Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 7 ראשוןראשון ... 4567 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 99
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    קורדובה החל ללכת שמתי לב לחיוך בזווית פיו רצתי אליו וכיוונתי את חרבי לצווארו.
    ''מה עשית לa22?'' שאלתי בעצבים.
    ''למה לי לומר לך?'' הוא שאלת בחיוך ''כי אין לך שום זכות לחטוף אנשים כאן!'' השבתי בזעם.
    נזכרתי לפתע בסיסמאות הקוד של האבירים השחורים ''האביר 4683'' צעקתי.
    כל האבירים התייצבו מיד, בזכות פריט שהרווחתי מבוס קומה 47 היה לי מכשיר איתור עקבות שהצביע באופן ברור לכיוון בוא הלך A22.
    העקבות הובילו אותנו למערה מוזרה, נכנסנו כולנו בבת אחת פנימה בריצה, A22 היה קשור ארצה על האדמה ולידו שניים מהגילדה של קורדובה.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: ציפורה
    "שמעת מה קרה?" שאל איתי "אנשים התחילו להטביע על עצמם את הסמל של הגילדה שלנו ולהגיד הם שייכים, זה עובד להם תכלס כי אנחנו לא עם סימן של גילדה".
    "שיהנו" אמרתי "בכל מקרה שונאים אותנו גם ככה, הצינוק פנוי הולכים לעשות אותו?". "ברור" ענה דוד "בוא נברח כבר מהאנשים פה, הגיעו יותר מידי לקומה".
    הלכנו לצינוק וניקינו אותו, בתור שלושה זה היה הרבה יותר קל ממקודם, בעיקר עם השלשה הזאת.
    אחרי הבוס הגיעו מאחורינו הגילדה של האבירים השחורים. "למה חטפתם את a22?" ריין שאלה.
    "אמרתי לך שאנשים עושים את זה" אמר איתי. "ועכשיו אנחנו אשמים בחרטא הזה, למה בכלל נתתם למישו מskyfall לצאת מהזירה?".
    "היו שמה כמעט 400 אנשים, מאיפה לי לדעת שכולם נתפסו בפנים?" שאלתי. "כי נראה שכל הקבוצה שלך פה, את סתם מתרצת לעבור צינוק בלי להילחם בו? בואו זזים, אין לי כח כבר לאנשים שרודפים אחרי".
    '3,2,1 הוא חוזר וחזק יותר' חשבתי "דרך אגב, תהנו עם הבוס!" אמרתי בחיוך ובעטתי בכל את איתי ודוד מחוץ לדלת ועברתי בה, היא נסגרה מאחורי והופיע בחדר הבוס, הפעם חזק יותר,( הוא תוכנן ל26 אנשים, אז הוא פי 9 יותר חזק מהקודם). "אל הצינוק הבא" אמרתי "שמעתי שהוא קומה שנראת כמו גיהנום"

קרדיט לי

scrrapi בLOL תוסיפו

השיר שלי ושל אופיר
    Spoiler ספוילר

3. student of Gakuen Alice
    יומיים עברו מאז שחילצנו את a22 מפי סרייברייקרס. ה״קורדובה!!!״ צעקתי מולנו בופיע בוס הקומה ״a1 אתה וכולם עד a10 תהיו צוות הדנה צאו צאט צאו כל השאר התקפה@ הבוס נראה כמו מן זאב משולב בחתול הור היה לבם ועמד על ארבע רגליים בפיו הוא אחז בסכין ונראה ששלט בא לא רע ״המפקדת״ צעק a9 שנראה כי הפך מטרה לבוס קפצתי מיד מלפניו וגוננתי עליו במגני לא טוב הלכו לי חצי חיים a22 אני צגיכה שתנסה לערוף את ראשו במסור״ צעקתי אליו
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    "אתה צוחק עלי? רציני?" שאל איתי, ישבנו למעלה בחדר של הבוס באשליה בזמן שהאבירים השחורים ניסו לקחת אותו, כל כמה זמן הוא התרפא לבד. "לא" אמרתי "הוא מתוכנן להרוג אותנו, זאת הסיבה שהוא חזר מהר".
    "אז אתה רוצה שאנחנו נעזור להם?" דוד שאל. "לא, חכה קצת" עניתי "אנחנו לא רוצים שיחשבו שאנחנו סתם לקחנו להם את הפרס".
    הזאב המשיך לתקוף בזמן שהמד חיים שלו עלה שוב ושוב.
    "אנחנו נכנסים שאני מבין מה הוא עושה" אמרתי "אם אנחנו לא לוקחים אותו במכה אחת הלך עלינו".
    "אני חושב שהבנתי" אמר דוד "החיים שלו חוזרים ל50% כל פעם שהוא מגיע ל1 ומקבל יכולת של אי פגיעות, עכשיו צריך פשוט להוריד אותו במתקפה אחת חזקה, וכדאי שנמהר כי ההגנה שלו עולה כל פעם שהוא משתמש בזהב".
    "זהו!" אמרתי "הוא הופך לזהב טהור, זאת הסיבה שמתכת לא משפיעה עליו, יש לי רעיון מה לעשות, תשאירו את זה לי, זה דורש הרבה אש, דרך אגב תתקדמו לצינוק הבא עכשיו דרך החור בדלת, שתתקדמו יותר, חוץ מזה לא יזיק לכם להילחם בלעדי".
    התמקמתי מעליו עם סקיפ הגדול בזמן שאיתי ודוד יצאו מהצינוק. "אתה מוכן?" שאלתי אותו, "תנשוף שאני קופץ למטה, אל תדאג אני אחייה".
    הזאב הפך שוב לזהב. "צא!" צעקתי ויצאתי מהאשליה עם סקיפ "היא הא!" צעקתי תוך כדי אני יורד עם החרמש, סקיפ התיך את הזאב וחתכתי אותו באמצע, עליתי כולי באש, וזה לא נראה נחמד במיוחד.

קרדיט לי

scrrapi בLOL תוסיפו

השיר שלי ושל אופיר
    Spoiler ספוילר

5. student of Gakuen Alice
    ''קורדובה!'' צעקתי בכעס, הזאב ילל ויילל אך מד החיים שלו פשוט התעקש שלא לרדת ל0 ''כולם! תתקפו עכשיו בהתקפה מאוחדת!'' צע'תי אל כולם ורצנו יחד כל אביר תקף בכלי הנשק הייחודי שלו A1 בחץ וקשת, A9 בחרמש, A22 במסור חשמלי ומד החיים של הזאב סוף סוף ירד ''בונוס מתקפה אחרונה A22'' נכתב מול A 22''כל הכבוד! שיבחתי אותו וכך גם כל שאר חברי הקבוצה שנראו מותשים, כל אחד מאיתנו קיבל פריט: שיקוי חד פעמי שניתן להשתמש בו על מישהו שמת, השיקוי יחזיר אותו לחיים מיד אך ניתן להשתמש בו רק עשר שניות מהמוות, A22 גם קיבל מסור חשמלי מיוחד מזהב, תחליף למסור הישן שלו.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    "תודה רבה!" אמרתי לכולם. "וואה~! תראו את זה!" אמרתי בהתלהבות והבטתי על המסור החשמלי הזהוב עם הפסים האדומים והשחורים. "הוא נראה חזק!" אמרתי והפעלתי אותו לכמה דקות בכדי להתנסות איתו.
    "תודה רבה!" פניתי לריינה-סאן, והיא אמרה לי "זה בסדר, אתה הרווחת את זה!" בחיוך. חייכתי אליה בחזרה.
    "א-אמ.. מי אתה?" אמרתי ופניתי לקורדובה בבישנות, והבטתי על הדרקון הגדול שלו בפליאה. לפתע, נכנסו גילדה שבגדיה היו שיריונות כחולים. האיש בעל השיריון הגדול ביותר עמד במרכז, שערו היה אפור ומבטו ערמומי. "הנחשים הכחולים.." מלמל אחד מחיילי האבירים השחורים.
    "הנחשים הכחולים?" אמרתי בתהייה והבטתי בהם.
    "אתם בוודאי האבירים השחורים," אמר האיש עם השיריון הגדול.
    "נעים להכיר אתכם, אנחנו הנחשים הכחולים," אמר ולחץ את ידה
    של ריינה.
    ----------------------------------------
    'אני מריח עוד אבק שריפה' אמרתי 'ובשר חרוך'.
    הדלת נפתחה וממנה יצאו הגילדה של סקיפאל, הפעם הרבה יותר.
    "או קיי, ככה" אמרתי "אני נשאר פה, אתם בורחים כדי לחיות". "אתה לא יכול לנצח אותם לבד, אנחנו נשארים כבוד--" ריין אמרה אבל קטעתי אותה "נראה לך שאת יכולה? או שהם? או שאני? אין סיכוי בכל מקרה, אני פה רק כדי לקנות זמן, לכו מפה". "אני לא" היא החלה לומר אבל בעטתי אותה אל הדלת, כל חברי הגילדה שלה והנחשים הכחולים בדקו אם היא בסדר והדלת נסגרה מאחוריהם.
    "אז עם מי אני מתחיל?" שאלתי שכל ה900 קפצו עלי.

