Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13
  1. משתמש מנוסה
    היי, עומדים לקנות לי Pokemon Heart Gold ל3DS (המשחק היחיד שאני אקנה כנראה, בגלל בעיית המסך השחור)
    היה לי את המשחק הפרוץ פעם, והגעתי לתג השישי (עד לשייני גריידוס) ושם כבר הבעיה של המסך השחור לא הפסיקה..
    בקיצור חשבתי על סט, אבל יש לי שמונה פוקימונים ואני לא יודע על מי לוותר (יש כאלה שאני יותר אוהב, ויש כאלה שהם יותר חזקים..)
    התחלתי : צ'יקוריטה - מגניום הוא לא חרוש כמו פרליגר (או איך שלא אומרים את זה) וטייפולושן וגם יש לו מתקפות מגניבות יחסית.

כעיקרון אלו הפוקימונים לסט:
    מגניום (התפתחות 3 של ציקוריטה) - שוב, אני אוהב את הפוקימון הזה למרות שעשב לא חובה בכל סט בגלל שהוא לא חרוש.

אמפרוס - חשמל נקי, אני מתלבט בינו לבין לנטורן, שיכול לשמש לי גם כמים וגם כחשמל, קודם כל, אני חושב על אמפרוס מכיוון שהSP ATK שלו הרבה יותר חזק מזה של lanturn, וגם אני אישית אוהב אותו יותר ואפשר להשיג אותו בשלב מוקדם ולאמן אותו יותר.
    הבעיה שיש לו רק סוג אחד והוא ממש חלש כמריפ ו\או פלאפי.

גליסקור - פוקימון ממש מגניב שכמעט אין סיכוי שאני אוותר עליו.
    מקבלים אותו דיי מאוחר בתגים של ג'וטו (כן, הזמנתי heart gold ככה שאני יכול ללכוד אותו, לא לדאוג XD) אבל הוא ממש שווה את זה.

גנגר - עליו חשבתי כבר בשלב מאוחר יותר, יש לו טכניקות טובות והתקפות חזקות דרך הרדמה, אבל אני לא ממש בטוח לגביו - מה שכן, הוא ממש מגניב ופוקימונים מסוג נורמאלי לא מזיזים לו (אבל אני דיי בטוח שגם הוא לא להם אז..)

גולם - אם יש אפשרות להחליף דרך DS אחד מ Platinium ל Heart gold הוא אצלי, אף פעם לא ניסיתי..
    ואם לא, מקווה שמישהו כאן נחמד מספיק כדי לעזור לי =)

מאמוסוואיין - שוב, לא בטוח לגביו, אבל הוא ממש אגדי בתקיפה פיזית, ויש גם את הבעיה שצריך ללמד אותו aichent power או משו כזה, וגם משיגים אותו מאוחר..

לנטורן - פוקימון נחמד מאוד, הבעיה שהוא תוקף מיוחד יותר מפיזי, וגם המיוחד שלו דיי גרוע..
    אם הוא יהיה הפוקימון מים שלי, רוב הסיכויים שאני אשים לו את המתקפות הגרועות Surf, Waterfull ו- Whirlpool - מה שיגרום לו לזה שתשאר לו מקום רק להתקפה אחת - Thunder או אחת אחרת שאני אחליט עליה, וזאת בעיה

הרקרוס - הפוקימון לוחם החרוש, אבל חזק מאוד לדעתי.

אם אני בוחר באמפרוס אין לי מושג באיזה פוקימון מים לבחור, ואצלי זה משהו כמו Fun > Power, אז העיקר ההנאה

מקווה שהפורום פעיל ושתהיה למישהו הצעה - תודה!

2. The eternal hunters
    שם: אילן
    דרך החשיבה שלך לא נכונה פוקימונים לא צריכים להישתמש רק במתקפות מהסוג שלהם גנגר לא מפחד מפוקימוני נורמל יש לו Focus Blast.. (שהוא אמור ללמוד (כלומר אתה אמור ללמד אותו)) ועוד דרך חשיבה שגויה זה "כפל סוגים" שלדעתי זה דבר מקובע וזה גורם להרבה אנשים להיתקע בדילמות שהן לא דילמות.

בעיקרון מגניום הוא פוקימון הגנתי ההתקפות שלו לא משהו באמת שעדיף לוותר עליו גולם לא שווה את המאמץ הוא איטי אז הוא לא כזה טוב למשחק..
    במקום אמפרוס עדיף כבר ראיקו יש להם פחות או יותר אותם מהלכים אבל ראיקו יותר טוב (עזוב אותך שהוא אגדי הוא יותר טוב)
    אתה לא חייב להסתובב עם Whirlpool נראה לי שיש רק איזה 3 מקומות עם מערבולות.. אז אין באמת צורך בזה.

אם אתה צריך פוקימון מים חזק קח גרידוס הוא מאוד חזק שים לב שwaterfall אצלו יהיה חזק יותר מsurf משום שהוא תוקף פיזי.
    בעיקרון יש לך 4 טובים: הרקרוס,מאמוסווין, גנגר וגליסקור 2 האחרים לא ממש משנים שים גרידוס (תלמד אותו סורף לא שהוא ממש צריך עוד מתקפה חוץ מwaterfall כדי להביס את כל המשחק) ואז תיקח עוד אחד לבחירה אולי מגניום כי אתה מעדיף אותו אבל אני במקומך הייתי פשוט שם מקום לשים עבד כמו רטאטא כדי לא לשים מהלכים מיותרים (כמו Cut) על השישייה.

שים לב שאתה קונה משחק אז יש מצב שתקבל אותו עם POKEWALKER כלומר שיהיה לך אפשרות ללכוד מלא פוקימונים.

אגב "סט" זה לא שישייה, סט זה "ההתקפות + EV + IV + טבע + יכולת+ חפץ"
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

3. משתמש מנוסה
    תודה רבה על העזרה
    כמו רוב האנשים, אני לא מעדיף להסתובב עם אגדיים, כי זה פשוט הופך את המשחק לקל ולא מאתגר.
    נראלי שאני אלחם ברד עם הרקרוס, מגניום, מאמוסווין, גליגר,גליסקור ולנטורן, כי הרד גריידוס (למרות שאני דיי מחבב אותו) הוא חרוש, ולכל ילד שעבר את המשחק יש אותו (אלא עם כן הוא הרג אותו..) ולכן אני לא כ"כ רוצה אותו.
    ולגבי הpokewalker אני לא בטוח, לא רשום על זה כלום באתר שהזמנתי ממנו (בתמונה יש את התמונה המוכרת שרשום בה בצד שיש בזה, אבל באתר לא רשום כלום)..
    תודה רבה

עריכה:
    ישנה אפשרות להעביר מ3DS אחד את האונטר לפלטיניום שנמצא באותו 3DS ולהחזיר בחזרה לHeart gold? (הכוונה, אפשר להעביר מאותו DS למשחקים שונים בלי שהם מחוברים בו זמנית)?
    יש עוד הצעות? אני עדיין לא בטוח..

4. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheTrainerOne צפה בהודעה
    תודה רבה על העזרה
    כמו רוב האנשים, אני לא מעדיף להסתובב עם אגדיים, כי זה פשוט הופך את המשחק לקל ולא מאתגר.
    נראלי שאני אלחם ברד עם הרקרוס, מגניום, מאמוסווין, גליגר,גליסקור ולנטורן, כי הרד גריידוס (למרות שאני דיי מחבב אותו) הוא חרוש, ולכל ילד שעבר את המשחק יש אותו (אלא עם כן הוא הרג אותו..) ולכן אני לא כ"כ רוצה אותו.
    ולגבי הpokewalker אני לא בטוח, לא רשום על זה כלום באתר שהזמנתי ממנו (בתמונה יש את התמונה המוכרת שרשום בה בצד שיש בזה, אבל באתר לא רשום כלום)..
    תודה רבה

עריכה:
    ישנה אפשרות להעביר מ3DS אחד את האונטר לפלטיניום שנמצא באותו 3DS ולהחזיר בחזרה לHeart gold? (הכוונה, אפשר להעביר מאותו DS למשחקים שונים בלי שהם מחוברים בו זמנית)?
    תלחם עם גליגר וגלייסקור?
    ונראה לי שךנטורן הוא לא כזה טוב כי גם הסטאטים שלו ממש גרועי והוא גם עולה רמות ממש לאט...
    אם אתה רוצה פוקימון מים קח ופוריאון אם אתה לא רוצה את הגרידוס...

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

5. משתמש מנוסה
    אני ניצחתי את רד עם שישיה גרועה, חלק היו ברמות 50, חלק ב65. (לפני השישיה שיש לי עכשיו)
    אוקי אני אפרט על כל אחד,
    לנטורן- רוב האנשים בוחרים אותו בגלל שהוא פוקימון מים וחשמל וזה מגניב.
    אבל יש לו סטאטים גרועים, חוץ מהhp המעולה שלו.
    ההגנה וההתקפה שלו עומדים על 58, וזה גרוע.
    בקיצור, לא כדאי לך.
    גנגר- הוא פוקימון טוב, לא בחירה רעה.
    אבל ההתקפה,הגנה,hp עומדים על 60.
    ובכל זאת ישלו ספיישל התקפה וספיישל הגנה ומהירות טובים.
    החלטה שלך.
    גולם-הוא פוקימון חזק.
    אין לי כל כך על מה לפרט עליו, חוץ מזה שהוא איטי והספיישלס שלו נמוכים.
    תוקף פיזי.
    אם אתה לוקח אותו לפי דעתי תוותר על מאמוסווין,
    שוב פעם- החלטה שלך.
    מאמוסווין- פוקימון מעולה וחזק,
    יש לו חיסרון שקשה למצוא לו מתקפות טובות.
    וחולשות רבות.
    לפי דעתי תוותר על גולם אם אתה לוקח אותו.
    לנטורן- כמובן.
    הרקרוס- אחד הפוקימונים הטובים לקחת לשישיה שלך.
    איך לי איך לפרט עליו אבל הוא פוקימון מעולה.
    אני משתמש בו מלא פעמים במשחק שלי.
    אמפרוס-כן, קח אותו.
    אני הייתי הולך יוותר על הכיוון של אלקטיוויר אבל הוא גם בסדר.
    שמור עליו.

הצעות נוספות-
    דרגונייט\גרצ'ומפ- פוקימונים שיודעים סרף,
    חסר לך פוקימון דרקון.
    לא חייב- בחירה שלך.
    רפיור- יודע סרף,
    אם תיקח אותו תוותר על גולם ומאמוסווין.
    חמש מתקפות עליית הרמה שלו עם כוח 100+
    בחירה שלך.
    השישיות שלי בדור IV:
    Spoiler ספוילר

השישיות שלי בדור V:
    Spoiler ספוילר

הדור השישי של משחקי הפוקימון מגיע באוקטובר הזה!!!

6. The eternal hunters
    תודה רבה על העזרה
    תודה רבה

עריכה:
    ראיקו לא כזה חזק בתכלס.. יש לו סך הכל בייס 115 בהתקפה המיוחדת שזה רק ב5 נקודות גדול מזה של ג'ולטיאון ותכלס זה לא ממש חזק.. הוא פשוט כמו אמפרוס רק הרבה יותר מהיר.. תוציא מגניום שים וופוריאון.

7. משתמש מנוסה
    טוב, נראלי שיש לי קבוצה
    (אין לי כוח לרשום כבר..), רק בין מאמוסויין ורהיפריור.
    אבל שאלה לגבי רהיפריור, אפשר להשיג ריהורן לפני הספארי דרך הpokewalker? אם כן איך?
    ואיך מפתחים אותו?

8. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    טוב, נראלי שיש לי קבוצה
    (אין לי כוח לרשום כבר..), רק בין מאמוסויין ורהיפריור.
    אבל שאלה לגבי רהיפריור, אפשר להשיג ריהורן לפני הספארי דרך הpokewalker? אם כן איך?
    ואיך מפתחים אותו?
    אפשר לתפוס אותו בvictory road
    והוא מתפתח ריידון לריפריור כשאתה מחליף אותו כשהוא מחזיק protector (שאתה צריך בשביל זה rock climb אזד אתה תצטרך עד למכון השמיני להסתפק בריידון)

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

9. משתמש מנוסה
    זהו שבמשחק שלך קצת מסובך להשיג את רפיור,
    אתה צריך ללכוד בדרך הנצחון את רייהורן ברמה 35 (5% מציאה)
    להעלות אותו לרמה 42 ואז הוא מתפתח לריידון.
    וצריך שהוא יחזיק Protector בזמן החלפה ואז הוא מתפתח.
    אם ישלך אחד מהמשחקים פנינה\יהלום\פלטינום אתם יכול לתפוס ריידון בדרך 207 או 208,
    ברמה 55 ואז לפתח אותו בהלחפה עם Protector...
    השישיות שלי בדור IV:
    Spoiler ספוילר

השישיות שלי בדור V:
    Spoiler ספוילר

הדור השישי של משחקי הפוקימון מגיע באוקטובר הזה!!!

10. משתמש מנוסה
    יש לי פלטיניום (את הרום במחשב), תודה רבה
    אבל אין לי עוד את המשחקים ל3ds כי קיבלתי אותו ממש לא מזמן..
    תודה לכולם, נראלי שאפשר לנעול

11. NYO HO HO
    שם: עמית.
    תעיף את לנטורן ותחליף אותו בגארידוס.
    עכשיו לאלה שצריך להעיף:
    1)תעיף את מאמוסווין כי גולם יותר שווה.
    2)בינתיים תשאיר את הרקרוס ותעיף את גלייסקור.
    NYO HO HO BITCH

12. The eternal hunters
    ציטוט פורסם במקור על ידי DragonPlatypus צפה בהודעה
    תעיף את לנטורן ותחליף אותו בגארידוס.
    עכשיו לאלה שצריך להעיף:
    1)תעיף את מאמוסווין כי גולם יותר שווה.
    2)בינתיים תשאיר את הרקרוס ותעיף את גלייסקור.
    1) לול? גולם? אתה רציני?
    2) למה לו? גליסקור הוא אחד הפוקימונים האהובים עליו

13. משתמש מנוסה
    חח תודה, הייתי עונה אותו דבר..
    בכ"מ אמרתי ,הגעתי לשישייה ואפשר לנעול.
    נערך לאחרונה על ידי TheTrainerOne, 11-09-2012 בשעה 12:27 AM

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •