Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 7 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 99
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    "שלום, באתי מהקבוצה המובילה השנייה, באתי להצטרף'' מילמלתי בביישנות
    "איפה הקבוצה שלך?" בקומה מתחלינו, קיבלתי אישור לעזוב ולהצטרף הנה.
    "אז אני משער שאת די חזקה עם הם אישרו לך ללכת"
    "אני משערת'' מילמלתי בביישנות
    ''מה שמך?'' הוא שאל
    ''ריין(זה בערך המקביל לטל באנגליתd=)'' עניתי בחיוך, גבותיו מעט התרוממו למשמע השם
    ''משהו קרה?'' שאלתי
    ''לא, לא בכלל לא'' הוא השיב והנמיך את גבותיו
    ''קורדובה היה כאן נכון?'' שאלתי בעצבנות, הוא לא ענה
    "אז את התקבלת, אתה רוצה להיות גם חלק מהגילדה?"
    ''לא תודה, אני כבר חלק מהגילדה השנייה ויש לי מחוייבות כלפיהם'' השבתי
    "בסדר, יש לך עוד אנשים שאתה רוצה שאני אוסיף?"
    ''אמ..לא'' מילמלתי.
    ''בסדר, אנחנו נקרא לך שיהיה צורך'' הוא אמר.
    *אחרי שלושה ימים*
    'הגבלת הזמן שלי תעבור עוד שש שעות.. אני עוקבת אחריו כבר שעתיים לאן הוא הולך?' שאלתי את עצמי בזמן שעקבתי אחרי קורדובה, הצמיד הבלתי נראה שלי היה בפעולה.
    ''מה אתה עושה?'' מילמלתי לעצמי בלחש, דבר ראשון הוא עבר בחנות נשק וקנה חרב חדשה, לאחר מכן הוא פנה אל עבר צינוק והחל לנקות אותו, שלפתע עזב את הצינוק וחזר אחורנית ונכנס לתוך אחד מהבתים הנטושים, יחד עם ''חבר'' ותיק-הדרקון האדום. נכנסתי אחריו הבית היה ריק לגמרי מלבד שנינו, מה הוא מתכנן<?
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: ציפורה
    "מתנה" אמרתי ושמתי את החרב על הרצפה "היא ממש טובה אז תהנה ממנה ג'ון, יוצר המשחק"
    'אם מישו עקב אחרי זה אמור לעצור אותו פה כמה זמן' חשבתי "אני הולך, כמו שקבענו, אתה בא לפה ללא הגנה, אני משיג לך את החרב".
    יצאתי מהחדר והלכתי לכיוון המפקדה שוב, נכנסתי למעלית ולחצתי על הקומה העליונה "בוא נבדוק את זה סקיפ" אמרתי והשתלבתי איתו, נשפתי אש ומילאתי את כל המעלית בלהבות, שיצאתי לקומה של המנהל, כל המעלית עלתה בלהבות "אמצעי בטיחות" אמרתי לו "בדקתי שהמטפים עובדים, אבל הם לא".
    ירדתי חזרה למטה, 'בטח היא חושבת שאני אדיוט כי האש לא משפיעה פה כי זה עיר אז לא קרה לה כלום, אבל האש הייתה סביבה את ראיתי אותה בבירור, עכשיו נראה מה ישבר קודם.
    לחצתי על המעצור חירום ושלחתי הודעה למנהל לא לפתוח את המעלית, "ועכשיו מחכים" אמרתי לסקיפ

קרדיט לי

scrrapi בLOL תוסיפו

השיר שלי ושל אופיר
    Spoiler ספוילר

3. student of Gakuen Alice
    ''אח! זה שורף זה שורף' חשבתי במוחי בכאב, החיים שלי עמדו על עשר ומשם לא ידו עוד אחרי הכל היינו באזור בטוח ''לולו יש לי בקשה קצת מוזרה'' לחשתי בעצבנות ''אני רוצה שתקפיא אותי, מתקפת ההקפאה שלך עובדת 50 שניות ומחדשת כל שישים שניות בבקשה תקפיא אותי ואז את האש, יהיה לי מרווח של עשר שניות לפרוץ את הדלת הזאת, זה יספיק'' אמרתי.
    לולו הינהן והקפיא אותי, זה כאילו הזמן נעצר רגע אחד עמדתי בוערת וברגע שאחרי כל האש סביבי הייתה קפואה, במהירות שלפתי את חרבי וחתכתי את הדלת, זה היה פשוט היא כבר הייתה חרוכה וכמו מסטיק.
    בזכות ההקפאה לא היה עליי שום סימן ולא הייתי עדיין בלתי נראית לחלוטין 'עוד חמש שעות.. ואז מרווח טעינה של הצמיד של שעתיים' חשבתי במוחי.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    "לאן את בורחת" אמרתי ותפסתי באויר, "שאתה מקפיאה את עצמך אחרי שריפה מרגישים את הקור" תפסתי בול, הרגשתי שאני מחזיק לה בחולצה. "ועכשיו למה את פה? את לא יכולה להסתדר בלי הביביסיטר שלך?"
    "להעלמות בטוח יש הגבלת זמן, אז פשוט נבדוק אותה" אמרתי והתחלתי לגרור אותה, "את לא יכולה לבקש עזרה כי אז אני אראה אותך, ואת לא יכול להילחם כי אזאני ארגיש אותך, את בבעיה, המקסימום שלך זה להוריד את החולצה, אבל אני מרגיש את השיער"
    'התוכנית מושלמת' חשבתי 'עכשיו נראה מה יקרה'
    נכנסתי איתה לחדר אטום החלונות שלי ושמרתי על הדלת

קרדיט לי

scrrapi בLOL תוסיפו

השיר שלי ושל אופיר
    Spoiler ספוילר

5. student of Gakuen Alice
    אני מתנגדת לחתונה שלך ושל מאי!

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    תהני?
    --------------
    'go' חשבתי במהירות, פתחתי את הדלת,עברתי דרכה, חסמתי את הצד השני עם אחת החרבות שאני לא משתמש בה ורצתי החוצה. "סקיפ הוא נזוז!" צעקתי לו בזמן שהוא השתנה לדרקון, התחלנו לעוף מהר לכיוון הצינוק. נשמע קול של דלת מתנפצת, 'הצלחתי אני משער' חשבתי 'אבל כדי להיות בטוח'.
    נכנסתי לצינוק ועשיתי אותו, הפעם הגעתי לבוס, הוא שוב בהה בחלל 'היא פה' חשבתי 'אין ברירה'.
    הוצאתי את הכנפיים, "בוא נראה אותך" אמרתי לבוס. הפעלתי את הכנפיים, אשליות. (שהיא מופעלת לא רואים את זה כמו אצל אייזן).
    הסתנכרנתי עם האשליה שלי ונלחמתי נגדו בצורה די כושלת, כדי שהוא ינצח אותי, כמובן שהמכות הקרוטיות התחמקתי, בשלב שהיה נראה לי סבבה עפתי עם האשליה לאחור והבוס היה מוכן להרוג אותי. זזתי הצידה בלי האשליה וחיכיתי.

קרדיט לי

scrrapi בLOL תוסיפו

השיר שלי ושל אופיר
    Spoiler ספוילר

7. student of Gakuen Alice
    ׳אוף הוא יודע שלא ייתן לו חהיפגע ושזה יאלץ אותי לחשוף טת מקומי׳ חשבתי במוחי ״מפגר״מלמלתי המפלצת הייתה יחסית קשה אך בעזרת לולו ניצחתי בלי בעיה נחתתי מעט מתנשמת על הרצפה, שעתיים לסיום פעולת הצמיד התנשמתי בקול חלוש בתקווה שלא אשמע והתכוננתי ברגע הראשון לקפוץ דרך דלת לקומה הבאה שנפתחה