קרדיט לי

scrrapi בLOL תוסיפו

השיר שלי ושל אופיר
    Spoiler ספוילר

7. student of Gakuen Alice
    ''אוף! הקורדובה הזה אנחנו חזקים בדיוק כמוהו נוכל לעזור'' אמרתי בעצבים וסגרי את ידיי לאגרופים.
    שישפתי את צד גופי שכאב מעט מהבעיטה, היא לא הייתה חזקה והורידה לי רק אחד חיים.
    ''קדימה אבירים בואו נלך!'' צעקתי וכולם הסתובבו ''אמ..אבלל המפקדת עם..אמ...הוא יישאר שם...הוא.אמ..ימות'' מלמל A22 במבוכה ''אל תדאג הוא יהיה בסדר הוא קרודובה'' השבתי בחיוך.
    התחלנו ללכת אל מחוץ לצינוק, קורדובה דחף אותי ואת כל השאר לצידו האחר של הצינוק כלומר היינו בקומה הבאה.
    ''המפקדת! יש כאן שחקן!'' צעק לפתע A4 ''מה? איך זה יכול להיות אנחנו הראשונים שהגענו לכאן'' אמרתי בתדהמה, על צד הדרך ישבה ילדה קטנה בעלת שיער ג'ינג'י ארוך היו לה עיניים כחולות והיא לבשה שמלה פשוטה 'איך לעזאזל ילדה כל כך קטנה הגיע הנה?' חשבתי בתדהמה, היא לא נראה בת יותר מחמש או שש.
    ''הכל בסדר חמודה?'' ניגשתי אליה והסרתי את המסכה גם A22 עשה כך אך לא הגבתי לו על זה ''אמא? אבא?'' שאלה הילד הקטנה בעודה עדיין בוכה

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    מול ריין הופיע מסך גדול "המבוקשים מתו! ולכן הפרס ליציאה הולך ל12 אנשים מאושרים מסקייפול!" הופיעו על המסך עוד 12 תמונות של אנשים שיצאו באושר מהמשחק. "זה הכל, תמשיכו להנות".
    זמן קצר לאחר מכן הגיעו הגילדה של סקייפול אליהם. "לא חשבתם שאני אתן לכישרון כזה לברוח?" המנהיג אמר "הקודם מת כי הוא הרג לנו 100 ולא יכולנו להחזיק אותו אבל אין ברירה, יש לך בחירה מנהיגה, או שאת מצטרפת אלינו בתור סגנית, או שכל הגילדה שלך מתה, אל תתנגדי כי אין לך סיכוי". היא הסתכלה בעצב על החברים שלה ובחרה את הבחירה היחידה שלא התאבדות. "אני מסכימה בעצב" ריין אמרה והלכה עם סקייפול
    -------------------------------------------------------
    מצאתי את עצמי בחדר לבן, מולי עומד הפוך ג'ון, הרגשתי בחילה, אני ההפוך פה. "כאן זה גן עדן או גהינום?" שאלתי בציניות. "פה זה רשת שיצרתי לתפוס אחד ממכם, אתה הגעת וזכית בפרס, אני הולך ואתה חוזר למשחק. אבל לפני זה" הוא אמר והתהפך כמוני, "צריך לדאוג שלא יזהו אותך, תרים את הצמיד." התהפכתי למטה והרמתי אותו, היה רשום עליו admin case. הוא נשבר והתפרק ל3 חרבות שחדות משני צדדי הלהב, והיה בקצה של כל קת מעגל עם מקום לאצבע. "זה הנשק החדש שלך" ג'ון אמר, ונתן לי מסיכה "זה אמור להחזיק קצת, תתתפרע, החלפתי לך את הסקילים לחרמש והחנית בbladesurge, זה אומר לעזור לך יופי עם הנשק הזה".
    הכנסתי את החרבות לנדן, אחת במותן שמאל, אחת על הכתף לאורך הגב, ואחת לרוחבו של הגב דרך המותן הימנית.
    "תפיל אותם אלוף" הוא אמר והרקע הפך מלבן לשחור, עם אלגוריתם (0,1) שרצים לאורך הקירות. קמתי ביער עם החפצים החדשים, בנוסף השם שלי בצג שונה, 'archangel' כמה אירוני.
    -----------------------------------------------
    "פה זה המשרד שלך" הסביר הפקיד הוא היה בקומה העליונה של בניין שחור באמצע יער ששמרו עליו אנשים בכל קומה. ריין התיישבה במשרד החדש שלה והתבוננה בצד של המסך שצילם את הכניסה למקום. נכנס לשמה אדם בברדס, הוא זרק חרב על השומרים ועוד אחד על השומר בהמשך המעבר ותפס אותם בריצה, הוא הכניס תוך כדי סיבוב את אחת החרבות לנדן והמשיך לכיוון המעלית, הוא פתח אותה עם החרב ודחף את המעלית למעלה עם היד.פתאום נשמע קול של מתכת מתנגשת במתכת, והדלת המאובטחת בקומה של ריין למעלית החלה לאבד את העמידות, ומהר.

קרדיט לי

scrrapi בLOL תוסיפו

השיר שלי ושל אופיר
    Spoiler ספוילר

9. student of Gakuen Alice
    ''אני חייבת לברוח מפה אבל עם אני יעשה זאת..'' התחלתי לומר לעצמי ''ביפפפ'' נשמע קול ציפצצוף והודעה הופיע מולי
    ''המפקדת
    אנחנו האבירים השחורים אל תדאגי לנו אנחנו בסדר ומחכים לחזרתך, בינתיים אנחנו מנסים לצבור כח ולהשיג כסף במשימות קטנות שלא יבליטו אותנו
    נתראה בקרוב
    979904''
    נשמתי לרווחה המספר היה הקוד שבחרנו למקרה שניפרד-שלא נוטעה על ידי האוייב.
    לפתע אבן נזרקה על חלוני, הסתובבתי בבהלה והבטתי למטה

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    הדלת נהרסה והאיש בברדס יצא החוצה ותקף את ריין, היא עצרה אותו עם המגן אבל המכה העיפה אותה דרך החלון 10 קומות מעל הרצפה, היא ראתה מתחתיה את האבירים השחורים, שנראים מופתעים שהיא קפצה ככה מהחלון (או שכך הם חשבו). האיש בברדס תפס אותה ותלה אותה על החלון "תחכי לי שנייה לפני שאני לוקח אותך מפה יש לי משו לעשות" הוא אמר והסתובב
    --------------------------------
    "בכל מקרה" אמרתי לפקיד המבוהל, הכניסה שלי לבניין הייתה מרשימה מאוד וזה היה מספיק כדי להביל אותו "תגיד לבוס שלך" הוספתי והורדתי את המסיכה "שבאתי לרדוף אותו מהגיהנום, ושאני לא חוזר לשם בלעדיי". הוא היה המום וברח. שמתי שוב את המסיכה וחזרתי לריין.
    "חזרתי" אמרתי לריין ותפסתי את היד שלה, הרמתי אותה מהחלון והיא העיפה אותי למטה, תפסתי ביד שלה ונתלתי מעל החלון. "אז את תרימי אותי או שתפילי אותי למטה". היא נראתה נחושה והחליטה להפיל אותי. "אין בחירה אז" אמרתי והפלתי אותה יחד איתי.
    תפסתי אותה בעטתי בקיר הרחק מהאבירים השחורים, שניסו לרדוף אחרינו אבל הייתי יותר מהיר מהם. עצרתי ליד אגם בצד השני בכלל של הבניין, והם המשיכו באותו כיוון אז היה בסדר.
    "איך זה לעבוד בשביל Skyfall?" שאלתי אותה

קרדיט לי

scrrapi בLOL תוסיפו

השיר שלי ושל אופיר
    Spoiler ספוילר

11. student of Gakuen Alice
    ''די נחמד אני משערת'' השבתי בחיוך.
    ''היי... תגידי ריין אני צריך לשאול אותך משהו'' אמר לי לפתע קורדובה.
    ''מה?'' שאלתי בסקרנות, קורדובה הסמיק בפעם הראשונה מאז פגשתי אותו.
    ''אמ..את מבינה תהיתי עם את רוצה אולי..אמ.. את מבינה זה רק מבחינה אסטרטגית אמ..'' הוא מלמל ללא הפסקה.
    ''נו...?'' שאלתי מתאפקת שלא לצחוק למראה קורדובה המבולבל ''אמ..תהיתי עם את רוצה אמ...'' ''נו כבר חח'' צחקתי.
    הוא נשם נשימה עמוקה וכרע ברך, הוא חיטט בחפצים שלו ושלף קופסא קטנה סגולה

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    "מה אתה עושה למנהיגה שלנו" שמעתי מאחורה, 'זה היה זריז' חשבתי וקמתי, החזרתי את הקופסא לחפצים. "זה לא משנה, אתם לא יכולים לעשות כלום בנידון" אמרתי, אלה היו גילדה סקייפול שוב. "נדבר במקום אחר" אמרתי לריין תפסתי אותה ביד והתחלתי לרוץ, שמה פגשתי את האבירים השחורים. "לאן אתה חושב שאתה לוקח אותה" אחד מהם אמר 'זה היה הרבה יותר זריז ממה שחשבתי, לא לדבר על העיקוף'. "לשם" אמרתי והצבעתי על הכיוון הצדדי והתחלתי לרוץ, גם שמה פגשנו מסקייפול, ובכיוון האחרון מהאבירים השחורים. "אני מניח שלא הייתם נותנים לנו לעבור" אמרתי להם. "היית מת" כנראה הסגן של ריין מהאבירים השחורים השיב. "תיזהר במה שאתה אומר, כבר הרגו אותי פעם אחת" השבתי לו, זה נתן לי שנייה של פתיחה בין החלשים יותר מהגילדה של סקייפול, שמתי על ריין על הכתף תוך כדי קולות מחאה ועברתי דרך הפרצה והמשכתי לרוץ. "תתחבאי יש לי רעיון" אמרתי לריין ושמתי אותה מאחורי סלע שחזרתי חזרה לאבירים השחורים וסקייפול. הרצתי אותם בעיקוף, לבד זה היה הרבה יותר מהיר. הצלחתי לנער אותם וחזרתי לריין. שמה חיכה הפקיד מסקייפול שהוא מחזיק אותה עם סכין על הצוואר. "אני הורג פה את שניכם" הוא אמר לי וכיוון אלי חרב. "מילים אחרונות?". "אם 900 לא הצליחו להרוג אותי גם אתה לא" העפתי לו את הסכין והחרב מהיד. "אני מעדיף לא להיות אדום ותמסור לבוס שלך שאני בא אליו" אמרתי ובעטתי בו עם העצם בראש, הוא עף כמה מטרים טובים והתעלף. "בכל מקרה" אמרתי לריין, הוצאתי את הקופסא וכרעתי שוב על הברך.

קרדיט לי

scrrapi בLOL תוסיפו

השיר שלי ושל אופיר
    Spoiler ספוילר

13. student of Gakuen Alice
    קורדובה פתח את הקופסא ומיד הסמיק, בתוך הקופסא שכנה טבעת כסופה עם יהלום מעוצב בצורת לב.
    ''ה...ה..תינשאי לי?'' הוא אמר בגמגום, כאילו הרגע חשף צד שמעולם לא ראיתי בו.
    מעדתי אורה ממידת ההפתעה שלפתע מסך הופיע עליי ''כן\לא'' היה כתוב בו במסגרת לב.
    ''אמ..קורדובה אני לא יודעת מה לומר'' אמרתי בהסמקה ונעמדתי שוב.
    הבטתי בקורדובה ואמרתי ''אני....

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    תכלס התקדמנו ב2 תגובות במשו שיכולו לעשות בשורה אחת Wp
    -----------------
    "כן או לא" שאלתי שוב. "כן" היא אמרה ולחצה על כן. נישקתי אותה. "בכל מקרה בואי נלך" אמרתי "אני לא רוצה עוד 50 אנשים קופצים עלי" אמרתי והשתגרנו לעיר הקרובה. "לפני שעושים משו אחר יש לנו בעיה רצינית" אמרתי שחזרנו לעיר. "את בסקייפול לפי מה שהבנתי נגד רצונך, יש למישו שמה דרך לעקוב אחרייך?".
    "לא היא ענתה. "יופי" אמרתי בשמחה, "לבינתיים בואי נשיג פה מקום לישון, די מתתי לפני כמה זמן אז אין לי בית.
    "נכון" היא אמרה "איך זה שאתה לא מת?".
    "ג'ון הציל אותי" אמרתי "הוא לא רע כמו שאת חושבת שהוא. פשוט עבדו עליו אז הוא ניסה להציל את עצמו ובסוף לא הצליח, אבל לא חשוב, בואי נמצא מקום להישאר בו".

קרדיט לי

scrrapi בLOL תוסיפו

השיר שלי ושל אופיר
    Spoiler ספוילר

15. student of Gakuen Alice
    ''אני לא יכולה'' אמרתי בצער.
    ''הגילדה?'' הוא שאל והנהנתי, ''בסדר'' הוא אמר ונאנח, ואז נעלם אל בין הצללים, הטבעת עדיין בהקה באור קלוש על האצבע שלי.
    לבשתי את הכפפות שלי ורצתי חזרה לאבירים השחורים ''עשיתם את זה?'' שאלתי ''כן'' הם ענו ''עוד כמה זמן?'' שאלתי שוב ''5 ד'' ענה לי A3 ''בסדר רוצו!'' צעקתי וכולנו רצנו הרחק מן גילדת סקייפול, התרחקנו בדיוק מספיק כדי לא להיפגע מהפיצוץ אבל כדי לראות אותו במלא עוצמתו, בניין הגילדה התפוצץ לרסיסים ''יפה מאוד חברים בואו!'' צעקתי

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 6 מתוך 7 ראשוןראשון ... 4567 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •