ניצן הועלתה לדרגת מפקחת!
חתימה אנימציה אייל גולן | החתימה הקודמת שלי | החתימה הקודמת קודמת שלי
ניצן צ'אן^__________^ מזלטוב ובולשיט בסגנון^______________________________^ מ2 אני זוכר אותהP: הם מתיירקים כל כך מהר T^T
חח תודה רותם ואילון
And If You Don't Know, Now You Know
על לא דבר , אני מקווה שתעשי עבודה טובה.
Originally posted by Inuzuka-Kiba@Nov 20 2008, 02:55 AM ניצן צ'אן^__________^ מזלטוב ובולשיט בסגנון^______________________________^ מ2 אני זוכר אותהP: הם מתיירקים כל כך מהר T^T תודה D:::: רותם-בטח שכן
Originally posted by Captain Cage@Nov 20 2008, 04:58 AM תודה D:::: רותם-בטח שכן ממתי את מועמדת?@:
מזל"ט
Originally posted by daniall@Nov 20 2008, 05:00 AM מזל"ט ספאם טהורX.X" לפחות תן סמיילי או משהו|: לא כול יום את הופך לירוק ולא כול יום זאת ניצן צ'אן שהופכת לכזאת^^
ניצן מפקחת!!! עכשיו אפשר להיות בטוח שהפורום יהיה נקי מספאם ^_^
או שאתם זוכרים אותי כ: Ranger Evil-metal Devil_Cage Best Songs in THE WORLD Breaking Benjamin-Blow Me Away Metallica-The day that never come System of a Down-BYOB
ייאוו ניצן? השותפה שלי?? מגניב.... ממממממממיאו מזל טוב לך =]
Originally posted by CaTiShinYSaMa@Nov 20 2008, 05:02 AM ייאוו ניצן? השותפה שלי?? מגניב.... ממממממממיאו מזל טוב לך =] היא לא השותפה שלך@: ניצן צ'אן ואתה פשוט שותפים לדרגה@: --- בררג ניצן צ'אן את חושבת שבגלל שאת הזכר האחרון לאנימה פריקס פה אני אובר פרוטקטד?O.O"
מזל"ט ניצן
עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים ~since 20.6.07~ ~~~אסף~~~ ~אני שומר שבת~
וואו מדהים ניצן!!! מזל"ט משולש!
<div align=\"Center\"> קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~ </div>
ניצי פליצי? נתת לי גאווה בלב את יותר מסריחה ומגעילה עכשיו זה מה שרציתי מאז שנולדת
******************************/index.php?...ction=register תירשמו כולם
מזל"ט!!! שיחקת אותה!! כל הכבוד אל תשכחי את האנשים הקטנים שבדרך
יוסי המלך הכין!! קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!! בברכה דניאל: איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום