שלום כולם
שמי עידו ואני מנהל קהילת LOL ישראל. במסעי להגעת לכלל שחקני הLOL בארץ מצאתי אתכם, קהילה חבויה.
קצת על האתר:
LoL Israel הוא האתר הישראלי הראשון שנפתח למשחק. התחיל כפורום, והמשיך להיות אתר הכולל מערכות רבות נוספות עבור הגולשים ושחקני הLOL של ישראל. מתחילת פעילות האתר ועד היום התמקדנו בניהול טורנירים ופעילויות עבור הקהילה: כאשר כל הטורנירים שלנו משוחקים על פרסים של RP ופרסים כספיים, תודות לתמיכה של Riot Games.
ההתקדמות המהירה שלנו אפשרה לנו גם לעשות דברים יותר גדולים כמו שיתוף פעולה עם ESL ישראל - מערכת הטורנירים העברית של ESL אירופה (מערכת הטורנירים הגדולה בעולם), ובנוסף לארגן את אליפות ישראל ב-League of Legends שבה היו פרסיים כספיים, סקינים ו-RP בשווי אלפי שקלים.
כיום האתר מכיל פורום שבו ניתן לשאול שאלות ולדבר על המשחק, כתבות על כל הדברים שיוצאים לפני שהם יוצאים (כן כן, יש לנו כתב עמוק בבטא ;) ), מערכת סטרימים אוטומטית שמראה לכם מי הישראלים שמשדרים משחקים בכל זמן נתון, מערכת TOP שחקנים שמראה לכם מי השחקנים הכי טובים בארץ על סמך ELO (שנלקח ישירות מהשרתים של המשחק, ומתעדכן אוטומטית פעם ביום) ועוד רבים נוספים.
אנחנו צריכים עוד ועוד גולשים כדי להגיע למטרה האולטימטיבית: לגבש את כל קהילת השחקנים הישראלית של League of Legends בישראל, ולהפוך אותה לקהילה הכי טובה, איכותית, ומגובשת שיכולה להיות. בקיצור - לשים את LOL בישראל על המפה העולמית, להראות שאנחנו שווים ושווים המון!
חשוב לי לציין שהאתר פועל בהתנדבות מלאה, אין לנו הכנסות מפרסומות כלשהם או תרומות ולכן אני מציין ואומר תודה והמון תודה לצוות האתר הפעיל ולמי שתרם לנו תוכן ועזר לנו בעבר (הכל ניתן לראות בעמוד הקרדיטים באתר).
צונזר
עמוד פייסבוק: http://facebook.com/LOL.israel (שווה לעשות LIKE, אנחנו תמיד מעדכנים על כל דבר חדש בפייסבוק)
בהצלחה !!
+
עריכה:
שמתי לב שיש כאן משתמש פעיל שפעיל גם אצלנו ופעם היה מנהל! תותח במשחק, תותח בקהילה ובעיקר תותח בעיצובים, מה קורה scrappi ?