Pokemon GO
עמוד 12 מתוך 24 ראשוןראשון ... 2101112131422 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 166 עד 180 מתוך 360
  1. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    ציטוט פורסם במקור על ידי מונקי צפה בהודעה
    Gallade123:
    כפי שחששתה האדישות שלך גורמת לסקווירטל מאט צער כיוון שהוא יודע שאיננו ביצע אתה ההתקפה כמו שצירך אך הוא מתעודד מכך שהיא הצליחה בכל זאת, בהרגשה זו הוא מתחיל להקפיא את המגרש ולנוע בו בעוד שכדורי השלג הירוקים בעקבותיו ולבסוף כמה מהם פוגעים בו, אך למרות הפגיעה סקווירטל לא נשאר על הקרע לזמן רב ומתחיל להשתמש במתקפת מגן והתקשות וכאשר הוא באוויר הוא מוציא צרחה מתוך שריונו.הצליל האיום שיוצא מהצב המסתובב מזכיר חללית אשר מתחילה את המראתה וגורמת לזובאט הרגיש להתחרפן והוא פוגע בו באלגנתיות.
    "נמאס לי מהקרב הזה!" אומר אלברט באופן פתאומי ואז פונה לזובאט בעצבים "תשתמש במערבולת אוויר בזמן שאתה שולח קרן קרח המחסה שאיבה ולבסוף תשתמש בדחיפה עם שימוש במערבולת למהירות!!!!",וכפי שהוא אמר זובאט יוצא בתוך מערבולת שאיבה קפואה לכיוון סקווירטל כמו הואיקן עצבני והרסני.
    "סקווירטל, תכנס לשיריון שלך כדי להתכופף ולהתחמק." אני אומר לסקווירטל ברוגע, מעודד מאיבוד השליטה של אלברט. "אחרי זה, תשמתמש בהתקשחות ובהתקלת מגן, תסתובב באוויר ותשתמש בקרן קרח באותו זמן, ותשתמש בצרחה כשאתה מתקרב אל זובאט!" אני צועק אל סקווירטל, מקווה שהמתקפה הזאת תעלף את זובאט, בגלל שלא עולה לי בראש שום שילוב אחר שאני יכול לעשות, וגם כי השתמשתי כבר בכל המתקפות של סקווירטל.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

2. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    scizor-x :
    בלבזאור מתחיל לשאוג ולשאוג אך הדבר לא מפחיד את וומפל אשר יודע שבלבזאור לכוד כמו אריה בכלוב ותוקף את בלבזאור ומעיף אותו לרצפה.
    איימי מתחילה לומר "וומפל תסיים את זה בדחיפה!", אך לפני שהיא מסיימת את המשפט וומפל מתחיל לזהור בצבע לבן יפיפה ונראה כי הוא משתנה אט אט.
    לאחר שהשניות חולפות מתגלה לעינכם פוקימון בצורת גולם לבן, והפוקדע אומר בקול "מזל טוב וומפל התפתח לסלייקון."
    "יש" איימי צועקת ומחבקת את סלייקון "תודה קווין אני ידעתי שוומפל מתפתח במהירות הקרב הזה נגמר, אני השגתי את המטרה שלי בו!"
    בלבזאור הולך לצד ונראה עצוב מהנעשה ומתחיל להתאמן על הסנטזה ומשהו מוזר קורה וחלק מהעשבים שלידו מתחילים לנבול, "מזל טוב בלבזאור למד שאיבה" אומר הפוקדע בקול.

Gallade123:
    כפי שחששתה האדישות שלך גורמת לסקווירטל מאט צער כיוון שהוא יודע שאיננו ביצע אתה ההתקפה כמו שצירך אך הוא מתעודד מכך שהיא הצליחה בכל זאת, בהרגשה זו הוא מתחיל להקפיא את המגרש ולנוע בו בעוד שכדורי השלג הירוקים בעקבותיו ולבסוף כמה מהם פוגעים בו, אך למרות הפגיעה סקווירטל לא נשאר על הקרע לזמן רב ומתחיל להשתמש במתקפת מגן והתקשות וכאשר הוא באוויר הוא מוציא צרחה מתוך שריונו.הצליל האיום שיוצא מהצב המסתובב מזכיר חללית אשר מתחילה את המראתה וגורמת לזובאט הרגיש להתחרפן והוא פוגע בו באלגנתיות.
    "נמאס לי מהקרב הזה!" אומר אלברט באופן פתאומי ואז פונה לזובאט בעצבים "תשתמש במערבולת אוויר בזמן שאתה שולח קרן קרח המחסה שאיבה ולבסוף תשתמש בדחיפה עם שימוש במערבולת למהירות!!!!",וכפי שהוא אמר זובאט יוצא בתוך מערבולת שאיבה קפואה לכיוון סקווירטל כמו הואיקן עצבני והרסני.
    "מעולה בלבאזור!" אני רץ ומחבק אותו "עכשיו כשתיהיה תקוע במקרים כאלה, תוכל להשתמש בשאיבה!" אני אלך לאיימי. איימי, אני רוצה לחזור ליער לתפוס עוד פוקימון, את באה איתי?"

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

3. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    scizor-x :
    בלבזאור מוצא נחמה בחיבוק שלך ונראה מאט מעודד שלמד שתי מתקפות ביום.
    כאשר אתה ניגש על איימי כדילשאול אותה אתה שם לב שהיא עמוק באימונים אבל אתה בכל זאת שואל אותה והיא אומרת "כן בטח,אני ישמח לנסות את הכוח החדש של אברה."
    ועל כן שניכם מתקדמים לעבר היער ולאחר זמן קצר אתם מגיעים לאזור בו היה השלט "ברוכים הבאים לעיר סאקאי" ואתם מרגישים את חום שעות הצהריים ולפניכם פרוס יער גדול וניתן לראות בו כמה פוקימונים כגון קטן שחותך את העשבים ונראה כי הוא צעיר במיוחד, כמה אשר נעים מענף לענף ע"י החוטים שלהם וגם אשר אוכל זרעים.

Gallade123:
    זוג הפוקימונים מתקרבים אחד לשני עם המתקפות המשולבות עד שיש התנגשות עצומה, וגוש קרח ענק חוסם את זווית הראיה.
    כאשר שניכם הולכים לראות מה קרה אתם נדהמים לראות ששני הפוקימונים מאולפים.
    אלברט אומר לך בחביבות "מזל טוב מעתים האנשים שיכולים להתמודד נגדי בקרב שילובים." ולאחר מכן מוסיף בהתלהבות "אני הייתי רוצה ללתת לך מתנה." הוא אומר לך ומושית לך פוקדור ופתק ואז מסביר "הפוקדור הוא גיבל אני הייתי רוצה לתת לך אותו מפני שאני אינני מצליח לאמן את הפוקימון הקטן, והפתק הוא תלוש ללמידת מתקפה אחת חינם אני גם מלמד מתקפות." הוא אומר והשחצנות עולה בו שוב.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

4. משתמש מנוסה

Gallade123:
    זוג הפוקימונים מתקרבים אחד לשני עם המתקפות המשולבות עד שיש התנגשות עצומה, וגוש קרח ענק חוסם את זווית הראיה.
    כאשר שניכם הולכים לראות מה קרה אתם נדהמים לראות ששני הפוקימונים מאולפים.
    אלברט אומר לך בחביבות "מזל טוב מעתים האנשים שיכולים להתמודד נגדי בקרב שילובים." ולאחר מכן מוסיף בהתלהבות "אני הייתי רוצה ללתת לך מתנה." הוא אומר לך ומושית לך פוקדור ופתק ואז מסביר "הפוקדור הוא גיבל אני הייתי רוצה לתת לך אותו מפני שאני אינני מצליח לאמן את הפוקימון הקטן, והפתק הוא תלוש ללמידת מתקפה אחת חינם אני גם מלמד מתקפות." הוא אומר והשחצנות עולה בו שוב.
    אני אומיא את גיבל מהפוקדור ואסרוק אותו בפוקידע, ואחר כך אני אפנה אל אלברט.
    "תודה רבה, אני חושב שאני יודע מי ילמד מתקפה חדשה." אני אומר ומסתכל על סקווירטל. "לסקווירטל מגיעה מתנה על כל המאמץ הזה, אתה תוכל ללמד אותו מתקפה חדשה?" אני אשאל אותו.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

5. משתמש מנוסה
    Gallade123:
    "גיבל, גיבל הוא פוקימון מסוג דרקון ואדמה. גיבל הוא פוקימון שובב ,ומתקפותיו הם: זעם דרקון,חפירה,צרחה." אומר הפוקדע ומשתתק.
    לאחר מכן אלברט עונה לך בהשתחצנות "כמובן שאני יכול ללמד אותו מתקפה חדשה איזה תרצה?", ולאחר מכן נזכר שהפוקימונים מעולפים ושואל "אתה לא חושב שכדי שנקח את הפוקימונים למרכז הפוקימונים קודם?"
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

6. משתמש מנוסה
    Gallade123:
    "גיבל, גיבל הוא פוקימון מסוג דרקון ואדמה. גיבל הוא פוקימון שובב ,ומתקפותיו הם: זעם דרקון,חפירה,צרחה." אומר הפוקדע ומשתתק.
    לאחר מכן אלברט עונה לך בהשתחצנות "כמובן שאני יכול ללמד אותו מתקפה חדשה איזה תרצה?", ולאחר מכן נזכר שהפוקימונים מעולפים ושואל "אתה לא חושב שכדי שנקח את הפוקימונים למרכז הפוקימונים קודם?"
    "אה, נכון. טיפשי מצידי." אני אומר לו. אני מחזיר את כל הפוקימונים שלי לפוקדורים שלהם והולך למרכז הפוקימונים. כשאני מגיע לשם אני מבקש מאלברט ללמד את סקווירטל את המתקפה גלישה (surf).

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

7. משתמש מנוסה
    the rock :
    בלבזור מקשיב לך ועוזר לגראולת', ושניהם יחד מצליחים להדוף את המפקד הבריון.
    ברקע אתם שומעים את קולות שלופנוע ובמהירות מגיעה שוטרת ג'ין שמוציא גדול ואכזרי למראה, ופוקדת עלי "ארקינין תשתמש בדחיפה על האיש הגדול ותשכיב אותו על הרציפה."
    כעבור שניות אחדות הבריון הגדול שנאבקתם איתו יחד נשכב על הרצפה ולא יכול לזוז.
    השוטרת ג'ין אומרת לו בששמחה "עבודה טובה ארקינין תחזור." בעוד שהיא עוזקת את הבחור.
    לאחר שהיא מתפנה היא שואלת אותכם "אז זה נכון שאת מהמוטציון ואתה בקשת מאוסטין להתקשר אילנו? ואם כך מדוע?
    הנערה עונה לה "כן זה נכון שאני במוטציון ,אך לפני שאת שופטת אותי כאדם רע אני מעוניינת לספר לך את הסיפור שלי."
    ולאחר שניות אחדות היא מתחילה לספר בדרמתיות "אני נולדתי לפני 14 שנים,עד שהייתי בת 12 אני חייתי חיים רגילים עם שני הורים שאהבו אותי וטפלו בי יפה,חייתי ממש כמו נסיכה הורי היו עמידים באופן כלכלי ולכן מעולם לא עבדתי או התעמצתי כדי להשיג משהו."
    ולפתא השוטרת עוצרת אותה "לפני מה שאת מספרת אין לך כל תרוץ להצתרף למוטציון!"
    ואז הנערה ממשיכה ואומרת "אני עוד לא סיימתי,לאחר 12 השנים הללו קרה דבר נורא.
    ערב אחד אני חזרתי הביתה מטיול רגלי וכל מה שראתי בבית היה בריון גדול שאמר לי "הלו היו ההורים שלך נכון,אם תרצי לראות אותם שוב בואי איתי מבלי לשאול שאלות מיותרות." ומאז אותו יום אני חלק מהמוטציון לא שואלת שאלות ומבצעת הוראות." לאחר שהיא מחסיימת היא מתחילה לבכות בלי הפסק והיום הקצי השתנה לגמרי והתחיל לרדת גשם כבד.
    "בבקשה נו... אין לך לב?" אני אומר לשוטרת אך למרות זאת מפנה מבט מאשים לילדה.
    נערך לאחרונה על ידי the rock, 02-12-2013 בשעה 12:24 AM
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

8. משתמש מנוסה
    Gallade123:
    שניכם הולכים לכיוון מרכז הפוקימונים, ולאחר מספר דקות אתם מגעים לפתח המרכז הגדול.
    האחות ג'יו מקדמת את שניכם ושואלת כיצד היא תוכל לעזור לשניכם,ואלברט מישב בשיבל שניכם "אנחנו היינו רוצים שתרפאי את הפוקימונים שלנו" ושנכם מגישים לה את הפוקימונים.
    בזמן שהאחות ג'יו עוזבת אתה אומר לאלברט שהייתה רוצה ללמד את סקווירטל גלישה, ועל כן אלברט אומר "בסדר גמור אבל אנחנו נצתרך למצוא מגרש אימונים מימי." ושנכם הולכים לחפש אחד ועד מהרה מוצאים אחד ושומעים את האחות ג'יו בכרזה "מייקל ואלברט אנה גשו לקחת את הפוקימונים שלכם."
    לאחר ששינכם לקחתם את הפוקדורים אתם חוזרים למגרש האימונים ואלברט מוציא את זובאט שלו שוב ואומר לו "זובאט תשתמש בגלישה!" וזובאט מתחיל לעשות גל ענקי אשר שוטף את כל מה שבדרכו.
    "עכשיו תנסה לעשות אותו דבר עם סקווירטל ואני יתן לכם עצות לאחר שתתחילו.

the rock :
    השוטרת ג'יין אומרת בריצנות "אם כל מה שאתם אומרים נכון זהו פריצת דרך ענקית להבנה של המוטציון, ואני חושבת שאתה לא הבנתה אותי אוסטין,אני לוקחת את שניכם לתחת המשטרה למתן עדות."
    ובזמן זה הנערה אומרת "אני לא מוכנה , הם יקחו את ההורים שלי! אני לא מוכנה."
    ואז השוטרת ג'יין מתקרבת עלייה עם מבט מאיים ולוחשת משהו באוזנייה,הדבר גורם לנערה להישבר,היא מבקשת ממך ללכת איתך לתחנת המשטרה "בבקשה אוסטין אתה היחיד שאני ממש בטוחה שני יכולה לבטוח בו." ניא אומרת ועולה על הקטנוע של השוטרת ומושיטה לך יד.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

9. משתמש מנוסה
    Gallade123:
    שניכם הולכים לכיוון מרכז הפוקימונים, ולאחר מספר דקות אתם מגעים לפתח המרכז הגדול.
    האחות ג'יו מקדמת את שניכם ושואלת כיצד היא תוכל לעזור לשניכם,ואלברט מישב בשיבל שניכם "אנחנו היינו רוצים שתרפאי את הפוקימונים שלנו" ושנכם מגישים לה את הפוקימונים.
    בזמן שהאחות ג'יו עוזבת אתה אומר לאלברט שהייתה רוצה ללמד את סקווירטל גלישה, ועל כן אלברט אומר "בסדר גמור אבל אנחנו נצתרך למצוא מגרש אימונים מימי." ושנכם הולכים לחפש אחד ועד מהרה מוצאים אחד ושומעים את האחות ג'יו בכרזה "מייקל ואלברט אנה גשו לקחת את הפוקימונים שלכם."
    לאחר ששינכם לקחתם את הפוקדורים אתם חוזרים למגרש האימונים ואלברט מוציא את זובאט שלו שוב ואומר לו "זובאט תשתמש בגלישה!" וזובאט מתחיל לעשות גל ענקי אשר שוטף את כל מה שבדרכו.
    "עכשיו תנסה לעשות אותו דבר עם סקווירטל ואני יתן לכם עצות לאחר שתתחילו.
    סליחה על התגובות הקצרות, אני מהפלאפון
    -----------------------------------------
    "סקווירטל, תנסה לחקות את מה שזובאט עשה! תנסה ליצור גל של מים! זה אמור להיות לך יותר קל מאשר לזובאט בגלל שאתה פוקימון מים!" אני צועק אליו בעידוד.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

10. משתמש מנוסה
    the rock :
    השוטרת ג'יין אומרת בריצנות "אם כל מה שאתם אומרים נכון זהו פריצת דרך ענקית להבנה של המוטציון, ואני חושבת שאתה לא הבנתה אותי אוסטין,אני לוקחת את שניכם לתחת המשטרה למתן עדות."
    ובזמן זה הנערה אומרת "אני לא מוכנה , הם יקחו את ההורים שלי! אני לא מוכנה."
    ואז השוטרת ג'יין מתקרבת עלייה עם מבט מאיים ולוחשת משהו באוזנייה,הדבר גורם לנערה להישבר,היא מבקשת ממך ללכת איתך לתחנת המשטרה "בבקשה אוסטין אתה היחיד שאני ממש בטוחה שני יכולה לבטוח בו." ניא אומרת ועולה על הקטנוע של השוטרת ומושיטה לך יד.
    "אוקיי" אני אומר באי רצון ועולה על האופנוע.

11. משתמש מנוסה
    Gallade123:
    סקווירטל מתחיל לעבוד על ההתקפה מעודד מהדירבון שלך,ומתחיל לנסות ולגלוש בזירת המים הגדולה.
    עד מהרה סקווירטל לומד את העניין ומתחיל ליצור גלים גדול וחזקים,ואלבט מתערב במעשה ואומר "טוב הגיע הזמן לעבור לאדמה." ומוציא את הזובאט שלו ומדגים כם על האדמה את הגלישה ואומר "טוב תנסו אתם ואני יסביר אם היו בעיות.

the rock :
    אתה עולה באי רוצון על הקטנוע ורואה את היער הרחב חולף על פניכם במהירות ואת הכניסה לעיר סאקאי שהשוטרת עוברת בכיוון שולי העיר בעיר.
    כאשר הקטנוע נעצר סוף סוף מתגלה לעינכם תחנת משטרה פשוטה הנשמרת ע"י כמה גרוולרים שמו של הנערה שעדיין בהלם מגבירי השוטרת עלייה,וכולכם יורדים מהקטנוע ונכנסים לכיוון התחנה, והחקירה מתחילה
    תחילה השוטרת שואלת את הנערה מהו שמה והיא עונה "שמי הוא אימילי רוקט"
    "אמילי מה את יודעת על המוטציון" שואלת השוטרת בעניין ואמילי מתחילה לענות "אני הייתי בארגון במשך שנתיים בלבד ועל כן תמיד הייתי נחשבת לטירונית, כמוני גם טירונים רבים אחרים מגוייסים בכוח ועוד ההנהלה השולטת על העניין ויודעת את הסודות נמצאים תמיד בבסיס." היא פתאום נשתקת וחוששת אם להמשיך, אך ממשיכה בכל זאת "הדבר היחידי שאני יודעת יותר מטירון הרגיל הוא שהמוטציון יוצר מפלצת במשך זמן רב ועד עכשיו כל נסיונותהם ליצורה כשלו, את זה שמעתי במקרא מאחד המדענים שלא שם לב שהאזנתי לו"
    "אם כך אז את אומרת שאין כל סיכוי לדעת מה דרכי הארגון עד לתקיפה שלהם?" שואלת השוטרת
    "לא ישנם גם תת מפקדים אשר יודעים יותר מהטירונים ולעיתים הם יוצעים גם הם למשימות אך למסובכות יותר." אומרת אמילי, ואז צועקת "אבל יותר מזה אני לא יודעת ואני רוצה לצאת מכאן!"
    "בסדר גמרו אימילי את משוחררת בניתיים אבל שתדעי שהמשטרה שמה עין עליכך" השוטרת אומרת ומשחררת את שניכם.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

12. משתמש מנוסה

the rock :
    אתה עולה באי רוצון על הקטנוע ורואה את היער הרחב חולף על פניכם במהירות ואת הכניסה לעיר סאקאי שהשוטרת עוברת בכיוון שולי העיר בעיר.
    כאשר הקטנוע נעצר סוף סוף מתגלה לעינכם תחנת משטרה פשוטה הנשמרת ע"י כמה גרוולרים שמו של הנערה שעדיין בהלם מגבירי השוטרת עלייה,וכולכם יורדים מהקטנוע ונכנסים לכיוון התחנה, והחקירה מתחילה
    תחילה השוטרת שואלת את הנערה מהו שמה והיא עונה "שמי הוא אימילי רוקט"
    "אמילי מה את יודעת על המוטציון" שואלת השוטרת בעניין ואמילי מתחילה לענות "אני הייתי בארגון במשך שנתיים בלבד ועל כן תמיד הייתי נחשבת לטירונית, כמוני גם טירונים רבים אחרים מגוייסים בכוח ועוד ההנהלה השולטת על העניין ויודעת את הסודות נמצאים תמיד בבסיס." היא פתאום נשתקת וחוששת אם להמשיך, אך ממשיכה בכל זאת "הדבר היחידי שאני יודעת יותר מטירון הרגיל הוא שהמוטציון יוצר מפלצת במשך זמן רב ועד עכשיו כל נסיונותהם ליצורה כשלו, את זה שמעתי במקרא מאחד המדענים שלא שם לב שהאזנתי לו"
    "אם כך אז את אומרת שאין כל סיכוי לדעת מה דרכי הארגון עד לתקיפה שלהם?" שואלת השוטרת
    "לא ישנם גם תת מפקדים אשר יודעים יותר מהטירונים ולעיתים הם יוצעים גם הם למשימות אך למסובכות יותר." אומרת אמילי, ואז צועקת "אבל יותר מזה אני לא יודעת ואני רוצה לצאת מכאן!"
    "בסדר גמרו אימילי את משוחררת בניתיים אבל שתדעי שהמשטרה שמה עין עליכך" השוטרת אומרת ומשחררת את שניכם.
    אני יוצא מהתחנה עם אמילי ואז אני מתחיל לדבר "תודה באמת כי משטרה על הראש שלי זה הדבר שהכי הייתי צריך עכשיו." אני אומר בכעס.

13. משתמש מנוסה
    Gallade123:
    סקווירטל מתחיל לעבוד על ההתקפה מעודד מהדירבון שלך,ומתחיל לנסות ולגלוש בזירת המים הגדולה.
    עד מהרה סקווירטל לומד את העניין ומתחיל ליצור גלים גדול וחזקים,ואלבט מתערב במעשה ואומר "טוב הגיע הזמן לעבור לאדמה." ומוציא את הזובאט שלו ומדגים כם על האדמה את הגלישה ואומר "טוב תנסו אתם ואני יסביר אם היו בעיות.
    "סקווירטל, תנסה להשתמש שוב בגלישה! חשוב מאוד שתדע להשתמש בה גם על האדמה! אני יודע שזה קשה, אבל תנסה כמה שיותר!" אני ממשיך לעודד אותו.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

14. משתמש מתקדם
    יש מקום פנוי?

15. משתמש מנוסה
    ash basa matan:
    כמו שאמרתי לך בפרטי יש שני מקומות עם צארמנדר ואתה מוזמן לשלוח לי טופס הרשמה בפרטי או לסירוגין לערוך את ההודעה כאן לטפוס.
    Gallade123:
    סקווירטל מנסה להשתמש בגלישה גם באדמה אך מפני שאין מים הוא איננו מצליח כלל לגלוש, ולכן אלברט מתערב ומסביר לשניכם "יש מים בכל מקום סקווירטל רק צריך להשתמש באדי המים שבאוויר ולהפוך אותם למים נוזלים."
    ומדגים בשנית עם זובאט ואומר לסקווירטל "עכשיו תנסה את הגלישה שוב כמו שהסברתי לך."
    וסקווירטל מתחיל ונראה כי מאט מים יוצאים והוא גולש עלהם אך זה לא מתקרב לרמה של זובאט, ולכן סקווירטל מאט מאוכזב ואלברט מעודד אותו ואומר "יפה מאוד סקווירטל תמשיכו כך באימונים ועד סוף היום אתה תדע גלישה!"

the rock :
    אתה מאשים בכעס את אימילי והיא מתחילה לבכות ולומר :"תודה רבה על התמיכה רק שתדע שלא היה לי ברירה ושמה שהשוטרת אמר לי זה.. זה.." והיא נעצרת ומתחילה לבכות בחוזקה ואז אומרת בלחש "שקרוב לוודאי שההורים שלי כבר לא בחיים."
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

עמוד 12 מתוך 24 ראשוןראשון ... 2101112131422 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •