנס הומוריסטי ל'בגלל שאני שחור') לא מספיק קראת לי נאצי עכשיו גם זה???"
עכשיו אמרו לי שהצקתי גם לאלון ולאחת שהכינוי שלה זה Nynph, כן, זה לא היה מוצדק, ואולי על זה באמת מגיע באן, אבל לצמיתות?
אלון העליב את היצירה שלי ושל איתמר, נמר הכסף, אז החזרתי לו, הגזמתי כן.
אם נעלבת, אני מתנצל, זו לא הייתה הכוונה.
ולnymph באמת הצקתי סתם בנו"ד, זה באמת היה לא לעניין בכלל אבל פעם הבאה לפני שאת ישר מדווחת, את יכולה להגיד שזה מפריע לך? אני באמת ובכינות חשבתי שאת יודעת שהכל היה בהומור ואם היית אומרת אחרת אני מוכן להבטיח לך שהייתי מפסיק.
עוד דבר, אני מניח שכל הקטע עם אילן זה גם חלק מהסיבות למרות שזה לא כתוב, אילן ידע ויודע שכל הקטע ממני היה בהומור ואני בטוח שהוא לא רוצה שאני אהיה בבאן לצמיתות
אז כל מה שאני מבקש זה שתקטינו את הבאן לאורך יותר רציונאלי, אני יודע, שבוע? שבועיים? חודש אולי? אני אישית אגיד לכם שההצקות וכל זה יפסיקו לחלוטין או הכמות תהיה מוקטנת באופן דרסטי.
אני באמת חושב (ורבים אחרים) שהאורך של הבאן מוגזם מאוד.
זה מאופיר