שחר? זה אתה? אבוי
שמע, אסו לבנאדם כ"כ סקסי לקחת את הכינוי המעפןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן הזה.
אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור
IMA LADY
80 במבחן בריצה.. אוף ציפיתי ליותר
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
בוקר טוב תלמידים ותלמידות.
סיימתי את legend of the legendary heroes
קרדיט לי
scrrapi בLOL תוסיפו
השיר שלי ושל אופיר
ספוילר
אחרי המבחן לא יכולתי ללכת כי רצתי מהר מידי-שעמדתי פשוט נטתי הצידה וממש כאב לי הראש והבטן עכשיו אני מרגישה בסדר אבל נראתי כל כך זוועה שהמורה שלי רצתה לוודא שבאוטובוס אני נוסעת עם חברות למקרה שיקרה משהוxd
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
טוב, את לפחות מרגישה טוב...
אני עכשיו הולך ליסוע שעה באופניים, לסייף שעה, ליסוע חזרה, וכנראה גם בלי לאכול... כי אמא שלי מאחרת, והיא חושבת שהיא תגיע בזמן להכין לי חזה עוף במחבת, והיא מתעקשת לא לקנות לי פלאפל...
80 בספורט מה את מתבכיינת אני כל הזמן נכשל בזה וזה הורס לי את הממוצע
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)