the rock :
ניסיון ההרגעה שלך לא מצליח ממש אבל אימילי מסכימה להצתרף עליך מפני שאין לה לאן לפנות, ולאחר מכן כשהיא שומעת את הבקשה שלך לקרב היא מסרבת ואומרת ומבט עצוב מונך על פנייה במיוחד בסיום המשפט "אני לא רוצה להלחם יותר בקרב פוקימונים לעולם, גם אם הייתי רוצה הפוקימון היחידי שיש לי הוא גרווליט."
Iספוילר
המבין יבין.
אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
המלך
[URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL
the rock :
"זה נחמד שיש משהו שמבין ללבך" אמילי אומרת לאחר הנאום המרגש שלך ומחבקת אותך.
"אתה יכול להוציא את צ'רמנדר בבקשה ונתחיל ללכת יחד לכיוון העיר ?" אמילי שואלת בעוד אור הדמדומים מתחיל.
בעודכם הולכים היא מתחילה לספר לך שלא תמיד היה לה רק גרווליט,בעבר היה לה גם אברה ובלבזאור שהיא אהבה אך שניהם נלקחו ע"י המוטציון,ועל כך שהיו מצווים עלהם ללכוד כל פוקימון שיראו ולחסל כל מי שבדרך אך כמובן שלרוב היו פשוט בורחים ממקום הארוע או שהוא היה שומם.
Gallade123:
אתה מעודד את סקווירטל לא להתייאש, והעידוד משתלם לך מפני שלאחר ניסיונות רבים סקוווירטל מוציא כל ענקי ויפיפה של מים אשר שוטף את כל האזור כמו צואנאמי.
"מזל טוב סקווירטל למד גלישה, גלישה היא מתקפת מים עוצמתית ובין היעילות ביותר."
"עבודה טובה" אלברט אומר לשניכם לאור השמש הזוהרת במרכז השמיים.
"יש לנו היום עוד זמן אתה רווצה ללכת לפארק לעוד קרבות או להישאר להיתאמן כאן עוד?" שואל אלברט.
Iספוילר
המבין יבין.
המלך
Gallade123:
"אני מסכים! אבל אולי נעשה את זה מעניין יותר?" הוא שואל וממהר להסביר "המנצח יקבל את כל הכסף שהמפסיד הרווח מהקרבות."
אתם ממשיכים בדרכם לפארק וכמו קודם ישנם המוני מאמנים ובעלי פוקימונים שעוברים אלברט ממהר לעבר אחד מהם בעוד שמאמן עם אודיש קטן וחמוד ושואל "אתה הייתה רוצה להתאמן נגדי?"
Iספוילר
המבין יבין.
המלך
שחכת לעדכן את גיבל בדף של הרשומים.
--------------------------------------
"בטח!" אני אומר במהירות כדי להספיק להילחם ביותר מאמנים. "גיבל, צא!" אני אומר ומוציא את גיבל מהפוקדור. 'זה הקרב הראשון של גיבל, אבל אני סומך עליו לנצח בו!' אני חושב בביטחון. "גיבל, אני מייקל, המאמן החדש שלך. אני חושב שאתה ואני ביחד יכולים לעשות הרבה יותר ממה שאלברט עשה איתך." אני אומר לו. "גיבל, תשתמש בחפירה, ומיד אחר כך בזעם דרקון!" אני פוקד עליו.
[URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL
the rock :
"אולי אתה צודק אוסטין ,אבל אני לא רוצה להלחם יותר לפחות לא בזמן הקרוב." היא אומרת עם חיוך שאתה רואה לראשונה על פנייה.
"ואוסטין אני מבקשת ממך אל תנסה להציל לי את הפוקימונים,זה חסר תקווה." היא אומרת לאחר מספר שניות, ומנסה לשנות בשנית את אווריה העצובה שנוצרה ואמרת לצ'רמנדר "אתה פוקימון ממש חמוד קטן."
לאחר עוד מספר דקות של הליכה אתם מגיעים לשלט אשר אומר "ברוכים הבאים לעיר סאקאי, בפנייה שמאלה מרכז העיר ימינה מרכז הפוקימונים."
ואימילי אומרת לך בעוד שהשמש מתחילה לשקוע "כדי שנלך למרכז הפוקימונים מתחיל להחשיך"
Gallade123:
ערכתי והוספתי את גיבל.
וסליחה שלא רשמתי אותך מההתחלה אני רגיל ש the rock אחריך וחשבתי שכבר רשמתי לך.
----------------------------------------------------------------------------
גיבל יוצא החוצה בשמיחה ומתחיל לחפור ולהשתולל עד שהוא מתעייף ואז הוא מתחיל להקשיב לך, מילות העידוד שלך נוגעות בו והוא מוכן לקרב יותר מאי פעם,והוא מתחיל את ההתקפה שלו במהירות והחפירה עוברת את אודיש וזעם הדרקון פוגע חזק במטרה.
אך אודיש אינו נישאר אדיש והוא משתמש בשאיבה אשר כדוריה הקטנים מתקרבים לגיבל ומאיימים לפגוע בו.
Iספוילר
המבין יבין.
המלך
Gallade123:
גיבל מתחיל להתחפר באדמה כפי שביקשתה ולאחר מספר שניות לא ניתן לראות אותו, ופתאום המאמן היריב צועק "יש, ידעתי שתעשה משהו כזה!" ובאותו זמן הכדורים הירוקים חוזרים לעבר אודיש אשר נראה הרבה יותר חזק.
אולם ההתקפה אינה ההאחרונה, וניתן לשמוע זאת מהחורים באדמה זוהו מתקפת הצרחה של גיבל.
לאחר זמן קצר אודיש משותק וגיבל יוצא ומשתמש בזעם דרקון שמסיים את הקרב.
המאמן של אודיש מברך אתך על הניצחון ונותן לך 5 שקלים בעוד שנראה כי אלברט עמוק בתוך הקרב הראשון שלו.
מסביב ישנם כמה מאמנים כגוןבעל אברה
בעל פיקאצ'ו
ובעלת מדיטי
Iספוילר
המבין יבין.
המלך
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)