Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 5 ראשוןראשון ... 2345 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 61
  1. אני ניניני אני סמל מיני
    רותם אמרת שבשביל לשנות עיצוב צריך כסף..יש אופציה לפוצץ את האתר בפרסומות\שתקים חשבון באיזה אתר לחיצות למטרה?
    אני בטוח שנוכל לשרוד אם זה ישיג את המטרה

בקשר לאפליקציה-כמו שאמרתי, תברר אם תוכל להכניס את הפורום לtapatalk, אני גולש בכמה פורומים דרכו וזה ממש נוח,הבעיה שהוא לא חינמי

קרדיט ענק לרועי!

2. משתמש מנוסה
    אולי משהו שלא ימצא חן קצת בעיניך - להתאחד עם פורום אחר בעל אותה מטרה, שנמצא בערך באותו מצב כמוך.

3. מייסד האתר והפורום
    בקשר להודעות היי וביי בנו"ד... אני בטוח שזה לא הדבר שהורס את הפורום ובגללו הפורום קורס לטענתכם.. ואין מהל עשות, נושא דיבורים הוא נושא של היי, ביי, מה קורה, הלכתי לאכול.. זה נושא דיבורים ולא אמורים לדון בו על פילוסופיה וגיאוגרפיה.

פיצוץ האתר בפרסומות - גם אם אני אפוצץ את האתר בפרסומות הוא ייתן לי יותר מ-15 שקל בחודש.. לכן הורדתי גם את הפרסומות.

איחוד הפורום עם פורום אחר - קצת בעייתי, צריך למצוא פורום שרוצה ומוכן לקבל את התנאים שאני מציע

4. משתמש מנוסה
    שם: ציפורה
    ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    בקשר להודעות היי וביי בנו"ד... אני בטוח שזה לא הדבר שהורס את הפורום ובגללו הפורום קורס לטענתכם.. ואין מהל עשות, נושא דיבורים הוא נושא של היי, ביי, מה קורה, הלכתי לאכול.. זה נושא דיבורים ולא אמורים לדון בו על פילוסופיה וגיאוגרפיה.

פיצוץ האתר בפרסומות - גם אם אני אפוצץ את האתר בפרסומות הוא ייתן לי יותר מ-15 שקל בחודש.. לכן הורדתי גם את הפרסומות.

איחוד הפורום עם פורום אחר - קצת בעייתי, צריך למצוא פורום שרוצה ומוכן לקבל את התנאים שאני מציע
    תדבר עם lol israel
    זה רק לLOL ואולי הם ירצו להוסיף עוד נושאים שלא קשורים אליו

קרדיט לי

scrrapi בLOL תוסיפו

השיר שלי ושל אופיר
    Spoiler ספוילר

5. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אולי כדאי לשקולהתאחדות עם Lol.
    המנהל שם נראה סבבה.

6. מייסד האתר והפורום
    לא להציע לי פורומים.. אני יודע מה הסיבות למה אני לא מציע לפורומים או אתרים מסויימים.

7. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    היי רותם זה משהו שאני חושב שצריך להיעשות כדי להחזרי קצת את הפורום אבל אני עדיין ירשום את זה כי מאז שהגעתי לפורום לא הבעתי את דעתי בכלום

אני חושב שצריך להעלות את כל הפורומי של פוקימון ליותר למעלה כי לא רואים אותם ויש פה ילדים שזה הסיבה היחידה שהם נרשמו לפורום הזה בשביל פוקימון לדבר על פוקימון לקבל עזרה במשחקים השונים של פוקימון ועכשיו שזה בין הנמוכים אז אנשים כבר לא נכנסים לפורום

קרדיט לניר!
    איזה חופש משעמם!
    בשר זה טעים רצח!!!

חוקים
    Spoiler ספוילר

[size=14]גם אני רוצה שיחזירו את רומה כי חברים לא שוכחים(: -לא נשכח אותך ואתה אף פעם לא תעלם מההקדשות שלנו!

2623-4422-6669 ה fc המטורף שלי בפלטינה
    [YOUTUBE]
    [/YOUTUBE]
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=82SOe...eature=related
    [/YOUTUBE]

אני רוצה! להחזיר את הפורום הקודם!
    כל מי שמפליץ בלי בושה משריחים שיעתיק את זה לחטימה!

8. The eternal hunters
    שם: אילן
    ציטוט פורסם במקור על ידי אני בובי בוטן כן צפה בהודעה
    היי רותם זה משהו שאני חושב שצריך להיעשות כדי להחזרי קצת את הפורום אבל אני עדיין ירשום את זה כי מאז שהגעתי לפורום לא הבעתי את דעתי בכלום

אני חושב שצריך להעלות את כל הפורומי של פוקימון ליותר למעלה כי לא רואים אותם ויש פה ילדים שזה הסיבה היחידה שהם נרשמו לפורום הזה בשביל פוקימון לדבר על פוקימון לקבל עזרה במשחקים השונים של פוקימון ועכשיו שזה בין הנמוכים אז אנשים כבר לא נכנסים לפורום
    מה זה יעזור? ממילא זה פורומים עם שאלות מפגרות אין פה קהילה תחרותית אז הפורומים משעממים..
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

9. מנהל ראשי
    כפי שהסברתי לך בפרטי, צריך עוד כוח אדם באופן רציני, במילים פשוטות - מנהלים נוספים לפורומים.
    שכל מנהל יהיה אכן יצירתי ויפעילו אתגרים/פעילויות שיהיה משהו ייחודי של הפורום. במידה ואתה מעוניין ברעיונות - אני יכול לשלוח לך 1001 רעיונות בהודעה פרטית.
    שבת שלום

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    תעשה תחרות חדשה שמי שעוקף אותי בטופ 1. מקבל פרס התחרות נועדה לגרום. לפורום להתעורר מהמתים.כמובן שרק הודעות שהם לא ספאם או נכתבו בדיבורים יחשבו. אני לא רוצה לעודד ספאם רב פה. מה דעתך רותם? נקרא לתחרות kill monster
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. The eternal hunters
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    תעשה תחרות חדשה שמי שעוקף אותי בטופ 1. מקבל פרס התחרות נועדה לגרום. לפורום להתעורר מהמתים.כמובן שרק הודעות שהם לא ספאם או נכתבו בדיבורים יחשבו. אני לא רוצה לעודד ספאם רב פה. מה דעתך רותם? נקרא לתחרות kill monster
    גם עם ספאם זה לא אפשרי XD

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ilan צפה בהודעה
    גם עם ספאם זה לא אפשרי XD
    אפשרי נחלק הודעות כפרסים ברחבי תחרויות הפורום
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

13. The eternal hunters
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    אפשרי נחלק הודעות כפרסים ברחבי תחרויות הפורום
    אז צריך לעשות שיטת ניקוד AKA MY COINS...

14. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה

עצוב שאתה בסדר עם הודעות בעלות מילה אחת, זה שזה נושא דיבורים לא אומר שמותר להספים בו ולהציף אותו
    תוריד את המונה מפורום דיבורים ו/או תפעיל צ'אט, זה הרעיון הכי טוב בעניין
    חמוף

15. the bitch is back
    הדבר היחידי שבאמת נראה לי כדי לעשות בשלב הזה, זה לפרסם כמה שיותר את הפורום בכמה שיותר מקומות.
    צריך להגדיל ולשמר את הקהילה הקיימת ובכל זאת להעלות את הפעילות הסדירה ובנוסף פעילויות אקסטרה.
    הייתי אומר להחזיר משתמשים ישנים, אבל נראה לי שאני אדבר בשם רובם, שפשוט הפורום איבד מקיסמו.
    צריך לשאוף למעלה ולא להשאיר את המצב כמו שהוא.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

עמוד 4 מתוך 5 ראשוןראשון ... 2345 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •