Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 24 ראשוןראשון ... 41213141516 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 360
  1. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    the rock :
    שניכם הולכים יחד על עבר מרכז הפוקימונים בעוד החשכה יורדת וזנבו של צ'רמנדר מאיר לכם את השביל.
    לאחר זמן מה אתם מגיעים למרכז הגדול והלבן ובגגו מגן דוד אדום ואתם נכנסים עליו, בפנים מקדמת את פניכם אחות ג'יו נחמדה השואלת "האם אני אוכל לעזור לכם במשהו, אתם תרצו חדר ללילה+ ארוחה ב 10 שקלים?"
    לאור השאלה אמילי מסמיקה ואומרת לך בלחש "אין לי בכלל כסף".
    scizor-x :
    וונגול מתקרב בחרישיות לכיוונו של סייטר ומתקיף אותו בקרן קרח ולאחריה בניקור עוצמיתי.
    אולם סייטר הצעיר אינו נשאר אדיש ומשתמש בידו כדי להריק ממנו את וונגול המעצבן ואז מתקרב עליו עם חיתוך (cut)
    ופגע בו במהירות אל אף שהפוקימון צעיר הוא זריז ומתקרב בשנית על עבר וונגול הפצוע.
    Gallade123:
    אתה הולך על המאמן של פיקאצ'ו ומציא לו קרב נגד אודיש שלך, המאמן נראה נרגש ומניח את ילדו על הקרקע כדי שיצפה בקרב.
    "פיקאצ'ו תשתמש במתקפה מהירה!" אומר במאמן בעוד שפיקאצ'ו מתחיל לרוץ לכיוונו שלאודיש במהירות.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

2. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    ציטוט פורסם במקור על ידי מונקי צפה בהודעה
    Gallade123:
    אתה הולך על המאמן של פיקאצ'ו ומציא לו קרב נגד אודיש שלך, המאמן נראה נרגש ומניח את ילדו על הקרקע כדי שיצפה בקרב.
    "פיקאצ'ו תשתמש במתקפה מהירה!" אומר במאמן בעוד שפיקאצ'ו מתחיל לרוץ לכיוונו שלאודיש במהירות.
    "אודיש, תשתמש בצרחה ומיד אחר כך בעלי תער!" אני צועק אליו.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

3. משתמש מנוסה
    the rock :
    שניכם הולכים יחד על עבר מרכז הפוקימונים בעוד החשכה יורדת וזנבו של צ'רמנדר מאיר לכם את השביל.
    לאחר זמן מה אתם מגיעים למרכז הגדול והלבן ובגגו מגן דוד אדום ואתם נכנסים עליו, בפנים מקדמת את פניכם אחות ג'יו נחמדה השואלת "האם אני אוכל לעזור לכם במשהו, אתם תרצו חדר ללילה+ ארוחה ב 10 שקלים?"
    "לא נורא" אני עונה בנימה רגועה. "קחי" אני אומר לאחות ג'וי ומושיט לה 20 שקלים."זה בשביל שתינו" אני אומר בחיוך.
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

4. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    the rock :
    scizor-x :
    וונגול מתקרב בחרישיות לכיוונו של סייטר ומתקיף אותו בקרן קרח ולאחריה בניקור עוצמיתי.
    אולם סייטר הצעיר אינו נשאר אדיש ומשתמש בידו כדי להריק ממנו את וונגול המעצבן ואז מתקרב עליו עם חיתוך (cut)
    ופגע בו במהירות אל אף שהפוקימון צעיר הוא זריז ומתקרב בשנית על עבר וונגול הפצוע.
    Gallade123:
    "ווינגול, קרן קרח על כל הרצפה!"

