Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. משתמש מתחיל
    שם: רועי אליהקמל
    היי,התחלתי את פוקימון לבן שוב כי הוא משחק ממש טוב,ואני לא מצליח להחליט-איזה פוקימון מים יותר טוב-טימפול או הפוקימון שבוקע מאבן(הצב מים הזה)?
    תודה מראש לעוזרים!

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    קודם כל ל"פוקימון שבוקע מאבן" קוראים מאובן.
    והוא לא בוקע מהאבן, אם אתה מביא אותו לחוקרי המאובנים הם יהפכו לך אותו לפוקימון ע"י מין "שחזור".
    דבר שני-אני מציע יותר לקחת בכלל את התחלתי המים כי הוא ממש ממש טוב.
    אם אתה מתעקש על לקחת אחד מהפוקימונים האלה, קח את טימפול, כי יש לו פחות חולשות מהמאובן.
    למאובן אני מציע לך לקחת את הפוקימון המעופף כי הוא ממש חזק.
    NYO HO HO BITCH

3. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    הצב מים הוא מסוג אבן/מים
    טימפול מתפתח לסוג מים/אדמה

לשילוב אבן/מים יש 4 חולשות: אדמה (מתקפות מים חזקות על סוג אדמה, אבל מתקפות אדמה משפיעות רגיל על סוג מים. מכיוון שמתקפות אדמה סופר אפקטיביות על סוג אבן, בסה"כ הן גם סופר אפקטיביות על מים/אבן), חשמל, לוחם ועשב (פי 4 לעשב)
    לשילוב אדמה/מים יש רק חולשה אחת, שהיא חולשה לעשב (פי 4)

מבחינת סטטוסים, הצב אבן/מים איטי מאוד, יש לו הגנה מיוחדת נמוכה ו-HP לא הכי גבוה
    אבל אחלה התקפה פיזית והגנה פיזית מאוד גבוהה
    הוא תוקף פיזי ולכן עדיף להביא לו מתקפות פיזיות, מה שאומר שעדיף לא להביא לו Surf שזו מתקפה מיוחדת
    לגביי המפותח האחרון של טימפול, רוב הסטטוסים שלו דיי בינוניים. המהירות וההגנות שלו הן באזור ה-75, וההתקפות הן 85 שזה לא נמוך אבל יש יותר טובים.
    מה שכן יש לו HP גבוהה
    הוא תוקף משולב מובהק-ההתקפה הפיזית והמיוחדת שלו זהות, ולכן טוב יהיה להביא לו מתקפה כמו Surf מצד אחד, ורעידת אדמה מצד שני.

אם יש לך פוקימון אדמה כבר בשישייה אתה לא צריך ממש עוד אחד, אז עדיף כבר לקחת את הצב מים/אבן
    ואם אין אני הייתי לוקח את טימפול, רק בגלל שלעלילה אין לי כוח לפוקימון איטי כמו הצב מים/אבן
    אבל כל אחד עם השיקולים שלו
    לפי הנתונים שאמרתי לך, תבחר את מה שמתאים לך

הכי חשוב לבחור פוקימון שאתה אוהב ונהנה לשחק איתו, כי המטרה היא כיף

4. משתמש מתחיל
    שם: רועי אליהקמל
    תודה רבה,ואני חושב שאני אקח את טימפול כי הוא ממש כיפי לדעתי,ולזה שאמר לי שההתחלתי מים סוס,אני יודע,בחרתי בסניוי כי כבר סיימתי עם אושואט את הליגה פעם אחת...בכל מקרה תודה רבה!!!!!(נב-אדמה משפיע על חשמל אז אני לא דואג)

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •