אני בלבן 2 ויש לי מגנמייט רמה 24 ואני לפני המכון השלישי ואני רוצה לאמן אותו עד רמה 26.
המתקפות שלו הן:
Thundershock מתקפה מיוחדת מסוג חשמל,40 כוח בסיס,100 אחוז דיוק,ניתן לשימוש 30 פעמים ו10 אחוז לשיתוק היריב.
Sonicboom מתקפה מיוחדת מסוג רגיל,מורידה בכל מצב 20 נקודות חיים, 90 אחוז דיוק וניתן לשימוש 20 פעמים.
Magnet Bomb מתקפה פיזית מסוג פלדה,60 כוח בסיס,תמיד יפגע וניתן לשימוש 20 פעמים.
Spark מתקפה פיזית מסוג חשמל,65 כוח בסיס,100 אחוז דיוק,ניתן לשימוש 20 פעמים ו30 אחוז לשיתוק היריב.
הבעיה שלי היא שמגנמייט ילמד ברמה 25 Mirror Shot מתקפה מיוחדת מסוג פלדה,65 כוח בסיס,85 אחוז דיוק וניתן לשימוש 10 פעמים.
אין לי מושג איזה מתקפה כדאי לי להוריד,אבל אני יודע שאני חייב את המתקפה החדשה כי היא סאטב וגם מיוחדת,ומגנמייט הוא תוקף מיוחד.
אני יודע שלא כדאי לי להוציא את Thundershock,כי עשיתי חישוב וגיליתי שאצל מגנמייט היא יותר חזקה מSpark,כי מגנמייט הוא תוקף מיוחד ויש אצלי הפרש גדול בין ההתקפה המיוחדת להתקפה. (לטובת ההתקפה המיוחדת).
וגם לא כדאי להוציא את Spark כי יש לו כוח בסיס יחסית גדול,ויכול להיות שהפער בין ההתקפה המיוחדת להתקפה יצטמצם וככה המתקפה הזאת תהיה יותר חזקה מThundershock כי בינתיים ההפרש ביניהם הוא קטן מאוד (2 נקודות בערך) אז אולי בעצם כדאי להוריד את Thundershock אני לא יודע...
לפי דעתי לא כדאי להוריד גם את Sonicboom כי זאת המתקפה היחידה שיכולה להתמודד נגד פוקימוני אדמה וחשמל.
לא כדאי להוריד גם את Magnet Bomb כי בניגוד לMirror Shot,המתקפה הזאת לעולם לא תחטיא,לעומת Mirror Shot שאחוז הדיוק הוא 85 שזה יחסית נמוך. ועוד יתרון לMagnet Bomb שיש לו 20 פעמים לשימוש,בניגוד לMirror Shot שיש לו 10 פעמים לשימוש,השילוב בין אחוז הדיוק הקטן ומספר הפעמים לשימוש הקטן מטריד קצת... אבל נרשם גם יתרון גדול לMirror Shot שהוא מיוחד ולכן הוא מתאים למגנמייט,ולמתקפה זו יש אותה כוח בסיס כמו של Magnet Bomb אז לכן הנזק של Mirror Shot יהיה יותר גדול.
אז בקיצור אני בבעיה אז עזרה בבקשה ומצטער על החפירה
ערב טוב!