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

5. משתמש מנוסה
    the rock :
    "תודה רבה" אומרת אימילי ומסמיקה.
    "אני יכולה לעזור לכם במשהו נוסף? "שואלת האחות ג'יו בחיוך.
    מאחורי האחות ג'יו צתגלה מרכז הפוקימונים הגדול ובו עשרות טלפון וודיאו מאמנים רבים בעלי פוקימונים במחיצתם וחסרי פוקימונים ומתחם אמונים אשר מואר קלות ע"י פנסים והוא סגור כרגע ע"י זכוכית.
    "בכל מיקראה הארוחה תוגש היום בערב בין השעות 7-9 ומחר בבוקר בין 7 ל 10." אומרת האחות ג'יו מאוחרי ראשנה בקיר שמולכם ישנו שעון גדול המצביע על השעה 6 בערב.
    scizor-x :
    וונגול משתמש בקרן קרח על הרצפה הדבר גורם לסייטר להחליק ולחוסר שווי משקל ונפילות רבות, אך לאחר זמן מה הסייטר הצעיר נזכר בכנפייו ומתחיל לעוף על עבר וונגול עם מתקפת חיתוך בשנית.
    Gallade123:
    אודיש משתמש בצרחה גדולה אשר גורמת לפיקאצ'ו להאט מאט ולהסס אך לאחר כמה מילות עידוד מצד היריב הוא ממשיך בהתקפתו לכיוון אודיש אשר מתחיל לזרוק ממתרי עלים שוב ושוב.
    מהגלים הראשונה פיקאצ'ו הצליח לחמוק וומש לפני שנראה כי אודיש עומד להיפגע פיקאצ'ו חותף ממתר עלי תער עוצמתיים אשר מעליפים את פיקאצ'ו הקטן במקום ובזמן זה המאמן היריב מברך אתך על הניצחון ומביא לך עוד 5 שקלים בעוד ילדו הקטן מוציא לך לשון.
    אלברט לעומתך רק סיים את הקרב הראשון והוא בדרכו להתחלת הקרב השני נגד הבחור עם האברה.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

6. משתמש מנוסה
    the rock :
    "תודה רבה" אומרת אימילי ומסמיקה.
    "אני יכולה לעזור לכם במשהו נוסף? "שואלת האחות ג'יו בחיוך.
    מאחורי האחות ג'יו צתגלה מרכז הפוקימונים הגדול ובו עשרות טלפון וודיאו מאמנים רבים בעלי פוקימונים במחיצתם וחסרי פוקימונים ומתחם אמונים אשר מואר קלות ע"י פנסים והוא סגור כרגע ע"י זכוכית.
    "בכל מיקראה הארוחה תוגש היום בערב בין השעות 7-9 ומחר בבוקר בין 7 ל 10." אומרת האחות ג'יו מאוחרי ראשנה בקיר שמולכם ישנו שעון גדול המצביע על השעה 6 בערב.
    "תשמעי אמילי אמרת שאת לא רוצה להלחם אז לא הכריח אותך אבל אני הולך למצוא לי קרב בסדר?"
    אני שואל בנימה נעימה ובחיוך.

7. משתמש מנוסה
    Gallade123:
    אודיש משתמש בצרחה גדולה אשר גורמת לפיקאצ'ו להאט מאט ולהסס אך לאחר כמה מילות עידוד מצד היריב הוא ממשיך בהתקפתו לכיוון אודיש אשר מתחיל לזרוק ממתרי עלים שוב ושוב.
    מהגלים הראשונה פיקאצ'ו הצליח לחמוק וומש לפני שנראה כי אודיש עומד להיפגע פיקאצ'ו חותף ממתר עלי תער עוצמתיים אשר מעליפים את פיקאצ'ו הקטן במקום ובזמן זה המאמן היריב מברך אתך על הניצחון ומביא לך עוד 5 שקלים בעוד ילדו הקטן מוציא לך לשון.
    אלברט לעומתך רק סיים את הקרב הראשון והוא בדרכו להתחלת הקרב השני נגד הבחור עם האברה.
    'קדימה, אני חייב לעקוף את האלברט הזה!' אני מאיץ את עצמי. אני רץ במהירות אל הבחורה עם המדיטייט כדי להילחם נגדה לפני שאלברט ישלים את הפער.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

8. משתמש מנוסה
    the rock :
    "טוב בסדר גמור" אומרת אימילי אז נזכרת בשעה ושואלת באופן רטורי "אתה באמת חושב שיש עוד מאמנים שירצו להלחם בשעה כזו?"
    וכפי שאמילי צפתה המאמנים במכון מעעדיפים שיחות חולין מאשר קרב לאימון בנוסף אחד מהם אומר לך שמגרש האמונים בו מתנהלים הקרבות סגור והוא יפתח רק בבוקר.
    השעון שהצביע קודם לכן על השעה 6 מצביע עכשיו על 7 ובעוד שאתה ואמילי מופרדים הלובי המרכזי של המרכז מתפנה בעוד שההמונים הולכים לחדר האוכל.
    כמה שניות מאוחר יותר אתה שם לב עליה כאשר היא קוראת בשמם והיא מציא שתלכו לחדר האוכל ומחר תנסה למצוע עם מי להיתאמן.

Gallade123:
    אתה מונע ברוח התחרותיות אומר לעצמך שאתה חייב לעקוב את אלבט בעודך מזמין את הבחורה לקרב.
    "כן כמובן שאני ירצה קרב ,ואני יתן לך את הכבוד להתחיל." היא אומרת ברוח תחרותית וקוראת למדיטייט שלה.
    ועוד אומרת לו "מדיטייט תשתמש במדיטציה" ומדיטייט יושב באוויר כאילו היא איננה אמרה כלום עם ענייו סגורות ונראה כיאילו הוא ישן.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

9. משתמש מנוסה
    the rock :
    "טוב בסדר גמור" אומרת אימילי אז נזכרת בשעה ושואלת באופן רטורי "אתה באמת חושב שיש עוד מאמנים שירצו להלחם בשעה כזו?"
    וכפי שאמילי צפתה המאמנים במכון מעעדיפים שיחות חולין מאשר קרב לאימון בנוסף אחד מהם אומר לך שמגרש האמונים בו מתנהלים הקרבות סגור והוא יפתח רק בבוקר.
    השעון שהצביע קודם לכן על השעה 6 מצביע עכשיו על 7 ובעוד שאתה ואמילי מופרדים הלובי המרכזי של המרכז מתפנה בעוד שההמונים הולכים לחדר האוכל.
    כמה שניות מאוחר יותר אתה שם לב עליה כאשר היא קוראת בשמם והיא מציא שתלכו לחדר האוכל ומחר תנסה למצוע עם מי להיתאמן.
    "אוקיי" אני אומר לאמילי באכזבה אך לפתע בטני מקרקרת."טוב אולי נלך לאכול?" אני שואל את אמילי במעט בושה.

10. משתמש מנוסה

Gallade123:
    אתה מונע ברוח התחרותיות אומר לעצמך שאתה חייב לעקוב את אלבט בעודך מזמין את הבחורה לקרב.
    "כן כמובן שאני ירצה קרב ,ואני יתן לך את הכבוד להתחיל." היא אומרת ברוח תחרותית וקוראת למדיטייט שלה.
    ועוד אומרת לו "מדיטייט תשתמש במדיטציה" ומדיטייט יושב באוויר כאילו היא איננה אמרה כלום עם ענייו סגורות ונראה כיאילו הוא ישן.
    "אני מוציא את סקווירטל מהפוקדור. "סקווירטל, תשתמש בגלישה!" אני אומר ומקווה שכל האימונים על המתקפה הזאת באמת עזרו.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

11. משתמש מנוסה
    ash basa matan:
    רשום אתה יכול להגיב להתחלה
    *שים לב לכמה סעיפים ששככתה בטופס הרשמה ורשומים בדף שלך.

the rock :
    "בסדר" עונה אמילי ומובילה לכיוון חדר האוכל.
    חדר האוכל גדול ביותר ומלאה כולו במאמנים ופוקימונים, האוכל המוגש בחדר האוכל הוא חביטה וסלט עשיר בצד ואוכל פוקימונים מיוחד לכל סוג פוקימונים יש סוג אוכל מתאים.
    בעודכם בכניסה אמלי מוצאת שולחן פנוי ומציאה לך לשב איתה ומתיישבת ונותן לגראוליט לאכול ומתחילה לסעוד גם היא.

Gallade123:
    אתה מורא על סקווירטל להשתמש בגלישה בתקווה שימצליח ובדיוק כמו באימונים הוא מציג גל גדול וחזק אשר מעיף את כל מה שבדרכו.
    בעודך רואה זאת סקווירטל מתחיל להתלהב אך זה מוקדם מדי מפני שמדיטייד נמצע בריא ושלם מעל הגל.
    "עבודה טובה מדיטייד" אומרת המאמנת ומסבירה "מתקפת המדיטציה של מדיטייד גורמת לו להתחמק ממתקפות בצורה יעלה יותר, תנסה להתמודד כנגד זה!" היא אומרת בהתלהבות.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

12. משתמש מנוסה
    the rock :
    "בסדר" עונה אמילי ומובילה לכיוון חדר האוכל.
    חדר האוכל גדול ביותר ומלאה כולו במאמנים ופוקימונים, האוכל המוגש בחדר האוכל הוא חביטה וסלט עשיר בצד ואוכל פוקימונים מיוחד לכל סוג פוקימונים יש סוג אוכל מתאים.
    בעודכם בכניסה אמלי מוצאת שולחן פנוי ומציאה לך לשב איתה ומתיישבת ונותן לגראוליט לאכול ומתחילה לסעוד גם היא.
    אני יושב לאכול אך לא אוכל אני מוציא את צ'רמנדר ומאנצ'לאקס לאכול אבל אני תוהה בליבי האם יכול להיות שאמילי היא תרגיל של צוות המוטציון?

13. משתמש מנוסה
    the rock :
    אתה יושב מתוח ולא אוכל בתהייה האם אימילי היא תרגיל של המוטציון?
    בניגוד עליך הפוקימונים נראים נינוחים ואוכלים בכיף במיוחד מאנצ'לאקס אשר איננו מפסיק לאכול עד שהאחות ג'יו מגיעה ונותנת לו אוכל מיוחד שגורם לו לשבואה ומציאה לך לקחת עוד ממנו לדרך.
    "מה קרה אוסטין למה אתה לא אוכל?" שואלת אמילי עם מבט מסוקרן בענייה.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

14. משתמש מנוסה
    the rock :
    אתה יושב מתוח ולא אוכל בתהייה האם אימילי היא תרגיל של המוטציון?
    בניגוד עליך הפוקימונים נראים נינוחים ואוכלים בכיף במיוחד מאנצ'לאקס אשר איננו מפסיק לאכול עד שהאחות ג'יו מגיעה ונותנת לו אוכל מיוחד שגורם לו לשבואה ומציאה לך לקחת עוד ממנו לדרך.
    "מה קרה אוסטין למה אתה לא אוכל?" שואלת אמילי עם מבט מסוקרן בענייה.
    "כלום" אני אומר ומעלה חיוך מאולץ על פניי ומתחיל לאכול שיש אי שקט במוחי.

15. משתמש מנוסה

Gallade123:
    אתה מורא על סקווירטל להשתמש בגלישה בתקווה שימצליח ובדיוק כמו באימונים הוא מציג גל גדול וחזק אשר מעיף את כל מה שבדרכו.
    בעודך רואה זאת סקווירטל מתחיל להתלהב אך זה מוקדם מדי מפני שמדיטייד נמצע בריא ושלם מעל הגל.
    "עבודה טובה מדיטייד" אומרת המאמנת ומסבירה "מתקפת המדיטציה של מדיטייד גורמת לו להתחמק ממתקפות בצורה יעלה יותר, תנסה להתמודד כנגד זה!" היא אומרת בהתלהבות.
    "סקווירטל, תשתמש מהתקלת מגן וקרח קרח!" אני צועק אליו.

Spoiler ספוילר
    [/CENTER]

עמוד 14 מתוך 24 ראשוןראשון ... 41213141516 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •