Pokemon GO
עמוד 13 מתוך 24 ראשוןראשון ... 3111213141523 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 181 עד 195 מתוך 360
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי מונקי צפה בהודעה
    the rock :
    אתה מאשים בכעס את אימילי והיא מתחילה לבכות ולומר :"תודה רבה על התמיכה רק שתדע שלא היה לי ברירה ושמה שהשוטרת אמר לי זה.. זה.." והיא נעצרת ומתחילה לבכות בחוזקה ואז אומרת בלחש "שקרוב לוודאי שההורים שלי כבר לא בחיים."
    "אוקיי" אני נאנח ושואל "את רוצה להצתרף למסע שלי? אם כן אני בעד שנפתח בקרב קטן של 2 על 2"
    אני אומר ומנסה לשנות אווירה.
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

2. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    the rock :
    ניסיון ההרגעה שלך לא מצליח ממש אבל אימילי מסכימה להצתרף עליך מפני שאין לה לאן לפנות, ולאחר מכן כשהיא שומעת את הבקשה שלך לקרב היא מסרבת ואומרת ומבט עצוב מונך על פנייה במיוחד בסיום המשפט "אני לא רוצה להלחם יותר בקרב פוקימונים לעולם, גם אם הייתי רוצה הפוקימון היחידי שיש לי הוא גרווליט."
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

3. משתמש מנוסה
    the rock :
    ניסיון ההרגעה שלך לא מצליח ממש אבל אימילי מסכימה להצתרף עליך מפני שאין לה לאן לפנות, ולאחר מכן כשהיא שומעת את הבקשה שלך לקרב היא מסרבת ואומרת ומבט עצוב מונך על פנייה במיוחד בסיום המשפט "אני לא רוצה להלחם יותר בקרב פוקימונים לעולם, גם אם הייתי רוצה הפוקימון היחידי שיש לי הוא גרווליט."
    "אוי באמת אל תתני לדברים לעצור בעדך...שאני הייתי קטן כמה פוקימוני אש ואנשים הציתו לי את הבית,ההורים שלי לא שרדו רק אני.." אני מתחיל להזיל דמעות.
    "אבל...התגברתי על הפחד שלי מפוקימוני אש ולקחתי צ'רמנדר למסע." אני אומר ומתחיל טיפה להזיל דמעות.

4. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    ash basa matan:
    כמו שאמרתי לך בפרטי יש שני מקומות עם צארמנדר ואתה מוזמן לשלוח לי טופס הרשמה בפרטי או לסירוגין לערוך את ההודעה כאן לטפוס.
    Gallade123:
    סקווירטל מנסה להשתמש בגלישה גם באדמה אך מפני שאין מים הוא איננו מצליח כלל לגלוש, ולכן אלברט מתערב ומסביר לשניכם "יש מים בכל מקום סקווירטל רק צריך להשתמש באדי המים שבאוויר ולהפוך אותם למים נוזלים."
    ומדגים בשנית עם זובאט ואומר לסקווירטל "עכשיו תנסה את הגלישה שוב כמו שהסברתי לך."
    וסקווירטל מתחיל ונראה כי מאט מים יוצאים והוא גולש עלהם אך זה לא מתקרב לרמה של זובאט, ולכן סקווירטל מאט מאוכזב ואלברט מעודד אותו ואומר "יפה מאוד סקווירטל תמשיכו כך באימונים ועד סוף היום אתה תדע גלישה!"
    "שמעת אותו, סקווירטל! אל תתייאש! פשוט תמשיך לנסות! אני יודע שאתה יכול להצליח! עכשיו תנסה שוב!" אני צועק אליו בעידוד.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

5. משתמש מנוסה
    the rock :
    "זה נחמד שיש משהו שמבין ללבך" אמילי אומרת לאחר הנאום המרגש שלך ומחבקת אותך.
    "אתה יכול להוציא את צ'רמנדר בבקשה ונתחיל ללכת יחד לכיוון העיר ?" אמילי שואלת בעוד אור הדמדומים מתחיל.
    בעודכם הולכים היא מתחילה לספר לך שלא תמיד היה לה רק גרווליט,בעבר היה לה גם אברה ובלבזאור שהיא אהבה אך שניהם נלקחו ע"י המוטציון,ועל כך שהיו מצווים עלהם ללכוד כל פוקימון שיראו ולחסל כל מי שבדרך אך כמובן שלרוב היו פשוט בורחים ממקום הארוע או שהוא היה שומם.

Gallade123:
    אתה מעודד את סקווירטל לא להתייאש, והעידוד משתלם לך מפני שלאחר ניסיונות רבים סקוווירטל מוציא כל ענקי ויפיפה של מים אשר שוטף את כל האזור כמו צואנאמי.
    "מזל טוב סקווירטל למד גלישה, גלישה היא מתקפת מים עוצמתית ובין היעילות ביותר."
    "עבודה טובה" אלברט אומר לשניכם לאור השמש הזוהרת במרכז השמיים.
    "יש לנו היום עוד זמן אתה רווצה ללכת לפארק לעוד קרבות או להישאר להיתאמן כאן עוד?" שואל אלברט.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

6. משתמש מנוסה
    Gallade123:
    אתה מעודד את סקווירטל לא להתייאש, והעידוד משתלם לך מפני שלאחר ניסיונות רבים סקוווירטל מוציא כל ענקי ויפיפה של מים אשר שוטף את כל האזור כמו צואנאמי.
    "מזל טוב סקווירטל למד גלישה, גלישה היא מתקפת מים עוצמתית ובין היעילות ביותר."
    "עבודה טובה" אלברט אומר לשניכם לאור השמש הזוהרת במרכז השמיים.
    "יש לנו היום עוד זמן אתה רווצה ללכת לפארק לעוד קרבות או להישאר להיתאמן כאן עוד?" שואל אלברט.
    "אני מעדיף ללכת לפארק. אני מתכנן ללכת מחר למכון, ואני רוצה שכל הפוקימונים שלי יתאמנו." אני אומר לו. "יודע מה? נעשה תחרות. נלך לפארק, נלחם נגד מאמנים אחרים, והראשון שמביס חמש מאמנים יהיה המנצח." אני מציע לו.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

7. משתמש מנוסה
    Gallade123:
    "אני מסכים! אבל אולי נעשה את זה מעניין יותר?" הוא שואל וממהר להסביר "המנצח יקבל את כל הכסף שהמפסיד הרווח מהקרבות."
    אתם ממשיכים בדרכם לפארק וכמו קודם ישנם המוני מאמנים ובעלי פוקימונים שעוברים אלברט ממהר לעבר אחד מהם בעוד שמאמן עם אודיש קטן וחמוד ושואל "אתה הייתה רוצה להתאמן נגדי?"
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

8. משתמש מנוסה
    Gallade123:
    "אני מסכים! אבל אולי נעשה את זה מעניין יותר?" הוא שואל וממהר להסביר "המנצח יקבל את כל הכסף שהמפסיד הרווח מהקרבות."
    אתם ממשיכים בדרכם לפארק וכמו קודם ישנם המוני מאמנים ובעלי פוקימונים שעוברים אלברט ממהר לעבר אחד מהם בעוד שמאמן עם אודיש קטן וחמוד ושואל "אתה הייתה רוצה להתאמן נגדי?"
    שחכת לעדכן את גיבל בדף של הרשומים.
    --------------------------------------
    "בטח!" אני אומר במהירות כדי להספיק להילחם ביותר מאמנים. "גיבל, צא!" אני אומר ומוציא את גיבל מהפוקדור. 'זה הקרב הראשון של גיבל, אבל אני סומך עליו לנצח בו!' אני חושב בביטחון. "גיבל, אני מייקל, המאמן החדש שלך. אני חושב שאתה ואני ביחד יכולים לעשות הרבה יותר ממה שאלברט עשה איתך." אני אומר לו. "גיבל, תשתמש בחפירה, ומיד אחר כך בזעם דרקון!" אני פוקד עליו.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

9. משתמש מנוסה
    the rock :
    "זה נחמד שיש משהו שמבין ללבך" אמילי אומרת לאחר הנאום המרגש שלך ומחבקת אותך.
    "אתה יכול להוציא את צ'רמנדר בבקשה ונתחיל ללכת יחד לכיוון העיר ?" אמילי שואלת בעוד אור הדמדומים מתחיל.
    בעודכם הולכים היא מתחילה לספר לך שלא תמיד היה לה רק גרווליט,בעבר היה לה גם אברה ובלבזאור שהיא אהבה אך שניהם נלקחו ע"י המוטציון,ועל כך שהיו מצווים עלהם ללכוד כל פוקימון שיראו ולחסל כל מי שבדרך אך כמובן שלרוב היו פשוט בורחים ממקום הארוע או שהוא היה שומם.
    קודם כל אני מוציא את צ'רמנדר ואחרי זה אני מתחיל לדבר "וואי זה בטוח נורא אמילי אבל אני עדיין בטוח שלוותר על הקרבות זאת ההחלטה הכי גרועה שלך." אני מנסה לשנות אווירה לאווירה מרוממת תקווה ומוסיף "אל תדאגי אני אחזיר לך את בלבאזור ואברה. אני אומר בנימה מרגיעה.

10. משתמש מנוסה
    the rock :
    "אולי אתה צודק אוסטין ,אבל אני לא רוצה להלחם יותר לפחות לא בזמן הקרוב." היא אומרת עם חיוך שאתה רואה לראשונה על פנייה.
    "ואוסטין אני מבקשת ממך אל תנסה להציל לי את הפוקימונים,זה חסר תקווה." היא אומרת לאחר מספר שניות, ומנסה לשנות בשנית את אווריה העצובה שנוצרה ואמרת לצ'רמנדר "אתה פוקימון ממש חמוד קטן."
    לאחר עוד מספר דקות של הליכה אתם מגיעים לשלט אשר אומר "ברוכים הבאים לעיר סאקאי, בפנייה שמאלה מרכז העיר ימינה מרכז הפוקימונים."
    ואימילי אומרת לך בעוד שהשמש מתחילה לשקוע "כדי שנלך למרכז הפוקימונים מתחיל להחשיך"
    Gallade123:
    ערכתי והוספתי את גיבל.
    וסליחה שלא רשמתי אותך מההתחלה אני רגיל ש the rock אחריך וחשבתי שכבר רשמתי לך.
    ----------------------------------------------------------------------------
    גיבל יוצא החוצה בשמיחה ומתחיל לחפור ולהשתולל עד שהוא מתעייף ואז הוא מתחיל להקשיב לך, מילות העידוד שלך נוגעות בו והוא מוכן לקרב יותר מאי פעם,והוא מתחיל את ההתקפה שלו במהירות והחפירה עוברת את אודיש וזעם הדרקון פוגע חזק במטרה.
    אך אודיש אינו נישאר אדיש והוא משתמש בשאיבה אשר כדוריה הקטנים מתקרבים לגיבל ומאיימים לפגוע בו.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

11. משתמש מנוסה
    Gallade123:
    ערכתי והוספתי את גיבל.
    וסליחה שלא רשמתי אותך מההתחלה אני רגיל ש the rock אחריך וחשבתי שכבר רשמתי לך.
    ----------------------------------------------------------------------------
    גיבל יוצא החוצה בשמיחה ומתחיל לחפור ולהשתולל עד שהוא מתעייף ואז הוא מתחיל להקשיב לך, מילות העידוד שלך נוגעות בו והוא מוכן לקרב יותר מאי פעם,והוא מתחיל את ההתקפה שלו במהירות והחפירה עוברת את אודיש וזעם הדרקון פוגע חזק במטרה.
    אך אודיש אינו נישאר אדיש והוא משתמש בשאיבה אשר כדוריה הקטנים מתקרבים לגיבל ומאיימים לפגוע בו.
    "גיבל, תשתמש בחפירה כדי להתחמק מהשאיבה של אודיש! כשתהיה בתוך האדמה, תחפור הרבה מנרות, ובסוף תשתמש בצרחה כדי שיהיה הד! וכשאודיש יהיה משותק מהצרחה, תשתמש בזעם דרקון!" אני צועק אליו.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

12. משתמש מנוסה
    Gallade123:
    גיבל מתחיל להתחפר באדמה כפי שביקשתה ולאחר מספר שניות לא ניתן לראות אותו, ופתאום המאמן היריב צועק "יש, ידעתי שתעשה משהו כזה!" ובאותו זמן הכדורים הירוקים חוזרים לעבר אודיש אשר נראה הרבה יותר חזק.
    אולם ההתקפה אינה ההאחרונה, וניתן לשמוע זאת מהחורים באדמה זוהו מתקפת הצרחה של גיבל.
    לאחר זמן קצר אודיש משותק וגיבל יוצא ומשתמש בזעם דרקון שמסיים את הקרב.
    המאמן של אודיש מברך אתך על הניצחון ונותן לך 5 שקלים בעוד שנראה כי אלברט עמוק בתוך הקרב הראשון שלו.
    מסביב ישנם כמה מאמנים כגון בעל אברה
    בעל פיקאצ'ו
    ו בעלת מדיטי
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

13. משתמש מנוסה
    Gallade123:
    גיבל מתחיל להתחפר באדמה כפי שביקשתה ולאחר מספר שניות לא ניתן לראות אותו, ופתאום המאמן היריב צועק "יש, ידעתי שתעשה משהו כזה!" ובאותו זמן הכדורים הירוקים חוזרים לעבר אודיש אשר נראה הרבה יותר חזק.
    אולם ההתקפה אינה ההאחרונה, וניתן לשמוע זאת מהחורים באדמה זוהו מתקפת הצרחה של גיבל.
    לאחר זמן קצר אודיש משותק וגיבל יוצא ומשתמש בזעם דרקון שמסיים את הקרב.
    המאמן של אודיש מברך אתך על הניצחון ונותן לך 5 שקלים בעוד שנראה כי אלברט עמוק בתוך הקרב הראשון שלו.
    מסביב ישנם כמה מאמנים כגון בעל אברה
    בעל פיקאצ'ו
    ו בעלת מדיטי
    'יש! עקפתי את אלברט!' אני חושב בשמחה. 'נראה לי שכדאי לתת לאודיש קצת אימון. הפוקימון שהכי טוב לאודיש להילחם נגדו הוא פיקאצ'ו.' אני חושב ומחליט ללכת למאמן עם הפיקאצ'ו ולהשתמש באודיש.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

14. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    scizor-x :
    בלבזאור מוצא נחמה בחיבוק שלך ונראה מאט מעודד שלמד שתי מתקפות ביום.
    כאשר אתה ניגש על איימי כדילשאול אותה אתה שם לב שהיא עמוק באימונים אבל אתה בכל זאת שואל אותה והיא אומרת "כן בטח,אני ישמח לנסות את הכוח החדש של אברה."
    ועל כן שניכם מתקדמים לעבר היער ולאחר זמן קצר אתם מגיעים לאזור בו היה השלט "ברוכים הבאים לעיר סאקאי" ואתם מרגישים את חום שעות הצהריים ולפניכם פרוס יער גדול וניתן לראות בו כמה פוקימונים כגון קטן שחותך את העשבים ונראה כי הוא צעיר במיוחד, כמה אשר נעים מענף לענף ע"י החוטים שלהם וגם אשר אוכל זרעים.

Gallade123:
    זוג הפוקימונים מתקרבים אחד לשני עם המתקפות המשולבות עד שיש התנגשות עצומה, וגוש קרח ענק חוסם את זווית הראיה.
    כאשר שניכם הולכים לראות מה קרה אתם נדהמים לראות ששני הפוקימונים מאולפים.
    אלברט אומר לך בחביבות "מזל טוב מעתים האנשים שיכולים להתמודד נגדי בקרב שילובים." ולאחר מכן מוסיף בהתלהבות "אני הייתי רוצה ללתת לך מתנה." הוא אומר לך ומושית לך פוקדור ופתק ואז מסביר "הפוקדור הוא גיבל אני הייתי רוצה לתת לך אותו מפני שאני אינני מצליח לאמן את הפוקימון הקטן, והפתק הוא תלוש ללמידת מתקפה אחת חינם אני גם מלמד מתקפות." הוא אומר והשחצנות עולה בו שוב.
    "בוא נתפוס סייטר" אגיד "צא, ווינגול, תתגנב מאחוריו, תשתמש בקרן קרח, ואז בניקור!"

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

15. משתמש מנוסה
    the rock :
    "אולי אתה צודק אוסטין ,אבל אני לא רוצה להלחם יותר לפחות לא בזמן הקרוב." היא אומרת עם חיוך שאתה רואה לראשונה על פנייה.
    "ואוסטין אני מבקשת ממך אל תנסה להציל לי את הפוקימונים,זה חסר תקווה." היא אומרת לאחר מספר שניות, ומנסה לשנות בשנית את אווריה העצובה שנוצרה ואמרת לצ'רמנדר "אתה פוקימון ממש חמוד קטן."
    לאחר עוד מספר דקות של הליכה אתם מגיעים לשלט אשר אומר "ברוכים הבאים לעיר סאקאי, בפנייה שמאלה מרכז העיר ימינה מרכז הפוקימונים."
    ואימילי אומרת לך בעוד שהשמש מתחילה לשקוע "כדי שנלך למרכז הפוקימונים מתחיל להחשיך"
    "אוקיי" אני אומר בשמחה מראות חיוכה והולך למרכז הפוקימונים.

עמוד 13 מתוך 24 ראשוןראשון ... 3111213141523 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •