Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 5 ראשוןראשון 12345 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 61
  1. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Lol הרס את הפורום
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

2. אני ניניני אני סמל מיני
    צוות תעמולה ופרסום יהיה נהדר,
    יש אפליקציה שנקראת tapatalk שמייעלת גלישה דרך סלולרי,אם אפשר להכניס את הפורום לשם זה יהיה מעולה
    עיצוב מושך, הלבן הזה קצת ריק מידיי

קרדיט ענק לרועי!

3. אני בכלל לא אלון
    תחזיר את העיצוב הקודם העיצוב הזה באמת לבן מידי

4. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    ציטוט פורסם במקור על ידי Bamba Style צפה בהודעה
    Lol הרס את הפורום
    הללויה!!!!

סוף סוף עוד אחד רואה את זה

רותם

הפורום שלך כבר חצי שנה מת!
    גם אם יש אותם כניסות וגם אם יש אותם הודעות ואותם משתמשים חדשים
    כי הרי למה יש לך כל כך הרבה משתמשים חדשים כי כל ההורדות מוסתרות אז הם נרשמים מורידים ואז אתה לא רואה אותם שוב
    אותם כניסות אולי בגלל שנכנסים מיליון פעם כדי לרענן ומכווים למשהו חדש שיש להספים בו
    אותם הודעות אם תוריד מהמונה הודעות של האתר את ההודעות מהנוד אתה תגלה שיש בקושי 50 הודעות ביום אולי 100
    כולם פה מספימים ולאף אחד לא אכפת
    אני פרשתי מהגיהנום פה אחרי שהבנתיי כמה דברים:

1) לא משנה כמה אני ינסה להשקיע או כמה אני ינסה לעזור לפורום אפילו בלי לקבל כלום בתמורה
    תמיד אבל תמיד יהיה את ה5 משתמשים שמספימים או יורדים על הנושא או עלי וזה פשות אוצי לי את החשק להמשיך
    ובגלל זה הפסקתי בעמצע את "איך הקול ישתנה" למרות שהיו לי עוד 10 רעיונות כתובים לפירסום
    ובגלל זה הפסקתי להשקיע בפורום מוזיקה למרות שהיה לי לפחות 5 רעיונות מוכנים ומחקים רק לאישור
    אבל המשתמשים פה והזלזול שקיבלתי בזה שניסיתי לעזור להם! לא לעזור לי כדי ליחספו לעוד דברים חוץ מנו"ד וכדי שיהנו אז הכלתי פשות להפסיק את זה

2) אחרי הניסיון בפורום מוזיקה הורדתי פרופיל והרבה וגם גיליתי שאם אתה לא בנו"ד או לא בלול כמעת אין לך מה לעשות פה כל נושא שני זה רק לול ומי שלא התחבר למשחק אז אין לו איפה להגיב ומה לעשות
    הפורום הזה נהפך לפורום לול ונודי"ם

3) היחס המזלזל פה של משתמשים כלפי פשות הדהים אותי בחיים לא זילזלו בדברים שעשיתי פה והם עם כל הספאמרות שלהם וההצקות גרמו לי להפסיק לחשוב אפילו על להיכנס לנו"ד

ועכשיו למה שאתה צריך לעשות כדי אולי להציל את הגיהנום פה:

1) חוקים נוקשים צוות של מפקחים שמחוברים לפורום לפחות 5 שעות ביום ש2 שעות מתוכם זה בלילה לבדוק אם באמת לא פיספסו שום עבירה על החוק

2) להטיס מפה את כל הספאמרים ואת כל אלה שמזלזלים באנשים שרק מנסים לעזור ולתת לפורום מבלי לקבל כלום בחזרה

3) לעשות פעילויות והרבה כדי שלא כל היום יהיה רק בנו"ד

4) להביא אנשים בוגרים שיכולים להחיות פורומים אחרים ואז שיהיה מגוון יותר רחב של נושאים ולא רק לול ונודי"ם

5) למנות עוד מנהלים וגם למנות 2 מנהלים שונים לפורום דיבורים אחד שהוא אחראי רק לנו"ד וזה אומר שיש לו המון המון עבודה כי עוברים על חוקים שם על ימין ועל שמאל ומנהל שני שאחראי על שאר הפורום והם יכולךים להחליף תפקידים מידי פעם

6) מנהל לחת"ם דחוף!!!!!!!!!!!! פעם זה היה אחד הפורומים הכי נערץ היום בקושי תגובה בשבוע יש שם

7) אתה בצבא אז תוריד את הגאווה שלך ותיתן לעוד מישהו להיות בדרגה שלך ושהוא יותא פנוי ממך כדי שדברים באמת יקרו פה

8) אם אני אזכר בעוד אני ארשום לך ה"פ

בהצלחה רותם אם באמת תעשה את מה שאמרתי פה אני יותר מאשמח לחזור לפורום ולהשקיע בוא שוב

כמו תמיד. עמיטריד.

5. The eternal hunters
    שם: אילן
    ^ מסכים רק על 6) הצעתי את זה גם ומתעלמים אין פה מנהל חת"ם!
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    צודקים בהחלט גם עמית וגם אילן-חייב מנהל לחת"ם ד-ח-ו-ף-!
    NYO HO HO BITCH

7. מנהל ראשי
    הקהילה של הפורום באמת "חלשה", אין הרבה פעילות, הפורום ממוקד במספר נושאים בודדים, אני חושב שכדי לפתוח פורומים נוספים, קטגוריות חדשות על-מנת להביא קהל יעד נוסף לפורום.

8. מייסד האתר והפורום
    לפורומים שאתה מדבר עליהם אילן יש מנהל והוא יודע מה טוב לפורום שלו יותר ממני ככל הנראה - לכן אני לא מתכוון לגעת לו בחוקים, תפנה אליו.

בקשר לפקחים, כבר עניתי על זה, אני מחפש אחר האנשים המתאימים ואני לא רוצה להעלות רק מתוך לחץ, מתוך ניסיון שזה לא משתלם בסופו של דבר.

ו The Spider, באמת שאין לי שום גאווה ואני לא חושב שאמורה להיות לי אחת בקשר לפורום, הפורום פשוט לא מתפרק וזה עובדה... עובדה שבלי להתאמץ הנושא הגיע ל-3 עמודים כי יש אנשים פעילים בפורום שנכנסים כל הזמן גם אם לדעתם הוא עומד להתפרק, הם ממשיכים להכנס.... סתם דוגמא...

איתי, ההצעה שלך לפתוח פורומים חדשים על מנת להביא אנשים חדשים נראית קצת מוזרה, כשפותחים פורומים חדשים שאין לאף אחד עניין בהם אנשים מתלוננים וקוראים לי עצלן שאני לא סוגר את אותם פורומים אחרי יומיים. אם לא משקיעים בפורומים האלה שהם בנושאים שדי מוסכמים על כולם, אין שום סיבה שאפתח פורום לנושא ספציפי קטן יותר ללא קהל יעד שכבר נמצא פה.

עמית
    1. יש חוקים נוקשים - החיסרון הוא הפיקוח ועל זה עניתי למעלה.
    2. אני לא מתכוון להטיס אף אחד, כשמישהו יעבור על החוקים הוא יענש בהתאם.
    3. חוסר בכח אדם בהנהלה, אני אישית לא יכול לעשות אתגרים ואני לא יכול להכריח אף אחד לעשות.
    4. הגיוני לחלוטין, אבל איך אני מביא ת'אנשים האלה?
    5. סבבה, אני אעשה משהו בנידון בקרוב.
    6. כנ"ל לגבי 5.
    7. מה קשור גאווה? הדרגה לא באה להראות גאווה היא באה להראות שאני הבעלים, שאני משלם על ההוצאות לפורום ואני דואג לתחזוק של האתר. מה לעזאזל קשור גאווה? זה כבר באמת לא לעניין מה שאתה אומר פה.
    8. :|

האנשים שאמרו לשנות עיצוב : לשנות עיצוב (חובה שזה יכלול תיכנות חדש) עולה מינימום 1000 שקל והמון זמן יחד עם המתכנת והמעצב. ומצטער - אבל אין לי כסף וזמן מיותר לבזבז כרגע.

אפליקציה לנייד - אני מאוד רוצה, אני אצטרך לעבוד על זה וללמוד על זה קצת יותר לעומק בעזרת ה'... סוף שבוע הבא יהיה לי טיפה יותר זמן אני אנסה לראות איך אני יכול לקדם את זה.

9. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    אני אומר שבגלל שאתה לא פה ואדם לרוב לא פה אז תיתן למישהו בוגר ואחראי שאתה סומך אליו בעיינים עצומות ושפעיל שיחליף אותך שאתה לא נמצא שזה רוב היום

כמו תמיד. עמיטריד.

10. מייסד האתר והפורום
    נפתח נושא בחירות.
    אם אתם רוצים באמת לעשות שינוי בפורום אתם מוזמנים להגיש מועמדות.

11. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Bamba Style צפה בהודעה
    Lol הרס את הפורום
    מקווה שאתה צוחק, לול רק שיפר והביא עוד אנשים, הפך את הכלום לכלום ומשהו.
    ציטוט פורסם במקור על ידי Amitlv צפה בהודעה
    הללויה!!!!

סוף סוף עוד אחד רואה את זה

רותם

הפורום שלך כבר חצי שנה מת!
    גם אם יש אותם כניסות וגם אם יש אותם הודעות ואותם משתמשים חדשים
    כי הרי למה יש לך כל כך הרבה משתמשים חדשים כי כל ההורדות מוסתרות אז הם נרשמים מורידים ואז אתה לא רואה אותם שוב
    אותם כניסות אולי בגלל שנכנסים מיליון פעם כדי לרענן ומכווים למשהו חדש שיש להספים בו
    אותם הודעות אם תוריד מהמונה הודעות של האתר את ההודעות מהנוד אתה תגלה שיש בקושי 50 הודעות ביום אולי 100
    כולם פה מספימים ולאף אחד לא אכפת
    אני פרשתי מהגיהנום פה אחרי שהבנתיי כמה דברים:

1) לא משנה כמה אני ינסה להשקיע או כמה אני ינסה לעזור לפורום אפילו בלי לקבל כלום בתמורה
    תמיד אבל תמיד יהיה את ה5 משתמשים שמספימים או יורדים על הנושא או עלי וזה פשות אוצי לי את החשק להמשיך
    ובגלל זה הפסקתי בעמצע את "איך הקול ישתנה" למרות שהיו לי עוד 10 רעיונות כתובים לפירסום
    ובגלל זה הפסקתי להשקיע בפורום מוזיקה למרות שהיה לי לפחות 5 רעיונות מוכנים ומחקים רק לאישור
    אבל המשתמשים פה והזלזול שקיבלתי בזה שניסיתי לעזור להם! לא לעזור לי כדי ליחספו לעוד דברים חוץ מנו"ד וכדי שיהנו אז הכלתי פשות להפסיק את זה

2) אחרי הניסיון בפורום מוזיקה הורדתי פרופיל והרבה וגם גיליתי שאם אתה לא בנו"ד או לא בלול כמעת אין לך מה לעשות פה כל נושא שני זה רק לול ומי שלא התחבר למשחק אז אין לו איפה להגיב ומה לעשות
    הפורום הזה נהפך לפורום לול ונודי"ם

3) היחס המזלזל פה של משתמשים כלפי פשות הדהים אותי בחיים לא זילזלו בדברים שעשיתי פה והם עם כל הספאמרות שלהם וההצקות גרמו לי להפסיק לחשוב אפילו על להיכנס לנו"ד

ועכשיו למה שאתה צריך לעשות כדי אולי להציל את הגיהנום פה:

1) חוקים נוקשים צוות של מפקחים שמחוברים לפורום לפחות 5 שעות ביום ש2 שעות מתוכם זה בלילה לבדוק אם באמת לא פיספסו שום עבירה על החוק

2) להטיס מפה את כל הספאמרים ואת כל אלה שמזלזלים באנשים שרק מנסים לעזור ולתת לפורום מבלי לקבל כלום בחזרה

3) לעשות פעילויות והרבה כדי שלא כל היום יהיה רק בנו"ד

4) להביא אנשים בוגרים שיכולים להחיות פורומים אחרים ואז שיהיה מגוון יותר רחב של נושאים ולא רק לול ונודי"ם

5) למנות עוד מנהלים וגם למנות 2 מנהלים שונים לפורום דיבורים אחד שהוא אחראי רק לנו"ד וזה אומר שיש לו המון המון עבודה כי עוברים על חוקים שם על ימין ועל שמאל ומנהל שני שאחראי על שאר הפורום והם יכולךים להחליף תפקידים מידי פעם

6) מנהל לחת"ם דחוף!!!!!!!!!!!! פעם זה היה אחד הפורומים הכי נערץ היום בקושי תגובה בשבוע יש שם

7) אתה בצבא אז תוריד את הגאווה שלך ותיתן לעוד מישהו להיות בדרגה שלך ושהוא יותא פנוי ממך כדי שדברים באמת יקרו פה

8) אם אני אזכר בעוד אני ארשום לך ה"פ

בהצלחה רותם אם באמת תעשה את מה שאמרתי פה אני יותר מאשמח לחזור לפורום ולהשקיע בוא שוב
    רק בגלל המשפט הראשון אני לא אטרח לענות על זה ברצינות.... אתה יודע, קסם לא קיים במציאות, זה אפשרי לעשות כל מה שאמרת, אבל זה לא אמור להיות כלכך קל.

Spoiler ספוילר

12. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    למה אני לא מקבל יחס?
    מה, אני לא חלק מהפורום? ))):
    חמוף

13. מייסד האתר והפורום
    ציטוט פורסם במקור על ידי Tasha Godspell צפה בהודעה
    למה אני לא מקבל יחס?
    מה, אני לא חלק מהפורום? ))):
    כי אני באמת לא יודע מה לענות לך.
    חוקים חדשים לספאם? תן דוגמא...

14. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אני תמיד נמצא ומפקח על הפורום. דברים שאכן יסייעו לי יותר הם למעשה:

1. מנהל בדיבורים.
    2. אפליקציה לפלאפון... חלום חיי! הפלאפון שלי פשוט לא תומך נכוןןןן באתררר.

חוצמזה אני חייב לפנות קצת זמן לפורום. זה באמת לא בסדר מצידי, אשתדל להשיב פעילות.

15. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    כי אני באמת לא יודע מה לענות לך.
    חוקים חדשים לספאם? תן דוגמא...
    אני די בטוח שכבר דיברתי על זה בפעם האחרונה שרצית לייעל את הפורום
    רק לדוגמה, יש הודעות כמו "היי" ו"ביי" שמציפות את הפורום, אז כן, צריך לשנות משהו
    חמוף

עמוד 3 מתוך 5 ראשוןראשון 12345 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •