צריך להמליך את יאיר לפיד על הפורום הזה, רק הוא יוכל להציל אותנו ):
אלה שאמרו להעלות את פלופי למשוב.
- פעם הבאה אזהרה. אתם לא תהפכו את האשכול הזה לספאם.
saber - הרחקה ליומיים
flupy - הרחקה ליום.
עוד מישהו רוצה להפוך את הנושא לספאם?
רותם,
האמת שהפורום שלך מזמן אבוד ורק עכשיו אם שמת לב לזה ופתחת את הנושא הזה..רק שתדע שאין דרך כלשהי להציל את הפורום שלך...הפורום שלך מת בדרך הכי אמיתית שיש...אין אף אחד שיעזור לך להוציא את הפורום מהמצב המת הזה כי הקהילה היא קהילה של ספאמרים וילדים קטנים שלא יודעים כלום מהחיים שלהם... זאת אומרת שאין לך קהילה של תורמים,של אנשים שבאמת יכולים לעזור לך בפורום כי היא הלכה בגלל הספאמרים שיש פה...בגלל המריבות ביניכם,אין לך מה לעשות יותר עם הפורום הזה.
הפורום מת לגמריי!!!!!!!
שוב. אנשים פה לא נותנים הצעות ייעול אלא אומרים שטויות ועובדות בלי ביסוס.
אם אין לך הצעות ייעול - לא עוזר שתגיב פה.
ולפי הסטטיסטיקות, כמות הנושאים וההודעות שנכתבים פה ביום לא שונות מכמות הנושאים שנכתבו לפני חודשיים.
כמות המשתמשים שנרשמים לא השתנתה ומס' הכניסות הממוצעות לא השתנתה.
אל תגיד שהפורום בירידה רק בגלל שסוג המשתמשים פה השתנה. - מה שגם לא נכון כל כך.
עד הערב אני אשלח לך את מה שצריך לעשות. והפעם תיפטר מכל הגאווה שלך ותבין שהפורום מתפרק מתחת לעיניים שלך,אם תוותר על הגאווה ובאמת תתייחס למה שאומר לך בה"פ ותעשה זאת אתה תראה שיפור.
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
למנות עוד פקחים, שיהיו מינימום 3 ועם הרבה פעילות בפורום.
הכוונה שלי בפעילות זה שלפחות יתחברו לפורום כי לצערי אתה ואדם מתחברים בקושי ועומר מתחבר פעם ב-1,000 שנים.
או שאתה מעלה את אחד המנהלים הרגילים לפקח[אולי אותי ואת שחר] או שאתה תראה את הפורום קורס לך מול העיניים כי אני רואה עכשיו הקפצות ודאבל פוסטים[ואפילו טריפלים] ואף אחד לא עושה כלום.
NYO HO HO BITCH
למה מתעלמים ממני תוריד את החוקים שמצריכים אישור Stm עדיין פעיל אבל בחת"ם אין מנהל כלומר שאין מי שיאשר משחקים כלומר שהוא יבש סתם.. פשוט תשים חוק הפוך כל משחק ברמה ממש נמוכה ינעל או שתשיחם מנהל.. כרגע הוא יבש פעם הוא היה המניע של חלק מהמשתמשים להיות בפורום עכשיו אין את המניע הזה
כמו כן בפעם המיליון ואחד דיונים בפורומי הפוקימון למה הם צריכים אישור?
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)