אני רוצה להתחיל לראות את הסדרה, הבעיה היא זו-
איזו כדאי לי לראות לפני Gt-קאי או Z?כי לפי מה ששמעתי זה אותו דבר רק פתיחים אחרים ופחות פילרים..
אני רוצה להתחיל לראות את הסדרה, הבעיה היא זו-
איזו כדאי לי לראות לפני Gt-קאי או Z?כי לפי מה ששמעתי זה אותו דבר רק פתיחים אחרים ופחות פילרים..
NYO HO HO BITCH
...לא ראית דרגון בול זי? ברצינות? לא הייתה לך ילדות? ):
קודם תראה דרגון בול המקורי
אח"כ זי, לא מעניין אותי מה אומרים על הפילרים והמריחות. קודם כל Gt לא מתקשר באף צורה לקאי, כי קאי נגמר בסאגת סל בעוד שדרגון בול זי ממשיך לסאגת בו שהיא בעיקרון הסאגה הקודמת לgt
דבר שני Gt זה די חרא אז לשיקולך חח
ספוילר
לא יודע מה יש בקאי אבל עדיף לא לקצר ולראות את הקטעים המלאים
גם דיבורים לפני מעניינים.
ובכלל, אמנם לא ראיתי דרגון בול וישר התחלתי בדרגון בול זי (כי זה מה ששודר בטלוויזיה בזמנו...)
אבל ממליץ לך לראות קודם את דרגון בול
אל תיראה Gt זה עלוב.. תיראה Db המקורי ואת Dbz המקורי אם בא לך תדלג על הפילרים שבקושי יש..
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
קאי זה כמו זי באיכות טובה יותר ופשוט פחות "מריחות" (העלילה רצה מהר יותר, יש פחות "קקקקק... אההההההההההההההה פריזה אני אחסל אותך! אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההה" שלוקח איזה פרקים שלמים)
אבל זה מסתיים בסאגת סל, ואם המטרה שלו היא לראות GT הוא יצטרך לראות את זי ולא את קאי אחרת זה יבלבל אותו והוא לא יבין כלום
כאילו, GT מתחיל בזה שגוקו מאמן את אוב, דמות שמופיעה רק בסוף של דרגון בול זי (שלא משודר בכלל בקאי)
אז... כן
או שתראה קאי ואז תשלים בדרגון בול זי את סאגות גרייט סאייהמאן/מאג'ין בו
אבל זה לא יהיה נוח ממש
ספוילר
לא, לא ממש
ואני מדבר בתור אחד שראה קאי
מה שכן, הפתיחה של קאי הרבה יותר מובנת משל זי. כאילו, למי שלא ראה דרגון בול ואין לו מושג מי זה גוקו ומה זה מה והם סתם זורקים אותו לסיקוול של סדרה בלי שהוא יבין מה הולך שם, בהתחלה של קאי הם מסבירים מי זה מי ומה זה מה וכו' וכו'
ועל כן מומלץ בחום לראות דרגון בול קודם (לא רק בשביל ההבנה, בכללי זאת סדרה מעולה)
ספוילר
אני פשוט אסכם לך את זה:
דרגון בול
V
Dbz
V
שום דבר! Gt לא שווה את זה חח
אבל אם אתה באמת רוצה, אז שוט
~אלון 2015מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
I will eat you all! Num Num Num Num!סקילה זה אח
STM= system to manage
שמעו ראיתי דרגון בול הרגיל והיה מאוד משעמם וממש לא אהבתי.
אתם חושבים שיהיה אפשר להסתדר ללא דרגון בול הרגיל ולהתחיל מ-z?
בקשר ל-z שהיה בארץ-ראיתי חלק מהפרקים ואני פשוט רוצה לראות את זה..
NYO HO HO BITCH
אני גם התחלתי מZ... פשוט דרגון בול זה סדרה ששווה לראות... בעיקרון, כל מה שאתה צריך לדעת בשביל להתחיל מz זה את הסיפור על הפיקולו, שמוזכר רבות בפרקים הראשונים.
~אלון 2015מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
I will eat you all! Num Num Num Num!סקילה זה אח
STM= system to manage
בדרגון בול זי יהיה לך קשה קצת להבין את ההתחלה והם פשוט יזרקו אותך לעליה שמתקשרת לעלילה של דרגון בול בלי שתבין ממש משהו
שמע מה אני מציע אם אתה לא רוצה לראות דרגון בול:
תוריד את הפרק הראשון של קאי, תראה את הפרולוג (כאילו לפני שהעלילה שם מתחילה, את כל ההסברים על גוקו והעלילה של דרגון בול) ואז תראה את דרגון בול זי כרגיל, וזה יהיה לך קצת יותר מובן
ספוילר
אני לא מבין.. למה בעצם בו לא הופיע בקאי הרי הוא כן הופיע במנגה..
בעיקרון אפשר להתחיל ישר Z אני לא חושב שהעונה הראשונה של דרגון בל שודרה בערוץ הילדים ואנשים מבינים את העלילה של זי גם ככה...
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
לא את כולו, כאילו אתה יכול את כולו אבל הפרק הראשון של קאי כולל חלקים מפרקים של זי, זה אומר שאתה תצטרך לראות את אותם קטעים פעמיים
תראה פשוט את ההתחלה של קאי כשהמספר מסביר על גוקו ועל העלילה של דרגון בול, תעצור את זה ואז תראה את זי הרגיל
או שתראה פשוט את דרגון בול קאי, ואז תשלים את הסאגות החסרות של דרגון בול זי (גרייט סאייהמן-עד סוף הסדרה)
עריכה:
הפרק הראשון של קאי,
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=aIIPSbpysdc[/YOUTUBE]
תראה רק עד 6:30 בערך ואז תראה את זי (:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)