ז'קלין פייר, טל-
"מהר, בואי" קרא לך אחיך לוק, ורצתם במדרגות לכיוון היציאה. מון רדפה אחריך,
אך אחיך ביקש ממנה להישאר אם אחותך הקטנה.
אחיך לבש את הז'קט האדום-שחור-לבן שלו, העשוי מעור דרקונים, והתחלתם לרוץ לכיוון
רחוב לא נודע, ומשם נכנסתם למין חנות, שנראית נטושה, אך הובילה לחדר מדרגות מעופש,
ומשם הגעתם לחדר גדול ומקושט בצבעי סגול-לבן וכסוף, ושם היו המוני נערים, בערך בגיל אחיך.
בפינה, ישב לו נער בעל שער אדום כהה ומעט ארוך, עם פוני שנטה על עינו השמאלית. עיניו היו ירוקות ומדהימות, שיכלו להפנט במבט. הוא נראה משועמם, והביט בקיר בחוסר מעש.
"לוק!" אמרה נערה שהגיחה מקצה החדר, שערה היה קצר וצבעו סגול, הוא היה יפה.
עיניה זהובות, ובהקו באור העמום של החדר. היא נגשה ללוק וחיבקה אותו.
"חשבנו שכבר לא תגיע," היא אמרה בחיוך.
"או? זאת אחותך? ואו, היא כזאת חמודה!" היא אמרה והלכה לכיוונך. "נעים להכיר, אני היא מיילין
אנרוט, חברה של לוק." היא אמרה. "וזה אחי החורג, לאבי אנרוט." היא אמרה, והצביעה על הנער
המשועמם בפינת החדר. הנער לא התייחס, והמשיך לשבת על הספה שלו, בחוסר מעש.
"הוא מתחיל את שנתו הראשונה בהוגוורטס השנה, גם את, נכון?" היא שאלה, והנהנת בחיוב. לאחר כמה שניות, אחיך דיבר.
"טוב, אני הולך להתאמן עם כולם לבנתיים בחדר הצדדי, את יכולה להשאר כאן עם לאבי ולדבר איתו קצת על הוגוורטס, אז ביי, תהנו!" אמר לוק. לוק היה גיטריסט בלהקה שלהם, הוא אהב נגינה מאז היותו קטן.
הוא וכל הנערים המבוגרים ניגשו לחדר הצדדי, שהיה מחובר לחדר שבו שהיתם כעת במין מסדרון צר.
היחידים שנשארו בחדר היו את ולאבי.
לאבי כאילו לראשונה הבחין בך, והתיישב מיד. "המ.." הוא אמר וסקר אותך במבט מתעניין. הבחנת
שבידו השמאלית הוא אוחז בבובת ארנב וורודה וגדולה, ובידו השניה ספר שחור.
לאבי-
http://up357.siz.co.il/up2/kjyemtyyyxmm.jpg
אדוארד 'אד' לייט, עידן-
אליסיה צחקקה לדבריך. הסמקת.
"זה בסדר, חמוד שלי, היה ניתן לזהותם מן ההתחלה. הרגשתי שהם לא מוגלגים, יש להם מין הילה
מיוחדת." אמרה אימך וחייכה.
"אז, לייט, נעים להכיר. כן, אנחנו גם הולכים ללמוד שם," אמר אלן בחיוך. "אני מקווה שאצא בגריפינדור, אך אני דיי בטוח שאחותי תצא ברייבנקלו, היא מאוד חכמה," אמר אלן בפשטות. אליסיה הובכה ומיד הגיבה, "ז-זה לא נכון! אני בכלל לא חכמה.. ואני מעדיפה
להיות בגריפינדור, קשה מידי ב-ברייבנקלו.." היא אמרה בהתנגדות, הסמיקה ושיחקה באצבעותיה.
"אדו-קון," אמרה אימך, "חם לך? אתה אדום. אתה מרגיש טוב?" היא שאלה. "כדאי שאעלה את טמפרטורת החדר." היא אמרה, ולקחה את שרביטה, מלמלה משהו, ומיד נהיה נעים בחדר.
"אז, אלן-קון, אליסיה-צ'אן, אולי תבקשו מהוריכם שנצא יחדיו לסימטת דיאגון בכדי לקנות את כל הדברים?
זה יכול להיות נהדר!" אמרה אמך בחיוך.
"אה.." אמר אלן בהיסוס, והביט לנקודה מסוימת בשולחן שהיה לידכם.
"אין לנו הורים." אמרה אליסיה באומץ והחלטיות, אך עדיין בבישנות.
"א-או..אני מצטערת.." אמרה אמך, וההפתעה הייתה ניכרת על פניה.
"זה בסדר," אמר אלן, בעצב. "אני חושב שנוכל לצאת איתכם, תכננו לצאת לבד, אך האפשרות לצאת איתכם תיהיה הרבה יותר קלה, אני מניח," אמרה אלן, ומבטו השתנה מעצב לשמחה.
"כן." אמרה אימך בחיוך, והלכה למטבח להביא משקאות.
אלן-
http://up357.siz.co.il/up3/yik32dyjwzxn.jpg
אליסיה-
http://up356.siz.co.il/up1/mjemuytnyi10.jpg
לוק קאסטלאן, עומר -
אתה? רייבנקלו? מ-מה פתאום!! XD
~~~~~
"כן, כמובן, לוקי שלי," אמרה לך אימך, תוך כדי ששטפה את הכלים בעזרת נפנוף שרביט פשוט.
"אנחנו אדבר איתם עכשיו," אמרה וחייכה, ושלפה ממדף העץ הגבוה שקית עם אבקה ירוקה, ופזרה
אותה על האח שלכם, האש בערה בירוק אזמרגד, והיא הכניסה את ראשה.
"ביתו של ברנדן!" אמרה בקול יציב וברור, ומיד התגלה ביתו של ברנדן באש.
"שלום, אלכסנדר, איזבל!" אמרה אימך להוריו של ברנדן, " בני הצעיר תהה עם נוכל לצאת לסמטת
דיאגון ביחד כדי שילדכם החביב יוכל לקנות את חפציו ביחד עם לוק?" שאלה בחיוך.
"בוודאי!" אמר אלכסנדר, אביו של ברנדן. "אין לנו בעיה. אתם יוצאים עכשיו?"
"אני חושבת שכן, עוד שעה, בערך," אמרה אמך.
"אוקיי, אז אני אביא לברנדן כמה אוניות ונצא לקנות." אמרה אמו בחיוך חמים ונחמד.
"נהדר!" אמרת אתה וברנדן ביחד, ושמחתם. אמך חייך, וייצאה מן האח.
אנדרו רייל, רועי -
http://up356.siz.co.il/up3/u5uomzdtnzkd.jpg הנה XD
~~
"ממ.. כן, פשוט ריגלתי אחריכם עד שיגיע הרגע המתאים לספר לכם שאתם קוסמים, אך נראה שמנהל
בית הספר בא לכאן בכבודו ובעצמו," אמרה האישת-חתול באנחה.
"בכל מקרה.." האישת-חתול צחקקה צחוק גבוה, "סליחה," היא אמרה בחיוך מתנצל.
"ואני לא ילדה! אני בת 26, גם אם אני לא נראת..כל כך." היא אמרה והשתעלה.
"בכל מקרה. " אמר מנהל בית הספר, בהתעלמות מוחלטת של הנערת-חתול, "התסכימו לבוא לבית הספר? הכסף, המזון, הבגדים, את כל זה נוכל להשיג לכם, עם תצטרפו. בנוסף לכך, אני בטוח שהחוויה של הוגוורטס לעולם לא תישכח מזכרונכם, ותפגשו בדברים מדהימים," הוא אמר, "ואולי גם תדעו קצת
יותר, על עברכם." הוסיף, קצת יותר בלחש.
נירו רייקון, זיו-
נינגן לקחה את המכתב לרגליה. היא עפה דרך החלון הגדול והמרווח,
לעבר השמיים התכולים, אל האופק שלעולם לא נגמר.
נשארת בחדרך לבד. הבית שאליו תתקבל הוא סלית'רין, כך חשבת לעצמך, אך היית בטוח מאוד.
האם יהיו לך שם חברים? או שתשאר בודד, כתמיד? קיוות שלא. הבדידות הזאת, כבר החלה להמאס.
התלבשת בבגדים ליציאה, ויצאת לבחוץ לטייל. בדרך, עברת בסמטה חשוכה ואפלה. עצרת לרגע, להביט
בסמטה זו. עיניים כחולות ובוהקות נצצו בחשכה.
מה זה? תהית לעצמך. התקרבת קצת יותר לחשכה, לברר מהם אותם עיינים, אך לפתע נשמע קול. נרתעת לאחור. "מי אתה?" שאל הקול העמוק. קולו היה קול של נער.
הוא הגיח מתוך האפלה, אותם עיניים, היו נער צעיר, בגילך, שערו היה כהה מאוד, והוא לבש מעיל
פרוותי, וחולצת פסים שחורה. "המ?" הוא שאל בשנית, והביט עמוק בעיניך, מבטו היה קר.
http://srv1.jpg.co.il/10/50b1513497a02.jpg
רון פרופר, מתן-
אייס עשה כבקשתך, וחזר כמעט מיד עם פיסת בד שחור וענק, מקלות ארוכים, ושלושה פטישים.
"הנה," חזר מתנשם, והניח את החפצים שהביא לידך.
"
ווינגראדיום לאביוסה!" אמרת בקול, אך דבר לא קרה. נזכרת כדי שלעשות זאת תצטרך שרביט.
(סליחה על התגובה הקצרה, אני פשוט חייבת ללכת מהר)