Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13
  1. משתמש מתקדם
    שלום כולם
    שמי עידו ואני מנהל קהילת LOL ישראל. במסעי להגעת לכלל שחקני הLOL בארץ מצאתי אתכם, קהילה חבויה .

קצת על האתר:
    LoL Israel הוא האתר הישראלי הראשון שנפתח למשחק. התחיל כפורום, והמשיך להיות אתר הכולל מערכות רבות נוספות עבור הגולשים ושחקני הLOL של ישראל. מתחילת פעילות האתר ועד היום התמקדנו בניהול טורנירים ופעילויות עבור הקהילה: כאשר כל הטורנירים שלנו משוחקים על פרסים של RP ופרסים כספיים, תודות לתמיכה של Riot Games.

ההתקדמות המהירה שלנו אפשרה לנו גם לעשות דברים יותר גדולים כמו שיתוף פעולה עם ESL ישראל - מערכת הטורנירים העברית של ESL אירופה (מערכת הטורנירים הגדולה בעולם), ובנוסף לארגן את אליפות ישראל ב-League of Legends שבה היו פרסיים כספיים, סקינים ו-RP בשווי אלפי שקלים.

כיום האתר מכיל פורום שבו ניתן לשאול שאלות ולדבר על המשחק, כתבות על כל הדברים שיוצאים לפני שהם יוצאים (כן כן, יש לנו כתב עמוק בבטא ;) ), מערכת סטרימים אוטומטית שמראה לכם מי הישראלים שמשדרים משחקים בכל זמן נתון, מערכת TOP שחקנים שמראה לכם מי השחקנים הכי טובים בארץ על סמך ELO (שנלקח ישירות מהשרתים של המשחק, ומתעדכן אוטומטית פעם ביום) ועוד רבים נוספים.

אנחנו צריכים עוד ועוד גולשים כדי להגיע למטרה האולטימטיבית: לגבש את כל קהילת השחקנים הישראלית של League of Legends בישראל, ולהפוך אותה לקהילה הכי טובה, איכותית, ומגובשת שיכולה להיות. בקיצור - לשים את LOL בישראל על המפה העולמית, להראות שאנחנו שווים ושווים המון!

חשוב לי לציין שהאתר פועל בהתנדבות מלאה, אין לנו הכנסות מפרסומות כלשהם או תרומות ולכן אני מציין ואומר תודה והמון תודה לצוות האתר הפעיל ולמי שתרם לנו תוכן ועזר לנו בעבר (הכל ניתן לראות בעמוד הקרדיטים באתר).

צונזר
    עמוד פייסבוק: http://facebook.com/LOL.israel (שווה לעשות LIKE, אנחנו תמיד מעדכנים על כל דבר חדש בפייסבוק)

בהצלחה !!
    +
    עריכה:
    שמתי לב שיש כאן משתמש פעיל שפעיל גם אצלנו ופעם היה מנהל! תותח במשחק, תותח בקהילה ובעיקר תותח בעיצובים, מה קורה scrappi ?
    נערך לאחרונה על ידי Winzard, 10-22-2012 בשעה 01:41 AM

2. Retired
    שם: Ashar
    השם מוכר לי , וקשה לי הלאמין שזה האתר הראשו ןשנפתח..
    הרי הוא נפתח במרץ של השנה........
    חוץ מזה שאני לא בטוח שמותר לך ככה לפרסם את זה כאן
    פרישה

3. משתמש מתקדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ezreal צפה בהודעה
    השם מוכר לי , וקשה לי הלאמין שזה האתר הראשו ןשנפתח..
    הרי הוא נפתח במרץ של השנה........
    חוץ מזה שאני לא בטוח שמותר לך ככה לפרסם את זה כאן
    ובכן קראתי את החוקים, האתר לא קשור לאנימה או לפוקימון ולכן הוא מותר.
    אגב, זה האתר הראשון שנפתח. אני ותיק מאוד בקהילה (שנתיים +). הראשון בארץ, כמובן.

4. Retired
    שם: Ashar
    ציטוט פורסם במקור על ידי Winzard צפה בהודעה
    ובכן קראתי את החוקים, האתר לא קשור לאנימה או לפוקימון ולכן הוא מותר.
    אגב, זה האתר הראשון שנפתח. אני ותיק מאוד בקהילה (שנתיים +). הראשון בארץ, כמובן.
    מצטער שאני אובססיבי רשום שנרשמת בדצמבר 2011 שזה פחות משנה
    פרישה

5. משתמש מנוסה
    שם: ציפורה
    מה קורה עידו? זה איתמר
    שחר תרד ממנו תכלס זה אחלה אתר,
    חחח עידו איך מצאת אותנו?

קרדיט לי

scrrapi בLOL תוסיפו

השיר שלי ושל אופיר
    Spoiler ספוילר

6. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    מה זה הפרסום אתרים הזה ?
    אסור לפרסם אתרים לרווח אישי ~
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

7. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    זובי ))):
    סתם, זה אחלה קהילה אני מבקר שם שיוצא לי.. גם דניס פעם הפנה אותי למשתמש של איתמר ולמדריכים שלו..
    נשמע נחמד לאללה. רק חבל שאתם לא ממשיכים עם "מאגר הגיבורים"

אתה יכול להסביר יותר על המשפט הזה? "מערכת Top שחקנים שמראה לכם מי השחקנים הכי טובים בארץ על סמך Elo (שנלקח ישירות מהשרתים של המשחק, ומתעדכן אוטומטית פעם ביום) " ..?
    מזתומרת על סמך Elo. חח סורי על הבורות
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

8. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אין צורך לפרסם את הקהילה שלך כאן. אני לא מביא לך באן כי אולי זה לא ברור, אבל הקהילה פה מספיק טובה ואין צורך לעבור אליך. אתה וכל החברים שלך מוזמנים לעבור לפה כמובן, אלא אם כן אתם מפחדים שהקהילה פה תוכיח לכם שהיא הרבה יותר טובה...

9. משתמש מתקדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי ★StarMan★ צפה בהודעה
    אין צורך לפרסם את הקהילה שלך כאן. אני לא מביא לך באן כי אולי זה לא ברור, אבל הקהילה פה מספיק טובה ואין צורך לעבור אליך. אתה וכל החברים שלך מוזמנים לעבור לפה כמובן, אלא אם כן אתם מפחדים שהקהילה פה תוכיח לכם שהיא הרבה יותר טובה...
    צר לי שאתה חושב ש-LoL Israel הוא קהילה "פרטית" ששייכת לי ול"חברים שלי" בלבד. חבל שצנזרת את כל הנושא מכיוון שיכולתי להבהיר לך באמצעותו היכן טעותך.

LoL Israel הוא האתר הראשון שקם למשחק בארץ. ציינתי בערך ואני אציין זאת שוב - אנו לא מרוויחים מהאתר, לא כסף ולא שום דבר אחר, ואנחנו גם לא מבקשים מאף אחד "לעבור" כפי שטרחת ברוב טובך לציין.

אתר LoL Israel מכיל הרבה יותר מרק פורום, וחוץ מפורום, קהילת myForum יכולה להשתמש בו גם לסטרימים, גם במאגר המידע, גם לראות את השחקנים הכי טובים ועוד דברים נוספים. אין פעם טעם לנסות "להתחרות" קהילה בשנייה משתי סיבות:
    - "להתחרות" ולהגיד "איזה פורום יותר טוב" אלו שתי שמות למה שנקרא "תחרויות אגו" שזה הדבר הכי גרוע שיש בקהילות, וצוות LoL Israel ממש לא מתכוון לקחת חלק בזה אי פעם. ברור לנו שיש פה קהילה, לא סתם פרסמתי כאן בשביל שכולם "יעברו" לפורום אחר, אלא כדי שכולם יפתחו למה שאנחנו עושים, ויקחו חלק בהישגים של הקהילה.
    - קהילת LoL Israel גדולה פי כמה מהקהילה הזאת - מה שאומר שגם החבר'ה שגולשים רק שם לא יעברו לכאן, ואין טעם לשאול "איזה פורום יותר טוב" - שני הפורומים טובים באותה מידה כי בשניהם גולשים שחקני LOL.

המטרה היא שגם גולשי הפורום הזה יחשפו לפעילות הישראלית של המשחק, ובתור המארגנים של הכי הרבה תחרויות של המשחק בארץ, עם פרסים, בשיתוף ESL (ליגה עולמית), וRiot המפתחת, אני בא להציג לכם, כדי שלא תפספסו את כל הכיף.

זכותך ל"צנזר" או לנעול, אני שמח שלא נעלת ולא הרחקת אותי כדי שאוכל להסביר את דבריי.

דבר נוסף לגבי ה-ELO
    מישהו שאל למעלה, מז"א דירוג לפי ELO. בקצרה ELO הוא נקודות שמקבלים מרמה 30 והנקודות מציגות את הביצועים שלך במשחקי Ranked (בשונה מ-Normal, הראנקד נחשב לשחקן). לפני רמה 30 האפשרות ל-Rank לא פתוחה למשתמש.

הטבלה מציגה את השחקנים הכי טובים בארץ, לפי ה-ELO שלהם, משמע לפי הביצועים שלהם במשחקי הדירוג (ה-Rank). בזכות שיתוף פעולה עם Riot אנחנו יכולים לקבל את המידע הזה על השחקנים בלי לעדכן ידנית .

10. משתמש מנוסה
    שם: ציפורה
    אין למה לצאת נגדו כי תכלס הוא לא עשה כלום, הוא פירסם את האתר שיש שמה גם פורום ואין שמה רווח אישי בכלל (בתור מנהל לשעבר אני יכול להעיד).
    הוא בסה"כ היה נחמד וניסה להביא עוד אתר למידע או תחרויות רציניות או סטרימים

קרדיט לי

scrrapi בLOL תוסיפו

השיר שלי ושל אופיר
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מתקדם
    אני מבטיח לפרסם פה על כל טורניר ופעילות עם פרסים שנעשה, כאות הוכחה לכך שאני לא בא "להעביר" אנשים, ★StarMan★.

12. מנהל ראשי
    שם: אדם
    עידו שלום.
    קודם כל קרא לכלב בשמו, קוראים לי אדם ^^
    הסיבה שצנזרתי היא משום שהקהילה של Lol אצלנו רק גודלת.
    מבחינתי, כשיש קהילת פורומים מפולחת תוכן כמו הקהילה שלך אז הקהילה היא מתחרה שקישור אליה מסכנת את הקהילה הקטנה שלנו.
    אני אישית לא מכיר את המשחק בכלל! על כן, אני בסופו של דבר לא מבין בזה.
    אני חושב ששילוב בין שני הקהילות יכול לעשות רק טוב לפורום שלנו ולכן אשמח אם תפנה אליי בצורה מבוקרת ותציג בפניי את כל תכניותיך. אני אישית לא חושב שזה פאייר כלפיך שתצטרך לחזו לפה לפרסם כל פעילות, לכן אני מציע להגיע להסדר כלשהו.
    נדבר כבר מחר. אולי במסן אם יש לך...

13. מייסד האתר והפורום
    אני יודע שזו הקפצה אבל אני רוצה רק רוצה להבהיר. אסור לפרסם כל אתר שיש בו פורום לא משנה על מה הנושא. וזה כן רשום בחוקים.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •