Lol הרס את הפורום
הללויה!!!!
סוף סוף עוד אחד רואה את זה
רותם
הפורום שלך כבר חצי שנה מת!
גם אם יש אותם כניסות וגם אם יש אותם הודעות ואותם משתמשים חדשים
כי הרי למה יש לך כל כך הרבה משתמשים חדשים כי כל ההורדות מוסתרות אז הם נרשמים מורידים ואז אתה לא רואה אותם שוב
אותם כניסות אולי בגלל שנכנסים מיליון פעם כדי לרענן ומכווים למשהו חדש שיש להספים בו
אותם הודעות אם תוריד מהמונה הודעות של האתר את ההודעות מהנוד אתה תגלה שיש בקושי 50 הודעות ביום אולי 100
כולם פה מספימים ולאף אחד לא אכפת
אני פרשתי מהגיהנום פה אחרי שהבנתיי כמה דברים:
1) לא משנה כמה אני ינסה להשקיע או כמה אני ינסה לעזור לפורום אפילו בלי לקבל כלום בתמורה
תמיד אבל תמיד יהיה את ה5 משתמשים שמספימים או יורדים על הנושא או עלי וזה פשות אוצי לי את החשק להמשיך
ובגלל זה הפסקתי בעמצע את "איך הקול ישתנה" למרות שהיו לי עוד 10 רעיונות כתובים לפירסום
ובגלל זה הפסקתי להשקיע בפורום מוזיקה למרות שהיה לי לפחות 5 רעיונות מוכנים ומחקים רק לאישור
אבל המשתמשים פה והזלזול שקיבלתי בזה שניסיתי לעזור להם! לא לעזור לי כדי ליחספו לעוד דברים חוץ מנו"ד וכדי שיהנו אז הכלתי פשות להפסיק את זה
2) אחרי הניסיון בפורום מוזיקה הורדתי פרופיל והרבה וגם גיליתי שאם אתה לא בנו"ד או לא בלול כמעת אין לך מה לעשות פה כל נושא שני זה רק לול ומי שלא התחבר למשחק אז אין לו איפה להגיב ומה לעשות
הפורום הזה נהפך לפורום לול ונודי"ם
3) היחס המזלזל פה של משתמשים כלפי פשות הדהים אותי בחיים לא זילזלו בדברים שעשיתי פה והם עם כל הספאמרות שלהם וההצקות גרמו לי להפסיק לחשוב אפילו על להיכנס לנו"ד
ועכשיו למה שאתה צריך לעשות כדי אולי להציל את הגיהנום פה:
1) חוקים נוקשים צוות של מפקחים שמחוברים לפורום לפחות 5 שעות ביום ש2 שעות מתוכם זה בלילה לבדוק אם באמת לא פיספסו שום עבירה על החוק
2) להטיס מפה את כל הספאמרים ואת כל אלה שמזלזלים באנשים שרק מנסים לעזור ולתת לפורום מבלי לקבל כלום בחזרה
3) לעשות פעילויות והרבה כדי שלא כל היום יהיה רק בנו"ד
4) להביא אנשים בוגרים שיכולים להחיות פורומים אחרים ואז שיהיה מגוון יותר רחב של נושאים ולא רק לול ונודי"ם
5) למנות עוד מנהלים וגם למנות 2 מנהלים שונים לפורום דיבורים אחד שהוא אחראי רק לנו"ד וזה אומר שיש לו המון המון עבודה כי עוברים על חוקים שם על ימין ועל שמאל ומנהל שני שאחראי על שאר הפורום והם יכולךים להחליף תפקידים מידי פעם
6) מנהל לחת"ם דחוף!!!!!!!!!!!! פעם זה היה אחד הפורומים הכי נערץ היום בקושי תגובה בשבוע יש שם
7) אתה בצבא אז תוריד את הגאווה שלך ותיתן לעוד מישהו להיות בדרגה שלך ושהוא יותא פנוי ממך כדי שדברים באמת יקרו פה
8) אם אני אזכר בעוד אני ארשום לך ה"פ
בהצלחה רותם אם באמת תעשה את מה שאמרתי פה אני יותר מאשמח לחזור לפורום ולהשקיע בוא שוב
כמו תמיד. עמיטריד.
^ מסכים רק על 6) הצעתי את זה גם ומתעלמים אין פה מנהל חת"ם!
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
לפורומים שאתה מדבר עליהם אילן יש מנהל והוא יודע מה טוב לפורום שלו יותר ממני ככל הנראה - לכן אני לא מתכוון לגעת לו בחוקים, תפנה אליו.
בקשר לפקחים, כבר עניתי על זה, אני מחפש אחר האנשים המתאימים ואני לא רוצה להעלות רק מתוך לחץ, מתוך ניסיון שזה לא משתלם בסופו של דבר.
ו The Spider, באמת שאין לי שום גאווה ואני לא חושב שאמורה להיות לי אחת בקשר לפורום, הפורום פשוט לא מתפרק וזה עובדה... עובדה שבלי להתאמץ הנושא הגיע ל-3 עמודים כי יש אנשים פעילים בפורום שנכנסים כל הזמן גם אם לדעתם הוא עומד להתפרק, הם ממשיכים להכנס.... סתם דוגמא...
איתי, ההצעה שלך לפתוח פורומים חדשים על מנת להביא אנשים חדשים נראית קצת מוזרה, כשפותחים פורומים חדשים שאין לאף אחד עניין בהם אנשים מתלוננים וקוראים לי עצלן שאני לא סוגר את אותם פורומים אחרי יומיים. אם לא משקיעים בפורומים האלה שהם בנושאים שדי מוסכמים על כולם, אין שום סיבה שאפתח פורום לנושא ספציפי קטן יותר ללא קהל יעד שכבר נמצא פה.
עמית
1. יש חוקים נוקשים - החיסרון הוא הפיקוח ועל זה עניתי למעלה.
2. אני לא מתכוון להטיס אף אחד, כשמישהו יעבור על החוקים הוא יענש בהתאם.
3. חוסר בכח אדם בהנהלה, אני אישית לא יכול לעשות אתגרים ואני לא יכול להכריח אף אחד לעשות.
4. הגיוני לחלוטין, אבל איך אני מביא ת'אנשים האלה?
5. סבבה, אני אעשה משהו בנידון בקרוב.
6. כנ"ל לגבי 5.
7. מה קשור גאווה? הדרגה לא באה להראות גאווה היא באה להראות שאני הבעלים, שאני משלם על ההוצאות לפורום ואני דואג לתחזוק של האתר. מה לעזאזל קשור גאווה? זה כבר באמת לא לעניין מה שאתה אומר פה.
8. :|
האנשים שאמרו לשנות עיצוב : לשנות עיצוב (חובה שזה יכלול תיכנות חדש) עולה מינימום 1000 שקל והמון זמן יחד עם המתכנת והמעצב. ומצטער - אבל אין לי כסף וזמן מיותר לבזבז כרגע.
אפליקציה לנייד - אני מאוד רוצה, אני אצטרך לעבוד על זה וללמוד על זה קצת יותר לעומק בעזרת ה'... סוף שבוע הבא יהיה לי טיפה יותר זמן אני אנסה לראות איך אני יכול לקדם את זה.
נפתח נושא בחירות.
אם אתם רוצים באמת לעשות שינוי בפורום אתם מוזמנים להגיש מועמדות.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)