כותרת
Heatran
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
דרמניטאן אפשר להשיג די מוקדם במשחק דווקא, במדבר לפני נימבאסה סיטי (העיר של מכון החשמל, כאילו המכון הרביעי. אתה יכול אבל להיכנס למדבר עצמו עוד לפני שאתה נלחם במכון השלישי וזה די יועיל לך כי המכון הזה הוא מכון חרק)
תתפוס שם דארומאקה (בד"כ הם רמות 16-18) שם, והוא יתפתח בלבל 35 אם אני לא טועה
ליטוויק משיגים לקראת המכון השישי בערך
ספוילר
מה? וולקרונה לומד אחלה מתקפות, פשוט לוקח לו הרבה זמן
bug buzz - מתקפת חרק מיוחדת. הוא מקבל עליה סטאב (כלומר המתקפה תוכפל פי 1.5 כי היא מאחד הסוגים שלו). ויש לה 90 כוח בסיסי אז היא חזקה ווולקרונה תוקף מיוחד אז זה מושלם בשבילו.
וגם יש לה אפקט-היא לפעמים מורידה את ההגנה המיוחדת של היריב.
heat wave - לומד ברמה 60. גם מתקפה מיוחדת, הפעם מסוג אש אז גם היא מקבלת סטאב.
יש לה 100 כוח בסיסי אבל 90% דיוק. היא גם יכולה לגרום ליריב להיות במצב שרפה.
דרך TM35 שמקבלים בדרך הניצחון לפני הליגה ניתן ללמד אותו להביור, שזו מתקפת אש מיוחדת עם 95 כוח בסיסי, כך שהיא קצת חלשה מ-Heat Wave אבל יש לה 100% דיוק והיא גם יכולה לשרוף את היריב.
והוא יכול ללמוד עוד מתקפות טובות כמו קרן סולרית (שמכסה לו את החולשות למים ואבן) ו-psychic.
אז הוא לומד מתקפות מעולות, פשוט הם דרך TM או ברמות גבוהות שלא רלוונטיות לרוב העלילה וחלק לא רלוונטיות לליגה.
לכן אני לא ממליץ עליו לעלילה אם רק הליגה מעניינת אותך
אבל אם אתה רוצה פוקימון אש חזק וטוב גם לאחרי לעלילה אחרי הליגה הוא פוקימון מעולה.
לגביי Chandelure - הוא פוקימון מעולה עם סטטוסים טובים מאוד (חוץ מ-HP וגם חוץ מהתקפה פיזית אבל התקפה פיזית לא רלוונטית לגביו).
והוא לומד מתקפות טובות, ואין שום בעיה להרכיב לו סט חזק לליגה.
ניתן לתפוס אותו במגדל בדרך 7. כך שניתן לתפוס אותו לפני המכון השביעי.
הוא גם חצי רוח.
ל-Darmanitan יש HP גבוה אך הגנות חלשות מאוד. יש לו התקפה פיזית גבוהה מאוד אז אם אתה לוקח אותו, תתן לו מתקפות פיזיות (לא להביור)
אפשר לתפוס אותו בדרך 4.
השוואה של הסטטוסים בין שניהם:
HP - ל-Chandelure יש 60. ל-Darmanitan יש 105.
התקפה מיוחדת/פיזית - ל-Chandelure יש 145 התקפה מיוחדת. ל-Darmanitan יש 140 התקפה פיזית.
הגנה פיזית - ל-Chandelure יש 90. ל-Darmanitan יש 55.
הגנה מיוחדת - ל-Chandelure יש 90. ל-Darmanitan יש 55.
הגנה פיזית - ל-Chandelure יש 80. ל-Darmanitan יש 95.
היכולת של Darmanitan (לא של עולם החלום) היא Sheer Force. מתקפות עם אפקט משני (כמו מתקפות שמעלות/מורידות סטטוסים, מתקפות משתקות וכדומה) מתחזקות ב-33% אבל מאבדות את האפקט שלהן.
למשל המתקפה heat wave תעשה 133 כוח במקום 100, אבל היא לא תשרוף את היריב.
ל-Chandelure יש 2 אפשרויות ליכולות (לא של עולם החלום). אחת מחזקת לו מתקפות אש אם הוא נפגע ממתקפת אש. והשנייה גורמת לכך שיש 30% סיכוי שאם היריב נוגע בו, היריב ישרף.
תקח בחשבון שאם אתה לוקח את Darmanitan הוא תוקף פיזי, אז מתקפת אש בשבילו צריכה להיות Flare Blitz.
הבעיה איתה שהיא גורמת נזק ל-Darmanitan .
בנוסף, למרות ששניהם יכולים ללמוד קרן סולרית (ו-Chandelure גם כדור אנרגיה) שחזקה על החולשות שלהם (אבן, מים ואדמה. Chandelure חלש גם לחושך ורוח, אבל הוא יכול ללמוד כדור צל שתקבל סטאב ותעזור לו נגד סוגי רוח), מכיוון שקרן סולרית היא מתקפה מיוחדת רק ל-Chandelure כדאי ללמוד אותה.
אלה הנתונים היבשיים עליהם.
תחליט לפיהם מה אתה מעדיף.
אני אגב מעדיף את Chandelure.
מהמתקפות הפזיות של דרמניטאן האש יש את: (חלק אני יכול ללמד אותו בעזרת ה TM )
Flare Blitz
Blaze Kick
Fire Fang
Fire Punch
Flame Wheel
Flare Blitz
Earthquake
U-turn
Superpower
Hammer Arm
Thrash
וגם המכון השביעי זה קצת רחוק מאיפה שאני עכשיו במשחק.
נראלי שזה מספיק,
אתה יכול לעזור לי רק במה לשים לו לסט ואז לנעול?
נערך לאחרונה על ידי MrRogers, 10-20-2012 בשעה 06:06 PM
השישיות שלי בדור IV:
ספוילר
השישיות שלי בדור V:
ספוילר
הדור השישי של משחקי הפוקימון מגיע באוקטובר הזה!!!
שכחתי ממנו לגמרי
יש לו סטטוסים דיי מאוזנים
90 HP, בהגנות 80, 95 מהירות, 100 התקפה מיוחדת ו-110 התקפה פיזית.
PokemonMaster2 - הוא גם אופציה נחמדה. אפשר לתפוס אותו מתחת לעיר מכון הרעל, עיר המכון השני.
Flare Blitz - מתקפת אש פיזית עם 120 כוח שיכולה גם לשרוף את היריב. אבל כמו שאמרתי היא פוגעת גם במשתמש. בכל מקרה בשבילו תקח אותה.
Blaze Kick - אני לא רואה שהוא יכול ללמוד אותה.
Fire Fang - למתקפה 65 כוח בסיסי. אומנם יש לו התקפה פיזית מאוד גבוהה, אבל עדין אם אפשר עדיף מתקפה עם כוח בסיסי גבוהה יותר.
Fire Punch - למתקפה הזו 75 כוח בסיסי. אותו עיקרון כמו מקודם.
Flame Wheel - לזו 60 כוח בסיסי. אותו עיקרון. מה גם שאפשר רק דרך רבייה, ורבייה במשחקים האלה אפשר רק אחרי הליגה.
Flare Blitz - רשמת בטעות פעמיים.
Earthquake - כמובן. מתקפה עם 100 כוח בסיסי בלי בעיה כלשהי (לא פוגעת במשתמש, לא מורידה לו סטטוסים, יש לה 100% דיוק). היא מכסה לו את החולשה לאבן, מה שמשאיר לו קושי להתמודד עם סוגי אדמה ומים.
המתקפה גם חזקה על עוד 4 סוגים חוץ מאבן, אז היא מומלצת מאוד.
U-turn - מתקפת חרק שתרגום למשתמש להתחלף בפוקימון אחר בשישיה אחרי השימוש. זה סתם מציק.
היא חזקה על על חושי, עשב וחושך, סוגים נגדם הוא לא חלש. אם היא הייתה מתקפה חזקה אז בסדר, אבל יש לה 70 כוח בסיסי.
Superpower - מתקפת לוחם חזקה מאוד שתעזור נגד החולשה לאבן. אבל אחרי כל שימוש היא מורידה למשתמש את ההתקפה וההגנה הפיזיות אז כבר עדיף רעידת אדמה שאין לה אפקט שלילי. מה שכן חוץ מסוג אבן למתקפות לוחם יש יתרון על עוד 4 סוגים מה שיכול לעזור לו להתמודד עם עוד פוקימונים.
Hammer Arm - מתקפת לוחם עם 100 כוח בסיסי ו-90% דיוק. היא מורידה למשתמש את המהירות. אז שוב עדיף רעידת אדמה.
Thrash - מתקפה מסוג רגיל. מתקפות מסוג רגיל עדיף לתת רק לפוקימונים מסוג רגיל כסטאב. זה כי אין סוג שחלש למתקפות רגיל.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)