פורסם במקור על ידי
matan0066
'הייתי צריך לדעת שהוא חזק כמו טראנקס האמיתי.' חשבתי לעצמי בזמן טראנקס עף משם , מתחתי את שתי ידיי בצורה שכאילו שאני משתמש בfinal flash , ראיתי את טראנקס מסתכל עלי עושה את המתקפה , "final." אמרתי וכיוונתי את ידיי לצורה של יריית קאמהאמהא , "kamehame." אמרתי והוזזתי לידיי לצורה של טעינת קאמהאמהא "haaaaaaaaaaa." צעקתי וירייתי את הfinal kamehameha , גל האנרגיה הצהוב לבן מחק את סל ולא הותיר ממנו זכר , ובדרך גם השמיד כמה הרים , אני חזרתי למצב הרגיל , "זה היה קל יותר ממה שחשבתי." אמרתי ושמתי לב שמישהו מאחורי , הפכתי לסופר סאיין , "סל ג'וניור אה." אני אומר ומושיט יד פתוחה קדימה , "big bang attack." אני אומר ויורה כדור אנרגיה ענק (כמובן לא בגודל של פצצת ספיריט) על הסל ג'וניור , סל ג'וניור הופך לאבק ואני חוזר לביתי , "אימא , את בבית?" אני שואל את פאן (אימי) , שמעתי רק קול פיצוץ מהחצר , רצתי במהירות לחצר וראיתי את אימי מתאמנת. "זה חדש." אני אומר ורואה כרזה , "הטורניר יתחיל בעוד כמה ימים , תמהרו להירשם , המנצחים בטורניר יזכו להילחם נגד אלוף העולם(תחליט אתה מי זה יהיה) . באותו זמן גם טראנקס ראה את המודעה , שנינו הלכנו להירשם ושם נפגשנו , שנינו עפנו לביתנו (שהיה באותו כיוון) ושמענו פיצוצים , הלכנו לכיוון הפיצוצים וראינו את סל המושלם , "מה לעזאזל?" שאלתי , "סל , איך חזרת?" טראנקס שאל אותו , "אם אומר לכם זה לא יהיה סוד." סל אמר , חזרנו למקום שבו נלחמנו בו קודם , "הפעם אתה גמור." אמרתי , שילבתי את שתי הקאמהאמהא , "kamehameha 10x." אמרתי וירייתי Kamehameha עצום בגודלו בצבע אדום , לכיוון סל , באותו זמן שמעתי את טראנקס , "Kamehameha." הוא צעק וירה סופר קאמהאמהא לכיוון סל , שני הקאמהאמהא השתלבו ויצרו אחד ענק בצבע סגול שמחק את סל , ולפתע סל חזר מאחורינו וירה בנו כדוריי אנרגיה שהעיפו אותנו .