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    'יצרתי אשליה שהדלת נראת סגורה ועברתי דרכה שהיא נפתחה, וגרמתי לאשליה להראות שהיא נפתחת, ריין עברה בריצה דרך הדלת והלכה קדימה. הרמתי את האשליה שלי ועברתי איתה את המסדרון החוצה, הזזתי אותה שמאלה ואותי ימינה, 'יש לי רדיוס על האשליה אז פשוט נעוף למעלה' חשבתי והכנסתי אותה לתוך בית, בתקווה שגם ריין נכנסה. "סקיפ תגדל" לחשתי לו ועפנו כמה שיותר גבוה, בשלב מסויים האשליה התפוגגה, הרגשתי מותש. 'זה אומר לבלבל אותה 'חשבתי ועליתי יותר גבוה במהירות. "ועכשיו לעיר אחרת!" אמרתי לסקיפ שנראה מאושר לעוף כל כך גבוה.

קרדיט לי

scrrapi בLOL תוסיפו

השיר שלי ושל אופיר
    Spoiler ספוילר

9. student of Gakuen Alice
    ''חחח'' חשבתי לי בצחקוק קל
    הבטתי מטה, נוף רב נפרש מתחתיי בזמן שאחזתי היטב בזנבו של סקיפ שעופף בשמים, נראה כי נפלי בול על נקודה מתה בזנבו מפני שלא זע ולא הגיב מהרגע שעליתי ועד הירידה.
    סקיפ נחת סמוך לקניון די ריק מפני שרק זה עתה נפתחה הקומה ורק שחקנים בודדים מהקבוצה המובילה סיירו בו ויקרו אותו.
    מסיבה כלשהיא נראה היה שקורדובה מכוון לחנות סגורה ובא ראיתי אדם מחכה לבוש שחורים 'מי הוא..'? מילמלתי בתהייה וקורדובה, סקיפ ואני נכנסנו לחנות

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    "למה קראת לי לפה? חלק מההכסם שלנו הופר ג'ון? עקבתי אחרי ריין מספיק וגם הפוך, אם אתה הולך להגיד לי שזה בגלל שנטשתי אותה בעיר אני הולך לרצוח אותך" אמרתי לג'ון. הוא הוריד את הכיסוי ראש.
    "יש לי בעיה רצינית" הוא אמר "מישו נכנס לקבצים של המערכת, הוא מנסה להוציא את העולם הזה החוצה"
    "אתה יודע איך זה ישפיע על העולם בחוץ?"
    "כן, כל מי שבחוץ לא יהיה מחובר למערכת, כלומר הוא יותר חלש מרמה 1, זה יהרוג את כולם"
    "אז למה קראת לי?" אמרתי לו "זה יהרוג את כל מי שרודף אחרייך"
    "אדיוט, זה מה שאתה, הם רצו שאני אכנס לפה, שאני אפתח את העניין הזה, האיש שפרץ לי, עם הכנפיים הכחולות הולך להחליף בין העולמות, ואז להחליף את כולם חוץ ממנו"
    "אז הוא יהיה היחידי עם כח, כלומר הוא ישלוט בעולם, עכשיו, איך קשור אלי?"
    "אני מאמין שיש לו קשר לריין, אז הבאתי אותך לפה בשביל שהיא תהיה כאן גם"
    "מניאק"
    "זה לטובת העולם, אין פה עסק אישי"
    "אז תאתר אותו, ותשמיד אותו, אתה היוצר לא?"
    "הוא לקח לי את הgm, אני גם לא יכול לצאת כבר, זה אומר שבלי טיפול רפואי שלא יקרה כי אני מוחבא אני אמות תוך שלושה ימים, עברו 2. מה אתה מחליט"
    "זאת החלטה של ריין, לא שלי"
    הוא סגר את הדלת "מפחיד" צחקתי. פתאום נפל צבע צהוב מהתקרה שכיסה את כל הרצפה ואותנו, עמדו בחדר 3 אנשים, אבל היינו לפני רק 2.

קרדיט לי

scrrapi בLOL תוסיפו

השיר שלי ושל אופיר
    Spoiler ספוילר

11. student of Gakuen Alice
    ''או...'' מילמלתי לנוכח העובדה שנחשפתי, הייתי גלוייה לחלוטין האור הצהוב חשף אותי לחלוטין.
    ''אמ..היי קורדובה'' מילמלתי בחיוך מאולץ.
    ''ריין, אני זקוק לעזרתך'' אמר יוצר המשחק ''בוא נראה...אני קולעה במשחק הזה שמונה חודשים בגללך,בעצם לא רק אני עוד 9999 קלועים במשחק. הרגת עד עכשיו משהו כמו מחצית מהם.
    אז..איזו סיבה יכולה להיות לי לעזור לך?0___0'' שאלתי בקול צונן

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    "נחמד לראות שהפכת לסוג אדם שכל כך שנאת" ג'ון אמר.
    'הוא משחק לה ברגשות' חשבתי 'מחוכם, ואכזרי'.
    "הרי לא אכפת לך שהוא ישעבד את העולם, או סתם יהרוג את כולם, לך אין מה להפסיד פה, גם אם הוא יעביר את זה לעולם האמיתי, את תשרדי, אם הוא יעביר רק את עצמו שוב, את תחיי פה ותשרדי, אז אין לך מה להפסיד כאן"
    "התשובה שלי לא משתנה" ריין אמרה בעצבנות.
    "אם כך, אני אהרוג את מי שאחראי עכשיו להרס של העולם, או לפחות את העוזרת שלו".
    הוא שלף את החרב שלו, היא הייתה נראת מפחידה, כאילו הא נוצרה מעצמות "תמותי!" הוא צעק והסתער עליה.
    "סקיפ!" צעקתי וקפצתי מול ג'ון העצבני, שלפתי את החרמש שלי וחסמתי לו את המתקפה עם המקל. "קודם אתה צריך לעבור אותי" הדפתי את המתקפה ודחפתי אותו עם הקצה של המוט. 'לזה התאמנתי' חשבתי והוצאתי מהרשימת חפצים את החנית שלי, חנית ביחד שמאל, חרמש ביד ימין, השילוב הכי יעיל ל1 על 1 וכמובן שהם על האש, שזה בכלל מעולה.
    הסתערנו אחד על השני, השתמשתי בכל המהירות שלי לדקור אותו עם החנית שוב ושוב ושוב, אבל לא הצלחתי, בין לבין השתמשתי גם בחרמש למתקפות יותר חזקות, בזמן זה הוא ניסה גם להפעיל מתקפות, דקירות, בעיטות הכל תוך כדי תנועה, אבל זה גם לא הצליח לו, נתקענו במצב שווה לגמרי למרות שמידי פעם הופיע חתך על אחד מאיתנו. 'נראה אותך עכשיו' חשבתי והפעלתי את הטורנאדו, עם אש הוא יצא אפילו יותר יעיל, הוא הרס חצי מהחנות וגרם לו לנזק קשה. "עכשיו תורי!" הוא צעק וקפץ למעלה הוא ירד עם החרב ויצר חתך שחור באויר, הוא נעצר במקומות שחסמתי אותו, אבל איפה שלא הוא המשיך, יוצר נזק עצום ומשאיר אותי עם חתך לאורך הגוף , שלו היה לרוחב. עברתי לסגנון לחימה אחר, יותר קליל ועם בעיטות בנוסף, למרות זאת הוא הפסיק לזוז והחל להגן, ההגנות שלו היו חזקות והרגישו כאילו הוא מכה אותי בחזרה, מה שהוריד לי חיים בכל מכה, פגעתי רק בעצמי. 'אני משווה עכשיו את הפער' חשבתי ירקתי עליו אש, שוב חזרנו לאותה כמות חיים, 30%, 29, 28 הוא מותקף מהאש שלי ואני מהקללה שלו, החיים שלנו התדלדלו לאט בזמן שהקרב חזר. מהנזק של הקרב סקיפ התעייף ולא יכולתי להשתמש באש יותר, אבל זה בכל מקרה לא שינה כלום כי הנשקים שלנו נהרסו מהקרב, העמידות שלהם ירדה ל0, אז עברנו לקרב בלי נשקים, 'לא כדאי להפעיל את הכנפיים והוא יודע את זה, שנינו נפעיל והקרב יעמוד במקום' חשבתי כרגע הוא מוביל עלי ב1%, 19 ל20. החלפנו אגרופים, בצלעות, בראש ובעיקר באגרופים אחרים ככה לפחות אפשר להגן.
    "אין לי זמן להתעסק איתך" הוא אמר והוציא את הכנפיים, הוא זימן כדור שחור מהם וירה לכיווני, התחמקתי ואיפה שעמדתי לפני שנייה היה מכתש בעומק 2 מטרים.
    "כרגע הפסדת" אמרתי ושחררתי את הכנפיים , הפעלתי את האשליה, יצרתי 3 אנשים כמוני ותקפנו ביחד, הוא ראה דרכה וזיהה אותי, אבל לא לפני שהעפתי אותו לאחור עם אגרוף. 10% לשנינו. הוצאתי מהחפצים את החרב שלי, מזל ששמרתי אותה. והסתערתי, הוא לבינתיים ארגן כדור שחור וירה אותו, אבל לא לכיווני, אלא לריין. "זה מלוכלך!" צעקתי וזרקתי עליו את החרב בזמן שהוא אירגן עד כדור, קפצתי על הכדור הראשון ועצרתי אותו. 1%. זה לא טוב. הסתכלתי על ג'ון וראיתי אותו עם החרב בין הצלעות, דרך הכדור. הוא איבד עליו שליטה והתפוצץ. "בכל מקרה לא היית חיי הרבה" אמרתי ונשכבתי על הגב.

קרדיט לי

scrrapi בLOL תוסיפו

השיר שלי ושל אופיר
    Spoiler ספוילר

13. student of Gakuen Alice
    ''היי קורדובה זוכר שקראתי לך בייביסיטר?'' שאלתי א קורדובה בזמן שנעמדתי מולו וחיטטתי במהירות בתיק החפצים שלי ''נו?'' הוא אמר בקול חלוש ''אתה לא חושב שזה קצת אירוני שבסוף אתה נזקק לבייביסיטר?'' אמרתי בחיוך קל ''מה?'' הוא התחיל לומר שלחצתי על הפריט בלוח הפריטים שלי והוא הופיע בידי.
    זה היה מגן יחיד במינו, יצרי אותו בעצמי והייתי היחידה שבבעלותה מגן כזה, מגן שנוצר מלבה טהורה מגן שיכול לשרוד כל מתקפה.
    המגן היה גדול וכבד אבל התאמנתי והייתי מסוגלת לשלוט בו, נעמדתי מול קורדובה עם המגן בידי, פיצוץ נשמע ונהדפתי לאחור.
    לא נפלתי, הצלחתי להישאר על הרגליים, לא הייתי בטוחה מה קרה אבל לא היה זמן כנפיי נשלפו וזהרו בהרמוניה יחד עם ידיי ''לולו אתה יודע מה לעשות'' אמרתי ללולו שישב בקרבת מקום, מלאי החיים של קורדובה עלה ל90% ''אל תזוז! זה שיש לך חיים לא אומר שאתה בסדר'' אמרתי מעט בכעס.
    הסרתי את המגן, מסביבנו התקהל קהל רחב של הקבוצה המובילה ''מה לעזא...?'' הם התחילו למלמל ולהתלחש למראי ולמראה השחקן ששכוב מולי.
    נעמדתי וכולם השתתקו ''קוראים לי ריין! חברה בשתי הקבוצות המובילות, אני משערת שרבים מכם שמעו עליי. בזה הרגע יוצר המשחק מת!'' קראתי בקריאת ניצחון כולם הריעו, חלקם אפילו בכו ''אבל! אוייב חדש התעורר, מסוכן ואפל ממנו הוא רוצה להחליף בין העולמות, בין העולם הזה לעולם האמיתי, כולם ימותו חוץ מחברי הקבוצה המובילה אבל לא! לא ארשה זאת ואני בטוחה שגם אתם! מה שווים חיינו עם נשמור אותם כאוצר יקר לעומת מיליוני, או אפילו מיליארדי חיים אחרים?'' לחצתי על כפתור בלוח הבקרה שלי ''בזה הרגע יצאתי מהגילדה שלי, אני הולכת לפתוח גילדה משלי! היא תיקרא the black knigts קראתי בקול, האבירים השחורים! אנחנו נתנגד, לא נהיה הרבה.
    אני אבחר עשרים שחקנים בדיוק שירצו ויתאימו, זהותם לא תיחשף מפני שאז יהייו מטרות לכל הבא ושב.
    אז עם אתם רוצים להציל חיים! בואו מחר למרכז צינוק פלר'' קולות רתיעה והפתעה נשמעו ''כן, זה צינוק חזק ומאיים אך איך תוכלו להיות אבירים.. עם את צינוק פלר לא תוכלו לעבור?'' שאלתי.
    קולות מילמולי הסכמה נשמעו, הקלדתי משהו נוסף בלוח הבקרה שלי ''בזה הרגע פוסטרים, הזמנות והודעות נשלחו לכל שחקן ושחקן שירצה להיות אביר, נתראה מחר'' אמרתי ובעננת עשן אני וקורדובה נעלמנו.
    ''הנה מישהו שלא רואים כל יום'' שרקה מיילה שנכנסתי לפונדק הזעיר ''היי מיילה אני צריכה שתעשי לי טובה'' אמרתי בקוצר רוח ''אומ?'' היא שאלה ''אני רוצה לשכו חדר בשבילו'' אמרתי והצבעתי על קורדובה, מעולף בידי מגז שינה ''שיתעורר אל תספרי לו דבר על מה שהולך לקרות, הוא יגלה זאת בעצמו'' אמרתי ''אין בעיה'' היא השיבה.
    'כדאי שאצא כבר עכשיו לצינוק פלר' חשבתי במוחי ויצאתי.
    עם שחר הגעתי למרכז הצינוק, איזור נייטרלי ללא מפלצות והתחלתי לחכות

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    "אההההה" פיהקתי שקמתי באכנסיה, 'מעניין איך הגעתי, לא חשוב, אין לי זמן לבזבז עם החדש, אני הולך קדימה' חשבתי ויצאתי מהאכסניה. הלכתי לכיוון הצינוק עם סקיפ שנראה מאושר מזה שאני חיי. פתאום הופיע מסך גדול מולי ועליו אדם לא מוכר, "שלום" הוא אמר "אני יוצר המשחק החדש, התנאים לא השתנו, תצאו מפה שתנצחו את המשחק, שמתים מתים לתמיד, אבל עם שינוי קטן, מי שיתפוס את archangel יצא החוצה יחד עם שלושה אנשים לבקשתו, השם בדוי כדי שלא תחפשו אותו דרך הרשימה, תהנו מהצייד". הופיעה תמונה גדולה שלי במקומו מאמצע הקרב, הוא תפס אותי באמצע סיבוב, אז ראו לי רק חצי מהפרצוף, 'זה רע' חשבתי ושמתי אשליה שתעלים לי את הכנפיים ושינתה לי את הפרצוף, 'זה אומר שאני הולך סולו' חשבתי ונכנסתי לצינוק. היו שמה כמות עצומה של אנשים, אין לי מושג למה, אבל צריך לעשות את הצינוק לפניהם. רצתי קדימה ונכנסתי לחדר של הבוס, בתוכו היו 20 אנשים עם ריין מקדימה מפקדת עליהם לתקוף. "OUT OF MY WAY WICKLING I MUST FARM BOSS" צעקתי (זה נשמע יותר טוב באנגלית) ושלפתי את החרמש, אחרי השימוש בטורנדו על הג'ון הוא עלה כמה רמות ואיפשר סוגים חדשים, כמו להפעיל אותו מסביב לבוס. המתקפה הרגה אותו מחוסר בחיים יצאתי מהצינוק ,השארתי על התקרה מסר לריין והמשכתי לצינוק הבא.

קרדיט לי

scrrapi בLOL תוסיפו

השיר שלי ושל אופיר
    Spoiler ספוילר

15. student of Gakuen Alice
    ''..אתה!'' צעקתי בכעס ''black knights בואו הנה'' מילמלתי, כולם הגיעו, היינו כולם לבושים בשחור וכל עשרים האבירים לבושים בבגדים שחורים עם מסכות שמסתירות את פרצופם פתחתי את תיק החפצים שלי ''זה הזמן להיות רציניים'' מילמלתי והנחתי את המסכה על פניי, זוהי הייתה מסכה כשל כל האבירים רק שבא הייתה משובצת אבן חן שחורה 'מעכשיו.. קורדובה או לא..זה כבר לא אישי אז די לדאוג לעצמך...' חשבתי בראשי, זהיתי את חצי הפרצוף ההוא וידעתי שזה קורדובה.
    לא ידעתי מי האיש שחצה את הצינוק, אך כלי הנשק שלו... יש מצב?
    'אני כל כך רוצה אותו באבירים השחורים' חשבתי במוחי.
    הסתובבתי אל האבירים שלי ושלפתי את חרבי, הסרתי את הכפפה השחורה שהייתה על ידי השמאלית, לכל האבירים הייתה כפפה שחורה על ידם השמאלית ולא על ידם הימנית, מתחת לכפפה הסתתר סוג של קעקוע, עשרים ואחת חרבות מוצבות במעגל עם הכיתוב
    Honor
    pride
    heart
    Protection of the weak
    That what make you a real knight

כולנו הצלבנו חרבות ''כבוד! גאווה לב! הגנה על החלשים! זה מה שעושה אותך אביר אמיתי!'' כולם צעקו ביחד ורצנו במהירות אל דלת הבוס הבא.
    'אף אחד לא יכול לראות אותכם... אף אחד לא יכול לזהות אתכם המסכות האלו הם אתם, אתם האבירים השחורים אל תחשפו את זהותכם וזהות חברכם..' זה היה אחד מחמש עשרת הדברות של האבירים.
    ''אוקיי! קדימה כולם! A1 A2 A3?'' ביקשתי מאבירים אלו להתייצב, השתמשנו בשמות קוד A1-A21 בשביל לא לנקוב בשמותינו ''כן המפקדת?'' הם שאלו ''לכו בבקשה לB8 הוא בקומה העשרים שמעתי שיש לו מידע מודיעיני, פיגשו אותנו שוב בעוד שלושה ימים ''כן המפקדת!'' הם צעדו ונעלמו B.. באותו לילה ארבעים שחקנים בלבד הצליחו להגיע, דיברתי עם כל אחד מהם. לעשרים ושמונה מהם היה את התכונות, כבוד, גאווה, לב הגנה על חלשים.. עשרים מהם, הטובים ביותר הפכו לאבירים, השמונה הנותרים הפכו לאנשי קשר שפוזרו בכל רחבי המשחק והם נקראו הB.
    ''אוקיי חברים! בואו לצינוק הבא!'' צעקתי, תמיד הלכנו יחד, אני מלפנים ומאחוריי שורה של עשרים אבירים (הפעם שבע עשרה כי שלושה הלכו לדבר על B8..) ואותן תגובות נשמעו בכל פעם ''אלה האבירים השחורים! המצילים שלנו!'' והם תמיד כרעו ברך לפנינו, לא שאהבתי את זה אבל הם לא הספיקו.
    ''צינוק 55 הנה אנחנו באים!'' צעקתי

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 4 מתוך 7 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •