Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9
  1. Just a prank bro
    שם: דור
    יש לי 6495 IP ואני מתלבט בין 6 דמויות
    אליס- בחיים לא ניסיתי אותה, אני לא יודע אם אני אצליח להסתדר איתה אבל צריך לקחת סיכונים.
    קאסיופיה- יצא לי לנסות אותה בPBE והיא הייתה לא רעה, עכשיו גם המחיר שלה הוזל אז זה בכלל טוב.
    אירליה- ניסיתי אותה כשהייתי בחו"ל, היה לי משחק עם לאגים אבל התרשמתי ממנה לטובה.
    זיירה- דמות כיפית וקלה, ניסיתי אותה רק כמה פעם אז אני לא בטוח שאוכל להסתדר איתה בPVP
    סיינדרה- כמו אליס, רק שאותה יצא לי לנסות פעם אחת.
    ווין- גם דמות כיפית, ניסיתי אותה מלא אבל עדיין אני לא מרגיש טוב איתה.

אז.. את מי לקנות?

2. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    זיירה כאילו שיואו כאילו דאא- פאסיב קטלני, סקילים מתוחכמים וקטלניים..
    אתה אוהב סקילשוטים סקסיים נכון? soo thats ur girl.

אבל אליס נראית גם ממש טובה, הדמות מיוחדת גם וכאלה.. חוצמזה יהיה מגניב לשחק איתה בtt בתקופה הזאת. סיינדרה בסדר, בערך על אותו רעיון של זיירה.. אבל אני חושב שתיקח את זיירה או אליס.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

3. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    אני ממליץ לך ללכת על מי שאתה יותר אוהב, ממי שניסית.

אני אישית מסכים עם מר אדון במבה (שאני קורע אותו בקרב זיירה) שזיירה מעולה (וסקסית ומעולה ומגניבה וקורעת את כווווווווווווווווווווווווווווווולם), אבל אני גם אוהב את סיינדרה, (לא כמו זיירה, אבל היא גם בסדר).

קאסיו, די טובה, אבל אתה צריך להיות ממש טוב כדאי להפוך לפרו איתה. אתה צריך ממש לחשוב עם כשאתה תפגע בו עם ה-e שלך הרעל יישאר, אתה צריך להיות מוו\מחא בשמירת מאנה כי היא די ניוקרית...

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    מסכים עם הגברברים מעליי^^
    זיירה שווה את הip.

אני אומר לך אם קאסיו שווה עוד מעט, אחרי שאני אקנה אותה בעצמי.
    אירליה די קשה לדעתי, אולי לך היא הייתה קלה והכל.. אבל היא מפרקת אם אתה יודע לשחק איתה.
    סיינדרה דמות חלשה, קיבלה נרפים אבל כנראה שתקבל גם באף
    אליס.. דמות סבבה והכל.. היא מיוחדת, ודי שונה מאחרים
    ו-ויין שאינלי מה לומר עליה

Spoiler ספוילר

5. Retired
    שם: Ashar
    דבר ראשון נתת כאן כמה סוגי דמויות.
    נתת 4 דמויות AP , אחת ADC ואחת OFF TANK.
    השאלה מה הכיוון שלך?
    אם בחרת ADC אז יש לך את האפשרות לקנות את Vayne שהיא דמות שחלשה בEarly ומטורפת בלייט , מה שאומר שאם תתחיל משחק טוב אתה תעשה קארי ענק בלייט.
    יש עוד אפשרויות לADC ב6300 כמו וארוס ואזריאל!!!
    אם בחרת ללכת על OFF TANK תקח כמובן את אירליה , דמות שעם היא בפיד קל יכולה לנצח 2 נגד 1 כי הסקילים שלה טובים נגד כמה דמויות ביחד , מה שמכנה לה יתרון ענק.
    אם בחרת ללכת על AP אז יש לך את ההתלבטות הגדולה , לא ממליץ לקחת דמות שאתה לא מכיר או ניסית לכן בשבילך הייתי שולל את אליס .
    אני סיינדרה אני לא ממליץ לקחת מאז שהיא חטפה נרף היא דמות גרועה ברמות.
    קאסיופיה דמות מאוד קשה לשליטה , אבל מפני שהורידו לה את המחיר אז היא נראית אופציה פצצה , אבל תחשוב לפני שאתה קונה אותה למה לא קל לשלוט איתה.
    זיירה לדעתי הדמות שאני הכי ממליך לך לקנות , קלה לשימוש בעלת סטאנים וסלו ופאסיב משגע , ממליץ לך בחום!.

תהנה בבחירה
    פרישה

6. Just a prank bro
    שם: דור
    אוקי חחחח נראלי שקיבלתי החלטה, אני אקנה את זיירה לפי כל ההמלצות ואחר כך אני אחסוך לאירליה

7. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ezreal צפה בהודעה
    דבר ראשון נתת כאן כמה סוגי דמויות.
    נתת 4 דמויות AP , אחת ADC ואחת OFF TANK.
    השאלה מה הכיוון שלך?
    אם בחרת ADC אז יש לך את האפשרות לקנות את Vayne שהיא דמות שחלשה בEarly ומטורפת בלייט , מה שאומר שאם תתחיל משחק טוב אתה תעשה קארי ענק בלייט.
    יש עוד אפשרויות לADC ב6300 כמו וארוס ואזריאל!!!
    אם בחרת ללכת על OFF TANK תקח כמובן את אירליה , דמות שעם היא בפיד קל יכולה לנצח 2 נגד 1 כי הסקילים שלה טובים נגד כמה דמויות ביחד , מה שמכנה לה יתרון ענק.
    אם בחרת ללכת על AP אז יש לך את ההתלבטות הגדולה , לא ממליץ לקחת דמות שאתה לא מכיר או ניסית לכן בשבילך הייתי שולל את אליס .
    אני סיינדרה אני לא ממליץ לקחת מאז שהיא חטפה נרף היא דמות גרועה ברמות.
    קאסיופיה דמות מאוד קשה לשליטה , אבל מפני שהורידו לה את המחיר אז היא נראית אופציה פצצה , אבל תחשוב לפני שאתה קונה אותה למה לא קל לשלוט איתה.
    זיירה לדעתי הדמות שאני הכי ממליך לך לקנות , קלה לשימוש בעלת סטאנים וסלו ופאסיב משגע , ממליץ לך בחום!.

תהנה בבחירה
    רק הערה קטנה, לזיירה אין סטאנים, יש לה סטאן אחד עם האולט, וזה רק אם הם נמצאים בטווח שלו אחרי שהוא מגיע לכולו, ויש לה סנייר אחד עם ה-E שלה. יש לה גם סלוו עם ה"קומבו" של W+E (מה שמוציא פרח מאלי, שעושה סלוו למי שהוא תוקף.)

אם אתה רוצה לבדוק את זיירה לפני שאתה קונה אותה, אז בוא נעשה אחד על אחד, פעם אחד תעשה לי פיד כדי שתראה מה זה זיירה בפיד, ופעם אחת נעשה משחק רגיל, אם אתה רוצה לראות אותה בפעולה

8. משתמש מנוסה
    שם: ציפורה
    Casss

קרדיט לי

scrrapi בLOL תוסיפו

השיר שלי ושל אופיר
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    ווין!! ווין !! ווין!!! עשיתי איתה 100 הריגות במאטצ'. היא דמות רצחניתתתת

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •