Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7
  1. משתמש מנוסה
    1. מאיפה אני יכול לעשות את ההעברה? וגם אני יכול להחליף בין פוקימון שחור\לבן 3 לפוקימון פנינה יהלום ופלטינום?

2. אם אני מעביר פוקימונים מרובי ספיר או ברקת שבאחד מהם נגמרה הבטריה הפנימית[ שמשפיעה על הזמן של המשחק] שמופיעה בהם ההודעה:the internal battery has run dry זה עלול לגרום איזו שהיא בעיה או משהו לDS או לפוקימון black 2 או white 2 שיש לי בו באותו זמן[בזמן של ההעברה או אחרי?]? השאלה השנייה ממש חשובה לי

2. משתמש מנוסה
    קודם כל אתה צריך להעביר את הפוקימונים ממשחקי הדור השלישי לפאל פארק של משחקי הדור הרביעי.
    ואתה צריך להעביר פוקימונים ממשחקי הדור הרביעי למשחקי הדור החמשי בעזרת מעביר הפוקימונים.
    שנמצא בדרך 15, הסבר:
    כדי להשיג את הפוקימונים שהעברת, תצטרך לשחק במיני-משחק.
    במשחק, ישנם שיחים, ובהם קופצים ששת הפוקימונים ממשחק הדור הרביעי. בעזרת קשת הנמצאת במסך הנגיעה, אתם תצטרכו לירות פוכדורים על הפוקימונים, ולפגוע בהם. במידה ופגעת, הפוקימון נלכד, והוא שלכם בפוקימון שחור 2 או לבן 2. בנוסף, ישנה גם מגבלת זמן, ובמידה ולא הצלחת ללכוד מספר פוקימונים עד סיום הזמן, הפוקימון שהעברת יחזור למשחק הדור הרביעי. במהלך המשחק הפוקימונים יורדמו לזמן קצר, דבר שיקל עליכם את הלכידה.
    השישיות שלי בדור IV:
    Spoiler ספוילר

השישיות שלי בדור V:
    Spoiler ספוילר

הדור השישי של משחקי הפוקימון מגיע באוקטובר הזה!!!

3. The eternal hunters
    שם: אילן
    אני לא בטוח בל אי אפשר להעביר מדור 3 ישירות לדור 5.. אתה צריך להעביר לדור 4 קודם... אז פשוט תעשה את זה... תנסה.. לא אמורה להיות כל השפעה אם השמירה תקינה.
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ilan צפה בהודעה
    אני לא בטוח בל אי אפשר להעביר מדור 3 ישירות לדור 5.. אתה צריך להעביר לדור 4 קודם... אז פשוט תעשה את זה... תנסה.. לא אמורה להיות כל השפעה אם השמירה תקינה.
    מה זה שמירה תקינה? לגיימבוי שלי קשה קצת לפעמים למשל לקרוא את הRUBY שלי [בגלל שהוא כבר ממש ישן] לפעמים ואני צריך להכניס אותו כמה פעמים כדי שהגיימבוי יקרא אותו יותר טוב אבל השמירה בסך הכל עולה זה נחשב לשמירה לא תקינה? [אני משחק בגיימבוי אמיתי]

5. The eternal hunters
    אתה אמור לשים את הgba באיזה סלוט בds כדי להעביר לדור 4 אם זה קורא את השמירה זה מספיק... למה לא לנסות מה כבר יקרה?

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ilan צפה בהודעה
    אתה אמור לשים את הgba באיזה סלוט בds כדי להעביר לדור 4 אם זה קורא את השמירה זה מספיק... למה לא לנסות מה כבר יקרה?
    סבבה אני אנסה ויש לי עוד שאלה אחרונה אם זה בסדר וזה: לא משנה באיזה משחק אני עושה את זה אבלל לאמן פוקימון עם LUCKY EGG יש איזה שהוא חיסרון?כמו שיש את החיסרון ההוא שאני לא זוכר מה לMACHO BRACE? ואפשר להחליף בין פנינה יהלום לפלטינום?

7. The eternal hunters
    אין חיסקון לlucky Egg חוץ מזה שהוא נדיר בטירוף.
    החיסרון של Macho Brace הוא שיש לך חצי מהמהירות.

כן אפשר להחליף בין כל משחקי דור רביעי אבל אני לא כזה בטוח האם בין Hgss למשחקי סינו צריך להיות אחרי הליגה.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •