Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8
  1. משתמש מנוסה
    Charizard (Fire, Flying) - Flamethrower, Fly, Dragon Claw, Brick Break
    Starmie (Water, Psychic ) - Surf, Psychic, Rain Dance, Thunder
    Muk (Poison) - Sludge Bomb, Toxic, Minimize, Acid Armor
    Electrode (Electric) - Explosion, Mirror Coat, Thunderbolt, Thunder Wave
    Rhyhorn (Ground, Rock) - Megahorn, Earthquake, Rock Blast, Strength
    Parasect (Bug, Grass) - Spore, Growth, Giga Drain, Aromatherapy

2. The eternal hunters
    שם: אילן
    בסדר מספיק לליגה (סטים איומים אבל)
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ilan צפה בהודעה
    בסדר מספיק לליגה (סטים איומים אבל)
    תסביר?
    תתחשב בזה שהעובדה שיש לצ'ריזרד Strength זה בגלל שצריך את זה למשחק, לא לליגה.

עריכה :
    העברתי את הStrength לRhyhorn במקום ה Take Down ושמתי לצ'ריזארד Brick Break.

עריכה נוספת :
    לElectrode יש Spark ולא Thunderbolt בגלל שThunderbolt עולה 4000C בקזינו הזה, וזה יקח לי מלא זמן להשיג.
    אם אני ישיג אז ברור שיהיה לו Thunderbolt ולא Spark.

4. The eternal hunters
    למה צריך להסביר? זה סביר למשחק.. וזה דור 3 אז למה צריך להתאמץ בסטים? בסדר מספיק לליגה.. וכמובן שעדיף Thunderbolt על סטארמי ואלקטרוד אבל אין כוח אז אין כוח אל תידאג גם לי אין כוח תשאיר ככה.

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ilan צפה בהודעה
    למה צריך להסביר? זה סביר למשחק.. וזה דור 3 אז למה צריך להתאמץ בסטים? בסדר מספיק לליגה.. וכמובן שעדיף Thunderbolt על סטארמי ואלקטרוד אבל אין כוח אז אין כוח אל תידאג גם לי אין כוח תשאיר ככה.
    שיהיה, מפה ועד להגיד "איומים" זו הגזמה, בכללי הפורום הזה לא מבינים יותר מדי.
    אגב, חלק מהסטים פה עובדים על טקטיקה נטו ובהתחשב בעובדה שהמאמנים במשחק לא איזה גאונים אחושילינג להשלים עליהם SWEEP עם מאק או אפילו עם פאראסקט לא יהיה קשה.
    אפשר לנעול את האשכול, לא יודע מה חשבתי לעצמי שחזרתי לחור תת הרמה הזה.

6. The eternal hunters
    חחחח נכון בפורום הזה לא מבינים כלום אני היחיד שמבין פה האמת אני פשוט אומר לסטים טובים הם ממש איומים אין Ev, בטח הטבעים לא בסדר, Iv בטח רנדומאליים סטים טובים אין לך..

אם אתה רוצה לויפי אין באמת טעם להישתמש באלו שהישתמש במשחק צריך לאמן Ev..

הנה סיכמת הכל במשפט אחד "התחשב בעובדה שהמאמנים במשחק לא איזה גאונים אחושילינג להשלים עליהם SWEEP עם מאק או אפילו עם פאראסקט לא יהיה קשה."

7. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    בכללי שישייה סבבה...אבל אני הייתי שם לצ'אריזארד ווינג אטק במקום שבירת לבנים,זו מתקפת סטאב מעופף עם דיוק 100 וכוח סביר...
    עוד דבר שכדאי לעשות זה להחליף את סטארמי בלפרס שמקבלים בעיר ספרון בבסיס צוות רוקט,זה פותר את בעיית סוג המים וגם מוסיף לך סוג קרח לשישייה,ואת פראסקט מחליף באקיוזטור(מתפתח מאגזקיוט עם אבן עלה,ואפשר לתפוס אותו בעיר פושיה בספארי),ואז יש לך סוג עשב ועל חושי,חרק זה גם ככה לא מי יודע מה סוג טוב,אבל אם ממש בא לך עליו,אחרי הליגה וקבלת הנשיונל פוקדקס,אתה יכול לתפוס הראקרוס,פוקימון סוס מסוג חרק-לחימה.
    את מאק תעיף ותשים גנגר אם אתה משחק בדי אס או בקונסולה אחרת.אם זה במחשב תשים במקום מאק היטמונלי פוקימון לחימה סבבה...
    חוץ מזה לא עולה עוד משהו אבל תשלח לי ה''פ אם בא לך עזרה במשהו כי סיימתי את המשחק משהו כמו עשר פעם...

8. The eternal hunters
    ציטוט פורסם במקור על ידי bugoji1 צפה בהודעה
    בכללי שישייה סבבה...אבל אני הייתי שם לצ'אריזארד ווינג אטק במקום שבירת לבנים,זו מתקפת סטאב מעופף עם דיוק 100 וכוח סביר...
    עוד דבר שכדאי לעשות זה להחליף את סטארמי בלפרס שמקבלים בעיר ספרון בבסיס צוות רוקט,זה פותר את בעיית סוג המים וגם מוסיף לך סוג קרח לשישייה,ואת פראסקט מחליף באקיוזטור(מתפתח מאגזקיוט עם אבן עלה,ואפשר לתפוס אותו בעיר פושיה בספארי),ואז יש לך סוג עשב ועל חושי,חרק זה גם ככה לא מי יודע מה סוג טוב,אבל אם ממש בא לך עליו,אחרי הליגה וקבלת הנשיונל פוקדקס,אתה יכול לתפוס הראקרוס,פוקימון סוס מסוג חרק-לחימה.
    את מאק תעיף ותשים גנגר אם אתה משחק בדי אס או בקונסולה אחרת.אם זה במחשב תשים במקום מאק היטמונלי פוקימון לחימה סבבה...
    חוץ מזה לא עולה עוד משהו אבל תשלח לי ה''פ אם בא לך עזרה במשהו כי סיימתי את המשחק משהו כמו עשר פעם...
    LOL לאפרס הרבה יותר גרוע מסטארמי XD סוג קרח זה סוג ממש אבל ממש גרוע חוץ מהתקפי תמיד אפשר לשים לסטארמי ICE BEAM (שזה מה שצריך לעשות) איזו בעיה של מים זה פותר?

בואו נראה לאפרס:
    דור ראשון: UU
    דור שני: NU
    דור שלישי: NU
    דור רביעי: NU
    דור חמישי: NU

סטארמי:
    דור ראשון-חמישי: OU!

כלומר שסטארמי הוא אחד הפוקימונים הכי טובים שיש ואתה מחליף אותו ב.. לאפרס כן..
    מאק דווקא די סבבה למשחק באמת אם הוא רוצה שישתמש בו..

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •