אוף משעמם לי וחברים שלי לא מחוברים לסקייפ, שחר וגיא משחקים לול.. בנדוד שלי גם :/.
אוף משעמם לי וחברים שלי לא מחוברים לסקייפ, שחר וגיא משחקים לול.. בנדוד שלי גם :/.
ספוילר
פיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפי צהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצה פיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפי צהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצה פיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפי צהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצה פיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפי צהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצה פיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפי צהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצה פיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפי צהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצה פיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפי צהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצה פיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפי צהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצה פיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפי צהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצה פיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפי צהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצה פיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצה
מה קורהה?
IMA LADY
יאווו, איזה פחד.
שומעים את הפיצוצים מסוריה, ונפל פצמר ליד הבית של חבר שלייי Oo:
IMA LADY
תודה על העצה עמית S:
רק שבניגוד אליך, לי יש משו יותר חשוב לעשות עכשיו (fap Fap)
IMA LADY
שקרן דור עכשיו זה הזמן שאתה מניח תפילים אין לך זמן למה שרשמת
"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"
ספוילר
כן זה אחד מהיתרונות בדת העידן כי בדת שלי אפשר לקחת את כל מנהגי הדתות הקודמות ולעשות מתי שבא אם בא בכלל
כי הדת שלי היא הכי טובה
ספוילר
כן יש יתרונות בלהיות עידני...
אחרי זה אני אפרט לך
ספוילר
אפשר לאונן ברשות הרביםםם?
IMA LADY
כן זה אחת מההלכות הראשונות שיצאו אין דבר כזה זרע לבטלה
ספוילר
ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
אני עידניייייייייייי
סוגד סוגד לעידנייייייייייייייייייייייייייייייייי
IMA LADY
יאללה בוא נקים קבוצה פה כמו כולם
דת העידני
אגב
יש רק דרישה אחת כדי להיות חלק מהדת חובה לאהוב קולה
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)