היי, עומדים לקנות לי Pokemon Heart Gold ל3DS (המשחק היחיד שאני אקנה כנראה, בגלל בעיית המסך השחור)
היה לי את המשחק הפרוץ פעם, והגעתי לתג השישי (עד לשייני גריידוס) ושם כבר הבעיה של המסך השחור לא הפסיקה..
בקיצור חשבתי על סט, אבל יש לי שמונה פוקימונים ואני לא יודע על מי לוותר (יש כאלה שאני יותר אוהב, ויש כאלה שהם יותר חזקים..)
התחלתי : צ'יקוריטה - מגניום הוא לא חרוש כמו פרליגר (או איך שלא אומרים את זה) וטייפולושן וגם יש לו מתקפות מגניבות יחסית.
כעיקרון אלו הפוקימונים לסט:
מגניום (התפתחות 3 של ציקוריטה) - שוב, אני אוהב את הפוקימון הזה למרות שעשב לא חובה בכל סט בגלל שהוא לא חרוש.
אמפרוס - חשמל נקי, אני מתלבט בינו לבין לנטורן, שיכול לשמש לי גם כמים וגם כחשמל, קודם כל, אני חושב על אמפרוס מכיוון שהSP ATK שלו הרבה יותר חזק מזה של lanturn, וגם אני אישית אוהב אותו יותר ואפשר להשיג אותו בשלב מוקדם ולאמן אותו יותר.
הבעיה שיש לו רק סוג אחד והוא ממש חלש כמריפ ו\או פלאפי.
גליסקור - פוקימון ממש מגניב שכמעט אין סיכוי שאני אוותר עליו.
מקבלים אותו דיי מאוחר בתגים של ג'וטו (כן, הזמנתי heart gold ככה שאני יכול ללכוד אותו, לא לדאוג XD) אבל הוא ממש שווה את זה.
גנגר - עליו חשבתי כבר בשלב מאוחר יותר, יש לו טכניקות טובות והתקפות חזקות דרך הרדמה, אבל אני לא ממש בטוח לגביו - מה שכן, הוא ממש מגניב ופוקימונים מסוג נורמאלי לא מזיזים לו (אבל אני דיי בטוח שגם הוא לא להם אז..)
גולם - אם יש אפשרות להחליף דרך DS אחד מ Platinium ל Heart gold הוא אצלי, אף פעם לא ניסיתי..
ואם לא, מקווה שמישהו כאן נחמד מספיק כדי לעזור לי =)
מאמוסוואיין - שוב, לא בטוח לגביו, אבל הוא ממש אגדי בתקיפה פיזית, ויש גם את הבעיה שצריך ללמד אותו aichent power או משו כזה, וגם משיגים אותו מאוחר..
לנטורן - פוקימון נחמד מאוד, הבעיה שהוא תוקף מיוחד יותר מפיזי, וגם המיוחד שלו דיי גרוע..
אם הוא יהיה הפוקימון מים שלי, רוב הסיכויים שאני אשים לו את המתקפות הגרועות Surf, Waterfull ו- Whirlpool - מה שיגרום לו לזה שתשאר לו מקום רק להתקפה אחת - Thunder או אחת אחרת שאני אחליט עליה, וזאת בעיה
הרקרוס - הפוקימון לוחם החרוש, אבל חזק מאוד לדעתי.
אם אני בוחר באמפרוס אין לי מושג באיזה פוקימון מים לבחור, ואצלי זה משהו כמו Fun > Power, אז העיקר ההנאה
מקווה שהפורום פעיל ושתהיה למישהו הצעה - תודה!